Αρσεναλάκιας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.829
- Πόντοι
- 13.116
όποτε θελει να επιστρεψει και σε οποιοδηποτε πόστο θελει, η πορτα θα ειναι ανοιχτη γι αυτον....αγαπη για τον μασουρακο ρε βρωμοσκυλα.....γαυρος το παιδι τιμιος και αγαπαει την ομαδα....εγω θελω να τον ξαναδω στον ρεντη

Λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίριΔεν έφυγε οριστικά ρε τύποι
Δανεικός πήγε και χωρίς καν ρήτρα
Καλοκαίρι είναι πισω
Για τι πράγμα,για φυσιοθεραπευτη?αγαπη για τον μασουρακο ρε βρωμοσκυλα.....γαυρος το παιδι τιμιος και αγαπαει την ομαδα....εγω θελω να τον ξαναδω στον ρεντη
ανανεωσε το καλοκαιρι για 3 χρονιαΛήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι
Στο transfer τον έχει μέχρι τον Ιούνιοανανεωσε το καλοκαιρι για 3 χρονια
οχι αδερφε παιχτη....και αυτον και το φορτου.....δεν ειμαστε εταιρια για τιτλους....ειμαστε ο ολυμπιακος και ο μασουρακος περσυ τετοια εποχη που ολοι βριζανε ελεγε πως ο ολυμπιακος θα κερδισει στο τελος...Για τι πράγμα,για φυσιοθεραπευτη?
Ισως ξανα γυρισει. Το οτι δεν του βγηκε απο τα μισα της προηγούμενης σεζον και φετος δεν αναιρει την προσφορα του και την γαυροψυχη του.αγαπη για τον μασουρακο ρε βρωμοσκυλα.....γαυρος το παιδι τιμιος και αγαπαει την ομαδα....εγω θελω να τον ξαναδω στον ρεντη
Γινεσαι αδικος με τον Μασουρα, αδερφε.Για τι πράγμα,για φυσιοθεραπευτη?
Έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο τυπε (από το καλοκαίρι και μετα)Λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι
Απλά στη Γερμανία είμεθα όλοι Μπόχουμ.αγαπη για τον μασουρακο ρε βρωμοσκυλα.....γαυρος το παιδι τιμιος και αγαπαει την ομαδα....εγω θελω να τον ξαναδω στον ρεντη