dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.770
- Πόντοι
- 36.036
File δυστυχώς στις 29 του μήνα πληρώνομαιΛεφτά να φέρετε γιατί ξέχασα το πορτοφόλι μου![]()

File δυστυχώς στις 29 του μήνα πληρώνομαιΛεφτά να φέρετε γιατί ξέχασα το πορτοφόλι μου![]()
Φεβρουαρίου??File δυστυχώς στις 29 του μήνα πληρώνομαι![]()
ΠΛΉΡΩΣΕ εσύ σήμερα και ΘΑ στα δώκουμε vre μουνήΦεβρουαρίου??![]()
Γρανιτα φράουλα ήξερες να ρουφας στην μέση του μήνα όμως ..ΠΛΉΡΩΣΕ εσύ σήμερα και ΘΑ στα δώκουμε vre μουνή![]()
Ακριβώςκάπως έτσι;
![]()
....ειναι το μπουρμπουαρO @Spiros_73 πέρασε από μπροστά μου,μου έκαμε ένα κωλοδάχτυλο και έφυγε![]()
Αχχχ ωραια μου Κυρία και να έβαζα τη γλώσσα μου εκεί και να σας έγλυφα σα να μην υπάρχει αύριο και να σας χάριζα ανεπανάληπτους και πολλούς οργασμούς...![]()
Και τι δουλειά κάνειςFile δυστυχώς στις 29 του μήνα πληρώνομαι![]()
Μια χαρα , καλα κάνει. Άστον να δουλέψει λίγο.. εχει σκουριάσει το χειρόφρενο..Ο καλός μας φίλος επέστρεψε με ΆΓΡΙΕΣ διαθέσεις![]()
Πολυ ησυχία έπεσε, βγήκαν να μαζεψουν σαλιγκαρους?βριχερες καλησπερες παιδια
βροχη,υγρασια,μουσκιδι,ιδρωτας πολλη δουλειαΠολυ ησυχία έπεσε, βγήκαν να μαζεψουν σαλιγκαρους?
Έλα τράγο ρε μαλακα για τσίμπημαβροχη,υγρασια,μουσκιδι,ιδρωτας πολλη δουλεια![]()
Κάλτσες να αλλάξεις, εκει κρατάει υγρασία και στα βρακιαβροχη,υγρασια,μουσκιδι,ιδρωτας πολλη δουλεια![]()
στειλε ουμπερ να με φερει,ετοιμασε κοκορετσια,αρνια,τομαχοκ μοσχαρισιες και ΕΦΤΑΣΑΈλα τράγο ρε μαλακα για τσίμπημα![]()
Ομπρέλα να πάρεις τίμιε, δεξιέ συμφορουμίτη μουβριχερες καλησπερες παιδια
πολλη δουλειαΚατσες να αλλάξεις, εκει κρατάει υγρασία και στα βρακια