Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.768
Πόντοι
6.056
Αφήνω αυτό εδώ τυχαία
pascual.jpg

Δεν έχει μάπα για Ολυμπιακό αυτός.Αυτός είναι για βάζελο,βορεια προάστεια,Εκάλη κλπ.Που να κολλήσει με τον Τσουκαλά; :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.581
Πόντοι
7.745
πισπευω να εχει το στοιχειωδες μυαλο ο σπανουλης να μην αφησει την ποιοτητα ζωης, τις αποδοχες, και τη χλιδη του πριγκηπατου για να ελθει στον πειραια να του βριζουν την οικογενεια οι αντιπαλοι και ισως οι δικοι του οπαδοι μετα απο μερικες στραβες :headbang:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.344
Πόντοι
3.656
Ούτε τυχαία να μη τα βλέπω αυτά φίλος :confused:
Αν τεθεί θέμα μετά τους τελικούς κανένας προπονητής με συμβόλαιο δεν θα έρθει στον Ολυμπιακο για την ψυχή της μάνας του
Τα σενάρια για Σπανουλη ειναι για να πουλήσουν καμμια φυλλάδα παραπάνω ή καμμια χορηγία απο την novibet
O Β φαίνεται να έχει τυφλωθεί απο την μονομανια του (τσακώθηκε με 15χρονα,δεν ανέφερε ποτέ τη λέξη αποτυχία, ξαφνικά θυμηθηκε τους παικτες του που τους περισσότερους τους άδειασε) και είναι σίγουρος πως δεν τρίζει η θέση του πάρα του κάνουν πόλεμο οι δημοσιογράφοι
Αν τυχόν το παρει ο βαζελος δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα ακούσει μπινελίκια
Αν αναζητηθεί λύσει μονο ελεύθερους προπονητές μπορούν να χτυπήσουν-κανεις δεν θα φύγει από εκεί που ειναι

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.803
Πόντοι
2.306
αφου τσακωθηκε με τους παικτες του, με οπαδους της ομαδας του, με οπαδους 5-6 αντιπαλων ομαδων, και με τις γριες στην ισπανια, ο κοουτς Μπι, θεωρησε οτι δεν θα επρεπε να λειπει απο το παλμαρε του τσακωμος με 15χρονους βαζελους στο Αμπου Νταμπι. Ποτε θα εχει παλι τετοια ευκαιρια αλλωστε...

Επομενος σταθμος στο bucket list του, τσακωμος με ξεδοντιαρα σοβιετικη τσατσα σε Μεταξουργειωτικο τσαρδι :coffee:

Στα του αγωνα, μπορει το ματς να ηταν αδιαφορο με το βαζελο, αλλα ακομα και ετσι ο Πιτερς απεδειξε γιατι επρεπε να παρει περισσοτερο χρονο οταν ο Σασα ειχε βαρυνει ψυχολογικα προχτες. Εγκλημα που τον ειχε παγκο τοση πολλη ωρα, για να τον πεταει μεσα κρυο να τον φανε τα σκυλια. Τα ιδια και με Φαλ/Ραιτ, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

ΥΓ: Να δω πως θα βγουν αυτοι οι τελικοι χωρις Γκος.... θα χτιζουν την μπασκετα ο Θωμας και ο Λουκας, θα σηκωσουν 5οροφη πολυκατοικια σε μια βδομαδα :coffee: Καλη μας τυχη
Σχετικά με το υστερόγραφο σου, τι ευθύνη έχει ο Ολυμπιακός για το θέμα Γκοσ? Ευθυνη κατά τη γνωμη μου του παίχτη που πήγε και υπόγραψε πριν το φ4 και ανεξαρτητου κατάληξης.
Εν τω μεταξύ έχει φάει ουκ ολίγες φορες κράξιμο η διοίκηση και ο Μπαρτζώκας για το ότι δεν δεν κανει ο γκος και έπρεπε να έχει φύγει , αλλα τωρα που φεύγει παιχταράς ο γκος..

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.519
Πόντοι
10.446
Αν τεθεί θέμα μετά τους τελικούς κανένας προπονητής με συμβόλαιο δεν θα έρθει στον Ολυμπιακο για την ψυχή της μάνας του
Τα σενάρια για Σπανουλη ειναι για να πουλήσουν καμμια φυλλάδα παραπάνω ή καμμια χορηγία απο την novibet
O Β φαίνεται να έχει τυφλωθεί απο την μονομανια του (τσακώθηκε με 15χρονα,δεν ανέφερε ποτέ τη λέξη αποτυχία, ξαφνικά θυμηθηκε τους παικτες του που τους περισσότερους τους άδειασε) και είναι σίγουρος πως δεν τρίζει η θέση του πάρα του κάνουν πόλεμο οι δημοσιογράφοι
Αν τυχόν το παρει ο βαζελος δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα ακούσει μπινελίκια
Αν αναζητηθεί λύσει μονο ελεύθερους προπονητές μπορούν να χτυπήσουν-κανεις δεν θα φύγει από εκεί που ειναι
οι elite πορπονητές ευρωλίγκας είναι ελάχιστοι .....ελεύθεροι κανένας....
εκτός από Σασα Ομπράντοβιτς, ίσως Σκαριόλο που δουλεύει μόνο εθνική και ίσως ο ισπανός της Ζενίτ που τελειώνει το συμβόλαιο νομίζω....οπότε πας με Μπαρτζώκα που είναι ακλύτερος από αυτούς κ βλέπουμε ...
εκτός και έχουμε τίποτα θέματα με οπαδούς, κλπ......που θέλω να πίστεύω ότι δεν....
θα έρθουν και θα φύγουν πολλοί....παίκτες αλλα΄ το κομβικό ζήτημα είναι ο πλέη μέηκερ για μένα....
πρέπει να βρει έναν David Rivers :rockon::rockon::rockon:(που λέει ο λόγος), να μπορεί να δημιουργεί και να σκοράρει μετά από ντρίμπλα.....
θα έρθει ο Πετρούσεφ και θα φύγει ο ένας ψηλός....θα πάρει και τριάρι κι βλέπουμε...
αν δεν βγει ο Εβανς ή ο Σεημπεν Λη ( που του έχει κάνει τη ζωή πατίνι ) θα πάρει κι άλλον εκεί...
δεν ξέρω αν ο Εβανς θα μπορούσε να καλύψει τον άσο, αν και δεν νομίζω......οπότε πάει για 3-4 αλλαγές ...
θα δούμε .....

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
81
πισπευω να εχει το στοιχειωδες μυαλο ο σπανουλης να μην αφησει την ποιοτητα ζωης, τις αποδοχες, και τη χλιδη του πριγκηπατου για να ελθει στον πειραια να του βριζουν την οικογενεια οι αντιπαλοι και ισως οι δικοι του οπαδοι μετα απο μερικες στραβες :headbang:
Τύπε για το τελευταίο να είσαι απόλυτα βέβαιος. Οι ίδιοι που ζητάνε να έρθει αύριο το πρωί ο Σπανούλης θα είναι οι πρώτοι που θα βρίζουνε και θα τον κράζουν όταν αρχίσουν τα στραβά.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.803
Πόντοι
2.306

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.344
Πόντοι
3.656
οι elite πορπονητές ευρωλίγκας είναι ελάχιστοι .....ελεύθεροι κανένας....
εκτός από Σασα Ομπράντοβιτς, ίσως Σκαριόλο που δουλεύει μόνο εθνική και ίσως ο ισπανός της Ζενίτ που τελειώνει το συμβόλαιο νομίζω....οπότε πας με Μπαρτζώκα που είναι ακλύτερος από αυτούς κ βλέπουμε ...
εκτός και έχουμε τίποτα θέματα με οπαδούς, κλπ......που θέλω να πίστεύω ότι δεν....
θα έρθουν και θα φύγουν πολλοί....παίκτες αλλα΄ το κομβικό ζήτημα είναι ο πλέη μέηκερ για μένα....
πρέπει να βρει έναν David Rivers :rockon::rockon::rockon:(που λέει ο λόγος), να μπορεί να δημιουργεί και να σκοράρει μετά από ντρίμπλα.....
θα έρθει ο Πετρούσεφ και θα φύγει ο ένας ψηλός....θα πάρει και τριάρι κι βλέπουμε...
αν δεν βγει ο Εβανς ή ο Σεημπεν Λη ( που του έχει κάνει τη ζωή πατίνι ) θα πάρει κι άλλον εκεί...
δεν ξέρω αν ο Εβανς θα μπορούσε να καλύψει τον άσο, αν και δεν νομίζω......οπότε πάει για 3-4 αλλαγές ...
θα δούμε .....
Ο Έβανς ειναι στοίχημα. Το οξύμωρο ειναι πως σχεδον κάνεις δεν ξερει τι να πιστεύει πχ πως ειναι ανέτοιμος ?πως ειναι αλλά δεν τον βάζει ο Β?Συμπέρασμα δεν βγάζεις υποτίθεται πως έχει αποθεραπευτει καιρό δεν μπορούσε να παρει 5λεπτα με τον Διαγόρα ξέρω γω
Πετρουσεφ με Β χλωμό να γυρίσει
Φαλ κολλητός του Φουρνιε και με κλειστό συμβόλαιο σιγά μην τον διώξουν
Αθλητικό σου μένει ο Ράιτ
Το παρήγορο ειναι πως τα σπουδαία πχ Βεζενκοφ Φπυρνιε τα καθάρισες περσυ τώρα ναι μεν πρέπει να φύγουν έρθουν κομβικοι παικτες αλλά ξέρεις τι θες όντως και δεν θες και τίποτα τρελό.
Όντως έναν καλό άσσο ειναι μείζον όμως
Ο κοουτς έχει δημιουργήσει κακό κλίμα δεν ειναι πως γράφουν οι αντίπαλες εφημερίδες κτλ
Θεωρώ πιθανότερο να φύγει μόνος του αν δει το κλιμα να βαραινει

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.859
Πόντοι
206
Ο Έβανς ειναι στοίχημα. Το οξύμωρο ειναι πως σχεδον κάνεις δεν ξερει τι να πιστεύει πχ πως ειναι ανέτοιμος ?πως ειναι αλλά δεν τον βάζει ο Β?Συμπέρασμα δεν βγάζεις υποτίθεται πως έχει αποθεραπευτει καιρό δεν μπορούσε να παρει 5λεπτα με τον Διαγόρα ξέρω γω
Πετρουσεφ με Β χλωμό να γυρίσει
Φαλ κολλητός του Φουρνιε και με κλειστό συμβόλαιο σιγά μην τον διώξουν
Αθλητικό σου μένει ο Ράιτ
Το παρήγορο ειναι πως τα σπουδαία πχ Βεζενκοφ Φπυρνιε τα καθάρισες περσυ τώρα ναι μεν πρέπει να φύγουν έρθουν κομβικοι παικτες αλλά ξέρεις τι θες όντως και δεν θες και τίποτα τρελό.
Όντως έναν καλό άσσο ειναι μείζον όμως
Ο κοουτς έχει δημιουργήσει κακό κλίμα δεν ειναι πως γράφουν οι αντίπαλες εφημερίδες κτλ
Θεωρώ πιθανότερο να φύγει μόνος του αν δει το κλιμα να βαραινει
Ο Ράιτ θα φύγει. Έναν άσσο γρήγορο, "σύγχρονο", που να μπορεί να δημιουργεί και για τον εαυτό του, με αξιοπρεπές σουτ από μέση και μακρινή απόσταση...για όνομα του θεού έπρεπε να είχαν πάρει...από ΧΘΕΣ... Δυσεύρετοι και ακριβοί? Ναι. "Άφησαν" τον Shorts να τον πάρει ο βάζελος, ο Μαλεντόν πάει προς Ρεάλ. Τι θα γίνει?
* Φυσικά και ο Έβανς είχε κάνει σούπερ χρονιά ΠΡΙΝ τον τραυματισμό του. Μακάρι να επιστρέψει και να είναι ο γαμιάς Έβανς που ήταν.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.455
Πόντοι
10.336
Σχετικά με το υστερόγραφο σου, τι ευθύνη έχει ο Ολυμπιακός για το θέμα Γκοσ? Ευθυνη κατά τη γνωμη μου του παίχτη που πήγε και υπόγραψε πριν το φ4 και ανεξαρτητου κατάληξης.
Εν τω μεταξύ έχει φάει ουκ ολίγες φορες κράξιμο η διοίκηση και ο Μπαρτζώκας για το ότι δεν δεν κανει ο γκος και έπρεπε να έχει φύγει , αλλα τωρα που φεύγει παιχταράς ο γκος..
Δεν εθεσα κανενα θεμα ευθυνης για τον Γκος, ουτε τον αποκαλεσα παικταρα. Ο Γκος δεν ηρθε για να ειναι πρωτο βιολι, λογω τραυματισμων κατεληξε να βγαζει το φιδι απτην τρυπα και να παιζει διπλο χρονο απτον προβλεπομενο. Για μενα παντα μετριος ηταν (βλεπε περσι που κουτουλαγε στα κρισιμα ματς), αλλα μεσα στη φετινη χρονια λογω του οτι του δωθηκε βαρια ευθυνη, ανταποκριθηκε θετικα και κακα τα ψεματα, ηταν ο καλυτερος μας PG. Βασικα ηταν ο μονος PG μας που μπορει να φτιαξει παιχνιδι και να σκοραρει, σε αντιθεση με τους αλλους που κανουν με το ζορι ενα απο τα δυο.

Τωρα, δεν ξερω αν ο Γκος θα παιζει απο την Παρασκευη και μετα. Ειτε θα μεινει εκτος ομαδας απο τον coach (πραγμα το οποιο οσο και να απευχομαι δεν θα καταλογισω ευθυνη στο Μπαρτζωκα, οι προδοτες πρεπει να εκτελουνται), ειτε θα παιξει αλλα με το μυαλο στο μελλον του και οχι στον τιτλο. Οπως και να εχει, κατα τη γνωμη μου, οι τελικοι θα γινουν "χωρις" τον Γκος, μακαρι να βγω ψευτης. Και ετσι οπως πηγε η χρονια οπως προειπα, ειναι ο καλυτερος μονοφθαλμος μεταξυ των στραβων γκαρντ μας. Γιαυτο εκανα σχολιο για τους τελικους, ασχετως Αγγελοπουλαιων και coach, ξεκιναμε ηδη με βαρυ μειονεκτημα, περαν των υπολοιπων.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.803
Πόντοι
2.306
Δεν εθεσα κανενα θεμα ευθυνης για τον Γκος, ουτε τον αποκαλεσα παικταρα. Ο Γκος δεν ηρθε για να ειναι πρωτο βιολι, λογω τραυματισμων κατεληξε να βγαζει το φιδι απτην τρυπα και να παιζει διπλο χρονο απτον προβλεπομενο. Για μενα παντα μετριος ηταν (βλεπε περσι που κουτουλαγε στα κρισιμα ματς), αλλα μεσα στη φετινη χρονια λογω του οτι του δωθηκε βαρια ευθυνη, ανταποκριθηκε θετικα και κακα τα ψεματα, ηταν ο καλυτερος μας PG. Βασικα ηταν ο μονος PG μας που μπορει να φτιαξει παιχνιδι και να σκοραρει, σε αντιθεση με τους αλλους που κανουν με το ζορι ενα απο τα δυο.

Τωρα, δεν ξερω αν ο Γκος θα παιζει απο την Παρασκευη και μετα. Ειτε θα μεινει εκτος ομαδας απο τον coach (πραγμα το οποιο οσο και να απευχομαι δεν θα καταλογισω ευθυνη στο Μπαρτζωκα, οι προδοτες πρεπει να εκτελουνται), ειτε θα παιξει αλλα με το μυαλο στο μελλον του και οχι στον τιτλο. Οπως και να εχει, κατα τη γνωμη μου, οι τελικοι θα γινουν "χωρις" τον Γκος, μακαρι να βγω ψευτης. Και ετσι οπως πηγε η χρονια οπως προειπα, ειναι ο καλυτερος μονοφθαλμος μεταξυ των στραβων γκαρντ μας. Γιαυτο εκανα σχολιο για τους τελικους, ασχετως Αγγελοπουλαιων και coach, ξεκιναμε ηδη με βαρυ μειονεκτημα, περαν των υπολοιπων.
Σχετικά με το πλεονεκτημα, μετά το περυσινό 0-2,3-2 πλεον δεν μπορω να προβλέψω τίποτε .. Ειτε το εχεις ειτε οχι, δεν προβλέπεται. Οι αλλοι οντως εχουν ισχυρότερη εδρα οταν η μπαλα καίει, ξεκάθαρα

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.672
Πόντοι
3.446

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.344
Πόντοι
3.656
Απλά νομίζω φέτος μπορούν να εχουν οποίους 6 ξένους απο το συνολο θέλουν σε καθε ματς
Στη θέση του λογικά θα ειναι ο Βιλντοζα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
52.190
Πόντοι
28.061
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται
1 πρόεδρος που να εμπνέει τους παίκτες κ τον κόσμο με αθλητική συμπεριφορά που να πορωνει το λαό αλλά κ να βάζει πλάτες στα δύσκολα κ να παίρνει τις ευθύνες πάνω του ...
2 προπονητή με καθαρό μυαλό
3 Δύο καλά σύγχρονης Pg που μα δημιουργούν κ για τον εαυτό τους φάσεις ..δεν είναι αναγκη μα είμαι παικταραδες αρκεί καλή παίκτες όπως πχ έχει τους δύοςυρους οι Φενέρ
4 σύγχρονο σέντερ που να πηδάει κ να τρέχει με πικ εν ρολ δλδ τρεις παίκτες ...αν βάλεις τον Έβανς τότε δύο παίκτες

..κ να φύγουν οι πατατακηδες και ινσταγκραμερς από το σεφ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.996
Πόντοι
6.035

Stories