Hristidis 7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 731
- Πόντοι
- 5.123
ΣΤο εγραψα παραπανω,σε αρκετα εχεις δικιο,αλλα πως τα καταφερνεις καποιες φορες με το τροπο σου χανεις το δικιο σου.
ΣΤο εγραψα παραπανω,σε αρκετα εχεις δικιο,αλλα πως τα καταφερνεις καποιες φορες με το τροπο σου χανεις το δικιο σου.
Καταλαβενομαστεμαζι σου δυσκολα θα εκανα κουβεντα για διαιτησια...δεν εισαι αυτου του στυλ ,δεν ασχολεισαι (πραγματικα ομως) με αυτα...
μαζι σου μονο για μπασκετ θα μιλαγα και το ξερεις...αλλα με τον ντιμη εχουμε ενα ψιλοθεματακι οσο αφορα τους γκρι![]()
1.38.25 ιδιο βιντεο ....ντιμη (και κιρονα) 5ο φαουλ του ταρλατς στον μποντιρομπα δυο βολες ο μποντιρομπα...περιμενω...ηταν φαουλ;εγω λεω ΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ
ακινητος με τα χερια ορθια στην κατακορυφο ο ταρλατς...
ακουω γνωμες ντιμη και κιρονα
εγω βλεπετε δεν αμπελοφιλοσοφω...εκθετω φασεις και δεχομαι ανταλλαγη αποψεων...
δεν καταληγω σε αυθαιρετα συμπερασματα με εοριστα επιχειρηματα...
βαζω φασεις τις βλεπετε και σεις και οποιος αλλο θελει και σχηματιζει την αποψη του...
ξαναλεω λοιπον...
1.38.25...5ο φαουλ ταρλατς δυο βολες μποντιρομπα το ματς δυο ποντους διαφορα με 2 λεπτα για να ληξει...
ηταν φαουλ;
σεβαστη η αποψη σου αλλα διαφωνω...αλλωστε και ο φανατικος βαζελος μουρουζης παραδεχεται οτι δεν ειναι φαουλ...ειναι καθαρη φαση...ο ταρλατς ειναι ακινητος και υψωνει τα χερια στην κατακορυφο...του έκλεισε τον δρόμο ενώ την στιγμή της επαφής σώμα με σώμα δεν έχει τα 2 πόδια στο έδαφος, νομίζω εκείνη την εποχή σφυρίζονταν πολύ εύκολα αυτά (ειδικά μέσα στην ρακέτα)
και εσυ εισαι γατος και με καταλαβες και με ξεσκεπασες...υποκλινομαι στο μεγαλειο σουεισαι ασχετος και εχεις αρχισει να προετοιμάζεις τους γαυρους για την πουτσα που θα φατε και φετος
του έκλεισε τον δρόμο ενώ την στιγμή της επαφής σώμα με σώμα δεν έχει τα 2 πόδια στο έδαφος, νομίζω εκείνη την εποχή σφυρίζονταν πολύ εύκολα αυτά (ειδικά μέσα στην ρακέτα)
μην κολλατε ρε παιδια..τυχαινει και τα ποδια πατανε και το βλεπει λαθος ο κοσνικ...αλλα και να μην παταγαν ποιος κανονισμος λεει οτι δεν μπορει ο αμυντικος να πηδηξει στην κατακορυφο;αν ειναι δυνατον....φυσικα και μπορει...αλλο αν εδω τυχαια δεν το κανει...ξεστραβωσου ακριβως την ωρα της επαφης τα ποδια πατανε στο εδαφος και ολο το σωμα αμυνεται καθετα...ωρα ειναι να μας πεις οτι και το 2010 στον τριτο τελικο εκανε αμυντικο ο τεοντοσιτς στο μπατιστ..
ε πως να μην ειμαι ρε βακη...εστησα ολοκληρη πλεκτανη για να προετοιμασω τους γαυρους για το βλικα που ερχεται και εσυ με καταλαβες και αμεσως με εδωσες στεγνατι εγινε ρε χρηστιδη σε βλεπω πεσμενο και ξερεις ότι κατά βαθος σε παω περα από την πλακα που γινεται
πωωωωωωωωωωωω ρε μαγκα τι μας ειπες...το απολυτο μνημειο μπασκετικης διαιτιτικης αλητειας...η νυχτα που αλλαξαν κανονισμοι εν μεσω ενος παιχνιδιου...ξεστραβωσου ακριβως την ωρα της επαφης τα ποδια πατανε στο εδαφος και ολο το σωμα αμυνεται καθετα...ωρα ειναι να μας πεις οτι και το 2010 στον τριτο τελικο εκανε αμυντικο ο τεοντοσιτς στο μπατιστ..

μην κολλατε ρε παιδια..τυχαινει και τα ποδια πατανε και το βλεπει λαθος ο κοσνικ...αλλα και να μην παταγαν ποιος κανονισμος λεει οτι δεν μπορει ο αμυντικος να πηδηξει στην κατακορυφο;αν ειναι δυνατον....φυσικα και μπορει...αλλο αν εδω τυχαια δεν το κανει...
ειναι ο ορισμος της καθαρης αμυνας που πρεπει να ειναι φωτο στη λεξη καθαρη αμυνα στο βιβλιαρακι των κανονισμων
καθαρη επιλογη του διατητη να βαλει μια πινελια στο παιχνιδι...σε 5ο τελικο μεσα στην εδρα μου με 1.30 να απομενουν για τη ληξη...
αλλα μη μασατε ...σας προετοιμαζω για την πουτσα...
με καταλαβε ο βακης και με ξεσκεπασε ο πουστης![]()
ελα ρε μαλακα τι σχεση εχουμε οι δυο μας;εσυ εισαι εκατο χρονια μπροστα...Χρηστιδη σε εφαγα λαχανο χτες..........την ειδες τη φωτο που ανεβασα ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεστραβωσου ακριβως την ωρα της επαφης τα ποδια πατανε στο εδαφος και ολο το σωμα αμυνεται καθετα...ωρα ειναι να μας πεις οτι και το 2010 στον τριτο τελικο εκανε αμυντικο ο τεοντοσιτς στο μπατιστ..
ναι ρε...αυτο ειναι σφυριγμα επιλογης...σιγουρευει το ματς -πρωταθλημα...ειναι τοσο καθαρη φαση που δεν γινεται να πει εκανα λαθος...δεν επιδεχεται καμμια αμφισνητησης...αν ειναι δυνατον...εδω εχουν πνιξει αλλα και αλλα και θα εδινα αυτο;ο ταρλατς εχει 4 φαουλ και σχεδον κανει και πισω για να αποφυγει ακριβως το 5ο...τετοιου ειδους προκλητικα σφυριγματα δεν εμπιπτουν στην κατηγορια ανθρωπινα λαθη..Οταν εισαι επαγγελματιας διαιτητης και εχεις σφυριξει ξερω γω 2.000 αγωνες δεν κανεις λαθος..Απλα εχεις αποφασισει να σφυριξεις και περιμενεις αφορμη ακομα και μια τετοια επαφη καθαρης αμυνας..Δεν μπορω να δεχτω οτι ο Χριστοδουλου που σφυριξε ημιτελικο και τελικο φαιναλ φορ αψογα θα κανει τετοια εξοφθαλμα "λαθη" σημερα γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα κανει...Και να πεις οτι γινονται και στους δυο παει στο διαολο αλλα παντα ρε παιδι μου παντα σε αυτο το "δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα" να γινονται λαθη υπερ παο πως γινεται...
ειπαμε σεβαστη η αποψη σου αλλοιμονο...και μπραβο σου που πηρες θεση και δεν αρχισες οπως οι [πολλοι τις αοριστιες και τις μαλακιες...εγώ αυτό βλέπω φίλε, τώρα αν το σφύριξε φάουλ γι'αυτήν την αιτία ή λόγω χορηγίας δεν μπορώ να το ξέρω
παιχταράδες όμως τότε στο γήπεδο
την άλλη φάση που λες βάλε να την κρίνουμε κι αυτήν![]()

ελα ρε μαλακα τι σχεση εχουμε οι δυο μας;εσυ εισαι εκατο χρονια μπροστα...
εσυ τερματιζεις περιπατο στα 100 στην ολυμπιαδα και εγω μπουσουλαω στη στρατα μου![]()
![]()