raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.685
- Πόντοι
- 5.006
αλλο αυτοΣτην εκπομπή όμως έλεγες θα το πάρουμε![]()
αλλο αυτοΣτην εκπομπή όμως έλεγες θα το πάρουμε![]()
Στειλε βίντεο να μελετήσωρε παιδια ειδα το βιντεο 100 φορες και το εβαλα και στο αργο...στο πολυ αργο....νομιζω σε πρωτη φαση το μπουκετο του Τζοουνς δεν πετυχε τον αληταρα τον Ναν...αλλα ΝΟΜΙΖΩ οτι ο Ναν τον πετυχε καλα τον Τζοουνς.......μετα μοιαζει να τον εβαλε κατω ο δικος μας και να του εριξε κατι λιγες....αλλα νομιζω το πρωτο μπουκετο που βρηκε στοχο ηταν του Ναν....αν κανω λαθος πειτε μου....
στειλε πουντλ με ερυθρολευκο κασκολ.Στειλε βίντεο να μελετήσω
Έχω υπάρξει διαιτητής πυγμαχιας![]()
τακη να κανουμε μεταγραφη στο τμημα πυγμαχιας τον ταιρικ?αλλο αυτο
Περίμενε...ειναι στο βαφείο κ μετά απο το φούρνο σε εσέναστειλε πουντλ με ερυθρολευκο κασκολ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τακη να κανουμε μεταγραφη στο τμημα πυγμαχιας τον ταιρικ?
σωστορε παιδια ειδα το βιντεο 100 φορες και το εβαλα και στο αργο...στο πολυ αργο....νομιζω σε πρωτη φαση το μπουκετο του Τζοουνς δεν πετυχε τον αληταρα τον Ναν...αλλα ΝΟΜΙΖΩ οτι ο Ναν τον πετυχε καλα τον Τζοουνς.......μετα μοιαζει να τον εβαλε κατω ο δικος μας και να του εριξε κατι λιγες....αλλα νομιζω το πρωτο μπουκετο που βρηκε στοχο ηταν του Ναν....αν κανω λαθος πειτε μου....
Στειλε βίντεο να μελετήσω
Έχω υπάρξει διαιτητής πυγμαχιας![]()

Γοργόνες !!!
Ταιρικ είναι ο μαύρος Rocky Balboaστειλε πουντλ με ερυθρολευκο κασκολ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τακη να κανουμε μεταγραφη στο τμημα πυγμαχιας τον ταιρικ?
HELL μιλάμε για οπαδούς που κάθε χρόνο πανυγηριζουν ΗΤΤΑ σε τελικό…ναι για το χουντοWEBLEY μιλαωΔεν ξενερωνουμε ποτεεεεεεεεεεεε....οι πιο γελοιοι οπαδοι στον πλανητη Γη.
![]()
Αν τον έβρισκε το μπουκέτο hurricane στο σαγόνι θα πήγαινε για πλαστική στον Φουστανο φίλε.Αν τον έβρισκε κανονικά τέτοιο μπουκέτο στο σαγόνι θα τον άφηνε αναισθητο
Αγορινα όλοι μέσα είναι. Εχει συναυλία η ΛιολιουΈχουμε εικόνα από το ΟΚΑΝΑ;
Περιμένουν οι βάζελοι να δουν την απονομή;
Jones είσαι σκληρός καριολης !Και πουτσα και ξυλο.............![]()
Χατζηγεωργίου Σάρουμαν σκέφτεται αυτοκτονία.Μονο τα κλαμματα δεν εχει βαλει ο Ιωαννου και ολοι στην ΕΡΤ....η Χατζηλουγκρα φανταζομαι θα εχει βαλει οτι ζαρζαβατικο ειχε το ψυγειο στη κωλαθρα για να ξεχασει τον πονο της.