キング
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2020
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 1.046
τορπιλες βαρεος τυπου
αυτή η φωτό είναι από κούκλα σιλικόνης και είναι φοβερή !!
Σοβαρά, δεν το ήξερα, πάντως ειλικρινά θα την γαμήσα με όρεξη!αυτή η φωτό είναι από κούκλα σιλικόνης και είναι φοβερή !!
αυτή η φωτό είναι από κούκλα σιλικόνης και είναι φοβερή !!
Ναι γιατί την έχω και εγώ αυτή την φωτό και την έχω από ένα σάιτ ελληνικό που πουλάει αυτές τις κούκλες εδώ στην Ελλάδα !!! Άνετα ρε την γαμαγα και εγώ ...αλλά 1200 ευρο κοστίζει ....να την αγοράσεις ...Σοβαρά, δεν το ήξερα, πάντως ειλικρινά θα την γαμήσα με όρεξη!
Ναι γιατί την έχω και εγώ αυτή την φωτό και την έχω από ένα σάιτ ελληνικό που πουλάει αυτές τις κούκλες εδώ στην Ελλάδα !!! Άνετα ρε την γαμαγα και εγώ ...αλλά 1200 ευρο κοστίζει ....να την αγοράσεις ...
υπαρχη αποθήκη στην Ελλάδα με διαθέσιμες κούκλες το είχα δει σε μια σελίδα στο φασε ... πηρα τηλ και μου είπαν όποτε θέλετε έρχεσαι να δείτε κτλ... πριν κανα 5 μηνο όλα αυτά ... αλλά πιστεύω ακόμα υπαρχη !!! Υπάρχουν και πιο φτηνές αλλά όχι τόσο ρεαλιστικές !!και όταν λέω πιο φτηνές γύρο στο 750αρη !!!Δεν είναι λίγα, αλήθεια, αλλά τώρα με το κορονοϊο, που δεν σου στέλνουν από Κίνα… Είδα στη Λεμεσό, κάποιες όχι τόσο βυζάρες και τιμή από 3500.
Ρε πάτε καλά που εν έτη 2020 θα γαμάτε κούκλες?
Έχει πήξει η αθήνα στο μουνί...
χυστε ελευθερα![]()