Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
Οταν τον πηρανε στην ομαδα... δεν του κανανε ιατρικες εξετασεις ?
παπαρια εξετασεις τους κανουνε
Υπαρχουν προβληματα που οσες εξετασεις και να γινουν δεν φαινονται μεχρι να παρουσιαστουν.Ας ελπισουμε να ειναι ενταξει το παιδι και ναπαπαρια εξετασεις τους κανουνε![]()
Δεν γίνεται να τα πιάσουν όλα οι εξετάσεις τύπε. Και φυσικά δεν μπορούν να πιάσουν προβλήματα που θα εμφανίσεις στο μέλλον, ειδικά στην καρδιά.
αυτός είναι 20 τύπεΔυστυχώς όπως τα λέει ο φίλος μου ο gun ειναι τα πράγματα .
Και αφήστε τον πρωταθλητισμό , μια βόλτα στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας αρκεί .
Όλοι έχουμε έναν φίλο-γνωστό που στα 35-40 εχει .,, θέμα .
αν κανεις το χρηστιδη μοντ θα μπαναρει κ γαυρουςΠροηγείται ο Hristidis.Ντάξει κι οι δύο μπορεί.
![]()
Θελετε να σας εγω τι εχω μαθει για τον Ολαιταν ?
Και μην μου λετε εμενα οτι δεν γινεται να τους πιασουν οι εξετασεις ειδικα σε προβληματα καρδιας... σωματεια σαν τον Ολυμπιακο που παιζουν σε Τσαμπιονς Λιγκ οργανωσεις εχουν τα καλυτερα ιατρικα επιτελεια και τους βρισκουν τα παντα ολα. Τα παντα βρισκουν εκτος και αααααααααννννν... παμε στην περιπτωση που εμενα ειπαν
Δεν είναι έτσι τύπε. Μην ξεχνάς τον παίχτη της Μπενφίκα που πέθανε κατά την διάρκεια αγώνα, τον άλλον τον Αφρικανό διεθνή...
ειδαμε και το επιτελειο της μπασκετικης ομαδας τυπεΘελετε να σας εγω τι εχω μαθει για τον Ολαιταν ?
Και μην μου λετε εμενα οτι δεν γινεται να τους πιασουν οι εξετασεις ειδικα σε προβληματα καρδιας... σωματεια σαν τον Ολυμπιακο που παιζουν σε Τσαμπιονς Λιγκ οργανωσεις εχουν τα καλυτερα ιατρικα επιτελεια και τους βρισκουν τα παντα ολα. Τα παντα βρισκουν εκτος και αααααααααννννν... παμε στην περιπτωση που εμενα ειπαν
ειδαμε και το επιτελειο της μπασκετικης ομαδας τυπε
Σε αυτες τις περιπτωσεις μαθαινουμε οτι θελει η ομαδα να μαθουμε.
ε ναι , βουλωμένο γράμμα διαβάζουν .Γαμώ Τα Παιδιά εννοείς, ε;![]()
![]()