Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 456 άτομα (0 μέλη και 456 επισκέπτες)

callahan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
4.468
Πόντοι
5.765
όντως, είδε το πόδι του άλλου σηκωμένο, υπολόγισε πού θα πατήσει, κι έβαλε το πόδι σε τέτοιο σημείο που να πατήσει πάνω του  :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραίος κι αυτός που νομίζει ότι για να πάρεις πέναλτυ πρέπει να έχεις κατοχή, αλλά κι εσύ τον πλησιάζεις  :grin:

Παλι δεν καταλαβες τυπε..εγω δεν νομιζω τιποτα,εγω ειπα οτι ο διαιτητης στοιχειοθετει μη προθεση βλεποντας στο βαρ τις θεσεις των σωματων,την πορεια της μπαλας που φευγει και την μη κατοχη..αλλα αφου το πας εκει,κανε εικονα και απαντησε στον ευατο σου το παρακατω..γινεται σεντρα πηδαει ο αμυνομενος πιανει αερα και πεφτωντας,παραπαταει και πεφτει με την πλατη πανω στον επιτιθεμενο που εχει κοντρολαρει κ ειναι ετοιμος να σουταρει..η ιδια φαση τωρα αλλα η μπαλα πηγαινει απο την σεντρα προς το πλαγιο η αουτ 30 40 μετρα μακρια απο τον επιτιθεμενο..ποσες φορες εχεις δει να σφυριζεται πεναλντι η 1η φαση και ποσες η 2η?..ασχετως κανονισμων παιζει ρολο η πορεια και η κατοχη της μπαλας στις αποφασεις των διαιτητων σε μαρκαρισματα μη προθεσης?αν δεν αρχισες να βλεπεις μπαλιτσα απο προχτες,ξερεις

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.668
Πόντοι
12.756
O Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του Γουίλι Ριντ από την ομάδα και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, έμεινε πλέον χωρίς "καθαρό" σέντερ στο ρόστερ. :S :S :S :embarrased: :-( >:(

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006
Άμα δεν κλείνουμε 5αδα, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της ομάδας...  :rockon:
tsoukalassssss.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.435
Πόντοι
5.506
Άμα δεν κλείνουμε 5αδα, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της ομάδας...  :rockon:
https://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main/public/2016/04/25/tsoukalassssss.jpg?itok=p3F1gGKl[/img[/URL]]
[/quote]

Τάκη, τι έγινε στην ΕΕΑ σήμερα, έχεις κάποια πληροφόρηση;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.668
Πόντοι
12.756
Τάκη και με τα κανάλια του προέδρου τι γίνεται; όλο ονόματα παίρνει πήρε και το κυπελλο Αγγλίας αλλά ποτε θα βγουν; :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.560
Πόντοι
6.256
Τάκη και με τα κανάλια του προέδρου τι γίνεται; όλο ονόματα παίρνει πήρε και το κυπελλο Αγγλίας αλλά ποτε θα βγουν; :S :S :S

Που να ξερει ο Τακης ρε;Ενα βενζιναδικο εχει που του εδωσε ο Κοκκαλης... :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.668
Πόντοι
12.756

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006
Τάκη, τι έγινε στην ΕΕΑ σήμερα, έχεις κάποια πληροφόρηση;

Έμαθα κλείνει εισητηρια για Βραζιλία ο Ρωσοπόντιος...ειναι σε πανικό μετά από τα αλλεπάλληλα κροσέ του βαγγελα...
Και να φανταστεις ο προεδρος έχει στο γραφείο του μια ντανα με τα σκάνδαλα του παοκ... Θα τους πάει αίμα!
:heavymetalbig:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006

Κάτι μερεμέτια μείνανε ακόμα... Τσιμεντοκονιες, γύψοσανίδες, ένα δεύτερο χέρι λούστρο, καμπινεδες, 2-3 μπινεδες που ρίξανε φέσι κτλ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.668
Πόντοι
12.756
Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους «ερυθρόλευκους» να κινδυνεύουν και για τιμωρία έδρας (από 2 έως 4 αγωνιστικές). :piss:

Τελικά ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί και τιμωρήθηκε μόνο με 5000 πρόστιμο. :alivedick:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
773
Πόντοι
146
Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους «ερυθρόλευκους» να κινδυνεύουν και για τιμωρία έδρας (από 2 έως 4 αγωνιστικές). :piss:

Τελικά ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί και τιμωρήθηκε μόνο με 5000 πρόστιμο. :alivedick:
Αποκλείεται ,2 με 4 αγωνιστικές δεν ηταν να τιμωρηθουν; Α παπαπα!!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
Επιστρέφει ο μιστερ μπιν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
366
Παλι δεν καταλαβες τυπε..εγω δεν νομιζω τιποτα,εγω ειπα οτι ο διαιτητης στοιχειοθετει μη προθεση βλεποντας στο βαρ τις θεσεις των σωματων,την πορεια της μπαλας που φευγει και την μη κατοχη..αλλα αφου το πας εκει,κανε εικονα και απαντησε στον ευατο σου το παρακατω..γινεται σεντρα πηδαει ο αμυνομενος πιανει αερα και πεφτωντας,παραπαταει και πεφτει με την πλατη πανω στον επιτιθεμενο που εχει κοντρολαρει κ ειναι ετοιμος να σουταρει..η ιδια φαση τωρα αλλα η μπαλα πηγαινει απο την σεντρα προς το πλαγιο η αουτ 30 40 μετρα μακρια απο τον επιτιθεμενο..ποσες φορες εχεις δει να σφυριζεται πεναλντι η 1η φαση και ποσες η 2η?..ασχετως κανονισμων παιζει ρολο η πορεια και η κατοχη της μπαλας στις αποφασεις των διαιτητων σε μαρκαρισματα μη προθεσης?αν δεν αρχισες να βλεπεις μπαλιτσα απο προχτες,ξερεις

τα έχεις μπουρδουκλώσει λίγο.
1ον: είδες να αναφέρω πουθενά εσένα; Το σχόλιό μου αφορούσε αυτόν που έγραψε ότι στο ch. l. σου δίνουν πέναλτυ μόνο άμα έχεις κατοχή.
2ον: το υποθετικό σενάριο που περιγράφεις είναι εντελώς άσχετο με τη φάση του Μακέντα, διότι ο Μακέντα είναι πολύ κοντά στην μπάλα και μπορεί να την διεκδικήσει.
3ον: το "2ον" που γράφω από πάνω ουσιαστικά δεν παίζει κανένα ρόλο. Δηλαδή στο υποθετικό σου σενάριο, (αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς) όσο πέναλτυ είναι η πρώτη περίπτωση, άλλο τόσο είναι και η 2η. Αυτά λένε οι κανονισμοί και οι διαιτητές δεν αποφασίζουν ασχέτως κανονισμών, όπως γράφεις, αλλά σχετικά με τους κανονισμούς. Απλά στη 2η περίπτωση για να το δώσει, πρέπει να το δει κιόλας. Όταν η μπάλα είναι 30 μέτρα μακριά, ο διαιτητής κοιτά εκεί που βρίσκεται η μπάλα, οπότε πώς να δει αυτό που λες; Τώρα με το ΒΑΡ λογικά θα δίνονται πέναλτυ πιο εύκολα και σε τέτοιες περιπτώσεις, εφόσον φυσικά τις έχει πιάσει κι ο φακός κι εφόσον επίσης ο παίχτης που δέχθηκε το μαρκάρισμα πέσει. Διότι αν η μπάλα είναι τόσο μακριά, ο παίχτης δεν πέφτει εύκολα. Και το σημαντικότερο: εφόσον συμβαίνουν τέτοιες φάσεις. Γιατί όπως το περιγράφεις, εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εχεις στο μυαλό σου τέτοια φάση από συγκεκριμενο παιχνίδι να μου πεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom