Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2394 άτομα (15 μέλη και 2379 επισκέπτες)

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Μεγαλεκου παλιά ταβέρνα
Κandy ντουλτσε και Πατρίτσια.
Ψιλογιοβαρλακια

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
805
Πόντοι
81
Η όλγα από άγκυρας 12 αξίζει ρε μάγκες ;

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Υποσημείωση μέχρι πριν λίγο μικρό πορνομολ κλειστό.
Ήθελα να δοκιμάσω Αλεξία .
Υ.γ ψάχνω κανα γλωσσοφιλο αλλα να μην κάνει η άλλη τελειωτικό στο στόμα.
Όποιος θέλει να συνεισφέρει π.μ please και εγω θα σπεύσω μαντου δώσω πληροφορία απ το τερέν ευχαριστώ

Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.368
Πόντοι
3.666
Έκτακτη ενημέρωση για τα ναυάγια η ειρήνη από Φωκαίας 27 δεν είναι εκεί λόγο τεχνικών προβλημάτων και θα εργάζεται φυλής 84 επάνω
Εδώ αξίζει να αναφέρω ότι λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια παραμονής μου στο σαλόνι, στο δωμάτιο νο4 που είναι για όσους ξέρουν όπως κάθεσαι στο καθιστικό είναι αριστερά σου, παρατήρησα οτι κρυφάνοιγε διακριτικά κατά διαστήματα ίσα ίσα η πόρτα νομίζοντας οτι είναι κάποιος συναγωνιστής που αγωνιά περιμένοντας την Ιρίνα.
Σ' ένα απο τα ανοίγματα που έκανε ομως , ισα που πρόλαβα να δώ, διαπίστωσα οτι ήταν κάποια κοπέλα. Κατόπιν ρώτησα τη τσατσά αν έχετε κι άλλη κοπέλα, και μου απάντησε :
"έ.....όχι, "λεω, τι πως όχι?" "εκεί στο δωμάτιο υπάρχει μιά κοπέλα" "ε....λέει ναι, θα δουλέψει μετά τις 5" "λέω, πως τη λένε?"
"λέει, δε ξέρω" "καλά λέω, έχετε μια κοπέλα εκεί μέσα, και δε ξέρετε ποιά είναι?" "ε, μετά κόπων, και βασάνων, κι αφού ρώτησε την Ιρίνα, μου είπε οτι τη λένε Αλίσα".
Τώρα κατά πόσο αληθεύει αυτό, μπορεί κάποιος να πάει να το διαπιστώσει,«ιδίοις όμμασι» κατά τη διάρκεια της βάρδιας.

Kapotas77

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια λατινα βυζαρου στο Φώκαιας 13 το δεξιά αυτό με το σκυλάκι. Έχει κανένας εμπειρία?

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.400
Πόντοι
10.026
Καλησπέρα φίλε μου ξέρεις τι ωρα δουλεύει η συγκεκριμένη γιατι μενω σχετικά μακρυά και να μην πηγαινω άδικα την ξέρω απο Φωκαίας 13 που δούλευε με την Άννα μαζι.
Συναγωνιστή, δεν γνωρίζω το ωράριο του Αλκαμένους 113. Πάντως, η συγκεκριμένη, όταν δούλευε στο Φωκαίας 13, εργαζόταν στην δεύτερη βάρδια, μετά της 18:00.

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Καλησπέρα σας. Σημερινή Ενημέρωση 17.ΙΙΙ.2026, 1η βάρδια & ώρα 13:15-14:15.

-Αλκαμενους 113: ΚΛΕΙΣΤΟ

Οδός ΦΥΛΗΣ
-86Β: ΚΑΡΙΝΑ. Η γνωστή γεματη μαυρομαλλα μιλφ της βάρδιας, η οποία παλαιότερα ήταν στο Ιασονος 46 οροφο. Ανακοινωθηκαν όλα πλην πρωκτικού.

-84Α: ΚΛΕΙΣΤΟ

-84Β: η Ειρήνη του Φωκ 27Β. Γνώριμη εργαζομεμη, μην πω “διάσημη”. Είχε ένα δωμάτιο σε προτεραιότητα, οπότε πέρασα να δω αν αξίζει την φασαρία. Το δωμάτιο γενικά νορμάλ (με σκόνη κάτω από το κομοδίνο) με μεγάλο καθρέπτη στον πισινό τοίχο, αλλά χαμηλό φωτισμό. Τα γνωστά. Η ρωσσοφωνη Ειρήνη, την οποια έκανα περίπου 28-29 ετών, δεν ξέρει πολλά ελληνικά. Μετρίου αναστήματος με 2ρι φυσικό στήθος. Γλυκό πρόσωπο,κάστανα μαλλιά και υπέροχο σώμα. Από προκαταρκτικά δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο, ώστε να προέλθει στύση. Το στοματικό με λάστιχο είναι μέτριο προς αδιάφορο (λίγο χρήση δοντιού), οπότε εδώ πρέπει να βελτιωθεί. Φιλιά δίνει πεταχτά (μετά λίγα στοματοφιλα χωρίς γλώσσα), αλλά δέχεται γλείψιμο στα απόκρυφα σημεια και της αρέσει (εκεί ναι, υπέροχη)! Από συμμετοχή πάλι δεν κάνει κάτι το συναρπαστικό. Ιεραποστολικό η 1η στάση (δεν ένιωθα και τίποτα προφανως λόγω τζελ). Βγάζει κάποιους υποκριτικους ανεσταναγμους, αλλά ούτε χουφτωνει ούτε φιλάει στο σώμα. Η επόμενη στάση στα τέσσερα, όπου μπορούσε να στηθεί καλύτερα (εκεί δινει εξαίσια θέα) και ήρθε το τέλος. Της αναγνωρίζω το γεγονός ότι είναι φιλότιμη κοπέλα, διότι η άθλια γραία τσατσά την φωναξε στο 8ο λεπτο.:angry: Η Ειρήνη δεν έφυγε, αλλά κάναμε την 2η στάση και ολοκλήρωσα.
Με άλλα λόγια, καλή κοπέλα η Ειρήνη (όχι Ιρίνα είπε), αλλά πρέπει να συμμετέχει πιο πολύ στα προκαταρκτικά και φυσικά στις στάσεις. Διότι “προσπάθησε” να με κάνει να χύσω κατευθείαν στον ιεραποστολικο. Δεν καταλαβαίνω τον κουρνιαχτό. Η Άννα του Χωματιανού, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι σαφώς ανώτερη από την Ειρήνη στη συμμετοχή και στις στάσεις σεξ (την αναφέρω ως γνωστή θεραπαινίδα. Μπορεί και να σφαλω). Φυσικά δεν νομίζω η Ειρήνη να αλλάξει ρεπερτόριο, αφού έχει φήμη και σταθερή πελατεία. Λιγο υπετιμημενη, αλλά προτείνεται για μια φορά.

-65 άνω: ΚΑΤΙΑ. Αδύνατη μελαχρινή σε απλό.

-65 κάτω: Χριστίνα η “Τσέχα”. Μόνιμη και αυτή (owo, cob). Στο πρόσωπο, τρόπον τινά μοιάζει με τη Ράνια. Ομοεθνείς γαρ.

Οδός ΦΩΚΑΙΑΣ
-17Β: η Ντάνα. Μαυρομαλλα σε owo & cob. Ήταν και χθες απόγευμα εδώ. Τώρα τσατσά ήταν η γνωστή του ορόφου, που ήταν χθες απόγευμα στο Φ69 άνω με Μαρίνα. Δουλεύει διπλοβαρδια κι αυτή.

-17Α: η Σύλβια. Γνωστή στην περιοχή. Μαυρομαλλα γεμάτη με μεγάλο στήθος. Πριν ένα μήνα τη θυμάμαι στο Φ69 άνω. Δουλεύουν εναλλάξ σε αυτά οι εκδιδόμενες.

-19: η ΚΑΙΤΗ. Ρωσσιδα με καρέ ξανθό μαλλί, γυμνή στο σαλοναρισμα. Ίδια κοψιά με την Εμμυ Λιοσ.73.:wink: Κι αυτή με δωμάτια. Owo & COB.

-27Α και 27Β: Κλειστά.

-Οδός Αγκύρας 12Α: Μερσίνη (αδύνατη μιλφ σε owo, cim, αυταρχικό) & ΗΡΑ (νταρντανα ψηλή με μεγάλο στήθος/ σε owo, cob, αυταρχικό).

-Αγκύρας 9: ΟΛΓΑ (μελαχρινή μιλφ) και ΚΑΡΙΝΑ (αδιάφορη μιλφ. Έμεινε στήλη άλατος να με κοιτάζει αν θα περάσω)
:hi:
--------

Οδωνυμικά.
ΜΥΡΑ. Β’ ΜΕΡΟΣ: ΜΝΗΜΕΙΑ

1000004741.jpg

Μνημονεύουμε το αρχαίο θέατρο των Μύρων, το οποίο ανάγεται στη ρωμαϊκή περίοδο και ήταν το μεγαλύτερο στη Λυκία (11.000 θεατές). Εντυπωσιακό μνημείο, κτισμένο στη δυτική πλευρά τη Ακρόπολης. Το δε σκηνικό περιλαμβάνει ανάγλυφα θεοτήτων. Το κοίλο κατασκευάσθηκε στο φυσικό βραχώδες πρανές, εκτός από τα άκρα του τα οποία χρησίμευαν για την είσοδο και έξοδο του κοινού. Ένα μεγάλο διάζωμα διαιρεί το κοίλο σε δύο τμήματα, από τα οποία το κατώτερο διαθέτει 13 κερκίδες με 29 σειρές εδωλίων, ενώ το ανώτερο έχει 26 κερκίδες με 9 σειρές εδωλίων. Ένα ύφασμα πάνω από το κοίλο προστάτευε τους θεατές από τον ήλιο και τη βροχή.

Το σκηνικό οικοδόμημα ηταν ορθογώνιο και είχε μια κορινθιακή πρόσοψη με 5 θυρώματα, τα οποία διακοσμούσαν κίονες με γρανίτη πάνω απ μαρμάρινες βάσεις. Τον πλούτο της πρόσοψης συμπλήρωναν αγάλματα και ανάγλυφα έργα, όπως οι εντυπωσιακές μάσκες στη ζώνη της ζωφόρου. Σήμερα, από το σκηνικό οικοδόμημα διατηρείται μόνο ο 1ος όροφος. Το μνημείο κτίσθηκε μετά τον σεισμό του 141 μΧ, στη θέση πρωιμότερου θεάτρου. Έχουν γίνει ανασκαφές και αναστηλωτικές εργασίες και ανά διαστήματα το μνημείο παραχωρείται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

1000004742.jpg

Το θεατρο στο μεσον της νεκροπολης.

1000004743.jpg

Νεκρόπολη, Θέατρο και το κάστρο της Ακροπόλεως των Μύρων. Σχέδιο του Ch. Texier, Description de l’Asie Mineure, v. ΙΙΙ, Paris 1849, pl. 212. Αναφωτογράφηση απο το παράρτημα του βιβλίου του Borchhardt (πίνακας 4).

Η διάσημη Νεκρόπολη των Μύρων χωρίζεται σε τρία τμήματα: Ι. Στη δυτική πλευρά του θεάτρου, ΙΙ. Ανατολικά του θεάτρου και ΙΙΙ. Ανατολικά της Ακρόπολης με θέα τον ποταμό Μύρωνα. Σώζονται καταγεγραμμένοι 104 λαξευτοί τάφοι, οι περισσότεροι των οποίων χρονολογούνται στον 4ο αι. πΧ. Κάποιοι είναι διακοσμημένοι με εντυπωσιακά ανάγλυφα. Σε αυτούς τους τάφους έχουν βρεθεί περίπου 23 επιγραφές, 13 στην αρχαία λυκιακή διάλεκτο και 10 στην ελληνική. Οι βραχώδεις τάφοι ήταν προνόμιο των μεσαίων και ανωτέρων τάξεων, άρα ικανός αριθμός πλουσίων ζούσε στην ασφάλεια της ακρόπολης και οι υπόλοιποι στους πρόποδες του λόφου, πριν πάρει την οριστική μορφή η πόλη. Υπάρχουν και κάποιοι υπέργειοι τάφοι, όπως και στις γειτονικές πόλεις.

1000004744.png

Ο Τύμβος του Λέοντος [ο υπ’ αρ. 69 τάφος στην πλευρά του ποταμού. Η άνω φωτο από το βιβλίο του Ch. Texier, όπ.π., pl. 225, η οποία υπάρχει με ανάλυση σχεδίου στον τόμο του Borchhardt, σ. 129-135 και στο παράρτημα ως πίναξ 69]

Πρόκειται για λαξευτό τάφο, ο οποίος ξεχωρίζει λογω της ιωνικής πρόσοψης. Στο τριγωνικό αέτωμα απεικονίζεται ένα λιοντάρι να μάχεται έναν ταύρο. Στη ζωοφόρο, πάνω από την είσοδο, απεικονίζεται ο ιδιοκτήτης του μνήματος με την οικογένειά του σε σκηνή ταφικού συμποσίου. Εκατέρωθεν της θύρας υπάρχουν ημικίονες με ανάγλυφες κεφαλές λεόντων. Ο Borchhardt (σ. 130) χρονολογεί τον τάφο στα τέλη του 4ου πΧ αιώνα.

Οι ενημερωσεις του βοργια ειναι κάτι ααν μεταπτυχιακό.
Επίπεδο πανεπιστημίου.

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.781
Πόντοι
4.715
@Borgia21

Ευχαριστιες για τις ιδιαίτερες ενημερώσεις σου και μια ιδιαίτερη μνεία για την βάσανο της κοπιώδους εργασίας που αφορά το ιστορικό (και όχι μόνον) κομμάτι

tenten100

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2026
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστή, δεν γνωρίζω το ωράριο του Αλκαμένους 113. Πάντως, η συγκεκριμένη, όταν δούλευε στο Φωκαίας 13, εργαζόταν στην δεύτερη βάρδια, μετά της 18:00.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση να σαι καλά!

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
358
Πόντοι
20
Καλησπέρα φίλε μου ξέρεις τι ωρα δουλεύει η συγκεκριμένη γιατι μενω σχετικά μακρυά και να μην πηγαινω άδικα την ξέρω απο Φωκαίας 13 που δούλευε με την Άννα μαζι.
4 με 10 το απόγευμα είναι, εχθές πήγε περίπου 4.20 - άργησε. Βέβαια σήμερα δεν είναι εκεί, "είναι άρρωστη, έχει περίοδο, από αύριο" είπε η κυρία που ήταν μέσα (με κλειστό φως). Είναι στο πρόγραμμα για αύριο αλλά ποιός ξέρει αν θα μπορεί :rose:

tenten100

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2026
Like
6
Πόντοι
0
4 με 10 το απόγευμα είναι, εχθές πήγε περίπου 4.20 - άργησε. Βέβαια σήμερα δεν είναι εκεί, "είναι άρρωστη, έχει περίοδο, από αύριο" είπε η κυρία που ήταν μέσα (με κλειστό φως). Είναι στο πρόγραμμα για αύριο αλλά ποιός ξέρει αν θα μπορεί :rose:
Ευχαριστώ πολύ φίλε και τηνέψαχνα την συγκεκριμένη την ειχα στανταρακι οταν δούλευε φωκαιας 13

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.423
Πόντοι
3.656
Σήμερα περίπου 20:30..
Φωκ27γ όλα σκοτεινά..
Φωκ25 hot spot Roma ούτε καν
Φωκ19 μοντέλο Λίζα έχει φτιάξει κορμάρα..
Φωκ17 κάτω λατινα αλεξανδρα τατού, ελεύθερο στοματικό υπό προϋποθέσεις..
Φωκ17 πάνω Μιχαέλα βυζομπαλου κ ντάνα κοντοπουτανο με ελεύθερο στοματικό..
Φωκ13 υπόγειο Σοφία λατίνα
Φωκ13 σκαλακια "Ταμίλα" βυζομπαλου..
Φυλ66 Σοφία λατίνα νταρντανοβυζαρου με ελευθερο στοματικο..
66δ εμφανίστηκε μια με κρεμαστά μάτια, μαλλον Άννα κου κ άλλη μια δεν συγκράτησα ονόματα..
Φιλ11 ισόγειο Ιζαμπέλα χωρίς αναμονή κ Μαρία με ελεύθερο στοματικό (δεν με εψησε)
Φυλ59 όροφος μπεκυ σοκολα
Φυλ59 ισόγειο Σάμυ με αποστειρωμενο πρόγραμμα
(έγινε κατάθεση με μέτριες εντυπώσεις, πρόσχαρη λατίνα,καλό στοματικό με πλαστικό, στησιματα καλά, καλή αίσθηση με τέντα ανοιχτά ποδιά, αλλά δεν είχε το κάτι που θα ξαναπήγαινα)
Φυλ65 ισόγειο Χριστίνα Τσέχα
Φυλ65 όροφος κορινα με την αντιπαθητική τσατσά..
Φυλ67 βγήκε μια ξανθιά με καρέ κ μια πετιτ με μακρύ καστανό μαλλί,χωρίς να πουν όνομα με αποστειρωμενο πρόγραμμα..
Φυλ69 ισόγειο 2 λατινες πιτσιρίκες με απλο
Φυλ69 όροφος Μαρίνα μπουζούκια με ελεύθερο στοματικό
Φυλ 71 πάνω κάτω από 2 λατινες τις ξέχασα ήδη..
Φυλ 84 όροφος Νικόλ με ελεύθερο στοματικό κ νταρντανοξανθιά με τα βυζιά χύμα που έμπαινε δωμάτιο..

* Στρακιπού ψηλός αδύνατος με σακίδιο πλατης μπαινοβγαινε σπασμωδικά στα χαμαιτυπια κ έριχνε περίεργες ματιές..
:vomit:

OLDJE

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
425
Πόντοι
20
Αν και με πρόλαβε ο φίλος θα γράψω και εγώ ότι είδα στην δεύτερη βάρδια.
Φυλής 71 Κάτω, Ανδρέα και Ναταλί, 2 σχετικά αδιάφορες λατίνες.
Φυλής 71 Πάνω, Μία και Σανέλ στο δωμάτιο, δεν τις είδα.
Φυλής 69Β, Φιορέλα και Τρέιση, 2 λατίνες αρκετά καλές εμφανισιακά σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Φυλής 69 Πάνω, Μαρίνα, ο λόγος που κάνω την ενημέρωση, παρά του ότι πήγαινα καρφί, χρώσταγα ενημέρωση για αυτούς που βοηθάνε :respect:, οπότε έφερα μια βόλτα όσο μπόρεσα.
Φυλής 67, Άννα Μαρία και Ελλένη, αρκετά καλή εμφάνιση η Άννα Μαρία σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα, η Ελένη περισσότερο αδιάφορη κατά την γνώμη μου.
Φωκαίας 13 Πάνω, Καμιλά στο δωμάτιο.
Φωκαίας 13 Κάτω, Σοφία στο δωμάτιο, καινούρια είπε η υπηρεσία.
Φωκαίας 17 Κάτω, Αλεξάνδρα, μαυριδερή γεματούλα λατίνα εντελώς αδιάφορη.
Φωκαίας 27 όλα κλειστά, Φυλής 84 κάτω είχε κλειστά φώτα.

Καλό βράδυ, καλές βόλτες και να προσέχετε! :hi:

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
661
Πόντοι
81
Θα διαφωνήσω με όλο το σεβασμό η ειρήνη εάν είσαι καθαρός δέχεται φιλάκια στο στόμα δέχεται γλύψιμο παντού και δακτυλιασμα , η Άννα το μόνο θετικό είναι ότι κάνει ελεύθερο στοματικό και αρνητικό για εμένα δέχεται μαύρους κ πακιστανους
Owo, cob , cim τι σημαινουν αυτα ?

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.029
Πόντοι
491

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.779
Πόντοι
8.585
Φυλής 69Β, Φιορέλα και Τρέιση, 2 λατίνες αρκετά καλές εμφανισιακά σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Αυτές πρέπει να ψηφίστηκαν ως οι 2 χειρότερες φωλάρες της τελευταίας εβδομάδας στην φυλής, τώρα στον ίδιο οίκο ? (εγώ ευτυχώς την γλύτωσα παρόλο που μου άρεσε εμφανισιακά η φιορέλα 1. γιατι μου φάνηκε ψυχρή 2, γιατί ήταν με Ναταλία που μου άρεσε πολύ και πήρα εκείνη. Τώρα και οι 2 μαζί ΄η θα βάλει λουκέτο ο οίκος αν παραμείνουν μαζί ή θα τον κάψουν δυσαρεστημένοι πελάτες

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.851
Πόντοι
2.886
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom