Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (12 μέλη και 202 επισκέπτες)

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.679
Πόντοι
10.026
Τσάρκα απόγευμα Σαββάτου, μετά από καιρό, μαζί με τον αδερφό μου και δύο φιλαράκια. Πρώτα επισκεφτήκαμε τρία μασατζίδικα. Αρχικά πήγαμε στο Nirvana. Δεν καταφέραμε καν, να μπούμε μεσα. Είχε τόσο πολύ κόσμο, που υπήρξε άτομο, το οποίο περίμενε στην ταράτσα! Μας άνοιξε την πόρτα μία τραβελοτατσά και μας ενημέρωσε, ότι όλα τα κορίτσια ήταν πιασμένα. Ακολούθως, πήγαμε στο Diamond Spa. Εκεί, είδαμε μόνο μία χοντρούλα, από την Βραζιλία. Τα υπόλοιπα κορίτσια ήταν στο δωμάτιο, ενώ κάποια άλλα είχαν βγει off. Μία λόγω περιόδου και η Ρούλα, το βαρύ πυροβολικό του καταστήματος, λόγω ψύξης. Από εκεί πήγαμε παραδίπλα, στο Sensuality Spa. Δούλευαν τρεις κοπέλες, με την μελαχρινή Λίνα να ξεχωρίζει. Όλες πιασμένες, σε ραντεβού. Τι γίνεται, ρε μαλάκες! Σάββατο απόγευμα, κατά της 16:00, που είναι ακόμα ανοικτά τα εμπορικά και όλα τα κορίτσια ήταν fully booked. Λογικό, σκεφτήκαμε με την παρέα. Δεν ήταν η αγαμία, αλλά οι παντρεμένοι, οι οποίοι είχαν δικαιολογία να λείπουν εκείνη την ώρα. Βλέπετε, την Κυριακή έχουν υποχρεώσεις. Οικογενειακά τραπέζια, δραστηριότητες με τα παιδιά, κοινωνικές υποχρεώσεις, με τον πλάστη να καραδοκεί στην γωνία και την παντόφλα να ίπταται πάνω από τα κεφάλια τους. Φύγαμε, από την ζώνη των μασατζίδικων και κατευθυνθήκαμε προς την πιάτσα της Φυλής.

Φυλής 27Β: Νικόλ, ψηλή μελαχρινή, με νόστιμο πρόσωπο και γυαλιά. Η τσατσά μας ενημέρωσε, ότι ήταν καινούργια, αλλά εμένα την είχε πάρει το μάτι μου και παλιότερα, σε άλλο σπίτι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 25Β: Μιχαέλα, ψηλή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και πλαστικά βυζιά. Έχει δοκιμαστεί, με καλές εντυπώσεις, καθώς το προσπαθεί μέσα στο δωμάτιο, χωρίς να είναι κάτι ουάου. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 25Α: Μόνικα, μελαχρινή, νεαρή Ρουμάνα. Πολύ μέτρια εμφάνιση, μοιάζει με γύφτισσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 13 (υπόγειο): Ναόμι, αραπίνα με ωραίο σωματάκι, αλλά στραβωμένη φάτσα, η οποία παρέπεμπε σε πλανήτη των πιθήκων. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ήταν στην φάση της αλλαγής βάρδιας και τα περισσότερα μαγαζιά ήταν κλειστά, ενώ τα πολύ λίγα, που ήταν ανοικτά, δεν τα επισκεφτήκαμε. Γυρίσαμε πίσω, όλοι, ατουφέκιστοι. Ο αδερφός μου πήγε σπίτι, για χέσιμο και οι υπόλοιποι αράξαμε για απογευματινό καφεδάκι.

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
We welcome u to the ΔαΓΚα land!!!
Εντωμεταξύ μ έχει ξανατυχει σε άλλη κσι μου επέστρεψαν τα χρήματα μου. Η συγκεκριμένη με απειλούσε και έλεγε θα δεις τι θα πάθεις, είμαι σε δίλημμα να παω σημερα να τα ζητήσω παλι διότι χθες με έπιασε στο κλείσιμο και δεν μπόρεσα να διώξω πελάτες

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
395
Πόντοι
21
Εντωμεταξύ μ έχει ξανατυχει σε άλλη κσι μου επέστρεψαν τα χρήματα μου. Η συγκεκριμένη με απειλούσε και έλεγε θα δεις τι θα πάθεις, είμαι σε δίλημμα να παω σημερα να τα ζητήσω παλι διότι χθες με έπιασε στο κλείσιμο και δεν μπόρεσα να διώξω πελάτες
Χαλαρωσε και αποδεξου το καμμενο 20αρικο ολοι εχουμε φαει φολα… μην πας να μπλεξεις γιατι δεν θα βγει σε καλο ουτε για σενα ουτε για αυτους…:hammer::hammer:

Ksekoliazo

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα εγω περασα σημερα με ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΕΧΑ και ήταν κακή εμπειρία, είχε πει ελεύθερο στοματικό και μετά από 1 λεπτό μου φόρεσε προφυλακτικό.... ξενέρωσα της το είπα και μ είπε αν δεν μ αρέσει να φύγω, τσακώθηκα άσχημα κάνα 5 λεπτό αλλα δεν μ έδωσαν τα λεφτά μ , ακριβώς 4 λεπτά στο δωμάτιο και μ είπε θα μπλέξω αν συνεχίσω
Φιλε ετσι γινεται καποιες φορες στο πληρωμενο σεξ θα φας φολα μη το συνεχιζεις εχουν μπραβους τριγυρω που θα σε σαπισουν αν δημιουργησεις θεμα εχει ξαναγινει αυτο .
Τελος αν εισαι τοσο φτωχος που δεχεσαι να ρισκαρεις ξυλοδαρμο για ενα 20αρι μηπως να κοψεις τα μπουρδελα και να κοιταξεις τα οικονομικα σου .αν βγαζεις 500 τομηνα καταλαβαινω πως νιωθεος

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
270
Πόντοι
21
Γαμησα την Μίχαελ από Φωκαίας όροφος στα σκοτάδια .
Πολύ καλή συμμετοχή την έκλεισα για 20 λεπτά
αυτη με τα γυαλακια εννοεις;;σκεφτηκα να περασω κι εγω αλλα κατι με ωθησε στο να μήν ενω μ αρεσε εμφανισιακα..επομενως αξιζει?

• Like
Αντιδράσεις: Konig2
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα στάση αστραπή :uzi::uzi:

Αγκύρας 9 θεία Μερσίνη κ Ντάρια. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο

Αγκύρας 12 Όλγα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Φυλής 71α κ 71β κλειστά

Φυλής 86α θειά Καρίνα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο από Ι46

Ζήτησα να κάνει τελείωμα καταπιόνα χωρίς γαμήσι κ δέχτηκε.

Πήρε μια χαλαρωτική τσιμπούκα διαρκείας, με ωραίο ψέκασμα στις αμυγδαλές :pipa1:

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20260116_161332.jpg

Φυλής 86β Άννα Τάι για τους λάτρεις της παραδοσιακής φόλας:rockon:

Φυλής 61 Σάμη μιλφολατίνα κοκκινομάλα κ Αλεξάνδρα λατίνα στο δωμάτιο. Νορμάλ κ οι δύο

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
674
Πόντοι
81
Μια Ναντια με πλούσια τα ελέη, που δούλευε παλιότερα Αλκιβιάδου αλλά και φυλής, την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Μικρή συνέχεια στο Μετάξι:uzi::uzi:

Ιάσονος 1α θεία Τατιάνα κ θεία Μαρίνα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο

Ιάσονος 1β αριστερά Άννα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα στο δωμάτιο

Ιάσονος 1β δεξί κλειστό

Ιάσονος 1γ θεία Λάρα χοντρή με κάστανα μαλλιά, ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αποκλειστική κασκαντέρικη φωτογράφιση του εσωτερικού του εγκατελειμένου Ιάσονος 2 ισόγειο :headbaning2:
IMG_20260316_125113.jpg

Ιάσονος 20β Μπάρμπαρα

Υ.Γ. Στη διασταύρωση Αγησιλάου κ Ιάσονος, σταμάτησε αυτοκίνητο με γνωστό γκέι παρουσιαστή. Βγήκε ο συνοδηγός, πήρανε "πραμάτεια" από τα τζάνκια κ γίνανε καπνός. Τα πρότυπα της Ελληνικής τηλεόρασης :jerking2:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Φεύγοντας είδα τα Φυλής 71 ανοιχτά!

Φυλής 71α Ναταλία το κοντοπούτανο με τα καφέ μαλλιά που πήρα προχθές. Απλό πρόγραμμα

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση :zfuck::zfuck:
Παραμένει καλή, ευχάριστη κ τσαχπίνα...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20260123_132102.jpg

Φυλής 71β Άντρεα μελαχρινή λατίνα με απλό πρόγραμμα

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
Χαλαρωσε και αποδεξου το καμμενο 20αρικο ολοι εχουμε φαει φολα… μην πας να μπλεξεις γιατι δεν θα βγει σε καλο ουτε για σενα ουτε για αυτους…:hammer::hammer:
Τι θα μου κάνουν δηλαδή αν παω 5-6 ώρα;;; δεν νμζ να είναι τοσο χαζοι να μου επιτεθούν

wolf1

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
57
Like
2.166
Πόντοι
2.660
Σουρεαλ σκηνικό στο Μετάξι το πρωΐ σήμερα. Η Καβγατζού Τσατσά (που ήταν κ στο Ιάσωνος 43 ) στο Ιάσωνος 44 σκαλάκι (1ο όπως κατεβαίνεις τον πεζόδρομο) βγήκε να τραμπουκίζει συναγωνιστή που μπήκε κ δεν πέρασε, ενώ τον πήρε κ στο κυνήγι μέχρι τον δρόμο!! Μόνο Μετάξι αυτά!!
Στην Μεγαλέκου 28Α κουρτίνα ήταν μια γκιλφ με μυτερά δόντια , όνομα δεν θυμάμαι.. Κάποιος έχει κα΄τι για αυτήν; Δεν την ε΄χω ξαναδεί

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.018
Πόντοι
456
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
807
Πόντοι
81
Έχετε να προτείνετε κάποια κοπέλα μέχρι 30-35 με καλές υπηρεσίες στην φυλής και τα πέριξ

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.124
Πόντοι
731
Έχεις δίκιο θα πάω να ρίξω μια ματιά...Αλλά ξέρεις καυλιάρα εννοώ να έχει και βυζάρες γτ υπάρχουν κάτι χοντρές χωρίς βυζιά
Η Σονια. Φωκαιας 13, δεξια πορτα Πρωι...
Θα δεις της τορπιλες της Ζωής σου!

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.722
Πόντοι
206
Kαμια για λοκο Φυλής φωκαιας?

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.781
Πόντοι
8.585
Καμία βραδυνή για πρωκτικό στο Μεταξουργείο υπάρχει;
I43 αν είναι η Γιαγιά Ελένη
Ι20άρια αν δουλεύει ο Mum-ra o παντοτινός (Θεία Δανάη) κάτι άκουσα ότι πλέον είναι τσαχ2 sto Γ
Ι1 ορισμένες φορές, ορισμένες κυρίες, ίσως με έξτρα , ίσως μόνο σε ορισμένους μύστες, ίσως αόριστες μούφες ?
Κ47 (με επιφύλαξη πιθανών ίδια περίπτωση με Ι1)
αν τύχει να δείς κανένα φως ξεχασμένο κολοκυνθούς που δεν ..
στην κάθετη στο τερμα της καραμεικού μετά την ζήνωνος , δεν θυμάμε το όνομ , (παιανείου μήπως) είναι 2 το ένα που ανεβαίνεις σκάλες , τις μισές φορές έχει μεταλαγμένα ΄κρός,

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom