Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (1 μέλη και 75 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
24
Πόντοι
66
Οταν τον πηρανε στην ομαδα... δεν του κανανε ιατρικες εξετασεις ?

Δεν γίνεται να τα πιάσουν όλα οι εξετάσεις τύπε. Και φυσικά δεν μπορούν να πιάσουν προβλήματα που θα εμφανίσεις στο μέλλον, ειδικά στην καρδιά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
παπαρια εξετασεις τους κανουνε  :rolleyes:
Υπαρχουν προβληματα που οσες εξετασεις και να γινουν δεν φαινονται μεχρι να παρουσιαστουν.Ας ελπισουμε να ειναι ενταξει το παιδι και να
συνεχισει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
Δεν γίνεται να τα πιάσουν όλα οι εξετάσεις τύπε. Και φυσικά δεν μπορούν να πιάσουν προβλήματα που θα εμφανίσεις στο μέλλον, ειδικά στην καρδιά.

σε ενα χωρο που το 101% πινει μαγικο ζωμο οι εξετασεις ειναι να χαμε να λεγαμε  :rolleyes:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
58
Πόντοι
366
Δυστυχώς όπως τα λέει ο φίλος μου ο gun ειναι τα πράγματα .
Και αφήστε τον πρωταθλητισμό , μια βόλτα στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας αρκεί .
Όλοι έχουμε έναν φίλο-γνωστό που στα 35-40 εχει .,, θέμα .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
101
Πόντοι
376
Δυστυχώς όπως τα λέει ο φίλος μου ο gun ειναι τα πράγματα .
Και αφήστε τον πρωταθλητισμό , μια βόλτα στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας αρκεί .
Όλοι έχουμε έναν φίλο-γνωστό που στα 35-40 εχει .,, θέμα .
αυτός είναι 20 τύπε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
58
Πόντοι
366
Καταρχήν μακάρι να μην εχει τίποτα .
Αλλα ξέρεις από τι ηλικία ξεκινάνε ;
Βέβαια ο άνθρωπος μπορει να ειναι και καθαρός απλα η καρδια του να είχε θέμα που δεν είχε βγει ακόμα στην επιφάνεια .
Επαναλαμβάνω μακάρι να ειναι υγιέστατος ο άνθρωπος .

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Θελετε να σας εγω τι εχω μαθει για τον Ολαιταν ?

Και μην μου λετε εμενα οτι δεν γινεται να τους πιασουν οι εξετασεις ειδικα σε προβληματα καρδιας... σωματεια σαν τον Ολυμπιακο που παιζουν σε Τσαμπιονς Λιγκ οργανωσεις εχουν τα καλυτερα ιατρικα επιτελεια και τους βρισκουν τα παντα ολα. Τα παντα βρισκουν εκτος και αααααααααννννν... παμε στην περιπτωση που εμενα ειπαν

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
24
Πόντοι
66

Και μην μου λετε εμενα οτι δεν γινεται να τους πιασουν οι εξετασεις ειδικα σε προβληματα καρδιας... σωματεια σαν τον Ολυμπιακο που παιζουν σε Τσαμπιονς Λιγκ οργανωσεις εχουν τα καλυτερα ιατρικα επιτελεια και τους βρισκουν τα παντα ολα. Τα παντα βρισκουν εκτος και αααααααααννννν... παμε στην περιπτωση που εμενα ειπαν

Δεν είναι έτσι τύπε. Μην ξεχνάς τον παίχτη της Μπενφίκα που πέθανε κατά την διάρκεια αγώνα, τον άλλον τον Αφρικανό διεθνή...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είναι έτσι τύπε. Μην ξεχνάς τον παίχτη της Μπενφίκα που πέθανε κατά την διάρκεια αγώνα, τον άλλον τον Αφρικανό διεθνή...

Το εγραψε ο Γκαν οση ωρα ποσταριζα το δικο μου...
Αυτο που λεει ο Γκαν ειναι ....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
101
Πόντοι
376

ειδαμε και το επιτελειο της μπασκετικης ομαδας τυπε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
246
Σε αυτες τις περιπτωσεις μαθαινουμε οτι θελει η ομαδα να μαθουμε.
Αν οντως εχει μυοκαρδιτιδα,ειτε την επαθε με αμεση προσβολη του μυοκαρδιου απο λοιμογονο παραγοντα,
ειτε με επιδραση τοξινης στο μυοκαρδιο,ειτε ως αποτελεσμα χρονιας φλεγμονωδους καταστασης(νοσημα σ.ιστου).
Θεωρητικα μπορει σε ιατρικες εξετασεις να φαινεται υγειεστατος στις δυο πρωτες περιπτωσεις(δεν ειχε μολυνθει),
ακομη και στην τριτη αν η νοσος εκανε ταχεια εισοδο...το ποδοσφαιρο ενδεχεται να μπορει να το συνεχισει
αν η νοσος δεν εχει προκαλεσει ανεπανορθωτη βλαβη στο μυοκαδριο(π.χ κ.α,αρρυθμιες).

Αυτα ισχυουν γενικα για τη μυοκαρδιτιδα ομως,οχι απαραιτητα για αυτο που εχει ο ολαιταν.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ειδαμε και το επιτελειο της μπασκετικης ομαδας τυπε

Τα ιατρικα team ειναι ευπευθυνα λιγο πριν την μεταγραφη ενος παιχτη να βρουνε αν αυτος ειναι αρτιος και υγιης.
Δεν θα δωσει λεφτα καμια ομαδα, ειδικα ομαδες σαν τον Ολυμπιακο, για παιχτες κουτσα αλογα.

Το πως θα διαχειριστουν την φυσικη και αγωνιστικη κατασταση του αθλητη οσο καιρο θα ειναι στην ομαδα, ειδικα σε ομαδες πρωταθλητισμου, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
Στην περιπτωση Ολαιταν η ομαδα εχει τις ευθυνες της...αλλα ακρα του ταφου σιωπη κανεις δεν λεει επισημα τι συμβαινει
Μονο οτι ψυθιριζεται κατω απο το τραπεζι....

Τα λεμε

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ακουω στα διαφορα  ραδιοφωνα καποιους τύπους που και καλα ειναι ολυμπιακοι να σχολιαζουν τα τεκταινομενα. Δεν περασαμε λεει την γιουναιτεντ και πως αλλωστε να την περνουσαμε αφου πουλησαμε τους παιχταραδες μας. Εκτος αυτου πηραμε λεει παλτα τυπου βαλντεζ και περεζ και ευθυνη μεγαλη φερει ο μαρινακης για αυτα τα κακα που μας βρηκαν.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΖΩΑ , ΑΜΥΑΛΟΙ που μυρωδια αν ειχατε απο μπαλα δεν θα λεγατε τετοιες μαλακιες, τι σκατα θα θελατε ? Μπορει μια ελληνικη ομαδα να ανταγωνιστει Αγγλικες,Ισπανικες,Ιταλικες και Γερμανικες ομαδες με τα τοσα φραγκα που παιζουν. Τρελα φραγκα απο πετροδολλαρα και ρωσικες μπιζνες μπορουν να συγκριθουν με το ελληνικο κατεστημενο. Κοιτατε ρε ηλιθιοι που σας παιρνει το πρωταθλημα αερα χωρις ανταγωνισμο, κοιτατε ρε ζωα που εφτασε στους 16 με τις μονες επιγειες ομαδες να ειναι η γαλατα και αντε και η ντορτμουντ και ζενιτ. Κοιτατε ρε μαλακες που εκλεισε την γιουναιτεντ μεσα στην περιοχη της και πεφταν τα μουνοπανα κατω για καθυστερησεις και μετα σκεφτειτε τι μαλακιες λετε. Αν γινοταν δηλαδη το 1-1 με τον τσορι και τον περεζ τοτε ο μαρινακης θα ηταν θεος ε? Υπαρχει ποτε περιπτωση να μπορεσεις να φτασεις τις διαστημικες αυτες ομαδες με τα τρελα εκατομμυρια. Τι νομιζετε ρε ζωα οτι ειναι το chl? Το κυπελλο πρωταθλητριων του παρελθοντος που εμπαινε μεσα ο Πρωταθλητης σε νοκ αουτ και σε μια κακη βραδια μπορουσε να τον πεταξει εξω η κολοπετινιτσα? Τα αλλα τα μουνακια , οι οπαδοι του πουστη και της κουλας , γιατι τους αλλους του βορρα στον πουτσο μου τους γραφω απο την στιγμη που μπορουν να συγκριθουν με τα αλλα βορειοελλαδιτικα μπουρδελα και ΠΟΤΕ με τον ολυμπιακο, καθως ειναι μια τριχα απο τα παπαρια του, τι στον πουτσο ψαχνουν. Υπαρχει ποτε περιπτωση ρε καμμια αλλη ελληνικη ομαδα να φτασει εστω και στους δεκαξι του ΤΩΡΙΝΟΥ chl? Υπαρχει πολυ κομπλεξισμος απο το υπεργαμισι του θρυλου τοσα χρονια. Στην πιπα μια ζωη θα σας εχουμε ρε. Δεν θα σηκωσετε ποτε κεφαλι και θα περιμενετε να μας πικαρετε με τους ΦΑΝ ΠΕΡΣΙΔΕΣ. ΖΩΑ!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
101
Πόντοι
376
Ο παοκ ρε τυπε τον μαντουρο γιατι τον πηρε; Ο ολυμπιακος τον κοβασεβιτς;

για παρε ματι εδω

H Σεβίλλη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε
πρόβλημα δυσλειτουργίας στην καρδιά του
Χένβιχες Μαντούρο, ο οποίος θα υποβληθεί σε
περαιτέρω εξετάσεις. Διαβάστε αναλυτικά.
Ξαφνικό πρόβλημα υγείας με τον Χένβιχες
Μαντούρο προέκυψε στη Σεβίλλη.
Ο Ολλανδός αποκτήθηκε πρόσφατα από τους
Ανδαλουσιάνους, αλλά φαίνεται πως η καριέρα
του στο "Σάντσεθ Πιθκουάν" δεν αρχίζει με τον
καλύτερο τρόπο.
Η Σεβίλλη με ανακοίνωση που εξέδωσε,
ενημέρωσε πως στο πλαίσιο κάποιων εξετάσεων
στις οποίες υποβλήθηκε ο Μαντούρο
διαπιστώθηκε πως υπάρχει μία δυσλειτουργία
της καρδιάς του.
Εντός των επόμενων ημερών ο ποδοσφαιριστής