Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
6.328
Πόντοι
2.036

Georgefame!!

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ.πηγα αρχικα στην Αλινα ηπια το γαλατακι μου και μετα εκλεισα Ρουμπη απο Attica . Γυρω στα 40 ,με ωραια ματια ,αλβανιδα,λεπτη.Μασαζ οχι κατι το σπεσιαλ ,αλλα φραπεδια με 50 εξτρα οκ .Ο στοχος που ηταν αδειες μπαλες επετευχθει, εις διπλουν ,οποτε ολα καλα.Μπριζολα δε προσφερει παρολο που εταξα αρκετα ευρωπουλα.
Δεν έχει λογική κανένα ποσό πάνω από 20 ευρώ για χερι

brin

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.155
Πόντοι
1.011
Για τις καινούργιες Βραζιλιάνες του your τις Sandra και Perla τι γνωρίζουμε;

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.498
Πόντοι
201

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Μια μια στο εδώλιο ολες οι κύριες που περνάνε απο τα χερια μου θα γράφονται εδω χωρις το όνομα του γραφείου.
Κλειω καυλιαρα δυνατο κορμί απο μασαζ τιποτα δεν το εχει καθολου ουτε και προσπαθεί,ευτυχώς μετα σώζεται η κατάσταση και η κοπέλα βγαζει ρουχαλάκια το παίζει σκληρή αλλα παει και Φουλ,απο οτι καταλαβα δεν ζηταει τα ιδια απο ολους εγω σύνολο έδωσα 220 δεν τα έκλαψα της τον έχωσα καλα.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
516
Πόντοι
81
Μια μια στο εδώλιο ολες οι κύριες που περνάνε απο τα χερια μου θα γράφονται εδω χωρις το όνομα του γραφείου.
Κλειω καυλιαρα δυνατο κορμί απο μασαζ τιποτα δεν το εχει καθολου ουτε και προσπαθεί,ευτυχώς μετα σώζεται η κατάσταση και η κοπέλα βγαζει ρουχαλάκια το παίζει σκληρή αλλα παει και Φουλ,απο οτι καταλαβα δεν ζηταει τα ιδια απο ολους εγω σύνολο έδωσα 220 δεν τα έκλαψα της τον έχωσα καλα.
Κλειώ από πιο γραφείο?

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπερα, εχει κανεις εμπειρια με Βασιλικη απο Ντελουξ?

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.498
Πόντοι
201
Έλεος ρε φίλε... Τσάμπα πράμα δηλαδή. Ακου 220...

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.763
Πόντοι
456
Σου περισσεύουν....

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
παρε και το Ναταλακι που δουλευε massagio hammam και ζηταει 750 ευρω για συναντηση !!! αναρωτιεμαι αν καποιος εχει δωσει αυτα τα χρηματα :-D

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
Grace well being εβαλε αναρτηση :
Συνεργασία με νεα θεραπεύτρια για επισκέψεις στον χώρο σας, για υπηρεσίες όπως nuru ,barefoot, deep tissue, ενεργειακό ,ταντρικό .
Πενυ
(Από Grace)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
750?? 750 φασκελα μπορεί
η Ναταλια που δουλευε παλια massagio,εχει και onlyfans και ζηταει για παραδειγμα 20 ευρω για 1 φωτο... την ειχα ρωτησει παλιοτερα αν κανει συναντησεις,ειχε πει οχι δεν κανω τετοια μονο φωτο,βιντεο και live... και προσφατα εβαλε story στο insta για συναντησεις :-D αλλα οταν την ρωτησα το ποσό ειπε 750 ευρω !!! γενικα ψαχνει για κορόιδα ...

Συνημμένα

• Screenshot_20250617_210831.jpg
    Screenshot_20250617_210831.jpg
    136,7 KB · Εμφανίσεις: 37

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
850
Πόντοι
361
η Ναταλια που δουλευε παλια massagio,εχει και onlyfans και ζηταει για παραδειγμα 20 ευρω για 1 φωτο... την ειχα ρωτησει παλιοτερα αν κανει συναντησεις,ειχε πει οχι δεν κανω τετοια μονο φωτο,βιντεο και live... και προσφατα εβαλε story στο insta για συναντησεις :-D αλλα οταν την ρωτησα το ποσό ειπε 750 ευρω !!! γενικα ψαχνει για κορόιδα ...
και ομως θα βρισκει...10 μαλακες το μηνα θα υπαρχουν...7500 το μηνα για 10 γαμησια.ημαρτον!!!!σιγα το βρωμομουνο κιολας...100 150 κ ειναι κ καλοπληρωμενη...και με κωλο φυσικα μεσα στην τιμη:rockon::rockon:

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
199
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα,
Δε γράφω συχνά αλλά όταν αξίζει κάτι θέλω να το λέω! Όχι κάτι καινούργιο, αλλά μετά από πολύ καιρό που ήθελα, επιτέλους κανόνισα συνάντηση με Τέα την προηγούμενη Κυριακή! Επειδή η εμπειρία μου στο χώρο είναι κυρίως μασάζ με εκτόνωση, κάτι τέτοιο περίμενα κι εδώ! Ε, καμία σχέση! Αυτό ήταν ένα ερωτικό μασάζ χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα! Το ερωτικό παιχνίδι με το πολύ καλό μασάζ εναλλασόταν ακριβώς όταν και όπως έπρεπε! Με χαλάρωσε, με περιποιήθηκε και έφυγα φουλ ικανοποιημένος και να σκέφτομαι την επομένη φορά που θα τη συναντήσω!
Εμφανισιακά, προσωπικά μου άρεσε πολύ! Πετίτ με καμπύλες και υπέροχο φυσικό στήθος!
Μάλιστα.. Δε ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλα η πιο σχετική εμπειρία που έχω με Τεα ειναι μια συνάντηση με Ιριδα πριν 2 χρόνια περιπου. Έχει παλι κάποιο τιμ η δουλεύει μόνη της τώρα;

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
86
Πόντοι
0
Ο άλλος δίνει 220€ για μια λαδόκορη (μαγκιά του) που σκάει σπίτι με 60€…
‍ Εμείς όμως οι φτωχαλές; Πώς να γαμήσουμε κι εμείς ρε μάγκες;
✋ Χαλαρώστε λίγο… τις κακομαθαίνετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom