dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.737
- Πόντοι
- 36.036
File τι γράφεις , μου κόπηκε το internetΚαλημέρα θέλω τα λεφτά που μου χρωστάτε![]()

File τι γράφεις , μου κόπηκε το internetΚαλημέρα θέλω τα λεφτά που μου χρωστάτε![]()
ΑΠΌ Δευτέρα θα λείπω εκτός Αθηνώνθα ερθω με φιλο @Xaramofais να σε επισκεφθουμε![]()
Να αλλάξεις ντεπόζιτο στο στομαχι και βαλβίδες στον γκωλο για natural gas , και θα εισαι νταξ, εκτός αν βγήκες σε απόσυρση... Υγ το καθε φαγητό εχει και το συνοδευτικό του.Χωρίς να κοροϊδεύω...οποιοδήποτε υγρό μετά το φαγητό διαλύει τα γαστρικά υγρά και χαλάει την πέψη...κουράζεται ο οργανισμός...ειδικά στην ηλικία μας...
Τι σας μαθαίνω τσάμπα ρε μνπνα...![]()
Το tesla φταίει, σου ρουφηξε την ενέργεια , βγαλτο απο την φόρτιση και θα ερθει το ίντερνετ..File τι γράφεις , μου κόπηκε το internet![]()
![]()
![]()
1 Σπύρο (γνωστός κωλακιας)
2 αντίδοτος(άγνωστος γενικά)![]()
για το τσίπουρο δεν ειπες τπτ όμως μνπνο!Πολύ σωστά.
τώρα κονόμησες!!θα ερθω με φιλο @Xaramofais να σε επισκεφθουμε![]()
έχω πολύ καιρό να πιωγια το τσίπουρο δεν ειπες τπτ όμως μνπνο!![]()
Για πες μας εσύ, πόσα γράδα το θέλειςγια το τσίπουρο δεν ειπες τπτ όμως μνπνο!![]()
που είναι αυτό?
Ε μα?!έχω πολύ καιρό να πιω
ένα σφηνάκι κάνει καλό
όπως και οι κρητικές ρακιές
Μολις με κανουν επισημο μελος, θα ανακοινώσουν το μέρος..που είναι αυτό?
για μια φίλη μου ρωτάω...![]()
Και πριν το σεξ κανει καλο το τσίπουρο-ρακι, βεντουζα μετα να δεις πως παει...Ε μα?!
Να τα λέμε αυτά....το συστήνουν και οι διατροφολόγοι μετα το φαγητό (τσίπουρο + ρακί) ως ένα από τα καλύτερα χωνευτικά μαζί με λιμοντσέλο και γκράπα (που στην ουσία είναι το Ιταλικό τσίπουρο!).
Τιμή κ δόξα στον..... @Odin_![]()
Τόσα ....Για πες μας εσύ, πόσα γράδα το θέλεις![]()