pavlospavlos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
σοφια αλατζα εχει βυζαρες παιδια
Καλά τα λες. Αλλά δες την Λαφαζάνη από κοντά, και χωρίς την "περιποίηση" της τηλεόρασης, και τα ξαναλέμε.. αδύνατη δεν τη λες για κανένα λόγο..Το να είναι μια γυναίκα παχουλή ή έστω τσουπωτή και να έχει βυζάρες είναι μάλλον λογικό και αρκετά συχνό. Το δύσκολο είναι να έχει κάποια λεπτό σωματότυπο και να έχει βυζάρες. Τότε είναι που λέμε ότι έχει κερδίσει στη λοταρία των γονιδίων.
Για μένα αυτές που εμπίπτουν στην κατηγορία λεπτός σωματότυπος και μεγάλο φυσικό βυζί είναι η Λαφαζάνη και η Ράλλη (και η Καζολέα είναι λεπτή, ψηλή και με βυζάρες, απλώς τα βυζιά της είναι υπερβολικά τεράστια για το δικό μου γούστο)
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ,και να τουραλ!!!Σίγουρα η Θεοφανία Παπαθωμά.
Τοτε που εκανε την μεσημεριανή εκπομπή με τον πουστη παρέα ηταν στα καλύτερα της, ηταν 40αρα τοτε.Εγώ σας χαρίζω Καζολέες, Σκορδά, Φυρού κλπ, θέλω μόνο τα βυζιά της Μαρίας Μπακοδήμου να τα γλείφω μέρα-νύχτα!!!
![]()
![]()
αμαν καλυλιαρα με της τουμπανοβυζαρες σου παιδι μουΑν και δεν είναι γνωστή, όπως το εννοείτε εδώ, αλλά αξίζει! Antigoni Katsouri!
Εμείς που την ξέρουμε γουστάρουμε φουλ!Αν και δεν είναι γνωστή, όπως το εννοείτε εδώ, αλλά αξίζει! Antigoni Katsouri!