Νέα

Ζευγάρι 48 Α 25 Γ ψάχνει έναν ή δύο άντρες για cuckold φάση !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Μένουμε Πειραιά , οπότε ας είστε από Αθήνα . Μας ενδιαφέρει να βρεθούμε να άμε για ένα δυο ποτά και αν γουστάρουμε συνεχίζουμε . Είμαστε straight και θέλουμε το ίδιο . 2 φίλοι να πηδάνε μαζί την κοπέλα μου είναι τέλειο , αλλά και ένας μια χαρά . Μενουμε μαζί άρα χωρος υπάρχει . Στείλτε σίγουρα κάποια φωτο , και αν τα βρούμε θα πάε messenger η φβ να δούμε ο ένας τον άλλο. Δουλεύουμε πολύ κ δεν εχουμε χρόνο για χάσιμο. Ιδανική μέρα Σαββατο βράδυ μιας και τις υπόλοιπες μέρες δουλεύει πάντα ο ένας από τους 2 , αλλα μπορεί και να κανονιστει. Αυτα :wink:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.330
Πόντοι
6.797
Πειραιά ; Που;
Πασαλιμάνι; Χατζηκυριάκειο; Καστέλλα;
Χρειάζονται πληροφορίες για την συνέχεια της κουβέντας

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.257
Πόντοι
201
Μένουμε Πειραιά , οπότε ας είστε από Αθήνα . Μας ενδιαφέρει να βρεθούμε να άμε για ένα δυο ποτά και αν γουστάρουμε συνεχίζουμε . Είμαστε straight και θέλουμε το ίδιο . 2 φίλοι να πηδάνε μαζί την κοπέλα μου είναι τέλειο , αλλά και ένας μια χαρά . Μενουμε μαζί άρα χωρος υπάρχει . Στείλτε σίγουρα κάποια φωτο , και αν τα βρούμε θα πάε messenger η φβ να δούμε ο ένας τον άλλο. Δουλεύουμε πολύ κ δεν εχουμε χρόνο για χάσιμο. Ιδανική μέρα Σαββατο βράδυ μιας και τις υπόλοιπες μέρες δουλεύει πάντα ο ένας από τους 2 , αλλα μπορεί και να κανονιστει. Αυτα :wink:
με το μπαρδον τυπε μου αλλα οπως βλεπω στα μνμ σου μεχρι χθες εψαχνες γαμιαδες σε τσονοσινεμα,τωρα βρηκες γυναικα για παρτουζες;;

Bccxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι καινούργιος εδώ πως μπορώ να σου στείλω μήνυμα

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 125946
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Δε ζητάς τα ιδια φιλε μου πάντα . Θα μπορούσα να αλλαξω πριφιλ αλλα δε βρισκω τον λόγο

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Πού είναι ο μύστης που έχει γράψει παντού ότι γαμάνε μαζί με τον κολλητό του; @romeooo πού είσαι όταν σε χρειάζονται;

Παικταρά 48 χρονών και είσαι με 23χρονη; Respect ρε τεράστιε ,θες να μας πεις πώς την έριξες;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 125946
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Πειραιά ; Που;
Πασαλιμάνι; Χατζηκυριάκειο; Καστέλλα;
Χρειάζονται πληροφορίες για την συνέχεια της κουβέντας
πραγματικά δε καταλαβαίνω τι σημασία έχει σε ποιο σημείο του Πειραιά , πρωτη κ τελευταια που χανω τον χρόνο μου να απαντήσω σε ασυναρτησιες

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
985
Πόντοι
86
πραγματικά δε καταλαβαίνω τι σημασία έχει σε ποιο σημείο του Πειραιά , πρωτη κ τελευταια που χανω τον χρόνο μου να απαντήσω σε ασυναρτησιες
νομιζω σε ρωτάει γι Να σπάσει ο πάγος

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.021
Πόντοι
3.836
Σκληρός καρεόλης

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Eντάξει παίκτη στα σοβαρά:
- Έχεις θέμα με την ηλικία του άντρα;
- Πώς και δεν έχετε ψαχτεί με singles night σε σουιγκεράδικο;
- Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλεις στο σπίτι σου άγνωστους;

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.000
Πόντοι
361
Τύπος που την μια μέρα ψάχνεται στα τσοντοσινεμά για να γαμηθεί και με φορεμένα γυναικεία εσώρουχα ( καθόλου κατακριτέο ειλικρινά ) και την επόμενη να ψάχνει γαμιά για την γκόμενα του και χωρίς συμμετοχή του ίδιου να με συγχωρέσει ο φίλος αλλά και ο πιο απελπισμένος για σεξ δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία να εξετάσει περί τίνος πρόκειται.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 125946
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Eντάξει παίκτη στα σοβαρά:
- Έχεις θέμα με την ηλικία του άντρα;
- Πώς και δεν έχετε ψαχτεί με singles night σε σουιγκεράδικο;
- Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλεις στο σπίτι σου άγνωσ
δεν υπαρχει θεμα με ηλικια . Οκ όχι πάνω απο 55 σιγουρα . Εχουμε παει σε swingerαδικα σε μπαλαντερ νυχτες , ομως περαν μιας φοράς οι περισσοτεροι γυρναγαν με ενα καβλί εξω , μέτριας εμφάνισης , χωρις το απαραίτητο ...φλερτ . Τωρα για το σπίτι συζητιεται , εξαλλου για αυτο τόνισα πρωτα να πιουμε ποτάκια έξω να γνωριστουμε εστω κ ελαχιστα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 125946
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Τύπος που την μια μέρα ψάχνεται στα τσοντοσινεμά για να γαμηθεί και με φορεμένα γυναικεία εσώρουχα ( καθόλου κατακριτέο ειλικρινά ) και την επόμενη να ψάχνει γαμιά για την γκόμενα του και χωρίς συμμετοχή του ίδιου να με συγχωρέσει ο φίλος αλλά και ο πιο απελπισμένος για σεξ δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία να εξετάσει περί τίνος πρόκειται.
δεν με απασχολεί να σου εξηγησω πως και γτ χρησιμοποιηθηκε το προφιλ παλαιοτερα και ποια ειναι η διάθεση καθε στιγμη . Κταρα οτι ειμαστε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ζευγαρι και ψαχνουμε αυτο που λέμε , μη μου τα πρηζετε

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.257
Πόντοι
201
δεν με απασχολεί να σου εξηγησω πως και γτ χρησιμοποιηθηκε το προφιλ παλαιοτερα και ποια ειναι η διάθεση καθε στιγμη . Κταρα οτι ειμαστε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ζευγαρι και ψαχνουμε αυτο που λέμε , μη μου τα πρηζετε
εφοσον ειστε πραγματικο ζευγαρι τυπε βγαλτε μια φωτο μαζι κρατωντας ενα χαρτι με τωρινη ημερομηνια κ να γραφει bourdela να πεισεις οπως πρεπει..δε σου λεω για γυμνη κτλ αν κ θα σε βολευε να διαφημισεις το γκομενακι

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 125946
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
εφοσον ειστε πραγματικο ζευγαρι τυπε βγαλτε μια φωτο μαζι κρατωντας ενα χαρτι με τωρινη ημερομηνια κ να γραφει bourdela να πεισεις οπως πρεπει..δε σου λεω για γυμνη κτλ αν κ θα σε βολευε να διαφημισεις το γκομενακι
αν βαλω φωτο δλδ δε μπορω να την φτιάξω ? επίσης θα κανουμε ολο αυτο για να πειστείς ? αληθεια ? βασικά αρχιζω να μετανιω΄νω για το ...ψαξιμο εδω . Ελπίζω με τα παιδια που θα μιλήσουμε στο inbox να βγει κάτι ωραιο και να περάσουμε καλά με καποιον οχι τοσο μαλάκα οσο εσενα

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.257
Πόντοι
201
αν βαλω φωτο δλδ δε μπορω να την φτιάξω ? επίσης θα κανουμε ολο αυτο για να πειστείς ? αληθεια ? βασικά αρχιζω να μετανιω΄νω για το ...ψαξιμο εδω . Ελπίζω με τα παιδια που θα μιλήσουμε στο inbox να βγει κάτι ωραιο και να περάσουμε καλά με καποιον οχι τοσο μαλάκα οσο εσενα
απλα κλαιω τυπε...

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.516
Πόντοι
3.506

Stories