vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 2.036
Ανάλογα το πρόγραμμα και την ώρα που θα επιλέξεις.Κόστος;
Αν μιλήσεις μαζί της θα ξέρεις από πριν τι θα δώσεις και τι θα πάρεις.
Ανάλογα το πρόγραμμα και την ώρα που θα επιλέξεις.Κόστος;
Δεν έχει λογική κανένα ποσό πάνω από 20 ευρώ για χεριΣε ευχαριστώ πολύ.πηγα αρχικα στην Αλινα ηπια το γαλατακι μου και μετα εκλεισα Ρουμπη απο Attica . Γυρω στα 40 ,με ωραια ματια ,αλβανιδα,λεπτη.Μασαζ οχι κατι το σπεσιαλ ,αλλα φραπεδια με 50 εξτρα οκ .Ο στοχος που ηταν αδειες μπαλες επετευχθει, εις διπλουν ,οποτε ολα καλα.Μπριζολα δε προσφερει παρολο που εταξα αρκετα ευρωπουλα.
Πες τα αλλα οι περισσοτερες την εχουν δει...εχουν φτασει μεχρι και 70 μερικες για ενα φραπεδάκιΔεν έχει λογική κανένα ποσό πάνω από 20 ευρώ για χερι
Kαι οι μαλακοαγαπούληδες που τα δίνουν....Πες τα αλλα οι περισσοτερες την εχουν δει...εχουν φτασει μεχρι και 70 μερικες για ενα φραπεδάκι
Κλειώ από πιο γραφείο?Μια μια στο εδώλιο ολες οι κύριες που περνάνε απο τα χερια μου θα γράφονται εδω χωρις το όνομα του γραφείου.
Κλειω καυλιαρα δυνατο κορμί απο μασαζ τιποτα δεν το εχει καθολου ουτε και προσπαθεί,ευτυχώς μετα σώζεται η κατάσταση και η κοπέλα βγαζει ρουχαλάκια το παίζει σκληρή αλλα παει και Φουλ,απο οτι καταλαβα δεν ζηταει τα ιδια απο ολους εγω σύνολο έδωσα 220 δεν τα έκλαψα της τον έχωσα καλα.
Σου εστειλα μηνυμαΚλειώ από πιο γραφείο?
Έλεος ρε φίλε... Τσάμπα πράμα δηλαδή. Ακου 220...Μια μια στο εδώλιο ολες οι κύριες που περνάνε απο τα χερια μου θα γράφονται εδω χωρις το όνομα του γραφείου.
Κλειω καυλιαρα δυνατο κορμί απο μασαζ τιποτα δεν το εχει καθολου ουτε και προσπαθεί,ευτυχώς μετα σώζεται η κατάσταση και η κοπέλα βγαζει ρουχαλάκια το παίζει σκληρή αλλα παει και Φουλ,απο οτι καταλαβα δεν ζηταει τα ιδια απο ολους εγω σύνολο έδωσα 220 δεν τα έκλαψα της τον έχωσα καλα.
Σου περισσεύουν....Μια μια στο εδώλιο ολες οι κύριες που περνάνε απο τα χερια μου θα γράφονται εδω χωρις το όνομα του γραφείου.
παρε και το Ναταλακι που δουλευε massagio hammam και ζηταει 750 ευρω για συναντηση !!! αναρωτιεμαι αν καποιος εχει δωσει αυτα τα χρηματα :-DΜια μια στο εδώλιο ολες οι κύριες που περνάνε απο τα χερια μου θα γράφονται εδω χωρις το όνομα του γραφείου.
Ποια είναι αυτή?παρε και το Ναταλακι που δουλευε massagio hammam και ζηταει 750 ευρω για συναντηση !!! αναρωτιεμαι αν καποιος εχει δωσει αυτα τα χρηματα :-D
κανε αναληψη 750 ευρω και μπες εδω Login • InstagramΠοια είναι αυτή?
750?? 750 φασκελα μπορείκανε αναληψη 750 ευρω και μπες εδω Login • Instagram
η Ναταλια που δουλευε παλια massagio,εχει και onlyfans και ζηταει για παραδειγμα 20 ευρω για 1 φωτο... την ειχα ρωτησει παλιοτερα αν κανει συναντησεις,ειχε πει οχι δεν κανω τετοια μονο φωτο,βιντεο και live... και προσφατα εβαλε story στο insta για συναντησεις :-D αλλα οταν την ρωτησα το ποσό ειπε 750 ευρω !!! γενικα ψαχνει για κορόιδα ...750?? 750 φασκελα μπορεί
και ομως θα βρισκει...10 μαλακες το μηνα θα υπαρχουν...7500 το μηνα για 10 γαμησια.ημαρτον!!!!σιγα το βρωμομουνο κιολας...100 150 κ ειναι κ καλοπληρωμενη...και με κωλο φυσικα μεσα στην τιμηη Ναταλια που δουλευε παλια massagio,εχει και onlyfans και ζηταει για παραδειγμα 20 ευρω για 1 φωτο... την ειχα ρωτησει παλιοτερα αν κανει συναντησεις,ειχε πει οχι δεν κανω τετοια μονο φωτο,βιντεο και live... και προσφατα εβαλε story στο insta για συναντησεις :-D αλλα οταν την ρωτησα το ποσό ειπε 750 ευρω !!! γενικα ψαχνει για κορόιδα ...
Μάλιστα.. Δε ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλα η πιο σχετική εμπειρία που έχω με Τεα ειναι μια συνάντηση με Ιριδα πριν 2 χρόνια περιπου. Έχει παλι κάποιο τιμ η δουλεύει μόνη της τώρα;Καλησπέρα στην παρέα,
Δε γράφω συχνά αλλά όταν αξίζει κάτι θέλω να το λέω! Όχι κάτι καινούργιο, αλλά μετά από πολύ καιρό που ήθελα, επιτέλους κανόνισα συνάντηση με Τέα την προηγούμενη Κυριακή! Επειδή η εμπειρία μου στο χώρο είναι κυρίως μασάζ με εκτόνωση, κάτι τέτοιο περίμενα κι εδώ! Ε, καμία σχέση! Αυτό ήταν ένα ερωτικό μασάζ χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα! Το ερωτικό παιχνίδι με το πολύ καλό μασάζ εναλλασόταν ακριβώς όταν και όπως έπρεπε! Με χαλάρωσε, με περιποιήθηκε και έφυγα φουλ ικανοποιημένος και να σκέφτομαι την επομένη φορά που θα τη συναντήσω!
Εμφανισιακά, προσωπικά μου άρεσε πολύ! Πετίτ με καμπύλες και υπέροχο φυσικό στήθος!