Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
669
Πόντοι
361
Κλειώ προφανώς από Deluxe εννοεί ο συναγωνιστής. Προσωπικά θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση η κοπέλα δεν αξίζει αυτό το ποσό.... Από εκεί και πέρα σεβαστή η επιλογή του κάθε συναγωνιστή....

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
6.328
Πόντοι
2.036
Μάλιστα.. Δε ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλα η πιο σχετική εμπειρία που έχω με Τεα ειναι μια συνάντηση με Ιριδα πριν 2 χρόνια περιπου. Έχει παλι κάποιο τιμ η δουλεύει μόνη της τώρα;
Σε ερώτηση για διαθεσιμότητα δεν έστειλε κάποια κοπέλα πάρα μόνο τις δικές της διαθέσιμες ώρες και μέρες.
Υποθέτω ότι πλέον δουλεύει μόνη.
Κάνε μια ερώτηση γιατί μπορεί να κάνω και λαθος

giorgos stergiou

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.220
Πόντοι
2.306
η Ναταλια που δουλευε παλια massagio,εχει και onlyfans και ζηταει για παραδειγμα 20 ευρω για 1 φωτο... την ειχα ρωτησει παλιοτερα αν κανει συναντησεις,ειχε πει οχι δεν κανω τετοια μονο φωτο,βιντεο και live... και προσφατα εβαλε story στο insta για συναντησεις :-D αλλα οταν την ρωτησα το ποσό ειπε 750 ευρω !!! γενικα ψαχνει για κορόιδα ...
Δεν νομίζω ότι το εννοεί , απλά θέλει να αποθαρρύνει για να πάρεις το πακέτο των φωτογραφιών

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
j'adore μασάζ Μελίνα πολύ δυνατή στο μασάζ και στην συνέχεια
αν έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής Μαρίλια θα ήθελα μια ενημέρωση

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
MS μασαζ, εχει δοκιμασει κανεις Δεσποινα, δεν καταφερα να βρω κατι στο νημα. Ευχαριστω

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Επομενη στη σειρα το μαρακι που αν θες μασαζ καλυτερα να την αποφύγεις μονο τα βυζακια της αξιζουν,μιλαει απιστευτα πολυ ουτε να χαλαρώσεις σε αφήνει...μονο οταν τον εβαλε στο στομα της το βούλωσε χωρις σκουφακι εννοειτε 120 και πολλα της ηταν...Μαλλον επεσε η πελατεία της και κατέβασε τις τιμες

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Επομενη στη σειρα το μαρακι που αν θες μασαζ καλυτερα να την αποφύγεις μονο τα βυζακια της αξιζουν,μιλαει απιστευτα πολυ ουτε να χαλαρώσεις σε αφήνει...μονο οταν τον εβαλε στο στομα της το βούλωσε χωρις σκουφακι εννοειτε 120 και πολλα της ηταν...Μαλλον επεσε η πελατεία της και κατέβασε τις τιμες
ΜΑΡΑΚΙ? ποιο γραφειο?

peresvet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Κριτικές
12
Like
668
Πόντοι
990
Επιστροφή Χριστίνας Ρουμάνας στο ντελουξ. Φαίνεται ότι γύρισε ξεκούραστη.

sailor69

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Μάλιστα.. Δε ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλα η πιο σχετική εμπειρία που έχω με Τεα ειναι μια συνάντηση με Ιριδα πριν 2 χρόνια περιπου. Έχει παλι κάποιο τιμ η δουλεύει μόνη της τώρα;
Μόνη της δουλεύει τώρα πια...

Πήγα πρώτη φορά με Τεα και εγώ προχτές βράδυ και ήταν εξαιρετικά με πολύ καλό μασάζ και full ερωτισμό.

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
669
Πόντοι
361
Επιστροφή Χριστίνας Ρουμάνας στο ντελουξ. Φαίνεται ότι γύρισε ξεκούραστη.
Μιλάς με γρίφους συναγωνιστή...... Πρόσθεσε τίποτε καινούργιο στην κλασσική συνεδρία της;

JONNY.b

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Συναγωνιστή αν θέλεις στείλε μνμ από πιο γραφείο είναι το Μαράκι

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
411
Πόντοι
3.245
fantasy ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom