Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν εχει γηπεδο ρε πανθηρα σημερα?

οταν εχεις 85%οτι και να κανεις δεν εχεις τυχη!ειδικα οταν στονπαγκο εχεις τον δρακοΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΕΙ 85 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ!!
οταν εχεις 85%οτι και να κανεις δεν εχεις τυχη!ειδικα οταν στονπαγκο εχεις τον δρακο![]()
δεν ειναι ολα αμαρκαριστα και καποια του νικολας ηταν απο τα 7 μετρα και με παιχτη πανω του.εχει 85 τις εκατο στα αμαρκαριστα τριποντα
παλι καναπε? ποτε πας γηπεδο ρε καναπεδατε? ολοι οι πουθεναδες μου το παιζουν οπαδοι![]()

πρέπει να έχει κάποιον δίπλα του να του ρίχνει καμιά σφαλιάρα για να συνέρχεται
15 ποντους πουτσα τρωνε οι γαυροι.. ασταματητη η ομαδα του ομπραντοβιτς...![]()
![]()
![]()
![]()
πέρα από όλα αυτά που λέτε δεν έχουμε περιφερειακό αξιόπιστο σούτ πέραν του τεόντοσιτς....είναι το σοβαρότερο πρόβλημα της ομάδας αυτό.

ρε παιδια ελεοςς...τι χαζομαρες ειναι αυτες που λετε;;οντως ο βαζελος περνα περιοδο καμψης που σημερα ομως την παρεκαμψε-εστω και για ενα παιχνιδι-...αφου ξεκολωθηκαν οι τυποι...δε γινονται τα ποσοστα τους στα τριποντα...και ειναι πολυ ενθαρυντικο πως ημασταν κοντα στο σκορ με τετοια ρεντα που ειχαν και χωρις μπουρουση κλειζα...σκευτητε καθαροτερα και θα δειτε οτι εχω δικαιοποτε θα ξυπνησουν οι αγγελοπουλοι να διωξουν τον μαλακα ελεος πια τον χειροτερο παναθηναικο της δεκαετιας τους London Towers της Ευρωπης φετος χανει 30 ποντους....Γιαννακη πουλο και συ και οι 2 προδοτες μαζι Μπορουσης Παπαλουκας καριολια
Προτίθεται να το κάνει ο πλέζουρ![]()
ναι αλλά πριν τον τελικό πρέπει να κερδίσεις 3 φορές το Μαρούσι.........ρε παιδια ελεοςς...τι χαζομαρες ειναι αυτες που λετε;;οντως ο βαζελος περνα περιοδο καμψης που σημερα ομως την παρεκαμψε-εστω και για ενα παιχνιδι-...αφου ξεκολωθηκαν οι τυποι...δε γινονται τα ποσοστα τους στα τριποντα...και ειναι πολυ ενθαρυντικο πως ημασταν κοντα στο σκορ με τετοια ρεντα που ειχαν και χωρις μπουρουση κλειζα...σκευτητε καθαροτερα και θα δειτε οτι εχω δικαιο
Τον είδα όταν φώναζε κλάψε στο Γιαννάκη όταν έφτασε στους 20 η διαφοράδεν τον είδες από πίσω;

εγινε χαζουλη

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου...μεγαλη εκπληξη φετος το μαρουσι αλλα ειναι πολυ δυσκολο να μας σταματησει...δεν εχει τετοια ποιοτητα..ειναι μια κλαση κατω απο τον ολυμπιακο...σε σειρα παιχνιδιων με εμας θα ειναι δυσκολο να αντεξειναι αλλά πριν τον τελικό πρέπει να κερδίσεις 3 φορές το Μαρούσι.........
Τον είδα όταν φώναζε κλάψε στο Γιαννάκη όταν έφτασε στους 20 η διαφορά![]()