Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 406 άτομα (0 μέλη και 406 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.640
Πόντοι
5.006
Κάποιο ελλεεινό αρχίδι θα μας έχει καταραστεί,αν είναι δυνατόν :headbang:

δεν παει πουθενά το μυαλό μας τυπε....:coffee::coffee::coffee:
188207.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.063
Πόντοι
16.411
Ο Μόντε Μόρις καλός βάση βιογραφικού,μόνο που ήταν στα κάτω του τελευταία και αυτό είναι το ερωτηματικό.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Καλες οι στρατηγικες, αλλα ειναι κι αυτη η πουτανα, που την λενε "τυχη". Ανετα θα μπορουσαμε ναχαμε βαλει 2,3 γκολ, γαμω την ατυχια μου!
Για μενα, Μουζακιτης, Κωστουλας, επρεπε να γινουν βαση, κορμος για τον Ολυμπιακο ακομα κι αν επρεπε να διπλασιασουν τις αποδοχες τους και γυρω απο αυτους να κτιστει η ομαδα. Ακομα δυο Ελληνες παιχταραδες, κι οχι να δεινεις το οποιο ταλεντο παιχταρα μολις βρεις ευκαιρια. Με το να δεινεις εναν κορυφαιο για να παρεις 2,3 η και 4 δευτεραντζες, "μεγαλη" ομαδα δεν φτιαχνεις.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.516
Πόντοι
3.506
Καλες οι στρατηγικες, αλλα ειναι κι αυτη η πουτανα, που την λενε "τυχη". Ανετα θα μπορουσαμε ναχαμε βαλει 2,3 γκολ, γαμω την ατυχια μου!
Για μενα, Μουζακιτης, Κωστουλας, επρεπε να γινουν βαση, κορμος για τον Ολυμπιακο ακομα κι αν επρεπε να διπλασιασουν τις αποδοχες τους και γυρω απο αυτους να κτιστει η ομαδα. Ακομα δυο Ελληνες παιχταραδες, κι οχι να δεινεις το οποιο ταλεντο παιχταρα μολις βρεις ευκαιρια. Με το να δεινεις εναν κορυφαιο για να παρεις 2,3 η και 4 δευτεραντζες, "μεγαλη" ομαδα δεν φτιαχνεις.
Τυπε τον μουζακιτη και τον καθε μουζακιτη τον ρώτησες? Αυτα τα παιδιά ειχαν αφισες στο δωματιο τους τη ρεαλ τη Λίβερπουλ κλπ., και τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε εκεί με την αξια τους και να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί και θα τους εμπόδισει ο καθε πρόεδρος λέγοντας τους τι? Ότι θα παίζουν κυριακη στις σερρεσ και τους Ζωσιμάδες?
Τι λέτε ρε παιδιά, είστε σοβαροί?

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
τυπε ρωτα και τον παιχταρα που δεν θελει να μεινει στην χλεμπονα της ελλαδας...ασε που τετοια λεφτα δεν μπορεις να του δωσεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.826
Πόντοι
7.265
eρχεται το μπαμ και φυσικα δεν ειναι ο μορις του ενος μυριου. :coffee:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Δεν εχετε αδικο, σωστα το λετε, απο την πλευρα του παιχταρα και ισως ειναι και δικαιο. Ομως αν και αθλημα, δεν παυει να ειναι εταιρια/εργαζομενος. Οποτε ναι οτι γουσταρει ο προεδρος κανει σε μια εταιρια. Και η εταιριες κοιταζουν παντα την παρτη τους και σε δευτερη μοιρα τον εργαζομενο. Και ο Χατζηπαναγης, αξιζε ναναι μονιμος στην μικτη κοσμου, αλλα στον Ηρακλη πεθανε. Μετα οταν εισαι πιτσιρικας και πας σε μια ομαδα π.χ. Σαντος και σε κανει Πελε, θελεις δεν θελεις, εχεις και καποιες δεσμευσεις

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.054
Πόντοι
9.345
Τυπε τον μουζακιτη και τον καθε μουζακιτη τον ρώτησες? Αυτα τα παιδιά ειχαν αφισες στο δωματιο τους τη ρεαλ τη Λίβερπουλ κλπ., και τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε εκεί με την αξια τους και να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί και θα τους εμπόδισει ο καθε πρόεδρος λέγοντας τους τι? Ότι θα παίζουν κυριακη στις σερρεσ και τους Ζωσιμάδες?
Τι λέτε ρε παιδιά, είστε σοβαροί?
Τυπε στη Ρεάλ θα είναι εντεκάδα η θα γυαλίζει πάγκο?
Ο Ιωαννίδης παίζει βασικός?
Δεν γνωρίζω, ο Βαγιαννιδης?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.474
Πόντοι
28.246
Και με ποιο δικαίωμα θα του στερήσεις την δυνατότητα να δοκιμάσει τα όρια του;

Το να τον κάνεις Τζόρτζεβιτς εδώ πέρα και να τον βαλσαμωσεις μόνο κακό θα του κάνεις και σε εσένα. Τουλάχιστον Άστον να πάει, να δοκιμάσει τα όρια του, πάρε και το χρημα και αν δεν πετύχει ας γυρίσει πίσω όπως ο Ρετσος.

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.516
Πόντοι
3.506
Δηλαδη κρίμα τα παιδιά που εφυγαν. Δεν ήθελαν πιστεύεις και Το μετανιωσαν που εφυγαν και εδω ετρωγαν μπινελίκι σε καθε Μάτσ.. Είσαι μάλλον τυπος πρώτος στο χωριο πάρα δεύτερος στην πολη.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Θυμαστε και μια μεγαλη κουβεντα που ειπε ο Γιωργατος, παιδια, οταν γυρισε απο την Ιταλια?
Καλλιο πρωτος στο χωριο, παρα δευτερος στην πολη!
Σεβομαι το ονειρο του καθε πιτσιρικα που θελει Μπαρτσα, Ρεαλ και Λιβερπουλ κτλ. Και του το ευχομαι, απο την αλλη γιατι δεν πηγε να ξεκινησει σε αυτες και πηγε σε καποιον Ολυμπιακο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναικο κτλ κτλ? Αν λοιπον γινει "ο παιχταρας" μεσα απο αυτες, κοιταζει την κονομα και την φημη και γραφει στα παπαρια του την ομαδα? Να γιατι μου λειπει ο παικτης με νοοτροπια Μητροπουλου που ελεγε οτι "στον Ολυμπιακο ακομα και φανελες να μαζευω". Θελει μονημα ο Ολυμπιακος 2-3 τετοιους για να γινει ομαδαρα περα απο τα Ελληνικα πλαισια. Και βεβαια, βασικο και κανα δυο ισαξιους αντιπαλους. Ειμαι ρομαντικος? Ενταξει, ρε παιδια, τωρα στα γεραματα θα αλλαξω? Δεν εχω δικαιωμα δλδ να κανω κι εγω ονειρα για την ομαδα μου?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.054
Πόντοι
9.345
Άλλο έγραψα άλλο κατάλαβε ο άλλος
Πώς θα βελτιωθεί ένας νέος ποδοσφαιριστής?
Στην εντεκάδα μιας μεσαίας ευρωπαϊκής ομάδας η στον πάγκο της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Στην εντεκάδα μιας μεσαίας ευρωπαϊκής ομάδας η στον πάγκο της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης?
εσυ πως νομιζεις...

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.516
Πόντοι
3.506
αν δεν καταλαβα εγω μια, εσυ δεν κατάλαβες δυο...
Πως θα εμποδίσεις την εξέλιξη ρε τυπε? Τωρα σοβαρά, η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις? Δηλαδή ο καμανβιγκα η ο καρβαχαλ που εχει ουτε ξερω εγω πόσα ευρωπαϊκά και τωρα γυαλίζουν παγκο οπως λες, ειναι δυσαρεστημένοι?? Ειναι άγνωστοι??? Ξερεις το κασε τους???
Ο αλλος εν τω μεταξύ φέρνει το παράδειγμα με Μητρόπουλο και Γεωργάτο που ήθελε παραλιακη και φραπέδες.. Τι να πω..
Τυποι ειστε μεγάλοι μανατζερ. Εχετε βγάλει εκατομμύρια υποθέτω και στο bourdela γραφετε απο χομπι...

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Δεν εγινα αντιληπτος μαλλον. Ουτε μανατζερ ειμαι ουτε προπονητης. Και ναι στο μπου γραφω απο χομπυ και για να πω δυο κουβεντες με λογικους ανθρωπους και οχι με κομπλεξικους που γραφουν για να τσακωθουν.
Οπως και ναχει, πολυ θα γουσταρα στον Ολυμπιακο 2-3 παικτες με ικανοτητες Μουζακιτη και νοοτρπεια Μητροπουλου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Δεν εγινα αντιληπτος μαλλον. Ουτε μανατζερ ειμαι ουτε προπονητης. Και ναι στο μπου γραφω απο χομπυ και για να πω δυο κουβεντες με λογικους ανθρωπους και οχι με κομπλεξικους που γραφουν για να τσακωθουν.
Οπως και ναχει, πολυ θα γουσταρα στον Ολυμπιακο 2-3 παικτες με ικανοτητες Μουζακιτη και νοοτρπεια Μητροπουλου.
ολοι θα θελαμε ρε αδερφε...και δεν τσακωνομαστε
απλα ο πιτσιρικος θα παει εκει που εχει πιο πολυ δοξα,πιο πολλα λεφτα,καλυτερες υποδομες να τον πανε ενα βημα παραπανω και λιγοτερη μιζερια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom