Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
παιδια το εχουμε ξαναπει το seeking ειναι με συνδρομη, οποιου του φαινονται πολλα δεν του ταιριαζει το seeking.
αν επιτρεπεται αδερφε ποσο καιρο εισαι γραμμενος κ εχεις προφιλ εκει;θεωρεις οτι στο διαστημα αυτο σου εχει κανει τη δουλεια για την οποια γραφτηκες εξαρχης;
δλδ εκανες καινουργιες επαφες κτλ;
ειχα γραφτει για ουτε μηνα κ διαγραφτηκα μονος μου,δε μου ταιριαζει εμενα προσωπικα,πολλες κοπελες που ειδα εκει τις ηξερα ηδη στα social κ με αρκετες εχω ηδη μιλησει αν οχι βρεθει
οτιδηποτε αλλο μιλησα μου φανηκε πολυ ντιβα κ δε μπορω το πολυ μπλα μπλα...
ειναι οντως οπως το λενε περισσοτερο για ζαχαρομωρα παρα για βιζιτα;

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.426
Πόντοι
736
αν επιτρεπεται αδερφε ποσο καιρο εισαι γραμμενος κ εχεις προφιλ εκει;θεωρεις οτι στο διαστημα αυτο σου εχει κανει τη δουλεια για την οποια γραφτηκες εξαρχης;
ειχα γραφτει για ουτε μηνα κ διαγραφτηκα μονος μου,δε μου ταιριαζει εμενα προσωπικα,πολλες κοπελες που ειδα εκει τις ηξερα ηδη στα social κ με αρκετες εχω ηδη μιλησει αν οχι βρεθει
Το ανάποδο έχει γίνει πλέον

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
Το ανάποδο έχει γίνει πλέον
εαν ειναι ετσι ποιος ο λογος να δινεις συνδρομη κ ας ειναι κ ενα ευρω;;
τι παραπανω προσφερει απο τις υπολοιπες σελιδες με συνοδους;
εχει πιο vip κλασσατα μουνια;;οταν ειχα γραφτει πριν κανα 2 χρονια παντως δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οτι τα υπολοιπα

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
445
Πόντοι
36
εχει πιο vip κλασσατα μουνια;;οταν ειχα γραφτει πριν κανα 2 χρονια παντως δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οτι τα υπολοιπα
.... Τιποτα απολυτως......

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.050
Πόντοι
736
Δε νομίζω ότι είναι τσάμπα λεφτά
Στο sa μπορεί να σου κάτσει όντως κορίτσι που μόλις ξεκίνησε την φάση των ραντεβού.πολλες γίνονται επαγγελματίες πολλές όμως σταματάμε γιατί δεν τους κάνει ή μάζεψαν τα λεφτά που είχαν ανάγκη εκείνη την περίοδο.το θέμα είναι να ξέρεις τι θες να βρεις και να πέσεις την κατάλληλη στιγμη

• Like
Αντιδράσεις: TETE4

TETE4

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Στο sa μπορεί να σου κάτσει όντως κορίτσι που μόλις ξεκίνησε την φάση των ραντεβού.πολλες γίνονται επαγγελματίες πολλές όμως σταματάμε γιατί δεν τους κάνει ή μάζεψαν τα λεφτά που είχαν ανάγκη εκείνη την περίοδο.το θέμα είναι να ξέρεις τι θες να βρεις και να πέσεις την κατάλληλη στιγμη
Είναι αναλόγως το ταιμινγκ. Σίγουρα πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες για να βρεις φρέσκα κορίτσια χωρίς ιδιαίτερη προϋπηρεσία αλλά και τώρα υπάρχουν ευκαιρίες.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.426
Πόντοι
736
Σωστά. Πληρώνεις πολλά βέβαια για να έχεις αυτή την προοπτική. Καθώς επίσης για να έχεις πρόσβαση σε πολλές ξένες κομήτες αυτή την εποχή.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
οπως ειπα για μενα προσωπικα δεν ειναι.
πολυ μπλα μπλα πολυ ιστορια κ χρονος που δεν εχω ελευθερο πολυ,προτιμω ξεκαθαρα πραγματα εξαρχης χωρις να το πολυζαλιζουμε..
βεβαια για τον καθενα ερμηνευεται διαφορετικα αυτο

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.050
Πόντοι
736
Δεν είναι θέμα μπλε μπλα.απλα ψάχνεις κάτι άλλο.μια χαρα είναι τα γνωστά γραφεία.
Πλέον βέβαια στο sa έχει κορίτσια που ταυτοχρονα είναι σε γραφεια.

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
534
Πόντοι
81
Καλησπέρα! Εχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη; Σκέφτομαι να κανονίσω τώρα που θα έρθω Ελλάδα…https://members.seeking.com/member/48f71388-2a3f-4271-b608-0efe52941868
Θα παιχτεί κασκαντεριλικι με τη συγκεκριμένη μέσα στην εβδομάδα… Οπότε εάν κάποιος έχει εμπειρία μέχρι τώρα, ας δώσει τα φώτα του… 300ευρω το deal με χαλαρό ωράριο

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.975
Πόντοι
8.345
οπως ειπα για μενα προσωπικα δεν ειναι.
πολυ μπλα μπλα πολυ ιστορια κ χρονος που δεν εχω ελευθερο πολυ,προτιμω ξεκαθαρα πραγματα εξαρχης χωρις να το πολυζαλιζουμε..
βεβαια για τον καθενα ερμηνευεται διαφορετικα αυτο

μπορεις να βρεις κοριτσια κλειστου κυκλου, σαν αυτα που ζηταει ολο ο κοσμος εδω. και μεσων αυτων φιλες τους κοκ

οπως και πολλες κοπελες που ειρθαν εδω και σαλιαριζουν στα θεματα τους ηταν στο seeking με καλυτερο vfm πριν τις μαθει ο πολυς κοσμος.

εμενα μου αρεσει αυτη η ψευτοαποκλειστικοτητα, σε οποιον δεν ταιριαζει δεν εχει λογο να πληρωνει.

Κι εμενα σχεδον σε ολα τα προφιλ αυτο βγαζει ρε παιδια,τι συμβαινει?
αυτό γτ βγαίνει σχεδόν σε όλα τα link ?

δοκιμαστε κανα refresh στο κινητο δουλευει ετσι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246
μπορεις να βρεις κοριτσια κλειστου κυκλου, σαν αυτα που ζηταει ολο ο κοσμος εδω. και μεσων αυτων φιλες τους κοκ

οπως και πολλες κοπελες που ειρθαν εδω και σαλιαριζουν στα θεματα τους ηταν στο seeking με καλυτερο vfm πριν τις μαθει ο πολυς κοσμος.

εμενα μου αρεσει αυτη η ψευτοαποκλειστικοτητα, σε οποιον δεν ταιριαζει δεν εχει λογο να πληρωνει.

δοκιμαστε κανα refresh στο κινητο δουλευει ετσι
Φιλε μου ειχα κανει τα παντα,κ απο κινητο κ αππ pc δε λειτουργουν δειχνει μονο λιγα προφιλ,συνεχεια τα ιδια,τα προφιλ που ποσταριστηκαν ειτε φρεσκα ειτε παλια,δεν ανοιγουν ποτε.Ισως θελει αλλο browser

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.050
Πόντοι
736
Φιλε μου ειχα κανει τα παντα,κ απο κινητο κ αππ pc δε λειτουργουν δειχνει μονο λιγα προφιλ,συνεχεια τα ιδια,τα προφιλ που ποσταριστηκαν ειτε φρεσκα ειτε παλια,δεν ανοιγουν ποτε.Ισως θελει αλλο br
Αν βλέπεις λίγα προφίλ μάλλον το έχεις ανοίξει σαν να είσαι εσύ που ψάχνεις "πελάτη"
Την είχα πάθει και εγώ και έβλεπα 10 προφίλ και όλα περίεργα χαχαχα
Αν στείλεις email στο αλλάζουν
Τσεκαρε το μην είναι αυτο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246
Αν βλέπεις λίγα προφίλ μάλλον το έχεις ανοίξει σαν να είσαι εσύ που ψάχνεις "πελάτη"
Την είχα πάθει και εγώ και έβλεπα 10 προφίλ και όλα περίεργα χαχαχα
Αν στείλεις email στο αλλάζουν
Τσεκαρε το μην είναι αυτο
Περιεργα εννοεις αγοριων?Γυναικων βλεπω αλλα παντα μα παντα τα ιδια χωρις να λειτουργει κανενα αλλο.Σκεφτομαι μην θελει συνδρομη και καλα για πληρη λειτουργια αλλα αν ηταν ετσι δε θα δειχνε ουτε αυτα τα μηδαμηνα που δειχνει.Κ ολα αυτα τα 10 προφιλ εχουν να μπουν μηνες,τελειως ακυρα.Αν ρυθμιζουν αυτες να τις βλεπουν μονο οσοι εχουν συνδρομη?Γενικα πολυς ντορος για τα ιδια,τι ετσι τι αλλιως το χρημα ειναι Μπηκα κ στο sugar,μια απ τα ιδια.Αν το φυσας το χεις.Θα στειλω mail γτ δε γινεται να τα βλεπετε ολοι κ να ναι προσφατα κ σε μενα να μη λειτουργει απο οπου κ αν προσπαθησα

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.946
Πόντοι
26.235
Εγω εκεί βρήκα τις περισσοτερες ακάποτες καβαλαρησες!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
Εγω εκεί βρήκα τις περισσοτερες ακάποτες καβαλαρησες!
κοιτα σιγουρα εκει θα βρεις κατι πιο "κλειστου κυκλου" η πιο πριβε εφοσον εχεις χρονο να επενδυσεις,10+ χρονια πισω ψαρευα απο fb κ 7 στις 10 που πετυχαινα εκαναν καποιο ραντεβου στο τελος,με περισσοτερο μπλα μπλα βεβαια,αλλα ειχα τον χρονο κ γουσταρα κ το νταλαβερι
τωρα φιλε μου φευγω απο το γραφειο κατα τις 6 καμια φορα κ νομιζω οτι εχω ημιαργια!

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.050
Πόντοι
736
Περιεργα εννοεις αγοριων?Γυναικων βλεπω αλλα παντα μα παντα τα ιδια χωρις να λειτουργει κανενα αλλο.Σκεφτομαι μην θελει συνδρομη και καλα για πληρη λειτουργια αλλα αν ηταν ετσι δε θα δειχνε ουτε αυτα τα μηδαμηνα που δειχνει.Κ ολα αυτα τα 10 προφιλ εχουν να μπουν μηνες,τελειως ακυρα.Αν ρυθμιζουν αυτες να τις βλεπουν μονο οσοι εχουν συνδρομη?Γενικα πολυς ντορος για τα ιδια,τι ετσι τι αλλιως το χρημα ειναι Μπηκα κ στο sugar,μια απ τα ιδια.Αν το φυσας το χεις.Θα στειλω mail γτ δε γινεται να τα βλεπετε ολοι κ να ναι προσφατα κ σε μενα να μη λειτουργει απο οπου κ αν προσπαθησα
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχεις κανει το ιδιο λαθος που ειχα κανει και εγω, μαλλον ανοιξες καταλαθος λογαριασμο σαν να εισαι εσυ το "sugarbaby"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom