Νέα

περιεργη περιπτωση με γκομενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.242
Πόντοι
206
Γεια σας παιδες. θα σας περιγραψω μια μικρη ιστορια που εχει λαβει χωρα πριν μερικες μερες και θελω την αποψη σας .
Την προηγουμενη Πεμπτη σκαει ενα ΠΜ σε σιτε ερωτικου περιεχομεενου οπου εχω ανεβασει μια αγγελια απο μια κυρια 42ετων και Χωρις να την ξερω ή να εχει προηγηθει αλλη κουβεντα μου συστηνεται και μου λεει φορα παρτιδα οτι γουσταρει τρελα σεξ χωρις ταμπου με καθαριοτητα κλπκλπ...
Λεω εγω ωραια θα το φαμε το γκομενακι. ανταλασσουμε viber μετα απο δικια της επιθυμια ετσι ωστε να τα λεμε αμεσα και ποιο γρηγορα (μου ειπε) και Παρασκευη μου στελενει viber  και αρχισαμε na μιλαμε πρωτα γενικα να σπασει ο παγος και μετα για τα γουστα μας και τι ζηταμε κλπκλπκλπκλπ...
Ζηταω να μου στειλει μια φωτο να δω τι θα γαμησω και εκει που περιμενα σελφι στελνει μια ολοσωμη με διχτυωτο εφαρμωστο, με τις ρωγες να πεταγονται απο το διχτυ (τεραστιες) και επαθα πλακα... καπακι στελνει αλλη μια ιδια αλλα απο αλλη γωνια .... Μιλφαρα που το ξεσκισμα Μαλον δεν την φτανει ..... ισως θελει και διπλοβαρδιες σκεφτηκα... Ο πουτσος μου εστελνε τα πρωτα μνμτα λεγοντας μου να την ξεσκισω ..
Επρπε να παμε στις δουλειες μας οποτε μετα απο ΔΙΚΗ της παροτρυνση θα τα λεγαμε το απογευμα...... ΑΡΧΙΔΙΑ απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση,,, Βλεπω στο viber οτι το τηλ της ανοιγει την εφαρμογη μια φορα την ημερα για 1 - 2 λεπτα.
Της εστειλα ενα μνμ Χτες  που της ελεγα απλα οτι μετα την πρωτη μας γνωριμια θεωρησα οτι θα ξαναμιλουσαμε ή θα βρισκομασταν και το μνμ διαβαστικε σημερα Μεσημερι.
Και στα αρχιδια μου αν κασει ή οχι απλα τι στον μπουτσο μπορει να εχει συμβει???
Τοσο Βλαμμενες ειναι οι γυναικες ή γουσταρουν να μας αναβουν και να πηγαινουν αλλου μετα???

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Απλα οτι εκανε μαζι σου, να το εχει κανει με αλλους 5-10-100 κ να μαλακιζεται με τις πουτσες που της εχουν στειλει φωτος.
Ακομη μπορει να ειναι κ πουστρακι με φωτος φιλης η απο νετ.

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
618
Πόντοι
81
Τύπε, πρώτα κάνεις το τεστ να μιλήσεις να ακουσεις φωνή (τα πουστρακια συνηθως μιλανε χαμηλόφωνα) και μετά επενδυεις ότι μπορει να ειναι αληθινη γκομενα.
Δεν εισαι ο πρωτος που την πατας και τσάμπα χαίρεσαι, να το ξερεις.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
66
Ελα πατριδα....την προλαβε ο αρχιτσατσος ο ετορες κ την εχωσε σε δελο..... :S :S :S

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.242
Πόντοι
206
εβαλα την φωτο στο νετ δεν υπαρχει πουθενα... δεν προλαβαμε να μιλησουμε λογο χρονου , και δεν της εστειλα την πουτσα μου για να εχει να λεει...Μια νορμαλ με εσωρουχο της εστειλα χωρις φατσα....
Δεν την πατησα ουτε χαρηκα που θα πηδηξω τσαμπα... Εχω καβαντζες και μια χαρα περναω , απλα μου εκανε εντυπωση το αρχικο μπασιμο και το στοπ μετα , οταν μετα απο δικια της δηλωση με βρισκει μια χαρα .....
Αν ηταν πουστρακι γιατι να σταματησει ???????? κατι δεν κολαει ))

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
6
Απο την στιγμη που σπαταλησες μονο χρονο στα @@ σου!

Mounokwlaraki

Ανώτατος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
75
Like
3.929
Πόντοι
11.476
Πάντα αναρωτιομουν αν υπάρχουν κορόιδα που είναι γραμμένοι σε τέτοια σαη και χάνουν τον χρόνο τους πιστεύοντας ότι θα πηδήξουν.
Τελικά υπάρχουν...

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.297
Πόντοι
2.356
Α) αλλο ενα στρακι που το παιζει γκομενα για να μην ακουει μπινελικια

Β) 42 χρονω ,δεν το λες και γκομενακι

Γ)εσυ παλι καλα εισαι. Υπαρχει κοσμος που εχει στειλει χιλιαδες δολαρια μεσω western union σε fake φωτογραφιες

Δ) λιγο αργα ποσταρες, γιατι το θεμα ανηκει στην κυριακατικη κολεξιον

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.831
Πόντοι
2.606
Γεια σας παιδες. θα σας περιγραψω μια μικρη ιστορια που εχει λαβει χωρα πριν μερικες μερες και θελω την αποψη σας .
Την προηγουμενη Πεμπτη σκαει ενα ΠΜ σε σιτε ερωτικου περιεχομεενου οπου εχω ανεβασει μια αγγελια απο μια κυρια 42ετων και Χωρις να την ξερω ή να εχει προηγηθει αλλη κουβεντα μου συστηνεται και μου λεει φορα παρτιδα οτι γουσταρει τρελα σεξ χωρις ταμπου με καθαριοτητα κλπκλπ...
Λεω εγω ωραια θα το φαμε το γκομενακι. ανταλασσουμε viber μετα απο δικια της επιθυμια ετσι ωστε να τα λεμε αμεσα και ποιο γρηγορα (μου ειπε) και Παρασκευη μου στελενει viber  και αρχισαμε na μιλαμε πρωτα γενικα να σπασει ο παγος και μετα για τα γουστα μας και τι ζηταμε κλπκλπκλπκλπ...
Ζηταω να μου στειλει μια φωτο να δω τι θα γαμησω και εκει που περιμενα σελφι στελνει μια ολοσωμη με διχτυωτο εφαρμωστο, με τις ρωγες να πεταγονται απο το διχτυ (τεραστιες) και επαθα πλακα... καπακι στελνει αλλη μια ιδια αλλα απο αλλη γωνια .... Μιλφαρα που το ξεσκισμα Μαλον δεν την φτανει ..... ισως θελει και διπλοβαρδιες σκεφτηκα... Ο πουτσος μου εστελνε τα πρωτα μνμτα λεγοντας μου να την ξεσκισω ..
Επρπε να παμε στις δουλειες μας οποτε μετα απο ΔΙΚΗ της παροτρυνση θα τα λεγαμε το απογευμα...... ΑΡΧΙΔΙΑ απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση,,, Βλεπω στο viber οτι το τηλ της ανοιγει την εφαρμογη μια φορα την ημερα για 1 - 2 λεπτα.
Της εστειλα ενα μνμ Χτες  που της ελεγα απλα οτι μετα την πρωτη μας γνωριμια θεωρησα οτι θα ξαναμιλουσαμε ή θα βρισκομασταν και το μνμ διαβαστικε σημερα Μεσημερι.
Και στα αρχιδια μου αν κασει ή οχι απλα τι στον μπουτσο μπορει να εχει συμβει???
Τοσο Βλαμμενες ειναι οι γυναικες ή γουσταρουν να μας αναβουν και να πηγαινουν αλλου μετα???

tenor.gif

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
209
Πόντοι
6
Πουστρακι ηταν μαλακααααααα που στο παιξε ξαναμενη καυτη 42αρα μουναρα...

α ρε μας ψεκαζουν τελικα οντως...

καμια ελπιδα!!

μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος και του γαλαξια της ανδρομεδας!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.402
Πόντοι
7.195
Αφου εχεις viber.. εχεις το τηλεφωνο της.. σωστα???
Παρτην τηλεφωνο.. και θα δεις αν ειναι γκομενα.. ή πουστρακι..

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.242
Πόντοι
206
το οτι χωνεστε παντου μονο και μονο για να πειτε μια μαλακια και να το παιξετε  καποιοι με ξεπερναει πραγματικα ...
Στα αρχιδια μου αν το πιστευετε ή οχι (Ιακωβε για σενα το λεω) ..
Με ξερεις πολυ για να καταλαβεις απο το κειμενο οτι ειμαι και απελπισμενος ..... (Ιακωβε για σενα ......)
Αν ηταν πουστρακι αντι να συνεχισει το ψαρεμα αφου ειδε ανταποκριση θα χανοταν ετσι ξαφνικα (gggjjjjj για σενα το λεω) ....

Ειστε τοσο μαλακες και καμμενοι  ωρες ωρες που θεωρειτε οτι ολα πρεπει να ειναι ψεματα , φιδια, σνομοσιες, κλπκλπ....
Θελετε να αφησουμε το σιτε να γραφεται μονο εσεις να περνατε καλα????? Αι σιχτιρ ποια ... σας βαρεθηκα μαλακες........

Υγ. οποιος εχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ ας βρει ενα μελος ή τον διαχειριστη του σιτε να του περασουμε σε ενα λογαριασμο απο ενα 500€ και να ανεβασω δημοσια την ολη φαση , απο το πρωτο μνμ μεχρι το τελευταιο να δειτε μαλακες ποιος ειναι ο απελπισμενος ή τα φιδια η οτι αλλο....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.242
Πόντοι
206

το σκεφτηκα αλλα ειπε οτι εχει 2 παιδια στο σπιτι... δεν ξερω ωρες που δουλευει οποτε δεν κανω καφριλες .... Αν θελει ας στειλει αυτη....

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
209
Πόντοι
6
μανταμ φιγγαρο το κανατε το σαη βρε μακακες....

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
88
Πόντοι
6
το σκεφτηκα αλλα ειπε οτι εχει 2 παιδια στο σπιτι... δεν ξερω ωρες που δουλευει οποτε δεν κανω καφριλες .... Αν θελει ας στειλει αυτη....

στειλε μου σε πμ το κινητο της να προσπαθησω κι εγω!!

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21

Φίλε, πάρτην ένα τηλέφωνο σε κανονική ώρα (όχι μεσάνυκτα κλπ) αλλά όχι από το κινητό σου.

Αν ήταν κάποιος που θα ήθελε λεφτά, γυμνή φωτογραφία κλπ θα σου το είχε ήδη ζητήσει, διότι όπως είναι τα πράγματα, όπως τα περιγράφεις, δεν έχει λάβει τίποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom