Επισκέπτης
![]()
ρε Μέσι τα θέλει ο κωλος σου
![]()
εγώ τα θέλει ο κώλος μου ?????????? γράφω σε φόρουμ του Ολυμπιακού και είμαι Ολυμπιακός. και μου κάνουν επίθεση εδώ άλλοι χωρίς λόγο. και εμένα τα θέλει ο κώλος μου ? τι λες ?
![]()
ρε Μέσι τα θέλει ο κωλος σου
![]()
μου κάνουν επίθεση χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να τους έχω βρίσει,κάνει απολύτως τίποτα. έτσι χωρίς λόγο. μαγεία ?
Καλα ετοιμασου...ερχεται.
κατουρήθηκα πάνω μου τώρα. έκλασα μέντα. ρε άντε γεια λέμε
ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ???μου κάνουν επίθεση χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να τους έχω βρίσει,κάνει απολύτως τίποτα. έτσι χωρίς λόγο. μαγεία ?
μην σπαμαρεις ρε φιλε γραψε ενα κατεβατο οτι σκεφτεσαι και μετα απλα σχολιασε ... 3 σελιδες μας τα εσπασες οντως τα αρχιδια, εχεις γραψει 30 σχολια ... προχωρα ... ολοι τα νευρα μας εχουμε με την ομαδα .... χαλαρωσε
ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ???
ΕΠΙΘΕΣΗ???
ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΚΙΑ???
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙ..
ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ Κ ΕΣΕΝΑ..
ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ..
ΦΑΠΑ-ΞΑΠΛΑ..
ΣΠΛΗΝΑ-ΚΑΡΩΤΙΔΑ..
ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ-ΡΟΧΑΛΕΣ..
ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ..
ΑΜΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΕΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ..
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΖΩΟΝ..
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???και ξαναλέω. ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ? ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ? ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ?
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???
ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ???
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ???
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..
ΤΟ ΘΕΣ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ???
ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ..
ΤΡΑΒΗΞΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΝΙΟΡΔΕ..
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.και μάθε επιτέλους να μιλάς σαν άνθρωπος και όχι σαν ζώο στην ζούγκλα. ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε. και μην μου απαντήσεις ξανά. δεν γουστάρω να μιλάω με σένα. ασχολήσου με άλλους
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.
Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Σ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΓΛΥΦΤΡΑ???
ΥΓ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ..
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΖΑΞ..
ναι μωρη πουσταρδελα ξεκουμπισου τωραόλοι τρελοί είναι εδώ μέσα ?
ναι μωρη πουσταρδελα ξεκουμπισου τωρα
άλλος από εδώ. πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο
εχει δικιο τελικο ο αντζελο ... τα θελει ο κωλαρακος σου ... good luck
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ,ΣΚΑΣΕ..α καλά. τι τα θέλει ο κώλος μου ρε φίλε ?????? και τι good luck ?