BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 506
εγώ βλέπω παοκ δεύτερο και εμάς τρίτουςΚαθίστε τώρα που θα αποκλειστεί να δείτε πως φτύνουμε αίμα και για δεύτερη θέση. Αυτό καίει περισσότερο τον χοντρουλιακα βέβαια.
εγώ βλέπω παοκ δεύτερο και εμάς τρίτουςΚαθίστε τώρα που θα αποκλειστεί να δείτε πως φτύνουμε αίμα και για δεύτερη θέση. Αυτό καίει περισσότερο τον χοντρουλιακα βέβαια.
Εγώ το αντίθετο και εμας τρίτους.εγώ βλέπω παοκ δεύτερο και εμάς τρίτους
Δεν χωράει ο νους μου οτι ο χοντρός έκανε δωρο 40 εκατομμύριο φέτοςΚαθίστε τώρα που θα αποκλειστεί να δείτε πως φτύνουμε αίμα και για δεύτερη θέση. Αυτό καίει περισσότερο τον χοντρουλιακα βέβαια.
Κι εγώ θα τον ήθελα φίλε αλλά κλείσαμε Μακ Ιντάιρ από Ερυθρό.Θέλω Μοντέρο στον Ολυμπιακό![]()
www.sport24.gr

Να πάρουν και τους 2!Κι εγώ θα τον ήθελα φίλε αλλά κλείσαμε Μακ Ιντάιρ από Ερυθρό.

Ναι αλλά πρέπει ο Μπαρτζώκας να μειώσει τον χρόνο αναγκαστικά του αγαπημένου του παίκτη,του Γουόκαπ.Να πάρουν και τους 2!![]()
Δεν θα είναι Μπαρζτώκας του χρόνου στον πάγκο. ό,τι και να γίνει.Ναι αλλά πρέπει ο Μπαρτζώκας να μειώσει τον χρόνο αναγκαστικά του αγαπημένου του παίκτη,του Γουόκαπ.

www.sport24.gr
www.sport24.gr

Στα νουμερα που ακους , ειδικα στις αγορες κανε δια 2 και μετα τετραγωνικη ριζα και ισως πετυχεις το αληθινο ποσο.![]()
Ολυμπιακός: Σκέψεις στην Πάρμα για αγορά των δικαιωμάτων του Στρεφέτσα
Υπάρχουν σκέψεις στην Πάρμα για να κατατεθεί προσφορά στον Ολυμπιακό για να κλείσει τον Γκράμπριελ Στρεφέτσα με ένα ποσό γύρω στα 4,5 εκατ. ευρώ.www.sport24.gr
Εδώ γράφει ότι τελικά τον πήραμε 4,5 εκατομμύρια και όχι 8 εκατομμύρια που μας είχαν ζαλίσει τα παπάρια.
![]()