Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ουστΓαμω τη πλαστικούρα ρε πούστη μου και όσους την αβαντάρουν. Σε λίγο δεν θα υπάρχει γκόμενα χωρίς πλαστικό μέσα στο στήθος. Ξέρω ενα σωρο περιπτώσεις που είχαν και γαμω τα βυζιά, φυσικά, και πήγαν και έγιναν σαν βρωμο-πόρνες
πεπονια:coolcondom:
Αυτες κ αν ειναι βυζαρες!
οι μισες γκομενες εχουν ελλειψη, δηλαδή νουμερο 0, 1, 2 και βαζει 1 στις 500. που τις ξερεις ολες αυτές τις περιπτώσεις σε τσοντοεταιρια στο λος αντζελες δουλευεις?Γαμω τη πλαστικούρα ρε πούστη μου και όσους την αβαντάρουν. Σε λίγο δεν θα υπάρχει γκόμενα χωρίς πλαστικό μέσα στο στήθος. Ξέρω ενα σωρο περιπτώσεις που είχαν και γαμω τα βυζιά, φυσικά, και πήγαν και έγιναν σαν βρωμο-πόρνες
οι μισες γκομενες εχουν ελλειψη, δηλαδή νουμερο 0, 1, 2 και βαζει 1 στις 500. που τις ξερεις ολες αυτές τις περιπτώσεις σε τσοντοεταιρια στο λος αντζελες δουλευεις?
ακομα και του σειρηνακη οι επαγγελματιες 1 στις 10 εχει πλαστικο μεγαλο.
στην θεσσαλονικη αν την περπατησεις ΟΛΗ την τσιμισκη και την παραλιακη και το πανεπιστημιο θα δεις 50.000 γυναικες και παιζει να μην δεις ΚΑΜΜΙΑ με πλαστικο ενώ τουλάχιστον οι μισες χρειαζονται.