Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
όλοι οι αραπάδες έτσι κάνουν, βλ. ακενοτούμπο,λεμπρον κλπ. είναι οι άμεσοι απόγονοι των πιθήκων.Αυτος πρέπει να τρώει ανθρώπους
![]()
Αν αυτός είναι παίκτης NBA εγώ είμαι ο Μάικ ο Φασολάκης και the holy spirit itself!παιδια ο Joseph πως τα πηγε σημερα ????
δηλαδη δεν ???Αν αυτός είναι παίκτης NBA εγώ είμαι ο Μάικ ο Φασολάκης και the holy spirit itself!
Φαντασου.. Ο βαζελος ζητησε συγνωμη κι οι δικοι μας οι αμπασκετοι τον βριζουν εδω μεσα..στο μεταξυ ο βαζελος ζητησε συγνωμη απ τον Μπαρζωκα κι ο τρακης θα μηνυσει τα αρχιδια του![]()
Μιά χαρά πάιχτης είναι!! 2 τριποντάκια τους τα κόλλησε εχθέςΑν αυτός είναι παίκτης NBA εγώ είμαι ο Μάικ ο Φασολάκης και the holy spirit itself!
ε ναι ρε ...δεν το ήξερες ?όλοι οι αραπάδες έτσι κάνουν, βλ. ακενοτούμπο,λεμπρον κλπ. είναι οι άμεσοι απόγονοι των πιθήκων.
το σωμα του ηταν εκτος περιοχης αλλα η ψυχη του μεσα
Καργιολης σκηνοθέτης 100% βαζελος![]()
Και φωνάζουμε τον Λάνθιμο να το σκηνοθετησειΚαποια στιγμη, μετα τις συνεχομενες σφαλιαρες ο τρακης, αγανακτισμενος απο τις καρπαζιες που του ριχνει ο Θρυλος, ειδικα μετα την ηττα με 40 ποντους στον τελικο της ευρωλιγκα οπου ο Εβανς βαζει 42 ποντους κ μετα παθαινει χιαστους στο αλλο ποδι, κανει προταση στον Μπαρτζοκα να διαβει τον ρουβικωνα.....
Ο Γιωργαρος αγανακτισμενος απο τη μαλακια που βαραει το κεφαλι των γαυρων στο bou δεχεται με βαρια καρδια.....
Πρωτο ματς στο πρωταθλημα ο Θρυλος κερδιζει μεσα στο ΟΑΚΑ και ο τρακης μπαινει φουριοζος στα αποδυτηρια....ακολουθει ο παρακατω διαλογος....
- Ρε μαλακα, γι αυτο σε εφερα εδω?
- Τι εννοεις μωρη λουλου?
- Ρε χασατε 25 ποντους με κατω τα χερια?
- Καλα πηγαμε για πρωτο ματς. Μεχρι τελους θα βρουμε ρυθμο.
- Ρε θα με τρελανεις? Θες να σε γαμησω?
- Με τι μωρη λουγκρα? Με το μπατο σου που κλανει καποτες?
- Γαμω το σπιτι σου αρχιδι!
- Θα μου κλασεις τα αρχιδια μωρη γαμιολα.
- Ρε εεεεεε. Κρατατε με!
- Ε, μαλακακο, σαλτα πανε βρες κανα πακιστανο να σε φερμαρει. Αντε απολοιφαδι...
Εκει ο τρακης παθαινει εγκεφαλικο, παραιτειται απο το βαζελο κ μεσα στη χρονια ο Γιωργαρος επιστρεφει θριαμβευτης στο σεφ, οι haters στο bou γινονται block απο τον καλυτερο admin ολων των εποχωνκαι οι υπολοιποι οπαδοι του Θρυλου κυκλοφορουν ημιγυμνοι στον Πειραια φωναζοντας συνθηματα και χυνοντας παντου πεφτουν σε ληθαργο για 9 μηνες......
Οταν ξυπνουν, ο Θρυλος εχει γινει επιτιμο μελος του NBA κ ο Γιααναρος Αντετοκουνμπο μαζι με Ντονσιτς κ Γιοκιτς ερχονται τρεχοντας στον Πειραια....
Δεν περιγραφω αλλο!
Μπαρτζωκα ψυχαρα, Ολυμπιακαρα!!
Όσοι ακολουθούσαν τον ολυμπιακό με σύνδεσμος θυμόμαστε τα ενετικά συνθήματα των αλλοθρηστωνοτι σας λεει οτι σας λεει ακουστε το
Κατασκηνωση.Που είναι ο κ. @troubakhs μου;;;