boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Eδω ειμαι φιλε. Μη σε απασχολει για εμενα. Και το Μαη θα ειμαι εδω!που ειναι ο βοιδοπουτσας σημερα???καταπιε εξαφανιζολ μετα απο χτεσινη πουτσα που εφαγε η αγαπημενη του ρωσιδα???
Eδω ειμαι φιλε. Μη σε απασχολει για εμενα. Και το Μαη θα ειμαι εδω!που ειναι ο βοιδοπουτσας σημερα???καταπιε εξαφανιζολ μετα απο χτεσινη πουτσα που εφαγε η αγαπημενη του ρωσιδα???

εναν λογικο βαζελο εχω ακουσει να μιλαει ποτε...τον ΙΟΥΛΙΟ...οσοι δεν τον εχετε ακουσει μην το χασετε....
[youtube=425,350]iVkFkuOX2O0[/video]
έλληνας κροίσος ιδιοκτήτης καφενείου με με 7 γράμματα....?!?!![]()
βεντουζα περυσι και τις μπαλες φετος,ε-ε-ε-ρχονται τα φλοκια![]()

τι να το κανουμε ρε το σαπακι???ας παει στο αρθρο44 να κανει παρεα στο αλλο σαπακι απο την βραζιλια..εμεις ψωνιζουμε απο αργεντινη φρεσκο κρεας & οχι κατιμαδες..Εκεί φτάσαμε. Να μας κάνουν πλέον προτάσεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ρονάλντο!
Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ρονάλντο, όπως είχαν αποκαλύψει βραζιλιάνικα δημοσιεύματα πριν κάποιες μέρες. Ωστόσο, ο επιθετικός της Μίλαν δεν φαίνεται να απασχολεί ζεστά τους ανθρώπους των Πειραιωτών αυτή την περίοδο. Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί δεν είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα των «ερυθρολεύκων». Απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση παίκτη που προτείνεται σε ομάδα από τον μάνατζερ του.

Σώπα ρε μην σε πάρουν χαμπάρι και τους μπούν τίποτα ιδέες.τι να το κανουμε ρε το σαπακι???ας παει στο αρθρο44 να κανει παρεα στο αλλο σαπακι απο την βραζιλια..εμεις ψωνιζουμε απο αργεντινη φρεσκο κρεας & οχι κατιμαδες..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]τι να τον κανουμε δηλαδη ρε φιλε???να τον βαλουμε μαζι με τον σκορτσιανιτη να παιζουν σε διαφημισεις για τα bodyline???εσυ δηλαδη τον ηθελες στην ομαδα σου???Ωπα...σας χαλάει και ο Ρονάλντο τώρα?![]()