Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 21.157
- Πόντοι
- 11.646
Άνευ?Τώρα μόνο τσαγάκι, γάλα με λίγα λιπαρά, άντε και καμιά μπύρα...![]()
Εγώ αλήθεια προσπάθησα να στα στείλω αλλά μου έβγαζε το σύστημα σφάλμα λόγω αλλαγής του τύπου λογαριασμού σου σε λογαριασμό κροισουΈφαγα πιστόλι 500 ευρα
Δεν στέλνω τίποτα![]()
Γιατί το λες αυτό; Ο κοτομπουκίτσος είναι κιμπάρης και πληρώνει αδρά. Υποσχέθηκε άλλωστε αν κατηφορίσουμε προς τα κάτω, να μας κάνει το τραπέζι στον τράγο και εσύ στο Άλκα. Τα λέω σωστά;τωρα...σοβαρομιλάς????
Τι ειμαι εγώ ρε μνπνο? Χαραμοφάης????![]()
Γιατί το λες αυτό; Ο κοτομπουκίτσος είναι κιμπάρης και πληρώνει αδρά. Υποσχέθηκε άλλωστε αν κατηφορίσουμε προς τα κάτω, να μας κάνει το τραπέζι στον τράγο και εσύ στο Άλκα. Τα λέω σωστά;![]()
Για πε...πω ρε πουστη εφαγα πολυ![]()
μπουτι κοτοπουλο,καλαμακι κοτοπουλο,πατατες ψητες,1 μικρο ντακο,ντοματα,κρεμμυδι,αγγουρι,πιπεριες,ελιες πρασινες,ενα μυστηριο πικαντικο τυρι,τωρα ζιροΓια πε...![]()
Να βάζεις τόνους...να μιλάς σωστά...να μην πίνεις μλκς...μπουτι κοτοπουλο,καλαμακικοτοπουλο,πατατες ψητες,1 μικρο ντακο,ντοματα,κρεμμυδι,αγγουρι,πιπεριες,ελιες πρασινες,ενα μυστηριο πικαντικο τυρι,τωραζιρο![]()
καλαμακι κοτοπουλο ηταν ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟΝα βάζεις τόνους...να μιλάς σωστά...να μην πίνεις μλκς...![]()
Εγώ έλεγα να κάνω ομοιοπαθητική!!Τώρα μόνο τσαγάκι, γάλα με λίγα λιπαρά, άντε και καμιά μπύρα...![]()
Σε πειράζω...αλλά ανθρακικό μετά το φαγητό κάνει ζημιά...καλαμακι κοτοπουλο ηταν ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟ
ΖΙΡΟ πινω μετα απο φαγοποτια να χωνεψω![]()
δεν το ηξεραΣε πειράζω...αλλά ανθρακικό μετά το φαγητό κάνει ζημιά...
Καλό μνπνο του λόγου σου!
Ξανά κλαίω……λόγω αλλαγής του τύπου λογαριασμού σου σε λογαριασμό κροισου![]()
φερμα ναιτι εννοείς το έκλεψες?![]()
Χωρίς να κοροϊδεύω...οποιοδήποτε υγρό μετά το φαγητό διαλύει τα γαστρικά υγρά και χαλάει την πέψη...κουράζεται ο οργανισμός...ειδικά στην ηλικία μας...δεν το ηξερα
για πες![]()
το τζάμπα είναι πάντα πιο ωραίοφερμα ναι
μετανιωσα...σου στελνω ιβαν να μου βαλεις λεφτα να παω να πληρωσωτο τζάμπα είναι πάντα πιο ωραίο