Σε αλλα νεα οντως ειναι ανυποφορα τα δωματια χωρις παραθυρα.Στα ορια καταγγελιας.Κ ναι βρωμανε και οχι απο Ελληνες.Κατα τα αλλα εμας φοβουνται για βρωμιες.Δηλαδη μπαινει η τσα,μυριζει κ μου λεει ελα μπες περνα κ ολα καλα.Ε ρε δουλεμα!Αν βαλουν φως κανονικο θα φρικαρουμε.Θα ναι ομως κ ευκαιρια βελτιωσης.Μου τη δινει η σκοταδιλα.Πρωτα απ ολα θελω να βλεπω τις κοπελες οπως πραγματικα ειναι,ειτε στα σαλονια,ειτε στα δωματια.Θες να μην εχει φως?Οκ αλλα βαλε δυο-τρεις τονους φωτισμου κ οχι ενα τυπικο η ενα σκοτεινο.Κ τα πολλα "μπιχλιμπιδια" απο τα φωτα μου τη δινουν.Ουτε ατμοσφαιρα κανουν,ουτε φτιαχνομαι.Ασε που πολλες κοπελες με φως ειναι πιο μουνια.Αλλα υπαρχει το αντιστροφο κ γι αυτο γινεται ολο αυτο.Η δουλεια γινεται καθως ολα αυτα ειναι λεπτομερειες για το μεσο ορο.Για μενα οσο πιο φωτεινα τοσο πιο καλα,ακομα κ με χρωμα αλλα φωτεινο.Τα φωτα disco οτι χειροτερο για μενα,ειδικα οταν στριφογυριζουν.Αλλο μεγαλο προβλημα η απουσια ζεστου νερου παντου.Μονο στο φιλ11 πανω εχω βρει ζεστο.Καπου αλλου αν υπηρχε το χω ξεχασει.Εχω γινει μαστερ αντοχης στο κρυο νερο στο πουλι μου.Προσφατα στα ι44 δεν ειχε καν κομοδινο η καρεκλα.Οκ κρεμαστρα ειχε αλλα δεν εχουν λεφτα για ενα επιπλακι η μια καρεκλα?Δεν εχουν ελπιδες να περναμε ευκολα,χανουν κ σε χωρους.Κακες τσαδες+κακοι χωροι ειναι αποτυχια κατα μεγαλο βαθμο.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).