Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εκτος κι αν ήδη την εβγαλες και δεν μας το λες.....λετε να την βγαλω και γκομενα?
πηγα ζανα την περασμενη δευτερα και περασα πολυ καλα,αλλα μαλλον περασε και αυτη πολυ καλα γιατι καθησε πανω απο μια ωρα μαζι μου και μου κανε οπως και της εκανα εκπληκτικα πραγματα...αποτελεσμα αυτου ηταν να μου δωσει το κινητο της και να την παιρνω τηλ.και να μου λεει πως περναει...λετε να την βγαλω και γκομενα?
Η χρηματικη καταθεση για μια ωρα ποσα ευρω ητανε ;;;;;;;;;;;;;

Προσοχή φίλτατε γιατί Ζάνα βουτάει όλα και παντού χωρίς ...ο... οπότε μην βρεθείς βαθμοφόρος στα καλά καθούμενα![]()
Καλημερα κολητε ξερης εχθες ακουσα καλα πραγματα για το εν λογο καταστημαΠωπωωωω περιέργεια που την έχεις αδερφάκι μου......![]()

Καλημερα κολητε ξερης εχθες ακουσα καλα πραγματα για το εν λογο καταστημα
και θελω πληρωφοριες για το φουλ προγραμα τι περιλαμβανη και παμε
και παρεα γιατι ξερω οτι εχεις 3 ημερες να γαμησης![]()
![]()
![]()
που να τρεχουμε τωρα Lacoba και Medoysa δεν λεη
και να καταθετουμε διακοσαρια.
Ο άνθρωπος πρέπει να έχει εμπειρίες στη ζωή του για να πεθάνει χορτάτος.... χαχαχαχαχα.

Είναι γνωστό νομίζω και σε άλλους συναδέλφους ότι πάνω στην ...φλόγα της δεν υπολογίζει προφύλαξη και τα σχετικά εκτός από γαργάρα με οινόπνευμα![]()
![]()
και σκούπισμα ευαίσθητης περιοχής με χαρτί κουζίνας εμποτισμένο με καθαρό οινόπνευμα. Εντάξει τις βασικές αρχές νοσηλεύτριας φαίνεται να τις κατέχει αλλά αρκεί αυτό ?
![]()
![]()