Ρε Σαντμαν, μιλας εσυ για Ευρωπη? Δηλαδη να μου πει κατι κανας βαζελος που εχει να δειξει και κατι το δεχομαι, αλλα το ΑΕΚακι?
ξεφτιλα τελειως τα χτεσινα αποτελεσματα, ειδικα τα παοκια. Καποτε ειχαμε αρκετα καλες ομαδες και πλεον μεχρι και οι κυπριοι η οι αυστριακοι μας περασαν, δραμα.
Λαθος ο τροπος που εφυγε ο Σιλβα και να συμφωνησω με τον τρελο, οτι αυτη ακριβως ειναι η εντυπωση που μου δινει. Καθε 2-3 χρονια κανουμε καποια καλα αποτελεσματα και μετα πολλοι παικτες φευγουν και ξανα απο την αρχη. Αυτο στο οποιο εχουμε ανεβει κατα πολυ ειναι οι προπονητες που εχουμε φερει. Ακομα και ο Ζαρντιμ (που για μενα εφυγε τελειως αδικα) αλλα και Σιλβα. Βαλβεδε,Μαρτινς ηταν επιπεδου. Αντιθετα επι κοκκαλη και εγω θα μπορουσα να ειχα παει.
Οσο για wrath, ο Παναθηναικος το 2000-2003 ακολουθησε σε μεγαλο βαθμο (αλλα οχι απολυτο) βαθμο αυτο που θα ηθελα να δω απο Ολυμπιακο σημερα. Εβγαλε πολλους αξιολογους παικτες απο ακαδημιες που κανανε καριερα. Αυτο που ελειπε απο το Βαζελο ηταν μερικοι μπαλαδοροι. οι οποιο συνηθως ειναι ξενοι μιας και ο μεσος ελληνας ειναι τσουρουκας. Ισως επειδη πολλοι απο αυτους ηταν Ελληνες και πηραν το Γιουρο ,ισως για αυτο να μου εχει μεινει εκεινη η ομαδα παραπανω.
Πιθανοτατα να εχεις δικιο οτι οι ομαδες βαλβερδε/σιλβα/μιτσελ ηταν καλυτερες, η εντυπωση που μου εδινε η περσινη ομαδα ηταν οτι (μαζι με βαλβερδε) ηταν η πιο δουλεμενη απο προπονητη. Οπως και να εχει δεν μπηκα να δω καποιο ματς με αγχος/φοβο κλπ χωρις να πιστευω οτι εχουμε (εστω καποιες) πιθανοτητες, σε αντιθεση με Σιλβα/Μιτσελ που τα σκατωσαν με Αρσεναλ/Μαντσεστερ (και που και τις δυο νυχτες τα ειχα παρει απιστευτα)