Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Καλά ρε σείς, ούτε μία διαπίστωση δε μπορούμε να κάνουμε; Και πόσο μάλλον, αν δε μπορεί κάποιος να σου πεί και κυρίως να σου αποδείξει πώς είναι λανθασμένη η διαπίστωσή σου; Ε, τότε να το κλείσουμε το γαμημένο. Για τι είναι ένα forum; Για να γίνεται κουβέντα δεν είναι; Εδώ μέσα, α.- γίνεται copy paste ενημέρωση για το Θρύλο από sites, β.- γίνεται ανταγωνισμός για το ποιος είναι πιο βιδωμένος και κολλημένος οπαδός, και γ.- της πουτάνας το κάγκελο όταν μπαίνουν οι διάφοροι Orc-ες και ferthy-δες για να προκαλέσουν. Δε μπορεί δηλαδή κανένας, άλλος να γράψει τίποτα διαφορετικό; Έλεος!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Καλά ρε σείς, ούτε μία διαπίστωση δε μπορούμε να κάνουμε; Και πόσο μάλλον, αν δε μπορεί κάποιος να σου πεί και κυρίως να σου αποδείξει πώς είναι λανθασμένη η διαπίστωσή σου; Ε, τότε να το κλείσουμε το γαμημένο. Για τι είναι ένα forum; Για να γίνεται κουβέντα δεν είναι; Εδώ μέσα, α.- γίνεται copy paste ενημέρωση για το Θρύλο από sites, β.- γίνεται ανταγωνισμός για το ποιος είναι πιο βιδωμένος και κολλημένος οπαδός, και γ.- της πουτάνας το κάγκελο όταν μπαίνουν οι διάφοροι Orc-ες και ferthy-δες για να προκαλέσουν. Δε μπορεί δηλαδή κανένας, άλλος να γράψει τίποτα διαφορετικό; Έλεος!!!
πρωτα απ'ολα δεν σου απαγορευσε κανεις να μιλησεις,ειπες μια γνωμη,οπως εχεις καθε δικαιωμα να κανεις.το ιδιο εκανα και εγω,ειπα την γνωμη μου πανω σε αυτο που ειπες.το κακο που ειναι?δεν σ'αρεσει ο διαλογος η θελεις να μιλαμε με τις ωρες για το πως θα εστεινε ο καθενας την ομαδα του αν ηταν στη θεση του λεμονη?ανοιξε ενα θρεντ σχετικο,ωστε να μαζευτουν οι προπονητες του φορουμ και να το κανετε καφενειο των φιλαθλων(γεωργιου,τζημας,αλεφαντος κτλ)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κουίζ: Ποιός είναι πιο ψηλός; Ο Νινιάδης, ο Μπονόβας ή ο Μπελούτσι; :helpplea: :2funny:
Ειχε εναν ξενο ο Αρης οταν ειχαμε παιξει εναν αγωνα μεταξη μας στην Φιλαδελφεια( δεν θυμαμε γιατι ειχε γινει εκει ο αγωνας) νομιζω για το πρωταθλημα που ερχοταν να εκτελεσει κορνερ και ηταν ποιο κοντος και απο το σημαιακι, θυματε κανεις ονομα?

Θα συμφωνεισω και θα πω και κατι αλλο ο Andras37Athina μπορει να εχει διαφορετικη αποψη και να διαφωνο και εγω αρκετες φορες μαζι του αλλα ειναι Ολυμπιακος οχι σαν κατι αλλους που το παιζουν δηθεν αντικιμενηκοι Ολυμπιακοι.
Οποτε ακομα και αν διαφωνουμε με κατι μπορουμε να  κουβεντιασουμε, οσο για τους αλλους μπορουμε να συνεχησουμε να ειμαστε επιστημονες. :grin:
Εσεις να επιστρεψεται αμεσως στν ΨΠΣ. :tickedoff:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Θα συμφωνεισω και θα πω και κατι αλλο ο Andras37Athina μπορει να εχει διαφορετικη αποψη και να διαφωνο και εγω αρκετες φορες μαζι του αλλα ειναι Ολυμπιακος οχι σαν κατι αλλους που το παιζουν δηθεν αντικιμενηκοι Ολυμπιακοι.
Απλά ρε φίλε, βιδώνομαι όχι για το εάν συμφωνεί, ή διαφωνεί κανείς μαζί μου, αλλά για το γεγονός ότι υπάρχουν εδώ μέσα τέσσερις-πέντε νοματαίοι (μια χαρά παιδιά κατά τ'άλλα, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία) που επιμένουν να γράφεται ότι ενδιαφέρει μόνο εκείνους, ή, ότι συνάδει με τα γούστα και τις απόψεις μόνο εκείνων. Ε, δε γίνεται αυτό, τι να κάνουμε; Εγώ θα κουβεντιάζω για ότι με ενδιαφέρει εμένα και σε όποιον αρέσει ας απαντά, ή ας αγνοεί τα γραφόμενά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το βουλώσω.

Επισκέπτης
Απλά ρε φίλε, βιδώνομαι όχι για το εάν συμφωνεί, ή διαφωνεί κανείς μαζί μου, αλλά για το γεγονός ότι υπάρχουν εδώ μέσα τέσσερις-πέντε νοματαίοι (μια χαρά παιδιά κατά τ'άλλα, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία) που επιμένουν να γράφεται εδώ μέσα ότι ενδιαφέρει μόνο εκείνους, ή, ότι συνάδει με τα γούστα και τις απόψεις μόνο εκείνων. Ε, δε γίνεται αυτό, τι να κάνουμε; Εγώ θα κουβεντιάζω για ότι με ενδιαφέρει εμένα και σε όποιον αρέσει ας απαντά, ή ας αγνοεί τα γραφόμενά μου.
www.freesmileys.org] [/url]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Απλά ρε φίλε, βιδώνομαι όχι για το εάν συμφωνεί, ή διαφωνεί κανείς μαζί μου, αλλά για το γεγονός ότι υπάρχουν εδώ μέσα τέσσερις-πέντε νοματαίοι (μια χαρά παιδιά κατά τ'άλλα, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία) που επιμένουν να γράφεται ότι ενδιαφέρει μόνο εκείνους, ή, ότι συνάδει με τα γούστα και τις απόψεις μόνο εκείνων. Ε, δε γίνεται αυτό, τι να κάνουμε; Εγώ θα κουβεντιάζω για ότι με ενδιαφέρει εμένα και σε όποιον αρέσει ας απαντά, ή ας αγνοεί τα γραφόμενά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το βουλώσω.
συγνωμη που απαντησα τοτε,απλα να ξερεις οτι μια κουβεντα δεν παει οπου τη θελεις
δεν ηθελα να σε προσβαλω παντως,αν σε προσβαλα

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αντε να μιλήσουμε και λίγο για μπάλλα...
Η τοποθέτηση ενίοτε ενός δεξιού εξτρέμ στη θέση αριστερού και τούμπαλιν, δεν είναι ούτε πρωτοτυπία ούτε ανωμαλία του Λεμονή. Είναι παγκόσμιος ποδοσφαιρικός κοινός τόπος....
Οι βασικές ιδέες μιας τέτοιας "ανεγκέφαλης πράξης" είναι απλές.....
1.
Ο εξτρέμ συγκλίνει απ το άκρο προς τον άξονα εφόσον έχει και καλό πόδι και έχει συγκριτικό πλεονέκτημα με το καλό πόδι.......
Παράδειγμα θέλεις;
Προσφάτως θυμάσαι από ποιά μεριά έβαλε ο Λούα Λούα το γκολ στο κύπελο;
Το γκολ του Γιαννακόπουλου με την εθνική Ισπανίας εκτός το θυμάσαι; Με άλλα λόγια συγκλίνεις, στώνεις στο καλό φάτσα και του γαμάς το σπίτ...... Από δεξιά να συγκλίνει ο Λούα Λούα αριστερά για να σουτάρει με το αριστερό;
2.
Ο προπονητής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλάζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο θέσεις στα εξτρέμ για να αποδιοργανώσει τους ακραίους αμυντικούς και να αποκτήσουν πιθανό πλεονέκτημα από το ασθενές μαρκάρισμα στο καλό πόδι από κουλό του αμυντικού....

ΚΑτάλαβες ή να σε στείλω για σεμινάριο στη σχολή του Μουρίνιο;;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Αντε να μιλήσουμε και λίγο για μπάλλα...
Η τοποθέτηση ενίοτε ενός δεξιού εξτρέμ στη θέση αριστερού και τούμπαλιν, δεν είναι ούτε πρωτοτυπία ούτε ανωμαλία του Λεμονή. Είναι παγκόσμιος ποδοσφαιρικός κοινός τόπος....
Οι βασικές ιδέες μιας τέτοιας "ανεγκέφαλης πράξης" είναι απλές.....
1.
Ο εξτρέμ συγκλίνει απ το άκρο προς τον άξονα εφόσον έχει και καλό πόδι και έχει συγκριτικό πλεονέκτημα με το καλό πόδι.......
Παράδειγμα θέλεις;
Προσφάτως θυμάσαι από ποιά μεριά έβαλε ο Λούα Λούα το γκολ στο κύπελο;
Το γκολ του Γιαννακόπουλου με την εθνική Ισπανίας εκτός το θυμάσαι; Με άλλα λόγια συγκλίνεις, στώνεις στο καλό φάτσα και του γαμάς το σπίτ...... Από δεξιά να συγκλίνει ο Λούα Λούα αριστερά για να σουτάρει με το αριστερό;
2.
Ο προπονητής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλάζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο θέσεις στα εξτρέμ για να αποδιοργανώσει τους ακραίους αμυντικούς και να αποκτήσουν πιθανό πλεονέκτημα από το ασθενές μαρκάρισμα στο καλό πόδι από κουλό του αμυντικού....

ΚΑτάλαβες ή να σε στείλω για σεμινάριο στη σχολή του Μουρίνιο;;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ναι, είναι γνωστό και απολύτως κατανοητό ότι συχνά οι προπονητές βάζουν τα εξτρέμ ανάποδα, κάτι που επιτυχώς έχει κάνει ο Ρεχάγκελ με το Γιαννακόπουλο. Εξάλλου, εγώ πρώτος σου έγραψα για το πλεονέκτημα του ανάποδου ποδιού όταν συγκλίνεις στο κέντρο. Απλά, επισημαίνω πώς όταν παρατηρείς το Λομάνο να παίζει στην ανάποδη πλευρά του, αφενός δεν είναι τόσο σούπερ όσο θα μπορούσε να είναι και αφετέρου όταν επιχειρεί γερό τελευταίο πάτημα στο δεξί πόδι και ταυτόχρονα, σέντρα ή πάσα με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού και με τα φάλτσα ανάποδα, κινδυνεύει να φάει τα μούτρα του άσχημα ο άνθρωπος, πράγμα που συνέβη.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O Tzole ειναι τραγικος σε πολλα παιχνιδια φετος,και δεν βγαινει ποτε,δεν πρεπει να γινεται αλλαγη και αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ναι, είναι γνωστό και απολύτως κατανοητό ότι συχνά οι προπονητές βάζουν τα εξτρέμ ανάποδα, κάτι που επιτυχώς έχει κάνει ο Ρεχάγκελ με το Γιαννακόπουλο. Εξάλλου, εγώ πρώτος σου έγραψα για το πλεονέκτημα του ανάποδου ποδιού όταν συγκλίνεις στο κέντρο. Απλά, επισημαίνω πώς όταν παρατηρείς το Λομάνο να παίζει στην ανάποδη πλευρά του, αφενός δεν είναι τόσο σούπερ όσο θα μπορούσε να είναι και αφετέρου όταν επιχειρεί γερό τελευταίο πάτημα στο δεξί πόδι και ταυτόχρονα, σέντρα ή πάσα με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού και με τα φάλτσα ανάποδα, κινδυνεύει να φάει τα μούτρα του άσχημα ο άνθρωπος, πράγμα που συνέβη.
και επειδη αυτος ο μαλακας δεν ξερει πως να αυτοπροστατευτει,φταιει ο λεμονης..αντε ρε παγαινε να προπονησεις την καφετερια της γειτονιας σου λεμε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και επειδη αυτος ο μαλακας δεν ξερει πως να αυτοπροστατευτει,φταιει ο λεμονης..αντε ρε παγαινε να προπονησεις την καφετερια της γειτονιας σου λεμε..
εάν ένας παίκτης δεν έχει το μυαλό και την ποιότητα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου δεν φταίει ο προπονητης....
Εάν άλλο παράδειγμα ο "διάδοχος"¨του Σειταρίδη..... 4 γαμημένα χρόνια έχει αλλάξει 10 προπονητές και σέντρα με το δεξί ΔΕΝ έχει μάθει ακόμα να κάνει......... Οι προπονητές φταίνε;;;;;;;;

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
20
Πόντοι
16
Είναι ακόμη χρήσιμος ο Τζώρτζεβιτς, γιατί δεν είναι κανένας τυχαίος. Απλά, από τα αριστερά μπορεί να βάζει Νούνιες, ή Μπελούσι. Εάν μάλιστα ο Λεονάρντο είναι τόσο ταχύς και τόσο πληθωρικός όσο θρυλείται, τότε θα πάρει μεγάλο κομμάτι της αριστερής πλευράς πάνω του και συνεπώς, ο Τζόλε μπορεί να παίρνει ακόμη περισσότερες ανάσες στον πάγκο.
O Tzole ειναι τραγικος σε πολλα παιχνιδια φετος,και δεν βγαινει ποτε,δεν πρεπει να γινεται αλλαγη και αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom