Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.392
- Πόντοι
- 10.411
Ο μόνος που τρώω αν φάω γτ δεν τρελαίνομαι,είναι με σοκολάτατι χαλβα θα τσιμπησεις τη δευτερα?
Ο μόνος που τρώω αν φάω γτ δεν τρελαίνομαι,είναι με σοκολάτατι χαλβα θα τσιμπησεις τη δευτερα?
εισαι ανωμαλος γαμαει ο χαλβαδακος οποιος και αν ειναι,αμυγδαλο οτι καλλυτερο.Ο μόνος που τρώω αν φάω γτ δεν τρελαίνομαι,είναι με σοκολάτα
εισαι ανωμαλος γαμαει ο χαλβαδακος οποιος και αν ειναι,αμυγδαλο οτι καλλυτερο.
υπαρχει χαλβας τολιοπουλος?Πήραμε τολιοπουλο,ορίστε γκρινα μπαρος
Πάλι δεν σου αρέσει τολιο,ε μη κάνεις γκρίνια συνέχειαυπαρχει χαλβας τολιοπουλος?
α. δεν μου αρεσει αλλα στην αναβροχια καλο ειναι και το μουνοπανακιΠάλι δεν σου αρέσει τολιο,ε μη κάνεις γκρίνια συνέχεια
Περιμενε και θα δεις.α. δεν μου αρεσει αλλα στην αναβροχια καλο ειναι και το μουνοπανακι
β.δεν ξερω σε ποιο ονειρο εχεις δει οτι εκλεισε.
γ.περιμενω να δω δημοσιευμα
τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκΠεριμενε και θα δεις.
Κάνουμε διαπραγμάτευση ρε περιμενετικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ
Έπρεπε να πάρει το buy out της Ευρωλίγκας τον Σέρβο αβραμοβιτς ........ΤΣΣΚΑ παίζει δλδ σε μη Ευρωλίγκας ομάδαςΠήραμε τολιοπουλο,ορίστε γκρινα μπαρος
Γαμησε ταΈπρεπε να πάρει το buy out της Ευρωλίγκας τον Σέρβο αβραμοβιτς ........ΤΣΣΚΑ παίζει δλδ σε μη Ευρωλίγκας ομάδας
Έγκλημα το θέμα του Μπαρτζώκα με Ντόρσεϊ κάπου κ οι δύο φταίνε
Κ για να μιλάμε κ ειλικρινά ούτε ο φαλ ούτε ο μικουτινοβ έχουν καμία καλή χρονιά φέτος ...για Ράιτ κ μονσα εντάξει απλά αστεια πράγματαΓαμησε τα
να κερασω μεζεδακι?Κ για να μιλάμε κ ειλικρινά ούτε ο φαλ ούτε ο μικουτινοβ έχουν καμία καλή χρονιά φέτος ...για Ράιτ κ μονσα εντάξει απλά αστεια πράγματα
Έγκλημα η μη επικοινωνία Ντόρσεϊ με Μπαρτζώκα
Έγκλημα που πέντε μήνες ψήνεις τον ναν κ τελικά τον παίρνει ο τρακης. .
Έγκλημα που κρατάς δύο δεινόσαυρους ίδιου στυλ κ δεν παίρνεις ψηλό με πιο εν ρολ όπως λεσορ ...ο λεσορ έβγαζε Ματια στη Σερβία κ ενώ εσύ έχεις φαλ πας κ χρυσοπληρωνεις για να πάρεις μικουτινοβ ξανά .....
Τσπ γνωστό ότι στο μπάσκετ ότι είναι είναι το φάιναλ φορ κ οι τελικοί τον Ιούνιο οπότε περιμένεις ....
ΜπαΠεριμενε και θα δεις.
Κάνω διατροφή ...είμαι στον όγκονα κερασω μεζεδακι?
στειλε πουντλ.Κάνω διατροφή ...είμαι στον όγκο![]()