Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.940
Πόντοι
4.696
δεν αμφιβαλω για αυτο, απλα δεν νομιζω οτι φταινε τα μελη του μπου που πηγαν εκει που το σαιτ εχει γινει κατεξοχην ppm, γιατι και οι ppm ψαχνουν

οσες λενε με την ωρα τρωνε ακυρο, εμενα ολα μου τα ραντεβου ηταν απο 200-350 και για 2-3 ωρες.

για τουριστριες λεω περαστικες απο την ελλαδα, μεξικανη, ισλανδη, τουρκαλα που κανουν ppm οσο ειναι εδω. ολες 250/2 btw
αυτες προφανως δεν τις καναμε εμεις ppmτζουδες.
Δεν ειναι μονο το ppm.
Άλλαξε όλη η κουλτούρα του seeking, έγινε bou.

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.474
Πόντοι
24.985
Δεν ξέρω τί μου λέτε πάντως εγω εχω ρίξει τους πιο ευκολους κρεμπιεδες στα κορίτσια του seeking.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.606
Πόντοι
201
Για πείτε μου ρε μύστες για το σάιτ ο μόνος τρόπος να στείλεις μύνημα η να δεις μύνημα. Είναι να έχεις πληρώσει τα ακραι λεφτά που ζητάνε?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.717
Πόντοι
8.345
Για πείτε μου ρε μύστες για το σάιτ ο μόνος τρόπος να στείλεις μύνημα η να δεις μύνημα. Είναι να έχεις πληρώσει τα ακραι λεφτά που ζητάνε?

παιδια το εχουμε ξαναπει το seeking ειναι με συνδρομη, οποιου του φαινονται πολλα δεν του ταιριαζει το seeking.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
παιδια το εχουμε ξαναπει το seeking ειναι με συνδρομη, οποιου του φαινονται πολλα δεν του ταιριαζει το seeking.
αν επιτρεπεται αδερφε ποσο καιρο εισαι γραμμενος κ εχεις προφιλ εκει;θεωρεις οτι στο διαστημα αυτο σου εχει κανει τη δουλεια για την οποια γραφτηκες εξαρχης;
δλδ εκανες καινουργιες επαφες κτλ;
ειχα γραφτει για ουτε μηνα κ διαγραφτηκα μονος μου,δε μου ταιριαζει εμενα προσωπικα,πολλες κοπελες που ειδα εκει τις ηξερα ηδη στα social κ με αρκετες εχω ηδη μιλησει αν οχι βρεθει
οτιδηποτε αλλο μιλησα μου φανηκε πολυ ντιβα κ δε μπορω το πολυ μπλα μπλα...
ειναι οντως οπως το λενε περισσοτερο για ζαχαρομωρα παρα για βιζιτα;

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.358
Πόντοι
736
αν επιτρεπεται αδερφε ποσο καιρο εισαι γραμμενος κ εχεις προφιλ εκει;θεωρεις οτι στο διαστημα αυτο σου εχει κανει τη δουλεια για την οποια γραφτηκες εξαρχης;
ειχα γραφτει για ουτε μηνα κ διαγραφτηκα μονος μου,δε μου ταιριαζει εμενα προσωπικα,πολλες κοπελες που ειδα εκει τις ηξερα ηδη στα social κ με αρκετες εχω ηδη μιλησει αν οχι βρεθει
Το ανάποδο έχει γίνει πλέον

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Το ανάποδο έχει γίνει πλέον
εαν ειναι ετσι ποιος ο λογος να δινεις συνδρομη κ ας ειναι κ ενα ευρω;;
τι παραπανω προσφερει απο τις υπολοιπες σελιδες με συνοδους;
εχει πιο vip κλασσατα μουνια;;οταν ειχα γραφτει πριν κανα 2 χρονια παντως δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οτι τα υπολοιπα

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
430
Πόντοι
36
εχει πιο vip κλασσατα μουνια;;οταν ειχα γραφτει πριν κανα 2 χρονια παντως δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οτι τα υπολοιπα
.... Τιποτα απολυτως......

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.778
Πόντοι
736
Δε νομίζω ότι είναι τσάμπα λεφτά
Στο sa μπορεί να σου κάτσει όντως κορίτσι που μόλις ξεκίνησε την φάση των ραντεβού.πολλες γίνονται επαγγελματίες πολλές όμως σταματάμε γιατί δεν τους κάνει ή μάζεψαν τα λεφτά που είχαν ανάγκη εκείνη την περίοδο.το θέμα είναι να ξέρεις τι θες να βρεις και να πέσεις την κατάλληλη στιγμη

• Like
Αντιδράσεις: TETE4

TETE4

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Στο sa μπορεί να σου κάτσει όντως κορίτσι που μόλις ξεκίνησε την φάση των ραντεβού.πολλες γίνονται επαγγελματίες πολλές όμως σταματάμε γιατί δεν τους κάνει ή μάζεψαν τα λεφτά που είχαν ανάγκη εκείνη την περίοδο.το θέμα είναι να ξέρεις τι θες να βρεις και να πέσεις την κατάλληλη στιγμη
Είναι αναλόγως το ταιμινγκ. Σίγουρα πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες για να βρεις φρέσκα κορίτσια χωρίς ιδιαίτερη προϋπηρεσία αλλά και τώρα υπάρχουν ευκαιρίες.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.358
Πόντοι
736
Σωστά. Πληρώνεις πολλά βέβαια για να έχεις αυτή την προοπτική. Καθώς επίσης για να έχεις πρόσβαση σε πολλές ξένες κομήτες αυτή την εποχή.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
οπως ειπα για μενα προσωπικα δεν ειναι.
πολυ μπλα μπλα πολυ ιστορια κ χρονος που δεν εχω ελευθερο πολυ,προτιμω ξεκαθαρα πραγματα εξαρχης χωρις να το πολυζαλιζουμε..
βεβαια για τον καθενα ερμηνευεται διαφορετικα αυτο

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.778
Πόντοι
736
Δεν είναι θέμα μπλε μπλα.απλα ψάχνεις κάτι άλλο.μια χαρα είναι τα γνωστά γραφεία.
Πλέον βέβαια στο sa έχει κορίτσια που ταυτοχρονα είναι σε γραφεια.

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
527
Πόντοι
81
Καλησπέρα! Εχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη; Σκέφτομαι να κανονίσω τώρα που θα έρθω Ελλάδα…https://members.seeking.com/member/48f71388-2a3f-4271-b608-0efe52941868
Θα παιχτεί κασκαντεριλικι με τη συγκεκριμένη μέσα στην εβδομάδα… Οπότε εάν κάποιος έχει εμπειρία μέχρι τώρα, ας δώσει τα φώτα του… 300ευρω το deal με χαλαρό ωράριο

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.717
Πόντοι
8.345
οπως ειπα για μενα προσωπικα δεν ειναι.
πολυ μπλα μπλα πολυ ιστορια κ χρονος που δεν εχω ελευθερο πολυ,προτιμω ξεκαθαρα πραγματα εξαρχης χωρις να το πολυζαλιζουμε..
βεβαια για τον καθενα ερμηνευεται διαφορετικα αυτο

μπορεις να βρεις κοριτσια κλειστου κυκλου, σαν αυτα που ζηταει ολο ο κοσμος εδω. και μεσων αυτων φιλες τους κοκ

οπως και πολλες κοπελες που ειρθαν εδω και σαλιαριζουν στα θεματα τους ηταν στο seeking με καλυτερο vfm πριν τις μαθει ο πολυς κοσμος.

εμενα μου αρεσει αυτη η ψευτοαποκλειστικοτητα, σε οποιον δεν ταιριαζει δεν εχει λογο να πληρωνει.

Κι εμενα σχεδον σε ολα τα προφιλ αυτο βγαζει ρε παιδια,τι συμβαινει?
αυτό γτ βγαίνει σχεδόν σε όλα τα link ?

δοκιμαστε κανα refresh στο κινητο δουλευει ετσι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
μπορεις να βρεις κοριτσια κλειστου κυκλου, σαν αυτα που ζηταει ολο ο κοσμος εδω. και μεσων αυτων φιλες τους κοκ

οπως και πολλες κοπελες που ειρθαν εδω και σαλιαριζουν στα θεματα τους ηταν στο seeking με καλυτερο vfm πριν τις μαθει ο πολυς κοσμος.

εμενα μου αρεσει αυτη η ψευτοαποκλειστικοτητα, σε οποιον δεν ταιριαζει δεν εχει λογο να πληρωνει.

δοκιμαστε κανα refresh στο κινητο δουλευει ετσι
Φιλε μου ειχα κανει τα παντα,κ απο κινητο κ αππ pc δε λειτουργουν δειχνει μονο λιγα προφιλ,συνεχεια τα ιδια,τα προφιλ που ποσταριστηκαν ειτε φρεσκα ειτε παλια,δεν ανοιγουν ποτε.Ισως θελει αλλο browser

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom