italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 19.373
- Πόντοι
- 3.506
Μήπως είσαι αυτός ο τύπος με τις ριζογκοφρέτες???το τζάμπα είναι πάντα πιο ωραίο
Μήπως είσαι αυτός ο τύπος με τις ριζογκοφρέτες???το τζάμπα είναι πάντα πιο ωραίο
πόσο κάνειμετανιωσα...σου στελνω ιβαν να μου βαλεις λεφτα να παω να πληρωσω![]()
όχι αυτός είναι μεγάλο ναυάγιοΜήπως είσαι αυτός ο τύπος με τις ριζογκοφρέτες???
1000 ευρωπόσο κάνει
σε δούλεψαν σε εφοοδ με 1000 παίρνεις και πατάτες και κόκα κόλα δώρο1000 ευρω![]()
Ούτε ένα τσιπουράκι ρε μνπνο;Χωρίς να κοροϊδεύω...οποιοδήποτε υγρό μετά το φαγητό διαλύει τα γαστρικά υγρά και χαλάει την πέψη...κουράζεται ο οργανισμός...ειδικά στην ηλικία μας...
Τι σας μαθαίνω τσάμπα ρε μνπνα...![]()
θα στειλεις;σε δούλεψαν σε εφοοδ με 1000 παίρνεις και πατάτες και κόκα κόλα δώρο
θα στείλω το 100 τώρα που ομολόγησες τη φέρμαθα στειλεις;![]()
Τι να κάνουμε ,Συνεχίζετε και μιλάτε ανοιχτά και απροκάλυπτα για το σχέδιο ΑΡΧΩΝ ενώ είναι άκρως απόρρητο![]()
Το τσίπουρο είναι εκτός...ούτε γιατρός δε μας το κόβει...Ούτε ένα τσιπουράκι ρε μνπνο;
Πώ ρε πούστημπουτι κοτοπουλο,καλαμακι κοτοπουλο,πατατες ψητες,1 μικρο ντακο,ντοματα,κρεμμυδι,αγγουρι,πιπεριες,ελιες πρασινες,ενα μυστηριο πικαντικο τυρι,τωρα ζιρο![]()
στειλε 500 ευρω για βενζινη θα στα φερω εγωΠώ ρε πούστη
Στείλε 4 καλάμια χοιρινά vre μουνόπανο με το παιδί όπως θα φεύγεις
Υγ και πατατούλες![]()
Αυτά που είναι στην 80cm μεταλλική σούβλα...Πώ ρε πούστη
Στείλε 4 καλάμια χοιρινά vre μουνόπανο με το παιδί όπως θα φεύγεις
Υγ και πατατούλες![]()
στειλε 500 ευρω για βενζινη θα στα φερω εγω![]()
μπουγκατι![]()
Γιατί με τι θα έρθεις ρε μαλακα , με drugsterάδικο ?![]()
Έχω πάρει ενα Tesla ηλεκτρικό και σώθηκαμπουγκατι![]()
Θα πάει να πάρει πίσω το Saxo...![]()
Γιατί με τι θα έρθεις ρε μαλακα , με dragsterάδικο ?![]()
στειλε φωτο γιατι ΔΕΝ σε πιστευωΈχω πάρει ενα Tesla ηλεκτρικό και σώθηκα![]()
Πολύ σωστά.Χωρίς να κοροϊδεύω...οποιοδήποτε υγρό μετά το φαγητό διαλύει τα γαστρικά υγρά και χαλάει την πέψη...κουράζεται ο οργανισμός...ειδικά στην ηλικία μας...
Τι σας μαθαίνω τσάμπα ρε μνπνα...![]()