Θεϊκοί κώλοι
quardeen Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2009 Μηνύματα 8.153 Like 5 Πόντοι 66 9 Ιαν 2013 #10.029 skatomoutro έγραψε: Το εργο σου θα μεινει αξιομνημονευτο εις τους αιωνας των αιωνων. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πες τα πες τα γιατι τιμημενη δεν με κανουν αν ηταν αντρικο προφιλ θα ειχε γινει 15 φορες :'( :'(
skatomoutro έγραψε: Το εργο σου θα μεινει αξιομνημονευτο εις τους αιωνας των αιωνων. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πες τα πες τα γιατι τιμημενη δεν με κανουν αν ηταν αντρικο προφιλ θα ειχε γινει 15 φορες :'( :'(
quardeen Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2009 Μηνύματα 8.153 Like 5 Πόντοι 66 9 Ιαν 2013 #10.030 Γινετε δικαιοι και αλλαξτε μου το αξιωμα οπως πρεπει
Επισκέπτης 9 Ιαν 2013 #10.036 quardeen έγραψε: Πες τα πες τα γιατι τιμημενη δεν με κανουν αν ηταν αντρικο προφιλ θα ειχε γινει 15 φορες :'( :'( Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τραβα μωρη αργοσχολη να πλυνεις κανα πιατο που μου εχεις και αιτηματα.
quardeen έγραψε: Πες τα πες τα γιατι τιμημενη δεν με κανουν αν ηταν αντρικο προφιλ θα ειχε γινει 15 φορες :'( :'( Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τραβα μωρη αργοσχολη να πλυνεις κανα πιατο που μου εχεις και αιτηματα.
quardeen Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2009 Μηνύματα 8.153 Like 5 Πόντοι 66 9 Ιαν 2013 #10.037 skatomoutro έγραψε: Τραβα μωρη αργοσχολη να πλυνεις κανα πιατο που μου εχεις και αιτηματα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλε τα επλυνα τα πιατα μετα απο καθε γευμα πρεπει να τα πλενεις τα πιατα γιατι σε 3 ωρες ερχετε το επομενο γευμα και καταλαβαινεις χαμοςςςς.....
skatomoutro έγραψε: Τραβα μωρη αργοσχολη να πλυνεις κανα πιατο που μου εχεις και αιτηματα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλε τα επλυνα τα πιατα μετα απο καθε γευμα πρεπει να τα πλενεις τα πιατα γιατι σε 3 ωρες ερχετε το επομενο γευμα και καταλαβαινεις χαμοςςςς.....