grover inspector
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 1.196
- Πόντοι
- 201
Μεγαλεκου παλιά ταβέρνα
Κandy ντουλτσε και Πατρίτσια.
Ψιλογιοβαρλακια
Κandy ντουλτσε και Πατρίτσια.
Ψιλογιοβαρλακια
Καλή περιπτωσηΗ όλγα από άγκυρας 12 αξίζει ρε μάγκες ;
Εδώ αξίζει να αναφέρω ότι λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια παραμονής μου στο σαλόνι, στο δωμάτιο νο4 που είναι για όσους ξέρουν όπως κάθεσαι στο καθιστικό είναι αριστερά σου, παρατήρησα οτι κρυφάνοιγε διακριτικά κατά διαστήματα ίσα ίσα η πόρτα νομίζοντας οτι είναι κάποιος συναγωνιστής που αγωνιά περιμένοντας την Ιρίνα.Έκτακτη ενημέρωση για τα ναυάγια η ειρήνη από Φωκαίας 27 δεν είναι εκεί λόγο τεχνικών προβλημάτων και θα εργάζεται φυλής 84 επάνω
Συναγωνιστή, δεν γνωρίζω το ωράριο του Αλκαμένους 113. Πάντως, η συγκεκριμένη, όταν δούλευε στο Φωκαίας 13, εργαζόταν στην δεύτερη βάρδια, μετά της 18:00.Καλησπέρα φίλε μου ξέρεις τι ωρα δουλεύει η συγκεκριμένη γιατι μενω σχετικά μακρυά και να μην πηγαινω άδικα την ξέρω απο Φωκαίας 13 που δούλευε με την Άννα μαζι.
Οι ενημερωσεις του βοργια ειναι κάτι ααν μεταπτυχιακό.Καλησπέρα σας. Σημερινή Ενημέρωση 17.ΙΙΙ.2026, 1η βάρδια & ώρα 13:15-14:15.
-Αλκαμενους 113: ΚΛΕΙΣΤΟ
Οδός ΦΥΛΗΣ
-86Β: ΚΑΡΙΝΑ. Η γνωστή γεματη μαυρομαλλα μιλφ της βάρδιας, η οποία παλαιότερα ήταν στο Ιασονος 46 οροφο. Ανακοινωθηκαν όλα πλην πρωκτικού.
-84Α: ΚΛΕΙΣΤΟ
-84Β: η Ειρήνη του Φωκ 27Β. Γνώριμη εργαζομεμη, μην πω “διάσημη”. Είχε ένα δωμάτιο σε προτεραιότητα, οπότε πέρασα να δω αν αξίζει την φασαρία. Το δωμάτιο γενικά νορμάλ (με σκόνη κάτω από το κομοδίνο) με μεγάλο καθρέπτη στον πισινό τοίχο, αλλά χαμηλό φωτισμό. Τα γνωστά. Η ρωσσοφωνη Ειρήνη, την οποια έκανα περίπου 28-29 ετών, δεν ξέρει πολλά ελληνικά. Μετρίου αναστήματος με 2ρι φυσικό στήθος. Γλυκό πρόσωπο,κάστανα μαλλιά και υπέροχο σώμα. Από προκαταρκτικά δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο, ώστε να προέλθει στύση. Το στοματικό με λάστιχο είναι μέτριο προς αδιάφορο (λίγο χρήση δοντιού), οπότε εδώ πρέπει να βελτιωθεί. Φιλιά δίνει πεταχτά (μετά λίγα στοματοφιλα χωρίς γλώσσα), αλλά δέχεται γλείψιμο στα απόκρυφα σημεια και της αρέσει (εκεί ναι, υπέροχη)! Από συμμετοχή πάλι δεν κάνει κάτι το συναρπαστικό. Ιεραποστολικό η 1η στάση (δεν ένιωθα και τίποτα προφανως λόγω τζελ). Βγάζει κάποιους υποκριτικους ανεσταναγμους, αλλά ούτε χουφτωνει ούτε φιλάει στο σώμα. Η επόμενη στάση στα τέσσερα, όπου μπορούσε να στηθεί καλύτερα (εκεί δινει εξαίσια θέα) και ήρθε το τέλος. Της αναγνωρίζω το γεγονός ότι είναι φιλότιμη κοπέλα, διότι η άθλια γραία τσατσά την φωναξε στο 8ο λεπτο.Η Ειρήνη δεν έφυγε, αλλά κάναμε την 2η στάση και ολοκλήρωσα.
Με άλλα λόγια, καλή κοπέλα η Ειρήνη (όχι Ιρίνα είπε), αλλά πρέπει να συμμετέχει πιο πολύ στα προκαταρκτικά και φυσικά στις στάσεις. Διότι “προσπάθησε” να με κάνει να χύσω κατευθείαν στον ιεραποστολικο. Δεν καταλαβαίνω τον κουρνιαχτό. Η Άννα του Χωματιανού, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι σαφώς ανώτερη από την Ειρήνη στη συμμετοχή και στις στάσεις σεξ (την αναφέρω ως γνωστή θεραπαινίδα. Μπορεί και να σφαλω). Φυσικά δεν νομίζω η Ειρήνη να αλλάξει ρεπερτόριο, αφού έχει φήμη και σταθερή πελατεία. Λιγο υπετιμημενη, αλλά προτείνεται για μια φορά.
-65 άνω: ΚΑΤΙΑ. Αδύνατη μελαχρινή σε απλό.
-65 κάτω: Χριστίνα η “Τσέχα”. Μόνιμη και αυτή (owo, cob). Στο πρόσωπο, τρόπον τινά μοιάζει με τη Ράνια. Ομοεθνείς γαρ.
Οδός ΦΩΚΑΙΑΣ
-17Β: η Ντάνα. Μαυρομαλλα σε owo & cob. Ήταν και χθες απόγευμα εδώ. Τώρα τσατσά ήταν η γνωστή του ορόφου, που ήταν χθες απόγευμα στο Φ69 άνω με Μαρίνα. Δουλεύει διπλοβαρδια κι αυτή.
-17Α: η Σύλβια. Γνωστή στην περιοχή. Μαυρομαλλα γεμάτη με μεγάλο στήθος. Πριν ένα μήνα τη θυμάμαι στο Φ69 άνω. Δουλεύουν εναλλάξ σε αυτά οι εκδιδόμενες.
-19: η ΚΑΙΤΗ. Ρωσσιδα με καρέ ξανθό μαλλί, γυμνή στο σαλοναρισμα. Ίδια κοψιά με την Εμμυ Λιοσ.73.Κι αυτή με δωμάτια. Owo & COB.
-27Α και 27Β: Κλειστά.
-Οδός Αγκύρας 12Α: Μερσίνη (αδύνατη μιλφ σε owo, cim, αυταρχικό) & ΗΡΑ (νταρντανα ψηλή με μεγάλο στήθος/ σε owo, cob, αυταρχικό).
-Αγκύρας 9: ΟΛΓΑ (μελαχρινή μιλφ) και ΚΑΡΙΝΑ (αδιάφορη μιλφ. Έμεινε στήλη άλατος να με κοιτάζει αν θα περάσω)
--------
Οδωνυμικά.
ΜΥΡΑ. Β’ ΜΕΡΟΣ: ΜΝΗΜΕΙΑ
![]()
Μνημονεύουμε το αρχαίο θέατρο των Μύρων, το οποίο ανάγεται στη ρωμαϊκή περίοδο και ήταν το μεγαλύτερο στη Λυκία (11.000 θεατές). Εντυπωσιακό μνημείο, κτισμένο στη δυτική πλευρά τη Ακρόπολης. Το δε σκηνικό περιλαμβάνει ανάγλυφα θεοτήτων. Το κοίλο κατασκευάσθηκε στο φυσικό βραχώδες πρανές, εκτός από τα άκρα του τα οποία χρησίμευαν για την είσοδο και έξοδο του κοινού. Ένα μεγάλο διάζωμα διαιρεί το κοίλο σε δύο τμήματα, από τα οποία το κατώτερο διαθέτει 13 κερκίδες με 29 σειρές εδωλίων, ενώ το ανώτερο έχει 26 κερκίδες με 9 σειρές εδωλίων. Ένα ύφασμα πάνω από το κοίλο προστάτευε τους θεατές από τον ήλιο και τη βροχή.
Το σκηνικό οικοδόμημα ηταν ορθογώνιο και είχε μια κορινθιακή πρόσοψη με 5 θυρώματα, τα οποία διακοσμούσαν κίονες με γρανίτη πάνω απ μαρμάρινες βάσεις. Τον πλούτο της πρόσοψης συμπλήρωναν αγάλματα και ανάγλυφα έργα, όπως οι εντυπωσιακές μάσκες στη ζώνη της ζωφόρου. Σήμερα, από το σκηνικό οικοδόμημα διατηρείται μόνο ο 1ος όροφος. Το μνημείο κτίσθηκε μετά τον σεισμό του 141 μΧ, στη θέση πρωιμότερου θεάτρου. Έχουν γίνει ανασκαφές και αναστηλωτικές εργασίες και ανά διαστήματα το μνημείο παραχωρείται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
![]()
Το θεατρο στο μεσον της νεκροπολης.
![]()
Νεκρόπολη, Θέατρο και το κάστρο της Ακροπόλεως των Μύρων. Σχέδιο του Ch. Texier, Description de l’Asie Mineure, v. ΙΙΙ, Paris 1849, pl. 212. Αναφωτογράφηση απο το παράρτημα του βιβλίου του Borchhardt (πίνακας 4).
Η διάσημη Νεκρόπολη των Μύρων χωρίζεται σε τρία τμήματα: Ι. Στη δυτική πλευρά του θεάτρου, ΙΙ. Ανατολικά του θεάτρου και ΙΙΙ. Ανατολικά της Ακρόπολης με θέα τον ποταμό Μύρωνα. Σώζονται καταγεγραμμένοι 104 λαξευτοί τάφοι, οι περισσότεροι των οποίων χρονολογούνται στον 4ο αι. πΧ. Κάποιοι είναι διακοσμημένοι με εντυπωσιακά ανάγλυφα. Σε αυτούς τους τάφους έχουν βρεθεί περίπου 23 επιγραφές, 13 στην αρχαία λυκιακή διάλεκτο και 10 στην ελληνική. Οι βραχώδεις τάφοι ήταν προνόμιο των μεσαίων και ανωτέρων τάξεων, άρα ικανός αριθμός πλουσίων ζούσε στην ασφάλεια της ακρόπολης και οι υπόλοιποι στους πρόποδες του λόφου, πριν πάρει την οριστική μορφή η πόλη. Υπάρχουν και κάποιοι υπέργειοι τάφοι, όπως και στις γειτονικές πόλεις.
![]()
Ο Τύμβος του Λέοντος [ο υπ’ αρ. 69 τάφος στην πλευρά του ποταμού. Η άνω φωτο από το βιβλίο του Ch. Texier, όπ.π., pl. 225, η οποία υπάρχει με ανάλυση σχεδίου στον τόμο του Borchhardt, σ. 129-135 και στο παράρτημα ως πίναξ 69]
Πρόκειται για λαξευτό τάφο, ο οποίος ξεχωρίζει λογω της ιωνικής πρόσοψης. Στο τριγωνικό αέτωμα απεικονίζεται ένα λιοντάρι να μάχεται έναν ταύρο. Στη ζωοφόρο, πάνω από την είσοδο, απεικονίζεται ο ιδιοκτήτης του μνήματος με την οικογένειά του σε σκηνή ταφικού συμποσίου. Εκατέρωθεν της θύρας υπάρχουν ημικίονες με ανάγλυφες κεφαλές λεόντων. Ο Borchhardt (σ. 130) χρονολογεί τον τάφο στα τέλη του 4ου πΧ αιώνα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση να σαι καλά!Συναγωνιστή, δεν γνωρίζω το ωράριο του Αλκαμένους 113. Πάντως, η συγκεκριμένη, όταν δούλευε στο Φωκαίας 13, εργαζόταν στην δεύτερη βάρδια, μετά της 18:00.
4 με 10 το απόγευμα είναι, εχθές πήγε περίπου 4.20 - άργησε. Βέβαια σήμερα δεν είναι εκεί, "είναι άρρωστη, έχει περίοδο, από αύριο" είπε η κυρία που ήταν μέσα (με κλειστό φως). Είναι στο πρόγραμμα για αύριο αλλά ποιός ξέρει αν θα μπορείΚαλησπέρα φίλε μου ξέρεις τι ωρα δουλεύει η συγκεκριμένη γιατι μενω σχετικά μακρυά και να μην πηγαινω άδικα την ξέρω απο Φωκαίας 13 που δούλευε με την Άννα μαζι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε και τηνέψαχνα την συγκεκριμένη την ειχα στανταρακι οταν δούλευε φωκαιας 134 με 10 το απόγευμα είναι, εχθές πήγε περίπου 4.20 - άργησε. Βέβαια σήμερα δεν είναι εκεί, "είναι άρρωστη, έχει περίοδο, από αύριο" είπε η κυρία που ήταν μέσα (με κλειστό φως). Είναι στο πρόγραμμα για αύριο αλλά ποιός ξέρει αν θα μπορεί![]()

, οπότε έφερα μια βόλτα όσο μπόρεσα.
Owo, cob , cim τι σημαινουν αυτα ?Θα διαφωνήσω με όλο το σεβασμό η ειρήνη εάν είσαι καθαρός δέχεται φιλάκια στο στόμα δέχεται γλύψιμο παντού και δακτυλιασμα , η Άννα το μόνο θετικό είναι ότι κάνει ελεύθερο στοματικό και αρνητικό για εμένα δέχεται μαύρους κ πακιστανους
OWO ελεύθερο στοματικόOwo, cob , cim τι σημαινουν αυτα ?
Αυτές πρέπει να ψηφίστηκαν ως οι 2 χειρότερες φωλάρες της τελευταίας εβδομάδας στην φυλής, τώρα στον ίδιο οίκο ? (εγώ ευτυχώς την γλύτωσα παρόλο που μου άρεσε εμφανισιακά η φιορέλα 1. γιατι μου φάνηκε ψυχρή 2, γιατί ήταν με Ναταλία που μου άρεσε πολύ και πήρα εκείνη. Τώρα και οι 2 μαζί ΄η θα βάλει λουκέτο ο οίκος αν παραμείνουν μαζί ή θα τον κάψουν δυσαρεστημένοι πελάτεςΦυλής 69Β, Φιορέλα και Τρέιση, 2 λατίνες αρκετά καλές εμφανισιακά σε σχέση με τις υπόλοιπες.
OWO ελεύθερο στοματικό
COB Τελείωμα πάνω στο σώμα (στο στήθος, στην κοιλιά
CIM Τελείωμα μέσα στο στόμα