Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όλα καλά και όλα ωραία αλλά γιατί έχεις μία μαύρη πούτσα για φώτο προφίλ?
Την μαύρη πουτσα την βλέπεις εσύ. Ίσως την θέλεις.
Εγώ βλέπω, φαντάζομαι και άλλοι, τη Lola Taylor!!!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Την μαύρη πουτσα την βλέπεις εσύ. Ίσως την θέλεις.
Εγώ βλέπω, φαντάζομαι και άλλοι, τη Lola Taylor!!!
εμένα όπως βλέπω το άβαταρ σου "μικρό" μέσα στο "κυκλάκι" μου έρχεται στο μυαλό σαν να χτυπάει μια γκόμενα φραπέ σε σέικερ. :grin:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
εμένα όπως βλέπω το άβαταρ σου "μικρό" μέσα στο "κυκλάκι" μου έρχεται στο μυαλό σαν να χτυπάει μια γκόμενα φραπέ σε σέικερ. :grin:
Λες να το αλλάξω ρε Plasma?
Καλή ιδέα...:grin:
Θα βάλω, όντως μια με shaker...
"Ε, όλα καλά, το shaker για το το έχεις βάλει;"

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• shake-shake-weight.gif
    shake-shake-weight.gif
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 12
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Νικόλ λατίνα συν βυζί, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13αρια υπόγειο κλειστό.

Φώκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β Άλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες.

Φωκαιας 25α & 25β ανοιχτές οι πόρτες κλειστο το φως,σε κάνα μισάωρο είπε η υπηρεσία του β που σφουγγαριζε.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό κ σφραγισμένο.
20260129_120605.jpg

Φωκαίας 27Β πάνω Σαμανθα λατίνα , απλό πρόγραμμα.

ναι ,αλλά επειδή γράφει κ όνομα το έχω θαμπωσει.
Αν και δεν είμαι πελατης, του στενου γενικα, είναι ξενερωτικο να το βλέπεις...
Από την πλευρά των εργαζομένων μόνο να το δεις, γάμησε τα.
Κάποιος/Καποια χάνει το/τα μεροκάματο/τα και πιέζεται ο βιοπορισμος του!!!!:confused:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Θα σκάσω κανενα βραδυ...
Να σπρώξω στον λαό που περιμενει:
μπύρες, καλαμάκια, προφ. με γευση κ.α.:glasses:

Αυτό που ανοίγει πόρτα για να πάρει μάτι, ενδιαφέρον!:sunglasses:

Η καίρια ερώτηση:

Φθάνει στο σημείο να βγάλει την κοπελα νωριτερα από τον χρόνο για να μπουκαρει αυτή και να συνεχίσει..;
( A la Vassia?)
Όχι, το αντίθετο, μπαίνει και κάνει πίπα πρίν τα κορίτσια ή μαζί τους, μια εργαζόμενη εκεί μου είπε πώς "βοηθάει" τα κορίτσια γιατί κάνει καλύτερη πίπα απ'όλες και τους φτιάχνει.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όχι, το αντίθετο, μπαίνει και κάνει πίπα πρίν τα κορίτσια ή μαζί τους, μια εργαζόμενη εκεί μου είπε πώς "βοηθάει" τα κορίτσια γιατί κάνει καλύτερη πίπα απ'όλες και τους φτιάχνει.
Αν και δεν έχω δοκιμάσει, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάνει καλυτερο Τσιμπούκι από όλες τις Γυναίκες σε όλα τα μαγαζιά...

Αν είχες πουτσα, ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις...

όρα π.χ. La Famosa, F11a

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Παιδια η καινουρια Βικυ στα Φιλιππιδου εχει σωματοτυπο Τζενιφερ?Γτ ετσι οπως τα λετε ειναι σαν Τζενιφερ σε μεγαλυτερη ηλικια?Ισχυει αυτο?Απο φατσα πως ειναι?Βαρδια λετε μια 2η μια 3η(ενδεχομενη διπλοβαρδια ειτε καθημερινη ειτε λογω ΣΚ)τι ισχυει συνηθως απο οσους την ειδατε?Αν θυμαστε μερα ειναι σημαντικο
Ίδιο σωματότυπο έχουν Τζένιφερ κ Βίκυ. Η Βίκυ είναι μεγαλύτερη ηλικιακά κ η Τζένιφερ έχει πιο πολλά τατουάζ.

Είναι λίγο ποιο πετίτ, σίγουρα ποιο ελαφριά και έχει εργαστεί Μετάξι στα Κολωνού 45? διάδρομο βάθος και 1ο δεξιά, σίγουρα πριν κάποιο καιρό, δεν θυμάμαι ακριβώς αν ήταν πριν 6-8 ή 12-14 μήνες την είχα παρει 2-3 φορές και την μία 2πλό.

Δεν ξέρω ποιος κάνει κουμάντο τα Φιλλιπίδου, αλλά ξέρω πως τουλάχιστον το μίνιμουμ πρόγραμμα που κάνουν τα κορίτσια ορίζεται απο το μαγαζί και οι περισσότερες δεν τρελένονται για το ελεύθερο και το τελείωμα πάνω τους,
αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ να με έχει φολιάσει κοπέλα εκει μέσα πρόσφατα.
Οπότε κάνει καλές επιλογές το αφεντικό, μάλλον τους φέρεται και καλά τηρουμένων των αναλογιών, λίγο ποιο καθαρό θα μπορούσε να είναι, να αλλάζουν κανα σεντόνι ποιο συχνά, καθώς εχει πολύ δουλειά και είναι προφανές πως με κάποιον τρόπο, social / στόμα με στόμα δεν ξέρω, είναι πολυ δημοφιλές στα πιτσιρίκια ακόμα και ανήλικα και αυτό καμιά φορά διώχνει τους άλλους πελάτες, φαντάζομαι είναι υπολογισμένο βέβαια.
Οι κυριές στην υπηρεσία σε 2η/3η βάρδια ειναι απο οκ ως καλές.
Γενικά θα έλεγα ειναι ίσως το καλύτερο μαγαζί/ά αυτή την στιγμή ?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Ιζαμπελα, με ελεύθερο στοματικό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Γιάννα η πιτσιρικα ,με ελεύθερο στοματικό.

Μαραθωνος 59α Βίκυ ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Λίλυ, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Άννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο το διδυμο από τον όροφο, Μελίνα και Ελινα ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 Βικτωρια , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Άννα, απλό πρόγραμμα.

συνέχεια live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Εμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Λολίτα μελαχρινή λατινα, σώμα με πιασιματακια,2αρι βυζι,τατουάζ στο αριστερό χέρι και χαμηλά στο δεξί πόδι,με ελεύθερο στοματικό.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μελίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και προγράμματα μασάζ .

Εξηκιου 18γ Μαρία , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Όλγα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 3 δεξια Τζένη και Βιολέτα, ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Βεργας 6β Κατερίνα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό καθ Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Βεργας 7 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού και Κωνσταντίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Βεργας 7 υπόγειο Άννα και επέστρεψε η Μόνικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο Νικόλ λατίνα συν βυζί, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13αρια υπόγειο κλειστό.

Φώκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β Άλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες.

Φωκαιας 25α & 25β ανοιχτές οι πόρτες κλειστο το φως,σε κάνα μισάωρο είπε η υπηρεσία του β που σφουγγαριζε.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό κ σφραγισμένο.

Φωκαίας 27Β πάνω Σαμανθα λατίνα , απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Νικόλ λατίνα και Γκαμπριέλα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Νικόλ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Κατερίνα χοντρή λατίνα με 2.5αρι βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,πίπα νο πλαστικ,Βικτώρια ίσως αύριο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 & 25 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Αλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αλιόνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Ερρικα η γυρολόγος,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Αντζελινα(Άντζελα) ,απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β Ρέα η "Ελληνίδα" και Λίλυ η "Ταιλανδεζα ",αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Εντυπωσιακό, ενημέρωση πρωινής βάρδιας σε όλα τα μπουρδέλα από Μεταξουργείο, Φυλής και Λιοσίων.

Τελικά το bourdela.com είναι η πρέζα και ο n.smirni76 η σύριγγα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Η Μπάρμπαρα είχε ξεκινήσει με απλό πρόγραμμα αλλά έκανε κάποια προκαταρκτικά, τριψίματα body too body, βαθιά πίπα και σεχ χωρίς βιασύνη και κλεψίματα.
Τελευταία τα έχει μειώσει και κοιτάει να κάνει ξεπετα, οπότε ίσως είναι και ο λόγος που της έχουν γυρίσει την πλάτη κάποιοι, μαζί τους και εγώ.
Δεν έχω γνώση για το πώς ήταν παλιότερα. Τώρα είναι όμως, όπως τα περιέγραψες τα πράγματα....

• Like
Αντιδράσεις: noblue
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Επιστροφη τωρα κ εχουμε κ λεμε

Φωκ 7 πανω Ηλεκτρα,η Αννα σταματησε λογω εγκυμοσυνης 1.5 μηνα

Φυλ 72 δεξι Ειρηνη και σημερα ομορφη

Φυλ 74 αριστερο Εμμυ Τζαμαικα

Φυλ 86β Αντελινα

Φυλ 65β Αννιτα

Φυλ 69β Ευανι και Ντανιελα

Φυλ 71 πανω Μια και αλλη μια

Φυλ 71 κατω Σοφια κ αλλες δυο

Φιλ11 πανω Λουνα,Ντιανα,Ρουμπι

Φιλ11 κατω Ντανιελα,Νικολ,Βικυ

Ιασωνος 44 αριστερο Σαρα

Περδικκα 1 Μεγκαν και Ναταλι

Περασα με Βικη αρχικα στο Φιλ11 κατω.Επεσα εξω στη μερα κ γινοταν το ελα να δεις.Αγχωθηκα κ εκανα το λαθος να δεχτω το εξω δωματιο.Η Βικη τιμια αν κ δε με εντυπωσιασε σαν αλλη αλλα πολυ καλη σε ολα.Δυστυχως δε τελειωσα στο παρατσακ κ πηγα στη Μεγκαν στη Περδικκα οπου με τελειωσε.

ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑ ΤΣΑΤΣΑ Κ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.Χτυπησε η Αλικη στο 15' οπως ειπε.Χτυπας εσυ με ποιο δικαιωμα ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ και φευγει η Βικη ΗΛΙΘΙΕ νομιζωντας οτι το παραγαμησε.Ολους τους αφηνε η Αλικη πιο πολυ,σε μενα ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ βρηκες να χτυπησεις υπο τετοιες συνθηκες που δε μπορουσες να κανεις τη δουλεια σου με τοση φασαρια?Βγηκα εξω παραπονεθηκα,ειπε για χρονο η Αλικη,η Βικη εδειχνε χρονο αλλα δεν εφυγε με τη πρωτη,εκατσε κ κοντευα να τελειωσω πριν χτυπησεις ΜΑΛΑΚΑ!Τη παρακαλεσα να μεινει 1 λεπτο κ ειπε για εξτρα λεφτα μεταξυ αλλων αλλα δεν ηξερα να της πω στα Ισπανικα οτι θα τελειωνα 100% για να ξερει!Σιγουρα καταλαβε αλλα δεν ειχα πλεονεκτημα γιατι ΕΣΥ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ηθελες να δεις αν ειμαι μεσα οταν εγω λεω στις τσαδες "ασε το παιδι" " αστους χαλαρα".Κ αλλοι τοσοι μαλακες εκει ειτε δε προλαβαν ειτε δεν ηξεραν.Ειχαν φυγει μετα κ το λεγα στα παιδια που ηταν μεσα.Φρυδια τους αλλα 1000φορες να μπαινα πανω που χτυπουσε μυγες κ ειχε κ Ρουμπι!Γτ η τσατσα με τα γυαλια δε σηκωνει μαλακιες σαν αυτη που κανες ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ!Η Αλικη ετσι κ ετσι αλλα το χαβαλε αυτο φερνει.Λιγο ηθελα να πιασουν τοπο τα λεφτα κ να γλυτωσω εξτρα κοπο κ εξτρα λεφτα κ χρονο τετοια ωρα μεσα σε τοσο σπαστικες συνθηκες.ΜΑΛΑΚΑ!Ταλαιπωριομαστε,κουραζομαστε κ αντι να χτυπα η τσα χτυπας ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ?Αντι να ρωτησεις απλα κ σιωπηλα αλλον χτυπας πορτα κ ρωτας εμενα μεσα να σου απαντησω?ΗΛΙΘΙΕ!Επισης η τσα της Μεγκαν η καινουρια με τα γυαλια σημερα τη φωναξε,ΕΛΕΟΣ ακομα δεν εκλεισε μηνα κ επειδη βλεπει κοσμο αρχισε τις μαλακιες η διοικηση κ αυτη ενω ηταν πολυ καλη.Κ σιγα νορμαλ κοσμος,οχι φιλ11,για 5 παρα το πρωι απλα ελεος.Ειχε κοσμο να λεω την αληθεια για τετοια ωρα.Πιθανων ατομα οπως εγω που ξενερωσαν Βικτωρια κ μονο το Περδικα 1 φαινοταν να χει κινηση.Τη Βικη δε θα τη πω φολα,φολα εγινε,αλλαξε το θεατρο.Τη Μεγκαν vfm θα τη πω.Κ αν ειχα τελειωσει το ιδιο ισχυει,σημερα ετυχε το ανυποφορο σεναριο (εχω ξαναπετυχει κοσμο) που καυλαντιζονταν κ τα κοριτσια απο μονα τους οποτε επαιξα κ εχασα ενω το βλεπα αλλα το πως εχασα κ πως "δικαιωθηκα" ειναι για φυλακιση.Αλλος παραπονεθηκε για Νικολ οτι δε τελειωσε και ξενερωσε.Η Ντανιελα φαινοταν να ικανοποιει.Ακουσα τυπο που την εχει παρει πολλες φορες κ γουσταρε που μιλουσε για αυτη κι ας μη περασε.Η Βικη περιεργως δεν ειχε δωματια,(εμενα ειχε) με τοσο πολυ κοσμο κ δε ξερω αν ειχε μετα καθως καπως καθυστερουσε αλλα δε φαινοταν να χει πελατεια.Δηλαδη υποπτα αλλα ιδανικα αν πχ δεν ειχε κοσμο το μαγαζι.Κ αν ο ΠΑΠΑΡΑΣ δεν εκανε τη Βικη να φυγει απο λαθος καθως ηδη μιλουσε για χρονο θα ταν η ιδια μια χαρα απεναντι μου χωρις τη διαλυση ολης της καλης εικονας που χε δειξει μεχρι τοτε.Τονιζω,ΣΕ ΟΛΟΥΣ αργουσαν.Ειτε γτ ετσι ειτε η Αλικη αφηνει κ μιλαει κτλ κ δινει χρονο.Μονο που δε ξαναενοχλησε η Αλικη αλλα ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!Μπηκε η Αλικη μετα που πλενομουν κ με αφησε κι αλλο,ουτε γκρινια ουτε τιποτα,κ οταν βγηκα μιλουσε μια χαρα,εγω πλησιασα κ ειπα τι εγινε κ σε αυτη κ σε ολα τα παιδια εκει επειδη ρωτησε ενας.Μαλιστα ηταν στο βαθος η Αλικη,δηλαδη δε θα με ενοχλουσε πιθανον.Τη προηγουμενη φορα ειμαι στο 69β κ ενω ειμαστε ηρεμα κ λιγοι μιλαει ενας μικρος στη τσα κ τι λεει ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ,της λεει να χτυπησει περασε δεκαλεπτο,τετοιου τυπου πραγματα ελεγε για να δει τη κοπελα,κ ηταν με φιλο,ειχε παρεα να μη βαριεται.Μα τι ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ!Απο δω κ περα δε ξαναμιλαω με κανενα live,μονο θα ακουω τι γινεται γτ μπορει ενας που θα βοηθησω τωρα να κανει μαλακια υστερα.Κ γω εχω κανει τη πλακα μου πολλες φορες αλλα τα καραγκιοζιλικια αυτων των δυο δε θα τα κανω.Εγω ρωταω αν επιτρεπεται να καθισω οταν εχω φιλο που περναει ενω εγω οχι.ΔΙΩΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ αλλιως θα μεινετε να κανετε πλακα κ λεφτα δε θα δειτε καθως εμεις που δεν ενοχλουμε ειτε περναμε ειτε οχι θα κοψουμε.Οικοι υπαρχουν κ θα υπαρξουν,αλλα σημερα 5 ευρω αξιζε ολο αυτο οχι 20.Κ το τοπ μοντελ να ναι,δεν αξιζουν λεφτα οταν ξεφευγει το κλιμα οπουδηποτε.Η τσα της Αντελινας ηρεμη αλλα βιαστικη,φωναξε στα Ρωσικα "2 λεπτα" κ οκ ειτε αγχωσεις ειτε οχι,αφου μωρη αφηνεις τελικα περισσοτερο,τι πρηζεις?4 το πρωι με ανθρωπους χωρις απαιτηση.Κ αυτη στο σαλονι με αλλον,μπιρι μπιρι μπιρι στα Ρωσικα κ τελικα εφυγε ο υποψηφιος να δει κι αλλου,τζαμπα ο κοπος της τσας,αλλα να βαλουν μυαλο γτ κ οι γνωριμοι ουτε υποχρεωμενοι ειναι να περνανε ουτε να δωσουν εξηγηση στη καθε τσα που χαλιεται.ΔΕΝ ειναι με το μερος μας,η μονη λυση ειμαστε εμεις ενωμενοι αλλα που να γινει οταν ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Η ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΞΩ!Μαλακες με χρονομετρο στο χερι θα στε μια ζωη κ για αλλους κ για σας με τα μυαλα που εχετε!

Αδελφέ, προσπάθησες, αν έχεις τον χρόνο/ευκαρια να σκας πρωινή βάρδια...
Άλλη κατάσταση/ ενεργεια.
Ολα καθαρα και μυρωδατα...
:woldman:

Λέει η (ρεμπέτικη) παροιμία:
"Όποιος βράδυ περπατεί,
Λάσπες και Σκατα πατει"!!!!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.161
Πόντοι
2.906
Είναι λίγο ποιο πετίτ, σίγουρα ποιο ελαφριά και έχει εργαστεί Μετάξι στα Κολωνού 45? διάδρομο βάθος και 1ο δεξιά, σίγουρα πριν κάποιο καιρό, δεν θυμάμαι ακριβώς αν ήταν πριν 6-8 ή 12-14 μήνες την είχα παρει 2-3 φορές και την μία 2πλό.
Οντως η Βικη ηταν Μεταξι?Ε ναι εκει θα αξιζει 10 χωρις φοβο κ ανανεωση 10ευρου,δε προλαβα ομως κ αν στο Μεταξι ειχε φασαρια για παρτη της θα περιμενα τη καταλληλη στιγμη

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.161
Πόντοι
2.906
Αδελφέ, προσπάθησες, αν έχεις τον χρόνο/ευκαρια να σκας πρωινή βάρδια...
Άλλη κατάσταση/ ενεργεια.
Ολα καθαρα και μυρωδατα...
:woldman:

Λέει η (ρεμπέτικη) παροιμία:
"Όποιος βράδυ περπατεί,
Λάσπες και Σκατα πατει"!!!!
Ρε συ κ βραδυ εχω πετυχει ησυχα πραγματα,μεχρι κ ολομοναχος μεσα!Το χθεσινο ηταν παρανοια και παραλογισμος!Η μαλακια που με δερνει μη χασω τα κελεπουρια εφταιξε!Αλλα με απλη κινηση ολων θα αλλαξουν αυτα,με σεβασμο.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Οντως η Βικη ηταν Μεταξι?Ε ναι εκει θα αξιζει 10 χωρις φοβο κ ανανεωση 10ευρου,δε προλαβα ομως κ αν στο Μεταξι ειχε φασαρια για παρτη της θα περιμενα τη καταλληλη στιγμη
Φίλε τι να σου πώ, αυτή την εντύπωση έχω, άκουσα και άλλον να το λέει οτι την ξέρει απο κάπου, όμως μας νοιάζει ? εγώ μια χαρά πέρασα μαζί της, έκανα 1-2' αεροπλανικά, λίγο στα 4 και μετά την είχα διπλωμένη στα 2 και ήταν καύλα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Κατάθεση πριν απο λιγο στη μουναρα λατινα Ευάνια στο φυλης 71 ισογειο.
Την γαμησα σκληρα στα τεσσερα και γουσταρε το ατακτο πορνιδιο... :zfuck::zfuck::zfuck:
Εφαγε και καρφωματα στο μουνι. :fuck2::fuck2::fuck2:

Της ειπα οτι θα την τιμωρησω πιο σκληρα αμα μαθω οτι δεν ειναι καλη πορνη. :bottom::bottom::bottom:

Μετα την εβαλα σε κανονικη σταση οπου εχυσε... :headbang2::headbang2::headbang2:

Ευτυχως τσατσα ηταν μια γιαγια και οχι η νεαρη που βαραει πορτες.
Εκατσα με την Ευάνια στο δωματιο 12 λεπτα και της εκανα το μουνι καλοκαιρινο !! :alivedick::alivedick::alivedick:

Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη.

Περασμα πιο μετα και πο Ντανιελα στο Φ71 οροφος, καλη και αυτη αλλα δεν ενθουσιαστηκα, λεπτομερειες στην κριτικη.

:hi::hi::hi:

Εεε...με συγχωρείτε κύριε...
Αυτά τα ηχητικά...
Επιτρέπεται η δημοσίευση τους;
Ρωτάω γιατί έχω δεκάδες τέτοια...Και με τρώει το "δάχτυλο" μου... να πατήσω post.
Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα νήμα σχετικό.
Ο Admin τι λέει;

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
616
Like
100.110
Πόντοι
48.067
Εεε...με συγχωρείτε κύριε...
Αυτά τα ηχητικά...
Επιτρέπεται η δημοσίευση τους;
Ρωτάω γιατί έχω δεκάδες τέτοια...Και με τρώει το "δάχτυλο" μου... να πατήσω post.
Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα μήνα σχετικό.
Ο Admin τι λέει;
Ανεβασε μύστη μου να ξεροχυσουμε ! Γιατί να μην επιτρέπονται :think: δε φαίνεται πρόσωπο :mati:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom