socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.424
- Πόντοι
- 736
300+Καμιά άλλη πληροφορία; Κόστος;
Ωραία παρουσία για κυκλοφορία έξω. Καλή στο κρεβάτι χωρίς εξάρσεις
300+Καμιά άλλη πληροφορία; Κόστος;
αν επιτρεπεται αδερφε ποσο καιρο εισαι γραμμενος κ εχεις προφιλ εκει;θεωρεις οτι στο διαστημα αυτο σου εχει κανει τη δουλεια για την οποια γραφτηκες εξαρχης;παιδια το εχουμε ξαναπει το seeking ειναι με συνδρομη, οποιου του φαινονται πολλα δεν του ταιριαζει το seeking.
Το ανάποδο έχει γίνει πλέοναν επιτρεπεται αδερφε ποσο καιρο εισαι γραμμενος κ εχεις προφιλ εκει;θεωρεις οτι στο διαστημα αυτο σου εχει κανει τη δουλεια για την οποια γραφτηκες εξαρχης;
δλδ εκανες καινουργιες επαφες κτλ;
ειχα γραφτει για ουτε μηνα κ διαγραφτηκα μονος μου,δε μου ταιριαζει εμενα προσωπικα,πολλες κοπελες που ειδα εκει τις ηξερα ηδη στα social κ με αρκετες εχω ηδη μιλησει αν οχι βρεθει
οτιδηποτε αλλο μιλησα μου φανηκε πολυ ντιβα κ δε μπορω το πολυ μπλα μπλα...
ειναι οντως οπως το λενε περισσοτερο για ζαχαρομωρα παρα για βιζιτα;
εαν ειναι ετσι ποιος ο λογος να δινεις συνδρομη κ ας ειναι κ ενα ευρω;;Το ανάποδο έχει γίνει πλέον
.... Τιποτα απολυτως......εαν ειναι ετσι ποιος ο λογος να δινεις συνδρομη κ ας ειναι κ ενα ευρω;;
τι παραπανω προσφερει απο τις υπολοιπες σελιδες με συνοδους;
εχει πιο vip κλασσατα μουνια;;οταν ειχα γραφτει πριν κανα 2 χρονια παντως δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οτι τα υπολοιπα
σ'ευχαριστω με καλυψες...... Τιποτα απολυτως......
Είναι αναλόγως το ταιμινγκ. Σίγουρα πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες για να βρεις φρέσκα κορίτσια χωρίς ιδιαίτερη προϋπηρεσία αλλά και τώρα υπάρχουν ευκαιρίες.Δε νομίζω ότι είναι τσάμπα λεφτά
Στο sa μπορεί να σου κάτσει όντως κορίτσι που μόλις ξεκίνησε την φάση των ραντεβού.πολλες γίνονται επαγγελματίες πολλές όμως σταματάμε γιατί δεν τους κάνει ή μάζεψαν τα λεφτά που είχαν ανάγκη εκείνη την περίοδο.το θέμα είναι να ξέρεις τι θες να βρεις και να πέσεις την κατάλληλη στιγμη
Σωστά. Πληρώνεις πολλά βέβαια για να έχεις αυτή την προοπτική. Καθώς επίσης για να έχεις πρόσβαση σε πολλές ξένες κομήτες αυτή την εποχή.Δε νομίζω ότι είναι τσάμπα λεφτά
Στο sa μπορεί να σου κάτσει όντως κορίτσι που μόλις ξεκίνησε την φάση των ραντεβού.πολλες γίνονται επαγγελματίες πολλές όμως σταματάμε γιατί δεν τους κάνει ή μάζεψαν τα λεφτά που είχαν ανάγκη εκείνη την περίοδο.το θέμα είναι να ξέρεις τι θες να βρεις και να πέσεις την κατάλληλη στιγμη
οπως ειπα για μενα προσωπικα δεν ειναι.Δε νομίζω ότι είναι τσάμπα λεφτά
Κι εμενα σχεδον σε ολα τα προφιλ αυτο βγαζει ρε παιδια,τι συμβαινει?αυτό γτ βγαίνει σχεδόν σε όλα τα link ?
Θα παιχτεί κασκαντεριλικι με τη συγκεκριμένη μέσα στην εβδομάδα… Οπότε εάν κάποιος έχει εμπειρία μέχρι τώρα, ας δώσει τα φώτα του… 300ευρω το deal με χαλαρό ωράριοΚαλησπέρα! Εχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη; Σκέφτομαι να κανονίσω τώρα που θα έρθω Ελλάδα…https://members.seeking.com/member/48f71388-2a3f-4271-b608-0efe52941868
αν επιτρεπεται αδερφε ποσο καιρο εισαι γραμμενος κ εχεις προφιλ εκει;θεωρεις οτι στο διαστημα αυτο σου εχει κανει τη δουλεια για την οποια γραφτηκες εξαρχης;
δλδ εκανες καινουργιες επαφες κτλ;
ειχα γραφτει για ουτε μηνα κ διαγραφτηκα μονος μου,δε μου ταιριαζει εμενα προσωπικα,πολλες κοπελες που ειδα εκει τις ηξερα ηδη στα social κ με αρκετες εχω ηδη μιλησει αν οχι βρεθει
οτιδηποτε αλλο μιλησα μου φανηκε πολυ ντιβα κ δε μπορω το πολυ μπλα μπλα...
ειναι οντως οπως το λενε περισσοτερο για ζαχαρομωρα παρα για βιζιτα;
εαν ειναι ετσι ποιος ο λογος να δινεις συνδρομη κ ας ειναι κ ενα ευρω;;
εχει πιο vip κλασσατα μουνια;;οταν ειχα γραφτει πριν κανα 2 χρονια παντως δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οτι τα υπολοιπα
οπως ειπα για μενα προσωπικα δεν ειναι.
πολυ μπλα μπλα πολυ ιστορια κ χρονος που δεν εχω ελευθερο πολυ,προτιμω ξεκαθαρα πραγματα εξαρχης χωρις να το πολυζαλιζουμε..
βεβαια για τον καθενα ερμηνευεται διαφορετικα αυτο
Κι εμενα σχεδον σε ολα τα προφιλ αυτο βγαζει ρε παιδια,τι συμβαινει?
αυτό γτ βγαίνει σχεδόν σε όλα τα link ?
Φιλε μου ειχα κανει τα παντα,κ απο κινητο κ αππ pc δε λειτουργουν δειχνει μονο λιγα προφιλ,συνεχεια τα ιδια,τα προφιλ που ποσταριστηκαν ειτε φρεσκα ειτε παλια,δεν ανοιγουν ποτε.Ισως θελει αλλο browserμπορεις να βρεις κοριτσια κλειστου κυκλου, σαν αυτα που ζηταει ολο ο κοσμος εδω. και μεσων αυτων φιλες τους κοκ
οπως και πολλες κοπελες που ειρθαν εδω και σαλιαριζουν στα θεματα τους ηταν στο seeking με καλυτερο vfm πριν τις μαθει ο πολυς κοσμος.
εμενα μου αρεσει αυτη η ψευτοαποκλειστικοτητα, σε οποιον δεν ταιριαζει δεν εχει λογο να πληρωνει.
δοκιμαστε κανα refresh στο κινητο δουλευει ετσι
Αν βλέπεις λίγα προφίλ μάλλον το έχεις ανοίξει σαν να είσαι εσύ που ψάχνεις "πελάτη"Φιλε μου ειχα κανει τα παντα,κ απο κινητο κ αππ pc δε λειτουργουν δειχνει μονο λιγα προφιλ,συνεχεια τα ιδια,τα προφιλ που ποσταριστηκαν ειτε φρεσκα ειτε παλια,δεν ανοιγουν ποτε.Ισως θελει αλλο br
Περιεργα εννοεις αγοριων?Γυναικων βλεπω αλλα παντα μα παντα τα ιδια χωρις να λειτουργει κανενα αλλο.Σκεφτομαι μην θελει συνδρομη και καλα για πληρη λειτουργια αλλα αν ηταν ετσι δε θα δειχνε ουτε αυτα τα μηδαμηνα που δειχνει.Κ ολα αυτα τα 10 προφιλ εχουν να μπουν μηνες,τελειως ακυρα.Αν ρυθμιζουν αυτες να τις βλεπουν μονο οσοι εχουν συνδρομη?Γενικα πολυς ντορος για τα ιδια,τι ετσι τι αλλιως το χρημα ειναι Μπηκα κ στο sugar,μια απ τα ιδια.Αν το φυσας το χεις.Θα στειλω mail γτ δε γινεται να τα βλεπετε ολοι κ να ναι προσφατα κ σε μενα να μη λειτουργει απο οπου κ αν προσπαθησαΑν βλέπεις λίγα προφίλ μάλλον το έχεις ανοίξει σαν να είσαι εσύ που ψάχνεις "πελάτη"
Την είχα πάθει και εγώ και έβλεπα 10 προφίλ και όλα περίεργα χαχαχα
Αν στείλεις email στο αλλάζουν
Τσεκαρε το μην είναι αυτο
Εγω εκεί βρήκα τις περισσοτερες ακάποτες καβαλαρησες!εαν ειναι ετσι ποιος ο λογος να δινεις συνδρομη κ ας ειναι κ ενα ευρω;;
κοιτα σιγουρα εκει θα βρεις κατι πιο "κλειστου κυκλου" η πιο πριβε εφοσον εχεις χρονο να επενδυσεις,10+ χρονια πισω ψαρευα απο fb κ 7 στις 10 που πετυχαινα εκαναν καποιο ραντεβου στο τελος,με περισσοτερο μπλα μπλα βεβαια,αλλα ειχα τον χρονο κ γουσταρα κ το νταλαβεριΕγω εκεί βρήκα τις περισσοτερες ακάποτες καβαλαρησες!
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχεις κανει το ιδιο λαθος που ειχα κανει και εγω, μαλλον ανοιξες καταλαθος λογαριασμο σαν να εισαι εσυ το "sugarbaby"Περιεργα εννοεις αγοριων?Γυναικων βλεπω αλλα παντα μα παντα τα ιδια χωρις να λειτουργει κανενα αλλο.Σκεφτομαι μην θελει συνδρομη και καλα για πληρη λειτουργια αλλα αν ηταν ετσι δε θα δειχνε ουτε αυτα τα μηδαμηνα που δειχνει.Κ ολα αυτα τα 10 προφιλ εχουν να μπουν μηνες,τελειως ακυρα.Αν ρυθμιζουν αυτες να τις βλεπουν μονο οσοι εχουν συνδρομη?Γενικα πολυς ντορος για τα ιδια,τι ετσι τι αλλιως το χρημα ειναι Μπηκα κ στο sugar,μια απ τα ιδια.Αν το φυσας το χεις.Θα στειλω mail γτ δε γινεται να τα βλεπετε ολοι κ να ναι προσφατα κ σε μενα να μη λειτουργει απο οπου κ αν προσπαθησα