Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.639
- Πόντοι
- 28.246
Τα θέλει ο κώλος του προσωπολάτρη Τάκη.Μη βρίζεις μαν![]()
Τα θέλει ο κώλος του προσωπολάτρη Τάκη.Μη βρίζεις μαν![]()
Ο Μαιντανάκος από εδώ του φταίει αποκλειστικά ο Ροντινέι επειδή δεν τραβήχτηκε για το οφ σαιντ με την Αιντχόβεν.Ρόντινει πολύ κουρασμένο.
Για μπουζούκια όμως όχι κουρασμένο ...
![]()
Ο παπάρας μας στέρησε τη νίκη με την Αϊντχόφεν.
![]()
Eνταξει, Τάκης είναι τρολ .Τα θέλει ο κώλος του προσωπολάτρη Τάκη.
Ακριβώς. Πιο άρρωστος και αληθινός γαύρος είμαι εγώ. Ο Τάκης είναι προσωπολάτρης.Eνταξει, Τάκης είναι τρολ .
Νομιζω ο πιο άρρωστος Γαύρος είσαι εσύ![]()
Έλα ρε τσιμπάς με αυτά που λέει ο Τάκης ...χαλάρωσε ..πλάκα κάνει ...Ακριβώς. Πιο άρρωστος και αληθινός γαύρος είμαι εγώ. Ο Τάκης είναι προσωπολάτρης.
Και επειδή μπορεί να γυρίσει να μας πει ότι ο Ροντινέι πήρε ευρωπαικό. Ο Ολυμπιακός το πήρε. Ο Ροντινέι το πήρε με τον Ολυμπιακό δηλαδή όχι το αντίθετο. Έτσι να του πεις.
Ε μα δε βλεπεις το μουνι το ροντινει εχει γαμηθει φετος ο μπουστηςΜη βρίζεις μαν![]()
Εντάξει λογικό είναι ..ήρθε από τις φαβελες κ ξαφνικά μπορεί να είναι πρώτο τραπέζι Λιόλιου και Λένα ζευγαρα...Ε μα δε βλεπεις το μουνι το ροντινει εχει γαμηθει φετος ο μπουστης
Να παει εκει ο μουνις εκει,σαν τον αντριανο.Εντάξει λογικό είναι ..ήρθε από τις φαβελες κ ξαφνικά μπορεί να είναι πρώτο τραπέζι Λιόλιου και Λένα ζευγαρα...τον καταλαβαίνω

Ελα με το μουνοπανο τα εχει γαμησει τα μπουζουκια,για αυτο ολο τραυματιας ο μουνις

ΑκριβώςΉταν στο πνεύμα παρών .......
Κανονικά Έβανς φαλ ,λι,μακκισικ( λόγω ηλικίας κ.σπασμενων.ποδιων ) θα έπρεπε να αποδεσμευθούν...
Κ να έπαιρναν έναν σοβαρό πλευ μεκερ κ δεύτερο ψηλο ...αλλά τομκροβκημα δεν είναι τόσο ο σκακιστής αλλά νομίζω ότι τα αδέρφια δεν ξέρουν από μπάσκετ ....
Ο σκακιστής ποντάρει στο Βαθύ ρόστερ λόγω των πολλών παιχνιδιών όταν όμως ξεκινάν τα πλευ οφ φάιναλ φορ κ τελικοί του GBL εκεί χρειάζεται μικρό ρόστερ κ παίζουν 7-8 παίκτες που κουβαλάνε αρχιδια ..
Πιο πολύ στεναχωριέμαι στη μη αξιοποίηση του Πίτερς δλδ του καλύτερου σουτέρ της Ευρώπης
....σκριν κ ξανά σκριν κ ελεύθερο σουτ ο Πίτερς μέχρι να σβήσει ο ήλιος
www.sport24.gr
τακη πηρε ποδι ο ιταλος απατεωνας τωρα ξεκιναμε τα γαμησια ΚΑΙ στο βολει.ΜΠΟΡΕΙ

δεν συμφωνω για εβανς...Εντάξει λέγαμε για το παλτό τον Λι άλλα τελικά κ ο ντιλικινα είμαι για πέταμα ...μαζί με φαλ μακκισικ λόγω ηλικίας κ Έβανς λόγω αναπηρίας είναι αυτοί οι πέντε για δρόμο κ να παρθούν άλλοι δύο καλοί παίχτες στη θέση των πέντε Κούρδων αλογων

Τάκη έχουμε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια ;δεν συμφωνω για εβανς...
κατσε να τον δουμε στα επομενα 5-6 ματς πως θα παει, και αποφασιζουμε μετα....
![]()