antouanb1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 12
- Like
- 643
- Πόντοι
- 311
Καλησπερα, εχει κανεις εμπειρια με Βασιλικη απο Ντελουξ?
Βασιλική; Καινούργια;
Καλησπερα, εχει κανεις εμπειρια με Βασιλικη απο Ντελουξ?
Γραφείο;Κλειώ από πιο γραφείο?
Κλειώ προφανώς από Deluxe εννοεί ο συναγωνιστής. Προσωπικά θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση η κοπέλα δεν αξίζει αυτό το ποσό.... Από εκεί και πέρα σεβαστή η επιλογή του κάθε συναγωνιστή....Γραφείο;
Σε ερώτηση για διαθεσιμότητα δεν έστειλε κάποια κοπέλα πάρα μόνο τις δικές της διαθέσιμες ώρες και μέρες.Μάλιστα.. Δε ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλα η πιο σχετική εμπειρία που έχω με Τεα ειναι μια συνάντηση με Ιριδα πριν 2 χρόνια περιπου. Έχει παλι κάποιο τιμ η δουλεύει μόνη της τώρα;
Δεν νομίζω ότι το εννοεί , απλά θέλει να αποθαρρύνει για να πάρεις το πακέτο των φωτογραφιώνη Ναταλια που δουλευε παλια massagio,εχει και onlyfans και ζηταει για παραδειγμα 20 ευρω για 1 φωτο... την ειχα ρωτησει παλιοτερα αν κανει συναντησεις,ειχε πει οχι δεν κανω τετοια μονο φωτο,βιντεο και live... και προσφατα εβαλε story στο insta για συναντησεις :-D αλλα οταν την ρωτησα το ποσό ειπε 750 ευρω !!! γενικα ψαχνει για κορόιδα ...
Έχουμε αγγελία για τις κυρίες;130 μιάμιση ώρα Ελένη.. Χαρούλα 100 η ωρα
οχι, εμφανιζεται εδω και καποιο καιρο στα στορυ που στελνει το ντελουξΒασιλική; Καινούργια;
Την Χαρούλα πώς την βρίσκω; Αν θες στείλε μου μήνυμα.130 μιάμιση ώρα Ελένη.. Χαρούλα 100 η ωρα
ΜΑΡΑΚΙ? ποιο γραφειο?Επομενη στη σειρα το μαρακι που αν θες μασαζ καλυτερα να την αποφύγεις μονο τα βυζακια της αξιζουν,μιλαει απιστευτα πολυ ουτε να χαλαρώσεις σε αφήνει...μονο οταν τον εβαλε στο στομα της το βούλωσε χωρις σκουφακι εννοειτε 120 και πολλα της ηταν...Μαλλον επεσε η πελατεία της και κατέβασε τις τιμες
Πώς είναι εμφανισιακά αυτή η περίφημη ΧαρούλαΈχουμε αγγελία για τις κυρίες;
Ενδιαφέρον φαίνεται.
Μόνη της δουλεύει τώρα πια...Μάλιστα.. Δε ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλα η πιο σχετική εμπειρία που έχω με Τεα ειναι μια συνάντηση με Ιριδα πριν 2 χρόνια περιπου. Έχει παλι κάποιο τιμ η δουλεύει μόνη της τώρα;
Μιλάς με γρίφους συναγωνιστή...... Πρόσθεσε τίποτε καινούργιο στην κλασσική συνεδρία της;Επιστροφή Χριστίνας Ρουμάνας στο ντελουξ. Φαίνεται ότι γύρισε ξεκούραστη.
Συναγωνιστή αν θέλεις στείλε μνμ από πιο γραφείο είναι το ΜαράκιΕπομενη στη σειρα το μαρακι που αν θες μασαζ καλυτερα να την αποφύγεις μονο τα βυζακια της αξιζουν,μιλαει απιστευτα πολυ ουτε να χαλαρώσεις σε αφήνει...μονο οταν τον εβαλε στο στομα της το βούλωσε χωρις σκουφακι εννοειτε 120 και πολλα της ηταν...Μαλλον επεσε η πελατεία της και κατέβασε τις τιμες
fantasy ?Επομενη στη σειρα το μαρακι που αν θες μασαζ καλυτερα να την αποφύγεις μονο τα βυζακια της αξιζουν,μιλαει απιστευτα πολυ ουτε να χαλαρώσεις σε αφήνει...μονο οταν τον εβαλε στο στομα της το βούλωσε χωρις σκουφακι εννοειτε 120 και πολλα της ηταν...Μαλλον επεσε η πελατεία της και κατέβασε τις τιμες