Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
ναι και σε έλεγε και "Ηρακλή μου", γενικά κωλο-ελεγαν οι ρωσσο-γιαγιαδες...Από κώλο...ατάκες..."έτσι ριξε με το καλάσνικοφ", "πονάω αλλά Μ αρέσει, Μ αρέσει να πονάω...δώσε δώσε" :2funny:, "νι μούρου μου νι, γκάμα μουν τον κούλο" :2funny:
Εμένα μου τα έλεγε απευθείας στα ρώσικα, μύστη!

Κάποτε που δοκίμασα να της το βάλω στο μουνί, έτσι από περιέργεια, με παρατήρησε ότι εκείνη διαλέγει την τρύπα. Και το έβαλε απευθείας στον πάτο της! :rockon:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Καλά, κι εγώ έχω πάρει ακά πουτάνες, αλλά δεν τις έκλεινα ποτέ σε προγράμματα μίας ώρας. Και μιλάμε για πιο μικρές 20-30 χρονών, ούτε καν γκιλφ. Στη θέση μου αυτοί θα τις κλείνανε all night.
Δλδ εγώ που τους τελευταίους 2 μήνες εχω πάρει 5-6 40' 4 διαφορετικά κορίτσια ειμαι αγαπόυλης και με τις 4?

Συμφωνώ, κι εγώ τη Μάγκυ την ψευτο-Κύπρια (Βουλγάρα) την έκλεινα για 20λεπτο και καθόμουν μέσα μισή ώρα. Βέβαια, έπαιρνε κι έξτρα δεκάρικο για τον κρεμπιέ.

Σύνολο 30€ για διπλή εκτόνωση εντός μουνιού, χωρίς καπότα φυσικά...:zfuck:
Δλδ τελείωσες 2 φορές σε 30' και ακα με την Μάγκυ/Μέγκυ που ήταν και απο τις ποιο βρωμιάρες/ μαστουρωμένη 99% του χρόνου με το δόντι που κάνει περιτομή ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.974
Πόντοι
6.765
Αλήθεια, πού δουλεύει αυτή η Μάγκυ;

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
Δλδ τελείωσες 2 φορές σε 30' και ακα με την Μάγκυ/Μέγκυ που ήταν και απο τις ποιο βρωμιάρες/ μαστουρωμένη 99% του χρόνου με το δόντι που κάνει περιτομή ?
Μύστη, δεν την έπαιρνα για το τσιμπούκι αλλά για τον κρεμπιέ. Όπου σε πληροφορώ ότι και η ίδια τελείωνε. Απλά ζητούσε η ίδια περισσότερο χρόνο γιατί την κάβλωνε πολύ να γαμιέται με τον αρχικό αχνιστό κρεμπιέ. :rockon:

Το σκορ έληγε 2-1 υπέρ μου, συνήθως. :hi:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Μύστη, δεν την έπαιρνα για το τσιμπούκι αλλά για τον κρεμπιέ. Όπου σε πληροφορώ ότι και η ίδια τελείωνε. Απλά ζητούσε η ίδια περισσότερο χρόνο γιατί την κάβλωνε πολύ να γαμιέται με τον αρχικό αχνιστό κρεμπιέ. :rockon:

Το σκορ έληγε 2-1 υπέρ μου, συνήθως. :hi:
Θα κανω καταγγελια στο υγειονομικο αμα συνεχισετε :rockon::rockon::rockon:
Εκτος κι αν πινετε φαντα καθε μερα

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.365
Πόντοι
2.536

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.371
Πόντοι
10.656
Εντωμεταξύ μ έχει ξανατυχει σε άλλη κσι μου επέστρεψαν τα χρήματα μου. Η συγκεκριμένη με απειλούσε και έλεγε θα δεις τι θα πάθεις, είμαι σε δίλημμα να παω σημερα να τα ζητήσω παλι διότι χθες με έπιασε στο κλείσιμο και δεν μπόρεσα να διώξω πελάτες
καλα θα παει αυτο :tooth:
να πας τυπε, εννοειται θα σου τα δωσουν πισω, φυλαγμενα στα εχουν στο συρταρι.
να απαιτησεις να σου ζητησουν και συγγνωμη, τι το περασαμε δηλαδη κανενα μπουρδελο:coffee:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Τι θα μου κάνουν δηλαδή αν παω 5-6 ώρα;;; δεν νμζ να είναι τοσο χαζοι να μου επιτεθούν
Δεν ξερω αν το λες σοβαρα η αν κανεις πλακα αλλα θα σου δωσω μια ιδεα τι εστι μπουρδελα…
Εχουν την πιο ισχυρη προστασια στην Ελλαδα (ναι καλα καταλαβες αυτους που ακους στις ειδησεις) και συγκεκριμενα η φυλης.
Αν πας να παρεις τα λεφτα και τωρα σε διαφορετικη μερα με αλλο ταμειο θα υπαρξει θεμα.. επισης αν πας με σκοπο να διωξεις κοσμο παλι θα υπαρξει θεμα… στην φυλης και με οπλο να πας δεν σε φοβουνται.. αφου δεν στα επεστρεψαν εκεινη την ωρα δεν θα στα επιστρεψουν ποτε και αστυνομια να παρεις παλι δεν θα γινει κατι…

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.365
Πόντοι
2.536
ειμαι 27 δεν εργαζομαι , εκανα καλη μπαζα σεζον εξωτερικο και ειμαι κεντρο συνεχεια , μονο χιλοπιτες μαζευω κ ολες μ λενε εχουν αγορια, ειμαι 1,78 γυμνασμενος με μουσια και τατοουαζ
Καλησπέρα εγω περασα σημερα με ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΕΧΑ και ήταν κακή εμπειρία, είχε πει ελεύθερο στοματικό και μετά από 1 λεπτό μου φόρεσε προφυλακτικό.... ξενέρωσα της το είπα και μ είπε αν δεν μ αρέσει να φύγω, τσακώθηκα άσχημα κάνα 5 λεπτό αλλα δεν μ έδωσαν τα λεφτά μ , ακριβώς 4 λεπτά στο δωμάτιο και μ είπε θα μπλέξω αν συνεχίσω
Αν δεν βρώμαγες γενικά, περίεργο που στο έκανε αυτό αφού αυτή σε καθαρίζει και με 2-3 μωρομάντηλα

Μου το έκανε και εμένα αυτό μία πρόσφατα αλλά δεν έδωσα συνέχεια δυστυχώς

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Αν δεν βρώμαγες γενικά, περίεργο που στο έκανε αυτό αφού αυτή σε καθαρίζει και με 2-3 μωρομάντηλα

Μου το έκανε και εμένα αυτό μία πρόσφατα αλλά δεν έδωσα συνέχεια δυστυχώς
Σου βγαζω το καπελο sherlock holmes :hi::hi::hi:βρηκες οικονομικα στοιχεια….

Palaimahos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Κριτικές
10
Like
443
Πόντοι
290
Οδός Μύρων 5 (και Φυλής 95). Διώροφη κατοικία του Μεσοπολέμου με νεοκλασικά αρχιτεκτονικά στοιχεία: το χαρακτηριστικό τμήμα της στέγης που εξέχει (το γείσο) και ο ανάγλυφος διάκοσμος από κάτω. Τα ακροκέραμα από πάνω και οι γνώριμες παραστάδες στα παράθυρα. Άξιος προσοχής ο εξώστης με το περίτεχνο κιγκλίδωμα και τα κλασικά ανάγλυφα μαρμάρινα φουρούσια που τον στηρίζουν. Επί χρόνια κλειστό, αλλά καταρρέει αργά.
1000004777.jpg

Το κτήριο αυτό λειτούργησε ως οίκος ανοχής στο παρελθόν (έκλεισε το 2009). Παλαιότερα, περίπου μεταξύ 1995-2000, λειτούργησαν δυο οίκοι στην άλλη είσοδο στην αυλή από Φυλής 95: ισόγειο και υπερυψωμένο ισόγειο.
1000004778.jpg

ΜΥΡΑ. Α’ ΜΕΡΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΑ

Τα Μύρα ήταν αρχαία και βυζαντινή πόλη της επαρχίας Λυκίας στη νοτιοδυτική πλευρά της Μικράς Ασίας. Πρόκειται για τo κοινώς Μυρί ή Kale ή τουρκιστί Ντεμρέ (Demre). Απείχε περίπου 5 χλμ από τον οικισμό Ανδριάκη (Andriace ή Ανδράκι), η οποία βρίσκεται ως λιμάνι στο Λιβυκό Πέλαγος και τις οποίες ένωνε ο μικρός ποταμός Μύρων ή Ανδριακός. Οι δυο πόλεις δεν υπάρχουν, εξαιτίας των σεισμών και των προσχώσεων από υλικά του ποταμού, αφού βρίσκονταν κοντά στις εκβολές του. Βρέθηκαν παλιά νομίσματα στα Μύρα και, φυσικά, στην ακρόπολη πολυάριθμοι λαξευμένοι τάφοι στους βράχους με ελληνικές επιγραφές, οι οποίες μαρτυρούν την ζωτικότητα της πόλης. Στα περίχωρα σώζεται τμήμα αρχαίου θεάτρου και ναού του Απόλλωνα. Επίσης, υπάρχει τμήμα εκκλησίας του 5ου μΧ αιώνα στην όποια βρισκόταν ο τάφος του αγίου Νικολάου, ο οποίος είχε χρηματίσει επίσκοπος της πόλης. Η δημοφιλία του αγίου και ο άψογος αρχαιολογικός χώρος των περιχώρων προσελκύουν περίπου 600 χιλ επισκέπτες ετησίως στα Μύρα. Αποδειχθηκαν λοιπόν έξυπνοι διαχειριστές οι Τούρκοι.

Η πρώιμη εποχή είναι άγνωστη, αλλά την περιοχή επισκέφτηκε ο απόστολος Παύλος όταν αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ανδριάκης το 60 μΧ σε περιοδεία του. Η ακμή των Μύρων σημειώθηκε από τον 4ο αιώνα, οπότε διετέλεσε έδρα επισκοπής υπό τον άγιο Νικόλαο, του οποίου η καταγωγή ήταν από τα κοντινή πόλη Πάταρα. Ο άγιος Νικόλαος (270-343 μΧ) συμμετείχε στην Α’ Οικουμενική Σύνοδο και είναι από τους δημοφιλέστερους αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας, λογω των θαυμάτων που του αποδίδονται. Στον τάφο του ανέβλυζε μύρο και ανηγέρθη μεγαλόπρεπης βυζαντινός ναός.

Ο Θεοδόσιος Β’ (408-450) προήγαγε τα Μύρα σε μητρόπολη και πρωτεύουσα της επαρχίας της Λυκίας. Ο Συνέκδημος του Ιεροκλέους (κείμενο για την διοικητική διαίρεση του Βυζαντίου), αναφέρει ότι τον 6ο αιώνα τα Μύρα ήταν βέβαια μητρόπολη της Λυκίας και έδρα επάρχου, η οποία περιλάμβανε 34 πόλεις. Λίγο αργότερα, με τη θέσπιση διοίκησης των ΘΕΜΑΤΩΝ, η επαρχία της Λυκίας άνηκε στο Θέμα των Κυβιραιωτών (δες χάρτη και προσέξτε πόσα τοπωνύμια βλέπουμε σε ονόματα οδών σημερα).
1000001943.jpg
Εκπληκτική ανάλυση κύριε συναγωνιστή. Και εγώ πολλές φορές χαζεύω τα κτίρια και αφενός σκέφτομαι πως μπορεί να ήταν όταν όλα αυτά κατοικούνταν , πως θα ήταν η γειτονιά κτλ και αφετέρου γιατί δεν γίνεται κάτι για να σωθούν. Υποθέτω υπάρχουν περίπλοκα κληρονομικά ζητήματα ή το προσδόκιμο κέρδος από μια εκμετάλλευση ακινήτων στη συγκεκριμένη γειτονιά δεν δικαιολογεί τα κόστη.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Μήν γραφτεί κάτι θετικό, πέφτουν όλοι με τα μούτρα, εκατοντάδες ή χιλιάδες επισκέπτες, εκατοντάδες μέλη, να είμαστε 30 άτομα που συνεισφέρουμε, όλοι οι άλλοι απλά ρουφάνε γνώση και τρέχουν σαν τα λιγούρια, μήπως να κάνουμε κανα κλειστό γκρούπ όσοι όντως βολτάρουμε και να γράψουμε ολους τους υπόλοιπους στα αρχίδια μας?

Την Ναταλία του Φ71 πχ. την είχα πετύχει την 1η μέρα, μέσα στην τρελή χαρά, πήγα χθές μετα απο 2 μέρες με καλες κριτικές και μου είπε δεν έχει πάρει ανάσα και πονάει η κοιλιά της απο τα μέσα έξω μην σχολιασω τι τύποι ήταν στο σαλόνι...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.371
Πόντοι
10.656
Μήν γραφτεί κάτι θετικό, πέφτουν όλοι με τα μούτρα, εκατοντάδες ή χιλιάδες επισκέπτες, εκατοντάδες μέλη, να είμαστε 30 άτομα που συνεισφέρουμε, όλοι οι άλλοι απλά ρουφάνε γνώση και τρέχουν σαν τα λιγούρια, μήπως να κάνουμε κανα κλειστό γκρούπ όσοι όντως βολτάρουμε και να γράψουμε ολους τους υπόλοιπους στα αρχίδια μας?

Την Ναταλία του Φ71 πχ. την είχα πετύχει την 1η μέρα, μέσα στην τρελή χαρά, πήγα χθές μετα απο 2 μέρες με καλες κριτικές και μου είπε δεν έχει πάρει ανάσα και πονάει η κοιλιά της απο τα μέσα έξω μην σχολιασω τι τύποι ήταν στο σαλόνι...
μαντεψε γιατι και εγω, και αρκετοι αλλοι, σταματησαμε τις κριτικες και επαναπαυτηκαμε σε λιγα σχόλια, κυριως για μετριες/φολες ή παλαιοτερες καραβανες :coffee:
Απο ενα σημειο και μετα ειναι σαν να βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου. Οσοι ειναι ανθρωποι και δειχνουν μια καποια αξιοπιστια, θα λαβουν πμ με τις πληροφοριες που ψαχνουν.
Οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουνε στην τελικη, γιατι να καψω ολες τις ευδιαθετες κοπελες που περναω μελι; Για να ψαχνω παλι απο την αρχη εναν εναν τους οικους για διαμαντια;

1773759046134.png

κοιτα εδω χαλι στο νημα της ενημερωσης. Παραγουμε πιο πολλους κηφηνες απο οσους μπορει να καταναλωσει η αγορα. Να μην αναφερουμε καν ποσοι πανε στις κοπελες και απαιτουν ιδια μεταχειριση/εξτρα, δειχνοντας στο κινητο τους "κοιτα, αυτος λεει οτι του εκανες αυτο". Δυστυχως εχει παραγινει το κακο

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
μαντεψε γιατι και εγω, και αρκετοι αλλοι, σταματησαμε τις κριτικες και επαναπαυτηκαμε σε λιγα σχόλια, κυριως για μετριες/φολες ή παλαιοτερες καραβανες :coffee:
Απο ενα σημειο και μετα ειναι σαν να βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου. Οσοι ειναι ανθρωποι και δειχνουν μια καποια αξιοπιστια, θα λαβουν πμ με τις πληροφοριες που ψαχνουν.
Οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουνε στην τελικη, γιατι να καψω ολες τις ευδιαθετες κοπελες που περναω μελι; Για να ψαχνω παλι απο την αρχη εναν εναν τους οικους για διαμαντια;

1773759046134.png

κοιτα εδω χαλι στο νημα της ενημερωσης. Παραγουμε πιο πολλους κηφηνες απο οσους μπορει να καταναλωσει η αγορα. Να μην αναφερουμε καν ποσοι πανε στις κοπελες και απαιτουν ιδια μεταχειριση/εξτρα, δειχνοντας στο κινητο τους "κοιτα, αυτος λεει οτι του εκανες αυτο". Δυστυχως εχει παραγινει το κακο
Και εγώ το κάνω ήδη, δεν έχω γράψει κριτική καιρό και δεν αναφέρω τα τόπ 2-3 κορίτσια που έχω βρεί απο την τελευταία φουρνιά, μου ξεφεύγει πού και πού βέβαια αλλά οκ ...

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.324
Πόντοι
3.656
Και εγώ το κάνω ήδη, δεν έχω γράψει κριτική καιρό και δεν αναφέρω τα τόπ 2-3 κορίτσια που έχω βρεί απο την τελευταία φουρνιά, μου ξεφεύγει πού και πού βέβαια αλλά οκ ...
Μύστη ας είσαι μαρτυριαρης αφού περνάς καλά..
:hi:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Φιλιππίδου 11Α ισόγειο πήρα Σάρα και Κατρίν. Σχεδόν με φολιάσανε, το έσωσε λίγο η Σάρα. Μακριά από την Κατρίν που είναι εντελώς χαζοχαρούμενη κσι κουτοπονηρη.
Περισσότερα στην κριτική που θα ανεβάσω.
Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα προδοθώ, σε πιστεύω απόλυτα, απλά όλες έχουν τα κουμπιά τους και ΣΙΓΟΥΡΑ την δική τους ατζέντα/προτιμήσεις ...
Ερώτηση, 30 ή 40 ? γιατί έκει το έχουν κάνει 40 για παρτούζα λές και θα χύσεις 2 φορές ή θα κάτσεις 20' ειδικά το πρωί που ψιλοβαράνε μύγες ...

Εδώ αξίζει να αναφέρω ότι λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια παραμονής μου στο σαλόνι, στο δωμάτιο νο4 που είναι για όσους ξέρουν όπως κάθεσαι στο καθιστικό είναι αριστερά σου, παρατήρησα οτι κρυφάνοιγε διακριτικά κατά διαστήματα ίσα ίσα η πόρτα νομίζοντας οτι είναι κάποιος συναγωνιστής που αγωνιά περιμένοντας την Ιρίνα.
Σ' ένα απο τα ανοίγματα που έκανε ομως , ισα που πρόλαβα να δώ, διαπίστωσα οτι ήταν κάποια κοπέλα. Κατόπιν ρώτησα τη τσατσά αν έχετε κι άλλη κοπέλα, και μου απάντησε :
"έ.....όχι, "λεω, τι πως όχι?" "εκεί στο δωμάτιο υπάρχει μιά κοπέλα" "ε....λέει ναι, θα δουλέψει μετά τις 5" "λέω, πως τη λένε?"
"λέει, δε ξέρω" "καλά λέω, έχετε μια κοπέλα εκεί μέσα, και δε ξέρετε ποιά είναι?" "ε, μετά κόπων, και βασάνων, κι αφού ρώτησε την Ιρίνα, μου είπε οτι τη λένε Αλίσα".
Τώρα κατά πόσο αληθεύει αυτό, μπορεί κάποιος να πάει να το διαπιστώσει,«ιδίοις όμμασι» κατά τη διάρκεια της βάρδιας.
Το βυζανιάρικο 22χρονο ?

Μύστη ας είσαι μαρτυριαρης αφού περνάς καλά..
:hi:
Ναί, για να πάει μετά ο κάθε άπλητος βρομύλος και να ζητάει τα ίδια και να τρώω εγώ άκυρο την επόμενη ...
όταν 9/10 που διαβάζουν δεν είναι κάν μέλη και 7-8/10 μέλη δεν προσφέρουν ποτέ... άσε που κάποιους που όντως δίνουν συμβουλές τους κράζουν :cheesy:

Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.368
Πόντοι
3.666

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Ερώτηση, 30 ή 40 ? γιατί έκει το έχουν κάνει 40 για παρτούζα λές και θα χύσεις 2 φορές ή θα κάτσεις 20' ειδικά το πρωί που ψιλοβαράνε μύγες ...
Δυστυχώς 40. Και να αξιζε τουλάχιστον, χαλάλι τους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom