Επιστροφη τωρα κ εχουμε κ λεμε
Φωκ 7 πανω Ηλεκτρα,η Αννα σταματησε λογω εγκυμοσυνης 1.5 μηνα
Φυλ 72 δεξι Ειρηνη και σημερα ομορφη
Φυλ 74 αριστερο Εμμυ Τζαμαικα
Φυλ 86β Αντελινα
Φυλ 65β Αννιτα
Φυλ 69β Ευανι και Ντανιελα
Φυλ 71 πανω Μια και αλλη μια
Φυλ 71 κατω Σοφια κ αλλες δυο
Φιλ11 πανω Λουνα,Ντιανα,Ρουμπι
Φιλ11 κατω Ντανιελα,Νικολ,Βικυ
Ιασωνος 44 αριστερο Σαρα
Περδικκα 1 Μεγκαν και Ναταλι
Περασα με Βικη αρχικα στο Φιλ11 κατω.Επεσα εξω στη μερα κ γινοταν το ελα να δεις.Αγχωθηκα κ εκανα το λαθος να δεχτω το εξω δωματιο.Η Βικη τιμια αν κ δε με εντυπωσιασε σαν αλλη αλλα πολυ καλη σε ολα.Δυστυχως δε τελειωσα στο παρατσακ κ πηγα στη Μεγκαν στη Περδικκα οπου με τελειωσε.
ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑ ΤΣΑΤΣΑ Κ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.Χτυπησε η Αλικη στο 15' οπως ειπε.Χτυπας εσυ με ποιο δικαιωμα ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ και φευγει η Βικη ΗΛΙΘΙΕ νομιζωντας οτι το παραγαμησε.Ολους τους αφηνε η Αλικη πιο πολυ,σε μενα ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ βρηκες να χτυπησεις υπο τετοιες συνθηκες που δε μπορουσες να κανεις τη δουλεια σου με τοση φασαρια?Βγηκα εξω παραπονεθηκα,ειπε για χρονο η Αλικη,η Βικη εδειχνε χρονο αλλα δεν εφυγε με τη πρωτη,εκατσε κ κοντευα να τελειωσω πριν χτυπησεις ΜΑΛΑΚΑ!Τη παρακαλεσα να μεινει 1 λεπτο κ ειπε για εξτρα λεφτα μεταξυ αλλων αλλα δεν ηξερα να της πω στα Ισπανικα οτι θα τελειωνα 100% για να ξερει!Σιγουρα καταλαβε αλλα δεν ειχα πλεονεκτημα γιατι ΕΣΥ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ηθελες να δεις αν ειμαι μεσα οταν εγω λεω στις τσαδες "ασε το παιδι" " αστους χαλαρα".Κ αλλοι τοσοι μαλακες εκει ειτε δε προλαβαν ειτε δεν ηξεραν.Ειχαν φυγει μετα κ το λεγα στα παιδια που ηταν μεσα.Φρυδια τους αλλα 1000φορες να μπαινα πανω που χτυπουσε μυγες κ ειχε κ Ρουμπι!Γτ η τσατσα με τα γυαλια δε σηκωνει μαλακιες σαν αυτη που κανες ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ!Η Αλικη ετσι κ ετσι αλλα το χαβαλε αυτο φερνει.Λιγο ηθελα να πιασουν τοπο τα λεφτα κ να γλυτωσω εξτρα κοπο κ εξτρα λεφτα κ χρονο τετοια ωρα μεσα σε τοσο σπαστικες συνθηκες.ΜΑΛΑΚΑ!Ταλαιπωριομαστε,κουραζομαστε κ αντι να χτυπα η τσα χτυπας ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ?Αντι να ρωτησεις απλα κ σιωπηλα αλλον χτυπας πορτα κ ρωτας εμενα μεσα να σου απαντησω?ΗΛΙΘΙΕ!Επισης η τσα της Μεγκαν η καινουρια με τα γυαλια σημερα τη φωναξε,ΕΛΕΟΣ ακομα δεν εκλεισε μηνα κ επειδη βλεπει κοσμο αρχισε τις μαλακιες η διοικηση κ αυτη ενω ηταν πολυ καλη.Κ σιγα νορμαλ κοσμος,οχι φιλ11,για 5 παρα το πρωι απλα ελεος.Ειχε κοσμο να λεω την αληθεια για τετοια ωρα.Πιθανων ατομα οπως εγω που ξενερωσαν Βικτωρια κ μονο το Περδικα 1 φαινοταν να χει κινηση.Τη Βικη δε θα τη πω φολα,φολα εγινε,αλλαξε το θεατρο.Τη Μεγκαν vfm θα τη πω.Κ αν ειχα τελειωσει το ιδιο ισχυει,σημερα ετυχε το ανυποφορο σεναριο (εχω ξαναπετυχει κοσμο) που καυλαντιζονταν κ τα κοριτσια απο μονα τους οποτε επαιξα κ εχασα ενω το βλεπα αλλα το πως εχασα κ πως "δικαιωθηκα" ειναι για φυλακιση.Αλλος παραπονεθηκε για Νικολ οτι δε τελειωσε και ξενερωσε.Η Ντανιελα φαινοταν να ικανοποιει.Ακουσα τυπο που την εχει παρει πολλες φορες κ γουσταρε που μιλουσε για αυτη κι ας μη περασε.Η Βικη περιεργως δεν ειχε δωματια,(εμενα ειχε) με τοσο πολυ κοσμο κ δε ξερω αν ειχε μετα καθως καπως καθυστερουσε αλλα δε φαινοταν να χει πελατεια.Δηλαδη υποπτα αλλα ιδανικα αν πχ δεν ειχε κοσμο το μαγαζι.Κ αν ο ΠΑΠΑΡΑΣ δεν εκανε τη Βικη να φυγει απο λαθος καθως ηδη μιλουσε για χρονο θα ταν η ιδια μια χαρα απεναντι μου χωρις τη διαλυση ολης της καλης εικονας που χε δειξει μεχρι τοτε.Τονιζω,ΣΕ ΟΛΟΥΣ αργουσαν.Ειτε γτ ετσι ειτε η Αλικη αφηνει κ μιλαει κτλ κ δινει χρονο.Μονο που δε ξαναενοχλησε η Αλικη αλλα ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!Μπηκε η Αλικη μετα που πλενομουν κ με αφησε κι αλλο,ουτε γκρινια ουτε τιποτα,κ οταν βγηκα μιλουσε μια χαρα,εγω πλησιασα κ ειπα τι εγινε κ σε αυτη κ σε ολα τα παιδια εκει επειδη ρωτησε ενας.Μαλιστα ηταν στο βαθος η Αλικη,δηλαδη δε θα με ενοχλουσε πιθανον.Τη προηγουμενη φορα ειμαι στο 69β κ ενω ειμαστε ηρεμα κ λιγοι μιλαει ενας μικρος στη τσα κ τι λεει ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ,της λεει να χτυπησει περασε δεκαλεπτο,τετοιου τυπου πραγματα ελεγε για να δει τη κοπελα,κ ηταν με φιλο,ειχε παρεα να μη βαριεται.Μα τι ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ!Απο δω κ περα δε ξαναμιλαω με κανενα live,μονο θα ακουω τι γινεται γτ μπορει ενας που θα βοηθησω τωρα να κανει μαλακια υστερα.Κ γω εχω κανει τη πλακα μου πολλες φορες αλλα τα καραγκιοζιλικια αυτων των δυο δε θα τα κανω.Εγω ρωταω αν επιτρεπεται να καθισω οταν εχω φιλο που περναει ενω εγω οχι.ΔΙΩΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ αλλιως θα μεινετε να κανετε πλακα κ λεφτα δε θα δειτε καθως εμεις που δεν ενοχλουμε ειτε περναμε ειτε οχι θα κοψουμε.Οικοι υπαρχουν κ θα υπαρξουν,αλλα σημερα 5 ευρω αξιζε ολο αυτο οχι 20.Κ το τοπ μοντελ να ναι,δεν αξιζουν λεφτα οταν ξεφευγει το κλιμα οπουδηποτε.Η τσα της Αντελινας ηρεμη αλλα βιαστικη,φωναξε στα Ρωσικα "2 λεπτα" κ οκ ειτε αγχωσεις ειτε οχι,αφου μωρη αφηνεις τελικα περισσοτερο,τι πρηζεις?4 το πρωι με ανθρωπους χωρις απαιτηση.Κ αυτη στο σαλονι με αλλον,μπιρι μπιρι μπιρι στα Ρωσικα κ τελικα εφυγε ο υποψηφιος να δει κι αλλου,τζαμπα ο κοπος της τσας,αλλα να βαλουν μυαλο γτ κ οι γνωριμοι ουτε υποχρεωμενοι ειναι να περνανε ουτε να δωσουν εξηγηση στη καθε τσα που χαλιεται.ΔΕΝ ειναι με το μερος μας,η μονη λυση ειμαστε εμεις ενωμενοι αλλα που να γινει οταν ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Η ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΞΩ!Μαλακες με χρονομετρο στο χερι θα στε μια ζωη κ για αλλους κ για σας με τα μυαλα που εχετε!