doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ναι, ε ? Και αφού στο Τόφαλος πάλι δείρατε τους "Ολυμπιακούς λαγούς" γιατί απαιτούσατε τιμωρία του Ολυμπιακού ?KAI ΣΤΟ ΤΟΦΑΛΟΣ
ΠAIZATE KΡYΦTO
ειναι οι τιμιοι και ηθικοι που δεν χρησιμοποιουν μαχαιριαΝαι, ε ? Και αφού στο Τόφαλος πάλι δείρατε τους "Ολυμπιακούς λαγούς" γιατί απαιτούσατε τιμωρία του Ολυμπιακού ?
ειναι οι τιμιοι και ηθικοι που δεν χρησιμοποιουν μαχαιρια![]()
ναι εχει πτυχιο ιατρικης και μαχαιρωνει σωσταH ΘΥΡΑ 13 ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
H ΘΥΡΑ 13 ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
που εισαι ρε φιλαρακι?αυριο παιζει ο γαυρος τσαμπιονς λιγκ?...τυχερος που δε παιζει τσαμπιονς λιγκ...γιατι εκει βαζουν πολλα γκολ...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...το κυπελο πλησιαζει,και θα κλαιτε![]()
αυριο παιζει ο γαυρος τσαμπιονς λιγκ?...τυχερος που δε παιζει τσαμπιονς λιγκ...γιατι εκει βαζουν πολλα γκολ...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...το κυπελο πλησιαζει,και θα κλαιτε![]()
που εισαι ρε φιλαρακι?
τελικα ποσοι πηγατε λιβαδεια?
Ηρεμα ρε,μην δερνεις τοσο πολυ.Αδέρφια , μην ασχολείστε με τους ανύπαρκτους προπαγανδιστές λαγούς . Μέχρι και εφημερίδα τους έγραψε ότι τους πέταξαν έξω από τη θύρα τους οπαδοί του Ολυμπακού . Μια ζωή στη φάπα .
ουτε 30 δεν πηγανε...εγω δε πηγα,δουλευα το σαββατο..αλλιως θα ειμαστε 31...παντως γαμησαμε καλα...αν και δεν ειχαν ομαδα αυτοι
εγω νομιζα οτι δεν πηγες γιατι σε πηρε ο υπνοςουτε 3000 δεν πηγανε...εγω δε πηγα,δουλευα το σαββατο..παντως γαμησαμε καλα...αν και δεν ειχαν ομαδα αυτοι
εγω νομιζα οτι δεν πηγες γιατι σε πηρε ο υπνος
σε φερανε σαντουιτς με πιτα?![]()
τέτοια κουφάλα που είσαι.......εκανα μπουρδελο τα αθλητικα θρεντ![]()
![]()
την κανω τωρα
[size=20pt]ο χρηστιδης που ειναι ρε σεις?[/size]