Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (5 μέλη και 298 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.349
Πόντοι
4.936
Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος με τα επιτεύγματά του.
Συγνώμη που δεν σουτάρει τρίποντα από τον πάγκο.
Πάμε λίγο να σου πω κάτι στα γρήγορα γιατί ξεχνάμε ΕΎΚΟΛΑ!!!
Ο Μπαρτζώκας την σεζόν 21-22 έκανε την υπέρβαση και μας πήγε final 4, όπου χάσαμε στο σουτ από την (2 κλάσεις) ανώτερη Εφές.
Εδώ πολλοί ξεχνάμε ότι έκανε από τις πιο ομαλές μεταβιβάσεις ηγεσίας στα χρονικά. Το καλοκαίρι ο Σπανούλης είχε σταματήσει και ο Πρίντεζης ήταν 5 ος ψηλός. Εχρισε ηγέτη τον Σλούκα και έκανε ελίτ παίχτη τον ξεχασμένο Σάσα. Είμαι ΣΊΓΟΥΡΟΣ ότι δεν τα ήξερες ή δεν τα θυμάσαι καν αυτά. Άλλες ομάδες θέλουν 3-4 χρόνια για να κάνουν κάτι τέτοιο.

Την σεζόν 22-23 παίξαμε σαν Ολυμπιακός ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΠΆΣΚΕΤ που έχουν παίξει όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού. Χάσαμε την κούπα γιατί μπήκε ένα σουτ που ΜΌΝΟ ένας συγκεκριμένος παίχτης μπορεί να το βάλει.

Την σεζόν 23-24 παίξαμε χάλια μπάσκετ με μέτριο ρόστερ. Παρόλα αυτά, πήγαμε πάλι final 4, όπου δίκαια δεν περάσαμε στον τελικό. Στην Ελλάδα χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή είχαμε 1 πενταρι και μόνη βοήθεια τον Πετρουσεφ.

Πέρυσι την ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΦΟΡΆ που είχαμε πολύ μεγάλο μπάτζετ πήγαμε εύκολα στο final 4 όπου χάσαμε επειδή ήμασταν υπερόπτες και όχι σκυλιά του πολέμου σαν την Μονακό. Το πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ενεργοποιήθηκε ο Ντόρσεϊ και δεν το είχε προβλέψει ο βάζελος.

Όποιος ξεχνάει καλύτερα να μην βλέπει μπάσκετ. Και που βλέπει, τσάμπα χρόνο χάνει

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Συγνώμη που δεν σουτάρει τρίποντα από τον πάγκο.
Πάμε λίγο να σου πω κάτι στα γρήγορα γιατί ξεχνάμε ΕΎΚΟΛΑ!!!
Ο Μπαρτζώκας την σεζόν 21-22 έκανε την υπέρβαση και μας πήγε final 4, όπου χάσαμε στο σουτ από την (2 κλάσεις) ανώτερη Εφές.
Εδώ πολλοί ξεχνάμε ότι έκανε από τις πιο ομαλές μεταβιβάσεις ηγεσίας στα χρονικά. Το καλοκαίρι ο Σπανούλης είχε σταματήσει και ο Πρίντεζης ήταν 5 ος ψηλός. Εχρισε ηγέτη τον Σλούκα και έκανε ελίτ παίχτη τον ξεχασμένο Σάσα. Είμαι ΣΊΓΟΥΡΟΣ ότι δεν τα ήξερες ή δεν τα θυμάσαι καν αυτά. Άλλες ομάδες θέλουν 3-4 χρόνια για να κάνουν κάτι τέτοιο.

Την σεζόν 22-23 παίξαμε σαν Ολυμπιακός ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΠΆΣΚΕΤ που έχουν παίξει όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού. Χάσαμε την κούπα γιατί μπήκε ένα σουτ που ΜΌΝΟ ένας συγκεκριμένος παίχτης μπορεί να το βάλει.

Την σεζόν 23-24 παίξαμε χάλια μπάσκετ με μέτριο ρόστερ. Παρόλα αυτά, πήγαμε πάλι final 4, όπου δίκαια δεν περάσαμε στον τελικό. Στην Ελλάδα χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή είχαμε 1 πενταρι και μόνη βοήθεια τον Πετρουσεφ.

Πέρυσι την ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΦΟΡΆ που είχαμε πολύ μεγάλο μπάτζετ πήγαμε εύκολα στο final 4 όπου χάσαμε επειδή ήμασταν υπερόπτες και όχι σκυλιά του πολέμου σαν την Μονακό. Το πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ενεργοποιήθηκε ο Ντόρσεϊ και δεν το είχε προβλέψει ο βάζελος.

Όποιος ξεχνάει καλύτερα να μην βλέπει μπάσκετ. Και που βλέπει, τσάμπα χρόνο χάνει

Απλά με Μπαρτζώκα έχετε ταβάνι το πρωταθλημα και συμμετοχή στο f4.

Και πέρσι το πήρατε λογω τράκη που σας συσπείρωσε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.853
Πόντοι
7.265

παλι καλα που μου υο θυμισες δεν του ευχηθηκαμε για τη ονομαστικη του εορτη,

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.738
Πόντοι
216

Ο μπαρτζοκας μου θυμίζει πολύ ιωαννιδη προπονηταραδες πήγαν την ομάδα σε άλλη κλάση αλλά στο τελικό του φάιναλ φορ μπλοκάρουν τελείως

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.349
Πόντοι
4.936

Καλά είσαι μαλακας;
Αυτοί είναι απόλυτοι στόχοι όλων των τοπ ομάδων...
Επίσης αν θυμάμαι καλά έχει βγει 2-3 φορές καλύτερος προπονητής και έχει μια Euro League...
Εσύ κύριε επιστήμονα ποιον θα επερνες;

Όσο για το περσινό, ναι μας συσπείρωσε όμως δεν έβαζε αυτό καλάθι ο Τρακης, αλλά οι παίχτες που επεξαν χωρίς άγχος και φουλ προσήλωση

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Ο μπαρτζοκας μου θυμίζει πολύ ιωαννιδη προπονηταραδες πήγαν την ομάδα σε άλλη κλάση αλλά στο τελικό του φάιναλ φορ μπλοκάρουν τελείως

Ο Μπαρτζώκας τουλάχιστον πήρε 1 ευρωλίγκα,ο ξανθος έμεινε με τον καημό...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.853
Πόντοι
7.265
1 στα 3 βαζει φετος ο καμπι οποτε η επομενη ειναι γκολ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
Το κάνανε Ταρεμι και Καμπί ρε μαλακες! Τι χημεία έχουν βρει;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Καλά είσαι μαλακας;
Αυτοί είναι απόλυτοι στόχοι όλων των τοπ ομάδων...
Επίσης αν θυμάμαι καλά έχει βγει 2-3 φορές καλύτερος προπονητής και έχει μια Euro League...
Εσύ κύριε επιστήμονα ποιον θα επερνες;

Όσο για το περσινό, ναι μας συσπείρωσε όμως δεν έβαζε αυτό καλάθι ο Τρακης, αλλά οι παίχτες που επεξαν χωρίς άγχος και φουλ προσήλωση

Μετα το φ4 πηγαινατε για κλείσιμο του τμήματος...Ο βάζελος θα έπαιρνε το πιο εύκολο πρωτάθλημα,ο Μπαρτζωκας ήταν τελειωμένος,και πηγε ο άλλος και τα κανε μπουρδέλο

Ο Μπαρτζώκας είναι ο καλύτερος προπονητής μέχρι το φ4.Εκει τα κάνει μπουρδέλο κι αυτός...

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.349
Πόντοι
4.936
Μετα το φ4 πηγαινατε για κλείσιμο του τμήματος...Ο βάζελος θα έπαιρνε το πιο εύκολο πρωτάθλημα,ο Μπαρτζωκας ήταν τελειωμένος,και πηγε ο άλλος και τα κανε μπουρδέλο

Ο Μπαρτζώκας είναι ο καλύτερος προπονητής μέχρι το φ4.Εκει τα κάνει μπουρδέλο κι αυτός...
Εξήγησε μου μπασκετικά όμως πώς ακριβώς τα κάνει μπουρδέλο.
Αν δεν ξέρεις από μπάσκετ άστο δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις, κάνε πως δεν σε ρώτησα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
Φτάνει με το μπάσκετ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ έχουμε μπάλα αυτήν την στιγμή.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.738
Πόντοι
216
Αν δεν ξέρεις από μπάσκετ άστο δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις, κάνε πως δεν σε ρώτησα
Υπάρχει και ψυχολογία στους τελικούς που παίζει μεγάλο ρόλο

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056

Εντάξει τύπε,και άλλα 10 φαιναλ φορ να'χασει,είναι ο καλύτερος προπονητής...

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.349
Πόντοι
4.936
Εντάξει τύπε,και άλλα 10 φαιναλ φορ να'χασει,είναι ο καλύτερος προπονητής...
Έγραψα κάτι τέτοιο; Σου είπα αν δεν έχεις ιδέα από μπάσκετ μην απαντάς, δεν είναι υποχρεωτικό.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.853
Πόντοι
7.265
ρε μπρουνο θα μας καψεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.090
Πόντοι
9.345
Μπρούνο το ακριβώς κάνει?

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.349
Πόντοι
4.936
Υπάρχει και ψυχολογία στους τελικούς που παίζει μεγάλο ρόλο
Από τα 4 Final 4 μόνο πέρυσι είχαμε λάθος ψυχολογία.
Τι να πει και η ΤΣΣΚΑ που με 3πλασιο μπάτζετ όταν μας έβλεπε στην τελευταία περίοδο δεν έβαζαν ούτε βολές...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
Γεια σου Κωνσταντή!

baros