aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.800
- Πόντοι
- 216
Δεν εχω κατι εναντιον των μαυρων, ουτε πιστευω οτι π.χ. ο Ντενζελ Ουασινγκτον, δεν θα μπορουσε να αποδωσει επιτυχως τον ρολο του Αχιλλεα, του Αλεξανδρου η του Κολοκοτρωνη, απλα μου φαινεται αστειο, γελοιο θα ελεγα. Οπως γελειο θα μου φαινονταν να εβαζαν και τον Τζακ Νικολσον να παιξει το ρολο του μπαρμπα Θωμα στην καλυβα, η του Οθελου. Μυθιστορηματα ειναι ουτε ιστορια, ουτε μυθολογια. Αλλα οι δημιουργοι τους, τους ειθελαν μαυρους, τι να κανουμε τωρα? Οταν λοιπον χρισημοποιεις, το εργο η τον τιτλο εργου καποιου αλλου δημιουργου και δεν κατασκευαζεις δικους σου ηρωες και σεναριο, αποδωσε το, οσο πιο κοντα γινεται στο πρωτοτυπο, απο σεβασμο και μονο προς αυτον που το πρωτοδημιουργησε. Αν θυμαστε οι δημιουργοι του "Τροια" οταν τους εκραξαν για ιστορικες ανακριβιες, ειπαν οτι ειναι δικη τους ιστορια μυθοπλασιας γι αυτο την ειπαν Τροια και οχι Ιλλιαδα.
Τωρα αν θελουμε να ξεκατινιαστουμε, αλλη μια φορα, με ενα νεο θεμα, ΟΚ κατανοητο
Τωρα αν θελουμε να ξεκατινιαστουμε, αλλη μια φορα, με ενα νεο θεμα, ΟΚ κατανοητο