brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.114
- Πόντοι
- 2.606
Αυτό το σκουπίδι είχε την τύχη να φορέσει την φανέλα με τον έφηβο ; Πνίξιμο στη γούρνα πουσταρα
Αυτό το σκουπίδι είχε την τύχη να φορέσει την φανέλα με τον έφηβο ; Πνίξιμο στη γούρνα πουσταρα
Τον ξαποστειλε ο ιδιος ο Ολυμπιακος απο τα 14 του.Αυτό το σκουπίδι είχε την τύχη να φορέσει την φανέλα με τον έφηβο ; Πνίξιμο στη γούρνα πουσταρα

Ποιο είναι το πιτσιρίκι ;Αυτό το σκουπίδι είχε την τύχη να φορέσει την φανέλα με τον έφηβο ; Πνίξιμο στη γούρνα πουσταρα
Δεν τη ξέρω . Αλλά μου κάνει φτιαγμένη για γλειφομουνιαΕνα ειναι το μουνι της ερυθρολευκης κερκιδας. Μαριγκονα
Γιατί ρε μάγκα. Αυτή με ξέρει ;
Γιατί ρε μάγκα. Αυτή με ξέρει ;
Ωραία μουνα, αλλά ζμπουτσα μου
Απο το Κόσοβο ειναι. Εθεάθη πρωτη φορα στο ΣΕΦ και απο τοτε εχει επισκιασει ακομα και την Μπεριλ.Σερβα ή αλβανεζα είναι; Κοιτα τα αυτιά και το κεφάλι, δε μου κάνει για τηγάνι
Νόμιζα ότι θα γράψεις και εδώ πολύ ωραίαΞυπνήστε ρε μουνια παντού πρωτοι
Ααααα ξαδέρφη του Σάλι ΜπερισαΑπο το Κόσοβο ειναι. Εθεάθη πρωτη φορα στο ΣΕΦ και απο τοτε εχει επισκιασει ακομα και την Μπεριλ.
Μη βριζεις νικ ηρεμα πρωτομηνια.Ξυπνήστε ρε μουνια παντού πρωτοι
Σαν ψέμα μου φαίνεται μανΜη βριζεις νικ ηρεμα πρωτομηνια.
www.sport24.gr
Καλό μήνα και μακάρι να ξανακάνουν οι μικροί το θαύμα τους και σήμερα.Καλο μηνα αδερφια!
Καναλι και ωρα προβολης. Λογικα θα το μεταδιδει και απο το YouTube.
(YouTube Link)
- YouTube
Наслаждавайте се на любимите си видеоклипове и музика, качвайте оригинално съдържание и го споделяйте в YouTube с всички свои близки и приятели и с целия свят.www.youtube.com
![]()
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Ρομέν Πιτό): Κουράκλης, Καρκατσάλης, Πρεκατές, Παναγάκος, Ντάμα, Πλις, Λιατσικούρας, Ρολάκης, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Σιλά.

Δεν πειραζει. Όλα καλά.οι νεοι τελικα δεν τα καταφεραν εχουν φυγει παρα πολλα παιδια απο την περσινη ομαδα
οι νεοι τελικα δεν τα καταφεραν εχουν φυγει παρα πολλα παιδια απο την περσινη ομαδα
Δεν πειραζει. Όλα καλά.