Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.476
Πόντοι
28.246
Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας, γιος του Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση που οδηγούσε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από 'κει τους Πέρσες, για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα (480 π.Χ.).

Ο Ταρέμι είναι ιρανός μαλάκας. Όπως φαίνεται καθαρά στα βίντεο - με δυνατό ανεύθυνο βλακώδες τακουνάκι έβγαλε στην αντεπίθεση την λεβερκούζεν η οποία σκόραρε χτυπώντας από τα νώτα τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ (2026 μ.Χ.).

Ένας μαλάκας αρκεί.

Ωραίο και πολιτισμένο να σπάει σε πολλά μερίδια και να υπεραναλύεται η ευθύνη, αλλά αυτό κάνει καλό τελικά στους ανεύθυνους καραγκιόζηδες που κάνουν δυνατά τακουνάκια με την πλάτη γυρισμένη σε στιγμή που όλη η ομάδα είναι μπροστά - και βλάπτει τους φιλότιμους σοβαρούς παίκτες που μέχρι τότε είχαν μηδέν λάθη. Και βέβαια βλάπτει την ομάδα. Τι να τον κάνετε να βάλει ένα ωραίο γκολ στο πρωτάθλημα όταν έχει καταστρέψει την δυναμική που είχατε να κερδίσετε μία ακόμα φορά την τεράστια λεβερκούζεν;
Ρε δε πας να γαμηθεις λέω εγώ;
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου. Δικός μας παίχτης είναι
Αν τον αφήνουμε και θέλει να έρθει σε εσάς μην τον παίρνετε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.476
Πόντοι
28.246
Για να δουμε... μεχρι στιγμης η προκριση χαθηκε επειδη

-το πλανο ηταν λαθος
-καλοι παικτες τραυματιστηκαν
-ο μεντιλιμπαρ τα εκανε σκατα με τις εντεκαδες και τις αλλαγες
-ο βαγγελας δεν αγορασε παικτες
-οι πιτσιρικαδες εφαγαν παγκο
-ο τζολακης ειναι τρυπας
-ο μπιανκον δεν εγινε μελμπεργκ σε ενα βραδυ
-ο ρετσος κουτουλησε τον πιρολα και ο πιρολα τον ρετσο
-ο φρεντακιας ειναι ντεφορμε, ο ορτεγκα δεν ειναι ψηλος
-τα χαφ πετανε χαρταετο και δεν δημιουργουν ευκαιριες
-τα εξτρεμ ειναι πεθαμενα και εχουν κλαταρει
-ο ταρεμι εκανε τακουνακι
-ο ελ καμπι ποναει ο κωλος του

:coffee:ειπαμε μαλακες να κανουμε κριτικη....

Παιξαμε με μια οριακα καλυτερη και πιο δουλεμενη ομαδα απο εμας, και οριακα, μεσα σε 3 λεπτα συγκεκριμενα, χασαμε. Ολοι φταινε και κανενας. Μην ψαχνετε αποδιοπομπαιους τραγους σε καθε στραβοπατημα για να φορτωσετε μια αποτυχια η οποια προηλθε συνολικα απο ολη την ομαδα. Αποδειχτηκαμε μικροτεροι των περιστασεων στα δυο αυτα νοκαουτ, και απλα δεν προκριθηκαμε. Εξαντλησαμε την τυχη και τις υπερβασεις μας στην league phase, αυτη ειναι η ομαδα, δεδομενα μεσα στις καλυτερες 24 ομαδες της ευρωπης.

Οποιος χαλιεται απο το 90% των παικτων, απο το 95% του προπονητικου τιμ, και απο το 100% της διοικησης, ας βαλει μια ροζ φανελα και ας παει στον βοτανικο να βαψει τα καγκελα :coffee: Ολυμπιακαρες μονο στα πανηγυρια;
Μερικοί θέλουν ευρωπαϊκά κάθε χρόνο μην δίνεις σημασία.
Γραφτούς στα μεζεα σου και με μεγάλα γράμματα.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Ρε δε πας να γαμηθεις λέω εγώ;
Στα αρχίδια μας η γνώμη σου. Δικός μας παίχτης είναι
Αν τον αφήνουμε και θέλει να έρθει σε εσάς μην τον παίρνετε.

Δεν μου γαμιέσαι ρε κομπλεξικέ μεσημεριάτικο.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
@Annapurna γελάς με τον @Zebu που μου "την λέει" την στιγμή που 9 στις 10 φορές σε κοροϊδεύει και εγώ πριν λίγο καιρό πήρα το μέρος σου. Think with your brain μαλάκα μου.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
@Zebu πες μου κάτι ρε, πόσα τέλη πλήρωσες για το Cayenne? :2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.393
Πόντοι
46.423
@Annapurna γελάς με τον @Zebu που μου "την λέει" την στιγμή που 9 στις 10 φορές σε κοροϊδεύει και εγώ πριν λίγο καιρό πήρα το μέρος σου. Think with your brain μαλάκα μου.

I Love You Hug GIF

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.389
Πόντοι
10.656
Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας, γιος του Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση που οδηγούσε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από 'κει τους Πέρσες, για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα (480 π.Χ.).

Ο Ταρέμι είναι ιρανός μαλάκας. Όπως φαίνεται καθαρά στα βίντεο - με δυνατό ανεύθυνο βλακώδες τακουνάκι έβγαλε στην αντεπίθεση την λεβερκούζεν η οποία σκόραρε χτυπώντας από τα νώτα τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ (2026 μ.Χ.).

Ένας μαλάκας αρκεί.

Ωραίο και πολιτισμένο να σπάει σε πολλά μερίδια και να υπεραναλύεται η ευθύνη, αλλά αυτό κάνει καλό τελικά στους ανεύθυνους καραγκιόζηδες που κάνουν δυνατά τακουνάκια με την πλάτη γυρισμένη σε στιγμή που όλη η ομάδα είναι μπροστά - και βλάπτει τους φιλότιμους σοβαρούς παίκτες που μέχρι τότε είχαν μηδέν λάθη. Και βέβαια βλάπτει την ομάδα. Τι να τον κάνετε να βάλει ένα ωραίο γκολ στο πρωτάθλημα όταν έχει καταστρέψει την δυναμική που είχατε να κερδίσετε μία ακόμα φορά την τεράστια λεβερκούζεν;
ο ολυμπιακος τυπε ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερη ομαδα απο εναν περαστικο παικτη, και ακομα μεγαλυτερη απο μια μαλακια που εκανε σε ενα ματς αυτος ο παικτης.
Αντε και δεν εκανε τακουνακι, και εδινε κανονικη πασα, και η μπαλα κατεληγε στους γλαρους του μικρολιμανου, μετα τι θα εφταιγε; Με κλανιες δεν βαφεις αυγα.

Mε του Ταρεμι (league phase) την ασιστ στον Αγιαξ και με το γκολ του στη λεβερκουζεν περασαμε στα νοκ αουτ, για να εχετε να λετε οι αμπαλοι οτι εξαιτιας του αποκλειστηκαμε και να τον σταυρωνετε. Χωρις αυτον δεν θα υπηρχαν ματς με Λεβερκουζεν, τοσο απλα. Ολοι εβαλαν το λιθαρακι τους, και ολοι εκαναν την μαλακια τους.

Και στην τελικη ας ηταν καλα ο Ελ Καμπι, σωματικα, ψυχικα, και μανατζαρεικα, να μην εχανε την θεση του βασικου απο τον Ιρανο. Ας ηταν ο παλιος καλος Ελ Καμπι, να καθοταν μεσα 95 λεπτα σε καθε ματς και να εβαζε 20 γκολ.

1772022550439.png

Αυτος ειναι ο Ταρεμι, ο παγκιτης Ταρεμι που στα μισα και βαλε ματς εχει παιξει ως δευτερος επιθετικος μαζι με Ελ Καμπι, μια θεση που ξεκαθαρα δεν του ταιριαζει.
Ειναι πολυ ευκολο να τα φορτωσεις ολα σε μια μαλακια, αντι να παρεις τον δυσκολο, αρχιδατο δρομο και να αποδεχτεις οτι ολα πηγαν στραβα και οτι δεν αξιζες κατι περισσοτερο απο αυτο που πηρες

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
ο ολυμπιακος τυπε ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερη ομαδα απο εναν περαστικο παικτη, και ακομα μεγαλυτερη απο μια μαλακια που εκανε σε ενα ματς αυτος ο παικτης.
Αντε και δεν εκανε τακουνακι, και εδινε κανονικη πασα, και η μπαλα κατεληγε στους γλαρους του μικρολιμανου, μετα τι θα εφταιγε; Με κλανιες δεν βαφεις αυγα.

Mε του Ταρεμι (league phase) την ασιστ στον Αγιαξ και με το γκολ του στη λεβερκουζεν περασαμε στα νοκ αουτ, για να εχετε να λετε οι αμπαλοι οτι εξαιτιας του αποκλειστηκαμε και να τον σταυρωνετε. Χωρις αυτον δεν θα υπηρχαν ματς με Λεβερκουζεν, τοσο απλα. Ολοι εβαλαν το λιθαρακι τους, και ολοι εκαναν την μαλακια τους.

Και στην τελικη ας ηταν καλα ο Ελ Καμπι, σωματικα, ψυχικα, και μανατζαρεικα, να μην εχανε την θεση του βασικου απο τον Ιρανο. Ας ηταν ο παλιος καλος Ελ Καμπι, να καθοταν μεσα 95 λεπτα σε καθε ματς και να εβαζε 20 γκολ.

1772022550439.png

Αυτος ειναι ο Ταρεμι, ο παγκιτης Ταρεμι που στα μισα και βαλε ματς εχει παιξει ως δευτερος επιθετικος μαζι με Ελ Καμπι, μια θεση που ξεκαθαρα δεν του ταιριαζει.
Ειναι πολυ ευκολο να τα φορτωσεις ολα σε μια μαλακια, αντι να παρεις τον δυσκολο, αρχιδατο δρομο και να αποδεχτεις οτι ολα πηγαν στραβα και οτι δεν αξιζες κατι περισσοτερο απο αυτο που πηρες

Έχεις απόλυτο δίκιο. :hi:

Στο επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα μπω και εγώ να παίξω λίμπερο. "Περαστικός παίκτης" θα είμαι για 10 λεπτά.

Αποχωρώ, δεν θέλω να γίνω μανιαμούνιας σαν τον @Saul

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.067
Πόντοι
16.411
Με τα προβλήματα τραυματισμών,απουσιών και ολίγον χαμηλής ψυχολογίας,απόψε θα χρειαστεί κατάθεση ψυχής για να κερδίσουμε τους Λιθουανούς.
Άντε ρε Θρυλάρα!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.067
Πόντοι
16.411
Κάπου εδώ μέσα γυρνοβολάει αυτός που σε έφαγε ψηλέ :rolleyes:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.055
Πόντοι
9.345
αν δεν ειχαμε τα επιθετικα, δευτερη - τριτη κατοχη θα ειμασταν 10 ποντους πισω :confused:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.446
Πόντοι
9.086
Παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε από την ομάδα για την Ευρώπη. Παράπονο πρέπει να έχουμε από τον ΠΡΟΕΔΡΟ που άφησε όλη τη χρονιά την ομάδα με 3ο στόπερ τον Μπιανκόν.
Τον συμπαθώ, τον εκτιμώ, μου αρέσει για 4ος όμως. Επουδενί για 3ος. Αφήσαμε τον Κάρμο και πήραμε τον ... Μενσά .
Πουλήσαμε Κωστούλα και φέραμε Ταρεμί (καμία σχέση σε θέση και τεχνικά χαρακτηριστικά), για να αναγκαστούμε τελικά να διώξουμε και τον Γιάρεμτσουκ!
ΕΛΕΟΣ δηλαδή !!
Συμφωνώ και επαυξανω!!!!! Ειδικά για τον γιαρεμτσουκ!!!!! Θα ήταν υπερπολύτιμος σε αυτά τα δύο ματς γιατί είναι ψηλός τανκ με καλά ποδια και μπουκαρει στην περιοχή

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.067
Πόντοι
16.411
Φουρνιέ καθαρίζει αλλά χάνουμε lay up ελεύθεροι :headbang:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.067
Πόντοι
16.411
Αν είναι δυνατόν να χάσουμε το αποψινό μετά από τόσες κατοχές που δεν θυμάμαι ποτέ να είχαμε τόσες πολλές.

• Λύπη
Αντιδράσεις: geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.055
Πόντοι
9.345

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.067
Πόντοι
16.411
εσπασε τα καλαθια ο πητερς :confused:
Κάνει το χειρότερό του παιχνίδι από τότε που ήρθε,έχουν κάνει πολλά λάθη.
Με τόσα επιθετικά που έχουμε πάρει απόψε,έχουν χάσει τις μισές και βάλε επιθέσεις.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.067
Πόντοι
16.411
ΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ

Stories