Σε αλλα νεα οντως ειναι ανυποφορα τα δωματια χωρις παραθυρα.Στα ορια καταγγελιας.Κ ναι βρωμανε και οχι απο Ελληνες.Κατα τα αλλα εμας φοβουνται για βρωμιες.Δηλαδη μπαινει η τσα,μυριζει κ μου λεει ελα μπες περνα κ ολα καλα.Ε ρε δουλεμα!Αν βαλουν φως κανονικο θα φρικαρουμε.Θα ναι ομως κ ευκαιρια βελτιωσης.Μου τη δινει η σκοταδιλα.Πρωτα απ ολα θελω να βλεπω τις κοπελες οπως πραγματικα ειναι,ειτε στα σαλονια,ειτε στα δωματια.Θες να μην εχει φως?Οκ αλλα βαλε δυο-τρεις τονους φωτισμου κ οχι ενα τυπικο η ενα σκοτεινο.Κ τα πολλα "μπιχλιμπιδια" απο τα φωτα μου τη δινουν.Ουτε ατμοσφαιρα κανουν,ουτε φτιαχνομαι.Ασε που πολλες κοπελες με φως ειναι πιο μουνια.Αλλα υπαρχει το αντιστροφο κ γι αυτο γινεται ολο αυτο.Η δουλεια γινεται καθως ολα αυτα ειναι λεπτομερειες για το μεσο ορο.Για μενα οσο πιο φωτεινα τοσο πιο καλα,ακομα κ με χρωμα αλλα φωτεινο.Τα φωτα disco οτι χειροτερο για μενα,ειδικα οταν στριφογυριζουν.Αλλο μεγαλο προβλημα η απουσια ζεστου νερου παντου.Μονο στο φιλ11 πανω εχω βρει ζεστο.Καπου αλλου αν υπηρχε το χω ξεχασει.Εχω γινει μαστερ αντοχης στο κρυο νερο στο πουλι μου.Προσφατα στα ι44 δεν ειχε καν κομοδινο η καρεκλα.Οκ κρεμαστρα ειχε αλλα δεν εχουν λεφτα για ενα επιπλακι η μια καρεκλα?Δεν εχουν ελπιδες να περναμε ευκολα,χανουν κ σε χωρους.Κακες τσαδες+κακοι χωροι ειναι αποτυχια κατα μεγαλο βαθμο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 1.446
Οι τσατσάδες στο 90% είναι τα χειρότερα άτομα, πιο τεμπέλικα, δεν αλλάζουν σεντόνια, δεν βάζουν μια σφουγγαρίστρα, τα καλαθάκια με το ζόρι. Χαρτί πολλές φορές λείπει. Άλλες μιλάνε και περίεργα, άλλες δεν χαορετανε καν, άλλες στην λένε, γίνονται πιεστικές. Παλιό πατσαβούρες από εμάς πληρώνεστε (και) εσείς. Άμα ο χώρος είναι στάβλος και εσύ δεν προθυμοποιήσαι να τον καθαρίσεις επειδή ίσως μας βλέπεις Ζώα που μπαινοβγαίνουν στους οίκους και σε καμία τρύπα και εμείς δεν θα γαμαμε εκεί και δεν θα παίρνετε τα 2-3€ ποσοστό.
Χειροτερα δωματια που χω μπει ως τωρα τα δωματια του Περδικκα 1,τα δωματια του Ι31 και το δωματιου του Ι37.Επισης κατι που ξεχασα πιο πανω,μεσα στις καλες επιλογες ειναι κ η Λουανα του Μεταξιου,ελπιζω να γυρισει.Ενα ακομη για οσους ασχλουμαστε κ με δευτερευοντα ειναι και τα κρεβατια.Χειροτερα κρεβατια για μενα παλι το Ι31 και το ΦΩΚ25Β διοτι το στρωμα βυθιζοταν κ δεν ειχα ανεση στα 4.Γενικα τα κρεβατια ειναι απο οκ εως χαλια αλλα περαν της εμφανισης το αληθινο προβλημα ειναι τα στρωματα.Βραβειο δινω στο Ι44 πλακακια,μιλαμε για σκουπιδοστρωμα.Δεν εχω πετυχει αλλου τετοια σκουπιδοστρωματα.Καλυτεροι χωροι μακραν στα λιοσιων 73 και του βεργας 3,αυτο που μοιαζει ξενοδοχειο.Επειδη τα δωματια τους ειναι στο βαθος κερδιζουν συνολικα.Βεβαια κ αλλου ειναι καλοι οι χωροι αλλα σε μικροτερα μεγεθη.Θελει λιστα για το ενα κ λιστα για το αλλο γτ πολλες φορες εχεις οκ χωρους αλλα μαλακια δωματια κ οχι μονο απο ομορφια αλλα κ απο τοποθεσια δωματιου.Αλλη μερα θα σας πω για τσατσαδες και τσατσους οπως τα βλεπω ως τωρα γτ οπως κ να το κανουμε εχουν κ αυτοι/αυτες μια κατηγορια.
Για μενα καλυτεροι τσατσοι και καλυτερες τσατσαδες ειναι η Ελευθερια των φιλ,οι σλαβες κυριες των φυλ71 ειδικα αυτη με τα γυαλια.Οι τσατσοι του Ι20Β και υπο προυποθεσεις η τσαδες οι βραδυνες των φ25 αν δε λενε κ κανουν μαλακιες κ οι τσαδες του περδικκα 1.Εχω ακουσει για τη τσα την ξινη του ι32 οτι ειναι καλη αν μπεις,η Αλεξα μου το πε.Γενικα δεν εχω ιδιαιτερο θεμα,τα καταφερνω με ολους κ ολες.Μου την επασε η τσα της Γαβριελας και η Τσα των 44 η σλαβα η κυρια με ο κοντο μαλλι.Αυτες φωναζουν κ δεν αφηνουν.Επισης τσατσος κ τσατσα του φ59 κατω πολυ καλα τυπακια οπως κ τσατσος του φ61.Εχω δει σε φιλους να μη φερονται καλα κ σε μενα να φερονται.Χειροτερη περιπτωση η Στεφανια σαν τσα στο Ι32.Ακολουθησε κοινη γραμμη παρολο που μιλησουμε μαζι μου κ θεωρησα οτι θα ναι χαλαρη με το φιλο μου μιας κ ειμασταν μονοι μιλωντας.Εννοειται κ οι αλλες στα φιλ ειναι καλες και ανεκτικες αλλα αγαπαμε Ελευθερια οι πιο πολλοι/Με τσατσους τα παω καλυτερα,ενας απ αυτους ο τσατσος τον φωκ13 ο γυρολογος που ναι τυπακι.Με γυναικες εχω δει και ακουσει διαφορα κ ας μην εχω περασει.Επισης η τσα της Αντελινας ειναι οκ.Ολα αυτα τα λεω για ατομα που χρειαζομαστε το κατι παραπανω απο χρονο.Οσοι δεν εχω εχουνε τετοιο θεμα δεν θα χουν θεμα με καμια υπηρεσια.Να καθεται η κοπελα κ να πρηζει η τσα ειναι το χειροτερο μου.Εχω γλυτωσει ξεπερνωντας το χρονο χωρις να ζητηθουν λεφτα κτλ παλι καλα.Γενικα δεν εχω θεμα.ΑΚομα κ με τα πιο δυσκολο τα βγαλα περα κ καηκα μονο λογω κοριτσιων που εφευγαν κυριως η αλλων μαλακιων οπως ενοχληση πελατων.Το πιο εκνευριστικο?Οταν με κρατανε η προσπαθουν να μπω λες κ θα αλλαξω γνωμη επειδη με κραταει.Μη ξεχασω κ τη τσα τη λεσβια των 44 που τα πηγαιναμε καλα κ μου την εσπασε οπως κ η αλλη η Ελληνιδα.Γενικα δεν μπορεις με σιγουρια να μπεις ποια ειναι καλη ανα εθνικοτητα η ανα μαγαζι.Λενε την ιδια μαλακια,τα ριχνουν στα αφεντικα.Κ σκεφτομαι,δηλαδη μωρη δε θες τα λεφτα μου?Δε θες να μπω?Αμ δε πρεπει να μπω.Μιλας με τα κοριτσια στη γλωσσα τους κ γελας (γελατε).Ρωταω κ πετας μαλακια,τι σε νοιαζει απο τι ωρα ειμαι εκει κ τι θα κανω?Ξαναλεω,δε θες να περασω να βγαλεις λεφτα?Στη τελικη εγω τη κοπελα σου θα τη βρω κ σε αλλο οικο.Μονο εκει δε θα παρεις τα λεφτα μου.Οι τσατσοι ειναι καλυτεροι αλλα εχει κ μπινεδες.Οι τσατσαδες τζοκερ.Μονο βλεπωντας και κανωντας βγαζεις ακρη στη μπουρδελοκατασταση.Εννοειται τραβεστι τσατσοι κ τσατσοι που μιλουν σαν αφεντικα δεν υπολογιζονται καν.Οι τσατσάδες στο 90% είναι τα χειρότερα άτομα, πιο τεμπέλικα, δεν αλλάζουν σεντόνια, δεν βάζουν μια σφουγγαρίστρα, τα καλαθάκια με το ζόρι. Χαρτί πολλές φορές λείπει. Άλλες μιλάνε και περίεργα, άλλες δεν χαορετανε καν, άλλες στην λένε, γίνονται πιεστικές. Παλιό πατσαβούρες από εμάς πληρώνεστε (και) εσείς. Άμα ο χώρος είναι στάβλος και εσύ δεν προθυμοποιήσαι να τον καθαρίσεις επειδή ίσως μας βλέπεις Ζώα που μπαινοβγαίνουν στους οίκους και σε καμία τρύπα και εμείς δεν θα γαμαμε εκεί και δεν θα παίρνετε τα 2-3€ ποσοστό.
Τελευταία τροποποίηση:
Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 731
Πολυ καλες επισηε ειναι:Για μενα καλυτεροι τσατσοι και καλυτερες τσατσαδες ειναι η Ελευθερια των φιλ,οι σλαβες κυριες των φυλ71 ειδικα αυτη με τα γυαλια.Οι τσατσοι του Ι20Β και υπο προυποθεσεις η τσαδες οι βραδυνες των φ25 αν δε λενε κ κανουν μαλακιες κ οι τσαδες του περδικκα 1.Εχω ακουσει για τη τσα την ξινη του ι32 οτι ειναι καλη αν μπεις,η Αλεξα μου το πε.Γενικα δεν εχω ιδιαιτερο θεμα,τα καταφερνω με ολους κ ολες.Μου την επασε η τσα της Γαβριελας και η Τσα των 44 η σλαβα η κυρια με ο κοντο μαλλι.Αυτες φωναζουν κ δεν αφηνουν.Επισης τσατσος κ τσατσα του φ59 κατω πολυ καλα τυπακια οπως κ τσατσος του φ61.Εχω δει σε φιλους να μη φερονται καλα κ σε μενα να φερονται.Χειροτερη περιπτωση η Στεφανια σαν τσα στο Ι32.Ακολουθησε κοινη γραμμη παρολο που μιλησουμε μαζι μου κ θεωρησα οτι θα ναι χαλαρη με το φιλο μου μιας κ ειμασταν μονοι μιλωντας.Εννοειται κ οι αλλες στα φιλ ειναι καλες και ανεκτικες αλλα αγαπαμε Ελευθερια οι πιο πολλοι/Με τσατσους τα παω καλυτερα,ενας απ αυτους ο τσατσος τον φωκ13 ο γυρολογος που ναι τυπακι.Με γυναικες εχω δει και ακουσει διαφορα κ ας μην εχω περασει.Επισης η τσα της Αντελινας ειναι οκ.Ολα αυτα τα λεω για ατομα που χρειαζομαστε το κατι παραπανω απο χρονο.Οσοι δεν εχω εχουνε τετοιο θεμα δεν θα χουν θεμα με καμια υπηρεσια.Να καθεται η κοπελα κ να πρηζει η τσα ειναι το χειροτερο μου.Εχω γλυτωσει ξεπερνωντας το χρονο χωρις να ζητηθουν λεφτα κτλ παλι καλα.Γενικα δεν εχω θεμα.ΑΚομα κ με τα πιο δυσκολο τα βγαλα περα κ καηκα μονο λογω κοριτσιων που εφευγαν κυριως η αλλων μαλακιων οπως ενοχληση πελατων.Το πιο εκνευριστικο?Οταν με κρατανε η προσπαθουν να μπω λες κ θα αλλαξω γνωμη επειδη με κραταει.
Η Ολγα και η Νατασα στο φυλης 109 στην βαρδια της Λανας
Ο Κωστας στο Φωκαιας στην Βαρδια της Σονιας
Η Μαρια (?) στην Φωκαίας 27Β στην βαρδια της Εμμανουελας...
(που αφηνει 15λεπτο!)
Ναι.Γενικα οπου βρισκομαι ειναι καλα ακομα κ αν δεν ειναι καλα προς αλλους.Αν μιλαμε ομως για το ευρυ συνολο ειναι η αληθινη κατασταση.Εγω πιστευω οτι οπου εχει συνδυασμο τσατσων-κοριτσων που τα βρισκουν εκει μπορουμε να μαστε ησυχοι κ εμεις.Αυτο παρατηρω.Βεβαια μπορει αν ναι καλα μεταξυ τους αλλα εναντιον μας σε ολα τα αλλα παρα τα χαχανιτα.Γτ αλλη μια μεγαλη κατηγορια ειναι η υπηρεσια που δειχνει καλη (ειδικα σε συνδυασμο με κοπελα που δειχνει καλη) αλλα τελικα δεν ειναι.Πχ Αννιτα με τη τσα της πετανε μαλακιες.Χριστινα τσεχα με την τσα πετανε μαλακια.Οι Βαλκανιες τσαδες των φ71 πετανε μαλακια.Η τσα απο μονη της κανιε ζημια,ειδικα σε συνδυασμο με κοπελα δε παλευεται.Καταλαβαινω τη δυσκολια γτ αν κατσω μεσα μιση ωρα δεν αντεχω ουτε εγω τις μαλακιες του κοσμου που μπαινοβγαινει.Απο κει κ περα αν πχ ειναι ησυχος ο οικος και παραμενουν καριολες κ οι 2 η μια απ τις δυο ειναι φαουλ απο τα αποδυτηρια.Να μη θελει η κοπελα η να με σιχαινεται το καταλαβαινω ως ενα σημειο (γτ κ αυτο αδικαιολογητο ειναι οταν πας να γαμιεσαι κ το ξερεις) αλλα να μη με θελει η τσα δεν εχω χειροτερο.Το καλο με τις τσαδες ειναι οτι συνηθως μιλας συννενοεισαι κ οτι βλεπεις αναμενεις περαν εξαιρεσων καριολων που το παιζουν καλες.Οι τσατσοι απ την αλλοι ειναι ψευτες αν κανουν μπινια γτ λενε ασχετες μαλακιες ζωης κ τελικα σε καινε οταν εισαι μεσα.Δηλαδη οποιος η οποια παει να κερδισει την εμπιστοσυνη πιστευω ειναι πουστια.Αντιθετω οταν κερδισουμε εμεις την εμπιστοσυνη ειναι σιγουρη επιτυχια πιστευω.Ποπ γελοια δικαιολογια ειναι που τα ριχνουν στα αφεντικα κ οτι δηθεν τις κοιτανε.Κ γιατι οχι θα μου πειτε,αφου χεστηκαμε ολοι για ολους,τι το νοιαζε το αφεντικο αν ευχαριστηθω εγω οταν βλεπει τον ανταγωνισμο.ΑΠλα λεω οτι υποπτευομαι οτι μπορουν απο μονες τους να κανουν τα παντα καλυτερα κ φυσικα δε τα κανουν.Κ μετα γκρινιαζουν κ χλευαζουν που παμε καθε μερα κ δε μπαινουμε.ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΩΡΗ!Φερε το γιος σου κ τον αντρα σου να κανουν το ιδιο να δουμε θα μπορεσουν?Αντε μπραβο.Δεν ειμαστε ολοι πακι,ουτε αναισθητοι,ουτε αγαμητοι 1 χρονο.Κ ολα αυτα ως το δωματιο η μετα απο αυτο.Γτ μεσα σε αυτο εχεις ακομα μια πιστα να αγωνιστεις.Βαριεται η μια,δε θελει η αλλη,κουραστηκε η αλλη,δε μπορει η αλλη.Τα ακουω απο τους αλλους,ακουω και θετικα.Φυσικα κρυβουν τι ζητανε γτ ειναι κ αυτο.Δε μπορω να χανω λεφτα επειδη κοροιδευει μια υπηρεσια εκμεταλλευομενη τη καλη μου διαθεση οταν η ιδια βγαζει το δεκαρικο σε 10 λεπτα χωρις να κανει τιποτα,εγω τα κανω ολα,εγω παλευω να μη πανε χαμενα.Ε μα νισαφι.Πολυ καλες επισηε ειναι:
Η Ολγα και η Νατασα στο φυλης 109 στην βαρδια της Λανας
Ο Κωστας στο Φωκαιας στην Βαρδια της Σονιας
Η Μαρια (?) στην Φωκαίας 27Β στην βαρδια της Εμμανουελας...
(που αφηνει 15λεπτο!)
Τελευταία τροποποίηση:
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.493
- Πόντοι
- 8.296
Γενικά συμπαθώ πάρα πολύ την παχουλή ρομά κυριούλα που είναι μαζί με την Άννα Κου στο φυλής 66, την αδύνατη που είναι καμιά φορά με την Μαρίνα στο φωκαίας 17 πάνω και παλιότερα την Εύα που είχε τη Μικαέλα στο αντίστοιχο 17 κάτω. Ο χειρότερος είναι ο καραφλοτσάτσος με το καπέλο και τη ρώσικη προφορά που τον πετυχαίνω στα φιλιππίδου.Για μενα καλυτεροι τσατσοι και καλυτερες τσατσαδες ειναι η Ελευθερια των φιλ,οι σλαβες κυριες των φυλ71 ειδικα αυτη με τα γυαλια.Οι τσατσοι του Ι20Β και υπο προυποθεσεις η τσαδες οι βραδυνες των φ25 αν δε λενε κ κανουν μαλακιες κ οι τσαδες του περδικκα 1.Εχω ακουσει για τη τσα την ξινη του ι32 οτι ειναι καλη αν μπεις,η Αλεξα μου το πε.Γενικα δεν εχω ιδιαιτερο θεμα,τα καταφερνω με ολους κ ολες.Μου την επασε η τσα της Γαβριελας και η Τσα των 44 η σλαβα η κυρια με ο κοντο μαλλι.Αυτες φωναζουν κ δεν αφηνουν.Επισης τσατσος κ τσατσα του φ59 κατω πολυ καλα τυπακια οπως κ τσατσος του φ61.Εχω δει σε φιλους να μη φερονται καλα κ σε μενα να φερονται.Χειροτερη περιπτωση η Στεφανια σαν τσα στο Ι32.Ακολουθησε κοινη γραμμη παρολο που μιλησουμε μαζι μου κ θεωρησα οτι θα ναι χαλαρη με το φιλο μου μιας κ ειμασταν μονοι μιλωντας.Εννοειται κ οι αλλες στα φιλ ειναι καλες και ανεκτικες αλλα αγαπαμε Ελευθερια οι πιο πολλοι/Με τσατσους τα παω καλυτερα,ενας απ αυτους ο τσατσος τον φωκ13 ο γυρολογος που ναι τυπακι.Με γυναικες εχω δει και ακουσει διαφορα κ ας μην εχω περασει.Επισης η τσα της Αντελινας ειναι οκ.Ολα αυτα τα λεω για ατομα που χρειαζομαστε το κατι παραπανω απο χρονο.Οσοι δεν εχω εχουνε τετοιο θεμα δεν θα χουν θεμα με καμια υπηρεσια.Να καθεται η κοπελα κ να πρηζει η τσα ειναι το χειροτερο μου.Εχω γλυτωσει ξεπερνωντας το χρονο χωρις να ζητηθουν λεφτα κτλ παλι καλα.Γενικα δεν εχω θεμα.ΑΚομα κ με τα πιο δυσκολο τα βγαλα περα κ καηκα μονο λογω κοριτσιων που εφευγαν κυριως η αλλων μαλακιων οπως ενοχληση πελατων.Το πιο εκνευριστικο?Οταν με κρατανε η προσπαθουν να μπω λες κ θα αλλαξω γνωμη επειδη με κραταει.Μη ξεχασω κ τη τσα τη λεσβια των 44 που τα πηγαιναμε καλα κ μου την εσπασε οπως κ η αλλη η Ελληνιδα.Γενικα δεν μπορεις με σιγουρια να μπεις ποια ειναι καλη ανα εθνικοτητα η ανα μαγαζι.Λενε την ιδια μαλακια,τα ριχνουν στα αφεντικα.Κ σκεφτομαι,δηλαδη μωρη δε θες τα λεφτα μου?Δε θες να μπω?Αμ δε πρεπει να μπω.Μιλας με τα κοριτσια στη γλωσσα τους κ γελας (γελατε).Ρωταω κ πετας μαλακια,τι σε νοιαζει απο τι ωρα ειμαι εκει κ τι θα κανω?Ξαναλεω,δε θες να περασω να βγαλεις λεφτα?Στη τελικη εγω τη κοπελα σου θα τη βρω κ σε αλλο οικο.Μονο εκει δε θα παρεις τα λεφτα μου.Οι τσατσοι ειναι καλυτεροι αλλα εχει κ μπινεδες.Οι τσατσαδες τζοκερ.Μονο βλεπωντας και κανωντας βγαζεις ακρη στη μπουρδελοκατασταση.Εννοειται τραβεστι τσατσοι κ τσατσοι που μιλουν σαν αφεντικα δεν υπολογιζονται καν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τρανό και ιβάν γκρέκο οι υπόλοιποιΜουναρα το τραβελι???
Κασιδιαρη style;;; Εγω θα έλεγα Τρανό Style.
Τελευταία τροποποίηση:
Γιατί εισαι τσαντισμένοςΣε αλλα νεα οντως ειναι ανυποφορα τα δωματια χωρις παραθυρα.Στα ορια καταγγελιας.Κ ναι βρωμανε και οχι απο Ελληνες.Κατα τα αλλα εμας φοβουνται για βρωμιες.Δηλαδη μπαινει η τσα,μυριζει κ μου λεει ελα μπες περνα κ ολα καλα.Ε ρε δουλεμα!Αν βαλουν φως κανονικο θα φρικαρουμε.Θα ναι ομως κ ευκαιρια βελτιωσης.Μου τη δινει η σκοταδιλα.Πρωτα απ ολα θελω να βλεπω τις κοπελες οπως πραγματικα ειναι,ειτε στα σαλονια,ειτε στα δωματια.Θες να μην εχει φως?Οκ αλλα βαλε δυο-τρεις τονους φωτισμου κ οχι ενα τυπικο η ενα σκοτεινο.Κ τα πολλα "μπιχλιμπιδια" απο τα φωτα μου τη δινουν.Ουτε ατμοσφαιρα κανουν,ουτε φτιαχνομαι.Ασε που πολλες κοπελες με φως ειναι πιο μουνια.Αλλα υπαρχει το αντιστροφο κ γι αυτο γινεται ολο αυτο.Η δουλεια γινεται καθως ολα αυτα ειναι λεπτομερειες για το μεσο ορο.Για μενα οσο πιο φωτεινα τοσο πιο καλα,ακομα κ με χρωμα αλλα φωτεινο.Τα φωτα disco οτι χειροτερο για μενα,ειδικα οταν στριφογυριζουν.Αλλο μεγαλο προβλημα η απουσια ζεστου νερου παντου.Μονο στο φιλ11 πανω εχω βρει ζεστο.Καπου αλλου αν υπηρχε το χω ξεχασει.Εχω γινει μαστερ αντοχης στο κρυο νερο στο πουλι μου.Προσφατα στα ι44 δεν ειχε καν κομοδινο η καρεκλα.Οκ κρεμαστρα ειχε αλλα δεν εχουν λεφτα για ενα επιπλακι η μια καρεκλα?Δεν εχουν ελπιδες να περναμε ευκολα,χανουν κ σε χωρους.Κακες τσαδες+κακοι χωροι ειναι αποτυχια κατα μεγαλο βαθμο.
Εγω αυτον στις αρχες τον ειχα για οκ.Μετα ειδα εδω που λετε οτι ειναι καπως.Τελευταια φορα απαντουσε αλλα δε μπορω να πω οτι δεν ειχε λογικη.Δε πεφτω πανω του,καλυτερα κιολας απ οτι καταλαβαινω.Εγω γενικα βλεπω κ εξω υπηρεσιες,χαιρεταω μιλαμε κτλ.Δεν εχω αρνητικη εικονα αλλα ξερω πολυ καλα την πουστια οσο καλα κ ειμαστε μεταξυ μας φαινομενικα.Αλλο η κουβεντα κ αλλο το μπλα μπλα.Με ενδιαφερουν καλες υπηρεσιες γτ να μη βιαζομαι.Της Αννας ειναι καλη,τη συμπαθεις,μιλαει καλα.Πιο παλια εκει ειχε μια αλλη κυρια ξανθια που κανε τρελο χαβαλε,κ αυτη την ειχα συμπαθησει,λεγαμε μαλακιες μαζι.Γενικά συμπαθώ πάρα πολύ την παχουλή ρομά κυριούλα που είναι μαζί με την Άννα Κου στο φυλής 66, την αδύνατη που είναι καμιά φορά με την Μαρίνα στο φωκαίας 17 πάνω και παλιότερα την Εύα που είχε τη Μικαέλα στο αντίστοιχο 17 κάτω. Ο χειρότερος είναι ο καραφλοτσάτος με το καπέλο και τη ρώσικη προφορά που τον πετυχαίνω στα φιλιππίδου.
τρανό και ιβάν γκρέκο οι υπόλοιποι
Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 731
Το "κλειδι" της ολης υποθεσης ειναι αυτο που εγραψες.Ναι.Γενικα οπου βρισκομαι ειναι καλα ακομα κ αν δεν ειναι καλα προς αλλους.Αν μιλαμε ομως για το ευρυ συνολο ειναι η αληθινη κατασταση.Εγω πιστευω οτι οπου εχει συνδυασμο τσατσων-κοριτσων που τα βρισκουν εκει μπορουμε να μαστε ησυχοι κ εμεις.Αυτο παρατηρω.Βεβαια μπορει αν ναι καλα μεταξυ τους αλλα εναντιον μας σε ολα τα αλλα παρα τα χαχανιτα.Γτ αλλη μια μεγαλη κατηγορια ειναι η υπηρεσια που δειχνει καλη (ειδικα σε συνδυασμο με κοπελα που δειχνει καλη) αλλα τελικα δεν ειναι.Πχ Αννιτα με τη τσα της πετανε μαλακιες.Χριστινα τσεχα με την τσα πετανε μαλακια.Οι Βαλκανιες τσαδες των φ71 πετανε μαλακια.Η τσα απο μονη της κανιε ζημια,ειδικα σε συνδυασμο με κοπελα δε παλευεται.Καταλαβαινω τη δυσκολια γτ αν κατσω μεσα μιση ωρα δεν αντεχω ουτε εγω τις μαλακιες του κοσμου που μπαινοβγαινει.Απο κει κ περα αν πχ ειναι ησυχος ο οικος και παραμενουν καριολες κ οι 2 η μια απ τις δυο ειναι φαουλ απο τα αποδυτηρια.Να μη θελει η κοπελα η να με σιχαινεται το καταλαβαινω ως ενα σημειο (γτ κ αυτο αδικαιολογητο ειναι οταν πας να γαμιεσαι κ το ξερεις) αλλα να μη με θελει η τσα δεν εχω χειροτερο.Το καλο με τις τσαδες ειναι οτι συνηθως μιλας συννενοεισαι κ οτι βλεπεις αναμενεις περαν εξαιρεσων καριολων που το παιζουν καλες.Οι τσατσοι απ την αλλοι ειναι ψευτες αν κανουν μπινια γτ λενε ασχετες μαλακιες ζωης κ τελικα σε καινε οταν εισαι μεσα.Δηλαδη οποιος η οποια παει να κερδισει την εμπιστοσυνη πιστευω ειναι πουστια.Αντιθετω οταν κερδισουμε εμεις την εμπιστοσυνη ειναι σιγουρη επιτυχια πιστευω.
{{ Εγω πιστευω οτι οπου εχει συνδυασμο τσατσων-κοριτσων που τα βρισκουν εκει μπορουμε να μαστε ησυχοι κ εμεις.}}
Ετυχε πριν 15 χρονια, να γνωρισω μια Τσα2, (λογω της δουλειας μου. Επισκευη του σπιτιου της)) η οποια εμενε και κοντα σε εμενα.
Μου κατεθεσε ΑΥΤΟ ακριβως που ειπες.
Μου εμαθε απιστευτα πραγματα για τον "χωρο". Συμπεριφορα Κοριτσιων, Τι κονομανε, τι τους ζητανε,
βαρδιες, Τζαζ, ωρες και ημερες με κινηση ή το αντιθετο. Γιατι δεν κανουν σχεσεις (!) Και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Ειχε πολυ πετυχεημενη καριερα στον χωρο. Ξεκινησε σαν Cal Girl, και μετα σαν τσατσα. Την ηξερε ολη η πιατσα.
Λογω ηλικιας , εχει αποσυρθει. (σχεδον 80) Εξακολουθω να την βλεπω, και καθε φορα ολο και κατι μαθαινω
Δεν ειμαι τσαντισμενος.Λεω γεγονοτα που ισχυουν για ολους μας.Γτ ξεχασε η διοικηση οτι η δυναμη ειμαστε εμεις,οχι αυτοι.Χωρις εμας τελειωσαν οτι κ αν λενε οτι κ αν κανουν.Οι αγαπουληδες ειναι λιγοτεροι,οι λογικοι ειναι περισσοτεροι.Δε προκειται να χασουμε εμεις.Αν ειχαν ανεση δε θα κλαιγανε καθε φορα που φευγουμε απο τους οικους χωρις να περασουμε.Κ εχω πει πραγματικα λυπαμαι τα κοριτσια κ ασχολουμαι με το κοινωνικο κομματι γτ μιλαω κτλ.Αν θυμασαι ειχα ασχοληθει κ εμ την αγγελια που ζητουσαν ''υπηρετικο προσωπικο''.Βλεπω τι γινεται κ δε μου αρεσει.Μακαρι καποια στιγμη να το κοψω ολο αυτο κ να νοικοκυρευτω οπως θελω απο παντα.Μπηκα στον μπουρδελοκοσμο 17 χρονια μετα τις πρωτες φορες και βλεπω μια κοινωνια μεσα στη κοινωνια μας που δε διαφερουυν μεταξυ τους.Ψεμματα πουστιες λεφτα,οπου υπαρχουν αυτα μονο καλο δεν ειναι.Λεφτα ισον κακο.Οτι γινεται κ στην εξω ζωη με τη διαφορα οτι δε γαμαμε ετσι απλα πληρωνοντας κ δε βλεπουμε ατομα με τοσα βαθια ψυχολογικα (οταν φαινονται γτ τα κρυβα ειναι ακομα περισσοτερα).Αλλα ρε συ,παω παιρνω Νικολ.γελαει η αλλη κ τους μιλαει,κανω την καλη πραξη κ παω να χαβαλεδιασω κ πεταει μαλακια.Χαλαστηκαν που εδωσα τελικα τα λεφτα σε αυτες?Παραδοξως η Νικολ ηταν πολυ καλη.Ισως βγηκε σε καλο αλλα αλλος δε θα περνουσε θεωρωντας οτι κοροιδευαν.Αυτο λεω.Εγω ηθελα τη ΝΙκολ κ δε με νοιαξε τιποτα γιατι κλειδωθηκε και στοχευθηκε.Τα αφεντικα τα ξερουν αυτα?Γτ αν δουν οτι χανουν λεφτα επειδη μια τσα πεταει μαλακια αμφιβαλλω οτι θα τη κρατησουν.Που κ μενα με χασε γτ τη ΝΙκολ θα τη βρω κι αλλου οποτε μπορω να την αποφυγω την τσα.Γενικα δε βγαζεις ακρη οποτε μονο στα κοριτσια κλειδωνω κ δε κοιταζω κατι αλλο μεχρι να το ζησω κ να δω πως μου φερθηκαν.Γιατί εισαι τσαντισμένος
Εμένα μου φέρονται καλά όταν πηγαίνω..μήπως κάνεις κάτι λάθος ;Δεν ειμαι τσαντισμενος.Λεω γεγονοτα που ισχυουν για ολους μας.Γτ ξεχασε η διοικηση οτι η δυναμη ειμαστε εμεις,οχι αυτοι.Χωρις εμας τελειωσαν οτι κ αν λενε οτι κ αν κανουν.Οι αγαπουληδες ειναι λιγοτεροι,οι λογικοι ειναι περισσοτεροι.Δε προκειται να χασουμε εμεις.Αν ειχαν ανεση δε θα κλαιγανε καθε φορα που φευγουμε απο τους οικους χωρις να περασουμε.Κ εχω πει πραγματικα λυπαμαι τα κοριτσια κ ασχολουμαι με το κοινωνικο κομματι γτ μιλαω κτλ.Αν θυμασαι ειχα ασχοληθει κ εμ την αγγελια που ζητουσαν ''υπηρετικο προσωπικο''.Βλεπω τι γινεται κ δε μου αρεσει.Μακαρι καποια στιγμη να το κοψω ολο αυτο κ να νοικοκυρευτω οπως θελω απο παντα.Μπηκα στον μπουρδελοκοσμο 17 χρονια μετα τις πρωτες φορες και βλεπω μια κοινωνια μεσα στη κοινωνια μας που δε διαφερουυν μεταξυ τους.Ψεμματα πουστιες λεφτα,οπου υπαρχουν αυτα μονο καλο δεν ειναι.Λεφτα ισον κακο.Οτι γινεται κ στην εξω ζωη με τη διαφορα οτι δε γαμαμε ετσι απλα πληρωνοντας κ δε βλεπουμε ατομα με τοσα βαθια ψυχολογικα (οταν φαινονται γτ τα κρυβα ειναι ακομα περισσοτερα).Αλλα ρε συ,παω παιρνω Νικολ.γελαει η αλλη κ τους μιλαει,κανω την καλη πραξη κ παω να χαβαλεδιασω κ πεταει μαλακια.Χαλαστηκαν που εδωσα τελικα τα λεφτα σε αυτες?Παραδοξως η Νικολ ηταν πολυ καλη.Ισως βγηκε σε καλο αλλα αλλος δε θα περνουσε θεωρωντας οτι κοροιδευαν.Αυτο λεω.Εγω ηθελα τη ΝΙκολ κ δε με νοιαξε τιποτα γιατι κλειδωθηκε και στοχευθηκε.Τα αφεντικα τα ξερουν αυτα?Γτ αν δουν οτι χανουν λεφτα επειδη μια τσα πεταει μαλακια αμφιβαλλω οτι θα τη κρατησουν.Που κ μενα με χασε γτ τη ΝΙκολ θα τη βρω κι αλλου οποτε μπορω να την αποφυγω την τσα.Γενικα δε βγαζεις ακρη οποτε μονο στα κοριτσια κλειδωνω κ δε κοιταζω κατι αλλο μεχρι να το ζησω κ να δω πως μου φερθηκαν.
Γενικα αυτες αμα μιλησουν δημοσια θα κλαψουμε ολοι με την καλη κ την κακη εννοια.ΑΛΛΑ ειναι επιλογη τους ολα αυτα.Δε θα ειμαι θυμα εγω επειδη η αλλη θυμηθηκε το λαθος της.Εχει κ ατομα που αντεχουν κ ειναι κλαιν μαιν κ συνθηως εκει θα μαθεις κ την αληθεια οπως κ απο ατομα μπουχτησμενα.Αν εγω θεωρω καταντια την ενασχοληση μου με τον κλαδο φανταζομαι ποσο ασχημα νιωθει μια κοπελα κ μια τσατσα που βρεθηκε εκιε ενω ηθελαν αλλα πραγματα στις ζωες τους.Δεν ειναι μια απλη δουλεια.Ειναι Η δουλεια.Μια αλυσιδα σπασμενη κ διαλυονται ολα.ΑΠο την αλλη κρυβονται και κρυβουν γτ αυτο δεν ασχολουμαστε.Μονο οσοι εχουμε περιεργεια να μαθουμε η να δουλεψουμε σε αυτο.Γενικα οσο κ αν προσπαθω να της δικαιολογω οταν βλεπω τα ατομα που εχουν στον κυκλο τους αλλαζω γνωμη.Κ εκτοτε αδιαφορησα για να μη πεσω στη παγιδα του αγαπουλη που δε βρισκει κανονικη γυναικα στην κανονικη ζωη.Το περασα κ δε θελω παλι.Εργαζομενη που δε σταματαει τη δουλεια δε θελει να αλλαξει πραγματικη ειτε τα χει ειτε δε τα χει μενα,οτι κ αν λεει,οσα κι αν λεει.Οπως κ εγω συνεχιζω να παω μπουρδελα οσα κι αν λεω περι ηθικης και λαθους επιλογης.Εδω βρισκουμε μια δουλεια λιγοτερη χειροτερη κ λεμε ''καλα ειναι''.Αυτες δε θα βλεπουν καλο το γρηγορο χρημα οταν ειναι και ωραιες?Γι αυτο συμπαθω κ εγω οσες λενε αληθεια κ στεκουν αυτα που λενε,μερικες κανουν κ πλακα και τα αποδεικνυουν στη πραξη επιτοπου.Ολοι μας εχουμε σκεφτη να χουμε τετοια γκομενα ,ομως για δωραν γαμησι,οχι απο αγαπη (εδω αφηνω αστερισκο).Γινεται να αγαπηθεις κ να την αγαπησεις αλλα δε γινεται οσο δε κοβει αυτη τη δουλεια.Γτ αν ειναι ετσι κ εγω θα γαμαω τις αλλες που δουλεουν μαζι της.Δε βγαζει καπου.Οσες θελησαν οντως το αφησαν κ εκαναν οικογενεια.Ολες οι αλλες ειναι μια ζωη σε αυτο ανεξαρτητα τον κλαδο η επανερχονται μετα απο προσπαθεια να απαλλαχθουν.Η ψαχνουν καποιο να τις αποδεχτει σα να μη τρεχει τιποτα.Εγω κανω το μεγαλο ερωτημα:Αν η κοπελα πχ του φωκαιας 19 ηταν καποτε η μεγαλυτερη σου καψουρα κ καλυτερη σου σχεση πολυ πριν γινει πουτανα τι θα εκανες να την κανασυναντουσες ως πουτανα αλλα βλεπεις οτι γουσταρεστε ακομα?Γτ αν ειναι μονο το γαμησι στη μεση τοτε δεν εχει νοημα οταν η αλλη θελει να φτιαξει τη ζωη της (αυτο ειναι το αναποδο σεναριο,να θελει αυτη κ να μη μπορεις εσυ επειδη ειναι πουτανα).Στην ουσια κοριδευει το ενα ατομο το αλλο για τα πλεονκτηματα που υπαρχουν σε τετοια σχεση.Αλλωστε ως ποντιος σου λεω πολυ ξεκαθαρα οτι οι σλαβες σχεδον ποτε δε λενε τι κανουν στην Ελλαδα οταν γυριζουν πισω.Αν το λενε ειναι αλλο θεμα.Εδω δε μπορω να πω εγω δημοσια οτι παω σε μπουρδελα,θα το πει η αλλη οτι ειναι η πουτανα?Γενικα προβληματισμοι ατελειωτοι.Σε αυτο το κλαδο η το εχεις η δε το εχεις,αυτο εχω καταλαβει εγω.Κ ισχυει κ ως πελατης.Ενημερωτικα οι σλαβες επιδιωκουν γαμους παιδια κ νωρις μαλιστα.Κ ομως ζουν ολο αυτο.Κ αλλες εθνικοτητες μας εχουν πει το ιδιο,ηρθαν για λεφτα για σπουδες κτλ.Θελει αρχιδια να σαι πουτανα,το μονο σιγουρο.Αλλα θελει κ αρχιδια να κοψεις πριν γαμηθεις ψυχοφθορα.Δε θελω να πιστεψω οτι δε θα ηθελαν κατι αλλο στη ζωη τους.Δε το δεχομαι.Θα μπορουσαν ας πουμε να ναι ηθοποιοι καθως αυτο κανουν κ τωρα παραλληλα με την πουτανια.Γι αυτο θεωρω τις μαυρες του παρκου φιξ πιο real σε σχεση με τις μπουρδελιαρες καθως δε παιζουν θεατρο κ δεν αφηνουν πολλα πολλα ενω παιρνουν ενα 10αρικο ολο κ ολο η ενα 20αρικο κι αυτες.Απλα ειναι χαζες γυνακουλες οπως τοσες αλλες που ''αγαπανε'' τον καθε πουθενα που τις εκμεταλλευεται κ λενε κ ευχαριστω.Κ τον αγαπανε ακομα περισσοτερο.Λενε δε μπορω να φυγω κτλ αλλα κ αν μπορουσαν θα φευγαν σιγουρα?Εκει δε θα βγαλουμε ακρη οποτε γαμαμε,φευγουμε κ μακρια μας.Νομιζω ουτε η καθε τσα εχει ορεξη να τσακωνεται με ολους μας ουτε η καθε κοπελα.Δουλεια τους ειναι να βρουν τα ταιριασματα να δουλεψει ολο αυτο το πραγμα.Αμα εγω τα παω καλα με λατινες και τελειωνω σχεδον με ολες τοτε πιστεψε με ολα γινονται.Το "κλειδι" της ολης υποθεσης ειναι αυτο που εγραψες.
{{ Εγω πιστευω οτι οπου εχει συνδυασμο τσατσων-κοριτσων που τα βρισκουν εκει μπορουμε να μαστε ησυχοι κ εμεις.}}
Ετυχε πριν 15 χρονια, να γνωρισω μια Τσα2, (λογω της δουλειας μου. Επισκευη του σπιτιου της)) η οποια εμενε και κοντα σε εμενα.
Μου κατεθεσε ΑΥΤΟ ακριβως που ειπες.
Μου εμαθε απιστευτα πραγματα για τον "χωρο". Συμπεριφορα Κοριτσιων, Τι κονομανε, τι τους ζητανε,
βαρδιες, Τζαζ, ωρες και ημερες με κινηση ή το αντιθετο. Γιατι δεν κανουν σχεσεις (!) Και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Ειχε πολυ πετυχεημενη καριερα στον χωρο. Ξεκινησε σαν Cal Girl, και μετα σαν τσατσα. Την ηξερε ολη η πιατσα.
Λογω ηλικιας , εχει αποσυρθει. (σχεδον 80) Εξακολουθω να την βλεπω, και καθε φορα ολο και κατι μαθαινω![]()
Μα κ εγω δεν εχω προβληματα,οχι δεν κανω λαθος,ισα ισα παραειμουν καλος.Δεν αξιζε ομως και το αλλαξα.Δεν εχω χασει ιδιαιτερα.Απλα βλεπω οτι τελικα δεν πρεπει να αφηνεσαι σε ολες,μονο εκει που βλεπεις οτι γινεται δουλεια.Καλυτερα να σαι σκληρος και δυνατος στο δωματιο παρα να το πας φιλικα και καλοσυνατα και να σε εκμεταλλευτουν επειδη εισαι ευκολος πελατης λογω καλωσυνης.Δεν ειναι τυχαιο οτι τοσα ατομα λεμε για την Ελευθερια.Ουτε τη ξεραμε ουτε μα ςηξερε.Κ ομως ειναι ιδια με ολους.Αλλες 10 να ειχαμε θα πηγαιναν ρολοι τα πραγματα.Γτ χειροτερο κ απο πουτανα ειναι να σαι υπηρεσια,εχω κατσει πολυ ωρα μεσα κ πιστεψε με,δεν αντεχοταν.Βεβαια η Ελευθερια δεν ειναι χαζη να φυγει να παει μεταξι για να μαστε εμεις καλυτερα.Εκει που ειναι ταιριαζει γαντι γτ εκει τη συνηθισαμε.Αμα φυγει αυτη ποια θα μεινει?Η Αλικη που δεν βαζει οριο?Η αλλη η κοντομαλλα που λεει το παραμυθι της αστατητα?Η κυρια με τα γυαλια ειναι σοβαρη και μετρημενη αλλα αυστηρη.Η Ελευθερια εχει οτι χρειαζεται μια τετοια δουλεια κ γενικα αυτη μπορει να δουλεωει παντου σε οτι εχει να κανει με κοσμο.Του Μεταξιου οι υπηρεσιες ειναι σαν στρατοπεδα και δινουν μια αισθηση σαν να παιζουν παιχνιδι αντιπαλοτητας ολη την ωρα.Οσοι κ οσες πιασαν το νοημα ειναι στ αρχιδια τους κ εκει περναω μια χαρα.Δε λεω οτι ολο το μεταξι ειναι ετσι,αλλα λειπει το παραπανω που θα εμπιστευτεις.Κ Βικτωρια κ σταθμο εχει καλες κ κακες.Πχ χωματιανου της Αννας ειναι ηρεμη.Κατι τετοιο θελουμε πιο μαζικα.Οχι μαγκες και μαγκισσες που δυσανασχετουν που δε μπαινουμε ενω ξερουν οτι εχουμε δικαιωμα επιλογης.Γενικα υπηρεσια η κοπελα που σχολιαζει δε μου κανει ακομα κ αν κανουν πλακα ωρες ωρες.Εμένα μου φέρονται καλά όταν πηγαίνω..μήπως κάνεις κάτι λάθος ;
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 60
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 7.621
+τσα2 με κοντό μαλλί και γυαλάκια που τωρα τελευταία την είχα δει στο Φωκαίας 19 που πρήζει και λεει δε φεύγετε...Γενικά συμπαθώ πάρα πολύ την παχουλή ρομά κυριούλα που είναι μαζί με την Άννα Κου στο φυλής 66, την αδύνατη που είναι καμιά φορά με την Μαρίνα στο φωκαίας 17 πάνω και παλιότερα την Εύα που είχε τη Μικαέλα στο αντίστοιχο 17 κάτω. Ο χειρότερος είναι ο καραφλοτσάτσος με το καπέλο και τη ρώσικη προφορά που τον πετυχαίνω στα φιλιππίδου.
τρανό και ιβάν γκρέκο οι υπόλοιποι
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Ρε συ Μύστη,Γενικα αυτες αμα μιλησουν δημοσια θα κλαψουμε ολοι με την καλη κ την κακη εννοια.ΑΛΛΑ ειναι επιλογη τους ολα αυτα.Δε θα ειμαι θυμα εγω επειδη η αλλη θυμηθηκε το λαθος της.Εχει κ ατομα που αντεχουν κ ειναι κλαιν μαιν κ συνθηως εκει θα μαθεις κ την αληθεια οπως κ απο ατομα μπουχτησμενα.Αν εγω θεωρω καταντια την ενασχοληση μου με τον κλαδο φανταζομαι ποσο ασχημα νιωθει μια κοπελα κ μια τσατσα που βρεθηκε εκιε ενω ηθελαν αλλα πραγματα στις ζωες τους.Δεν ειναι μια απλη δουλεια.Ειναι Η δουλεια.Μια αλυσιδα σπασμενη κ διαλυονται ολα.ΑΠο την αλλη κρυβονται και κρυβουν γτ αυτο δεν ασχολουμαστε.Μονο οσοι εχουμε περιεργεια να μαθουμε η να δουλεψουμε σε αυτο.Γενικα οσο κ αν προσπαθω να της δικαιολογω οταν βλεπω τα ατομα που εχουν στον κυκλο τους αλλαζω γνωμη.Κ εκτοτε αδιαφορησα για να μη πεσω στη παγιδα του αγαπουλη που δε βρισκει κανονικη γυναικα στην κανονικη ζωη.Το περασα κ δε θελω παλι.Εργαζομενη που δε σταματαει τη δουλεια δε θελει να αλλαξει πραγματικη ειτε τα χει ειτε δε τα χει μενα,οτι κ αν λεει,οσα κι αν λεει.Οπως κ εγω συνεχιζω να παω μπουρδελα οσα κι αν λεω περι ηθικης και λαθους επιλογης.Εδω βρισκουμε μια δουλεια λιγοτερη χειροτερη κ λεμε ''καλα ειναι''.Αυτες δε θα βλεπουν καλο το γρηγορο χρημα οταν ειναι και ωραιες?Γι αυτο συμπαθω κ εγω οσες λενε αληθεια κ στεκουν αυτα που λενε,μερικες κανουν κ πλακα και τα αποδεικνυουν στη πραξη επιτοπου.Ολοι μας εχουμε σκεφτη να χουμε τετοια γκομενα ,ομως για δωραν γαμησι,οχι απο αγαπη (εδω αφηνω αστερισκο).Γινεται να αγαπηθεις κ να την αγαπησεις αλλα δε γινεται οσο δε κοβει αυτη τη δουλεια.Γτ αν ειναι ετσι κ εγω θα γαμαω τις αλλες που δουλεουν μαζι της.Δε βγαζει καπου.Οσες θελησαν οντως το αφησαν κ εκαναν οικογενεια.Ολες οι αλλες ειναι μια ζωη σε αυτο ανεξαρτητα τον κλαδο η επανερχονται μετα απο προσπαθεια να απαλλαχθουν.Η ψαχνουν καποιο να τις αποδεχτει σα να μη τρεχει τιποτα.Εγω κανω το μεγαλο ερωτημα:Αν η κοπελα πχ του φωκαιας 19 ηταν καποτε η μεγαλυτερη σου καψουρα κ καλυτερη σου σχεση πολυ πριν γινει πουτανα τι θα εκανες να την κανασυναντουσες ως πουτανα αλλα βλεπεις οτι γουσταρεστε ακομα?Γτ αν ειναι μονο το γαμησι στη μεση τοτε δεν εχει νοημα οταν η αλλη θελει να φτιαξει τη ζωη της (αυτο ειναι το αναποδο σεναριο,να θελει αυτη κ να μη μπορεις εσυ επειδη ειναι πουτανα).Στην ουσια κοριδευει το ενα ατομο το αλλο για τα πλεονκτηματα που υπαρχουν σε τετοια σχεση.Αλλωστε ως ποντιος σου λεω πολυ ξεκαθαρα οτι οι σλαβες σχεδον ποτε δε λενε τι κανουν στην Ελλαδα οταν γυριζουν πισω.Αν το λενε ειναι αλλο θεμα.Εδω δε μπορω να πω εγω δημοσια οτι παω σε μπουρδελα,θα το πει η αλλη οτι ειναι η πουτανα?Γενικα προβληματισμοι ατελειωτοι.Σε αυτο το κλαδο η το εχεις η δε το εχεις,αυτο εχω καταλαβει εγω.Κ ισχυει κ ως πελατης.Ενημερωτικα οι σλαβες επιδιωκουν γαμους παιδια κ νωρις μαλιστα.Κ ομως ζουν ολο αυτο.Κ αλλες εθνικοτητες μας εχουν πει το ιδιο,ηρθαν για λεφτα για σπουδες κτλ.Θελει αρχιδια να σαι πουτανα,το μονο σιγουρο.Αλλα θελει κ αρχιδια να κοψεις πριν γαμηθεις ψυχοφθορα.Δε θελω να πιστεψω οτι δε θα ηθελαν κατι αλλο στη ζωη τους.Δε το δεχομαι.Θα μπορουσαν ας πουμε να ναι ηθοποιοι καθως αυτο κανουν κ τωρα παραλληλα με την πουτανια.Γι αυτο θεωρω τις μαυρες του παρκου φιξ πιο real σε σχεση με τις μπουρδελιαρες καθως δε παιζουν θεατρο κ δεν αφηνουν πολλα πολλα ενω παιρνουν ενα 10αρικο ολο κ ολο η ενα 20αρικο κι αυτες.Απλα ειναι χαζες γυνακουλες οπως τοσες αλλες που ''αγαπανε'' τον καθε πουθενα που τις εκμεταλλευεται κ λενε κ ευχαριστω.Κ τον αγαπανε ακομα περισσοτερο.Λενε δε μπορω να φυγω κτλ αλλα κ αν μπορουσαν θα φευγαν σιγουρα?Εκει δε θα βγαλουμε ακρη οποτε γαμαμε,φευγουμε κ μακρια μας.Νομιζω ουτε η καθε τσα εχει ορεξη να τσακωνεται με ολους μας ουτε η καθε κοπελα.Δουλεια τους ειναι να βρουν τα ταιριασματα να δουλεψει ολο αυτο το πραγμα.Αμα εγω τα παω καλα με λατινες και τελειωνω σχεδον με ολες τοτε πιστεψε με ολα γινονται.
Βάλε παραγράφους στα μεγάλα κείμενα.
Αποτρέπεις τον άλλο απο να το διαβάσει ετσι, ενώ γράφεις κάτι καλά, με το ακατεβατο κατεβατο.
ξεχνιεμαι,αν μου ρθει τα βαζωΡε συ Μύστη,
Βάλε παραγράφους στα μεγάλα κείμενα.
Αποτρέπεις τον άλλο απο να το διαβάσει ετσι, ενώ γράφεις κάτι καλά, με το ακατεβατο κατεβατο.
Μηδενικός Παράγοντας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 16
- Like
- 984
- Πόντοι
- 310
Ξέχνα αυτά που λεςΞέρω ότι κανω τις χειρότερες ενημερώσεις και τις πιο ελλιπείς αλλα αν βοηθάει κάποιον επιλεκτικό καταδρομέα του αισχρου μεταξιού
Prison κλειστό
Pornomall no 6 κλειστό
Η πλειοψηφία εδώ αποκλειστικά παρασιτίζει στο σάιτ
Μπροστά σε αυτούς πορνο-ρεπόρτερ είσαι
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.493
- Πόντοι
- 8.296
τι να σου πω, με αυτήν εδώπόσες είναι ποια οι Σάρες την τρέχουσα περίοδο…λίγο φαντασία ρε παιδί μ στα ονόματα! έχει παίξει αλλού αυτή;
μοιάζει πάντως αρκετά για να έχεις μια ιδέα
Συνημμένα
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 91
- Like
- 13.074
- Πόντοι
- 12.436
Ρε μύστες παλιά Άγκυρας είχε μιλφαρες τώρα σχεδόν όλες γριές..![]()
Οι ίδιες είναι απλά από milf -> έγιναν gilf
έτσι όπως πάει το πράμα, σε λίγο αντί να κάνουμε παιχνίδια με τα κορίτσια στο δωμάτιο, θα πηγαίνουμε παρεούλα στο ΚΑΠΗ για να μετράμε την πίεση.Μόνο guest star ευα αξίζει άντε και νταρια ναι όντως gilf χρειάζεται ανανέωση
Αυτά είναι τα άσχημα όταν δεν υπάρχει ανανέωση - και μιλάμε για ανανέωση με σέρβις της προκοπής, ε; όχι με νεαρές μεν κομοδίνα δε.