Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Κοντα στις αλλαγες

Μεταξι

Περδικκα 1 Ναταλι,Μεγκαν, Νατασα

Περδικκα 3
Δε θυμαμαι το ονομα της πρωτης,η δευτερη Ροαννα η Ρουανα ωραιο

44Α αριστερο Αννα κ αλλη μια

Ι30 πανω Ζωη κ Σονια (10 μονο vfm εμφανισιακο)

Ι20Β Ανοιχτο φως με κλειστη πορτα συνεχως επι 45 λεπτα χωρις καμια μα καμια κινηση

Ι20Α δυο που θυμαμαι Βαλεντινα πιο ωραια

Ι31 Ιζαμπελα

Ι27 Ναταλι

Ι44Α δεξι μια γεματουλα παιχνιδιαρα καινουρια σε καυλιτσα εκδοση

Βικτωρια

Φιλ11 πανω Ντιανα-Νικολ
(Ηρθε Λουνα μετα)

Φιλ11 κατω Ιζα και Ροξανα (Ηρθαν Τζενιφερ-Λια μετα)

Φ69Α Ντορα ανανεωμενη με μακρυ μαλλι κ βελτιωμενο σωμα σε πιο καυλε ντυσιμο κ τα βυζια εξω,αν πω οτι με επεισε?Συμπεριφα οπως τη ξερετε,βογγητα μεσα πολυ καλα που την ακουσα.Βυζια ελευθερα κ ειναι παιδια τα καλυτερα που εχω δει απο ολες τις βυζουδες (!)

Φ71Α Τιφανι (μαλλον Πορς πριν)
Φ71Β Μια,Αντρεα,Βικτωρια η Βερονικα καινουρια μικρη καλουλα (μαλλον Σανελ πριν)

Υγ1:Παμελα ρεπο (?) Βραδυνη?
Υγ2:Ρωτησα στα 71 για Ευανια κ την ξανθουλα τις καινουριες αλλά
Υγ3:Νταρια κολωνου κλειστα
Υγ4:Πηρα Ναταλι Ι27
Γράφεις για την αλλαγή βάρδιας στις 04:00 και για λίγο λέω "τι κανει ο τύπος τέτοια ώρα" οταν το διάβασα, προφανώς μιλάς για την απογευματινή αλλα για λίγο ψάρωσα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.166
Πόντοι
2.906
Γράφεις για την αλλαγή βάρδιας στις 04:00 και για λίγο λέω "τι κανει ο τύπος τέτοια ώρα" οταν το διάβασα, προφανώς μιλάς για την απογευματινή αλλα για λίγο ψάρωσα.
Ε ναι,αλλο η ωρα που πηγα κ αλλο η ωρα που εγραψα.Δε τα γραφω επιτοπου πλεον για να μη χασω χρονο εκεινη την ωρα ειδικα οταν ειμαι κοντα σε αλλαγη

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
φ65 Κορινα,μολις ακουσα εφυγα σφαιρα σκονταφτωντας σε τυπο που εμπαινε πριν αναγκαστω να συναναστραφω μαζι της,μου την δινει τερμα.
Για επεκτάσου λίγο, τύπε. Γιατί σου την δίνει; :afro:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
616
Like
100.122
Πόντοι
48.067
Κατα τις 21.00 στοχευμενη επισκεψη στο λ73α για τη Μελισσα που τελευταια ακουω καλα λογια κ ενω την απεφευγα κ ελλείψει επιλογων λεω αντε να δοκιμαστει κ αυτη. Πολλη κινηση στον οικο μπαινοβγαιναν συνεχως ατομα κ ειχα αναμονη 2 δωματια.
Εισηλθε εν τελει ειπαμε τα τυπικα κ κατευθειαν καρφωθηκε σε ενα αρχαιοελληνικο ταττου που εχω το οποιο στη συνεχεια σχολιασε αρνητικα, δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω να ερθω σε αντιπαραθεση με ενα αγραμματο πορνιδιο, δε θελω να πω παραπανω αν θελει καποιος δμ.
Στα της πραξης δε χρειαζεται πραγματικα να σχολιασω το παραμικρο, αδιαφορη πιπα, και στην πραξη σε κανει να αισθανεσαι σα βιαστης, δε μπορω να λειτουργησω ετσι αλλα δεν ηθελα να την αφησω να φυγει ετσι κ αφου τη ρωτησα εβγαλα καποτα κ τον επαιξα κ σκεφτομενος κατι αλλο την εχυσα στα βυζια.
Επειτα ενω ντυνομουν της ειπα δε θα κατσω να σ εξηγησω εδω μεσα, αν σε ενδιαφερει κατσε διαβασε. Σιωπηλη αυτη φευγοντας μου ειπε ενα μπαι, ουτε γυρισα να την κοιταξω κ αυτη ειχε κοντοσταθει κ με κοιταζε, γυρναω της λεω ειπαμε μπαι αντε κ εφυγε. Φευγοντας γεματο το σαλονι δεν μπορω να καταλαβω γτ πετατε τα λεφτα σας σε δαφτην φατε τα σε πιτογυρα ρε μαγκες!
Τις προηγουμενες μερες ειχαν προηγηθει πετυχημενες καταθεσεις στην Ευα απο φ25 κ επισης πολυ καλη καταθεση στην Τζενιφερ φ11 οπου δωσαμε πονο κ το ευχαριστηθηκαμε. Καλο βραδυ κ μακρια απο φολες ρε παιδια μην τις ανταμοιβετε!!

Τόσο Χάλια είναι ή Μελισσα;

ειναι κομοδινο και οχι φολα, τωρα αυτη μπορει να ξενερωσε με το αρχαιοελληνικο τατου του τυπου και να τον περασε για κανα νεοναζι..

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446
  • Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
FOZvU64WUAM7MmA.jpg

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
ειναι κομοδινο και οχι φολα, τωρα αυτη μπορει να ξενερωσε με το αρχαιοελληνικο τατου του τυπου και να τον περασε για κανα νεοναζι..
Εμφανισιακα ειναι ανω του μετριου αλλα μεσα στο δωματιο τιποτα, δε μου ειπε κατι αλλο περιεργο ουτε με εβρισε που εχω δει λενε καποιοι, για μενα ηταν μια χαλια εμπειρια δεν ξερω οι υπολοιποι τι κανανε μεσα

Συμφωνώ με τον κύριο xxx, είναι όντως αστερίας αλλά όχι "φόλα"

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
, και στην πραξη σε κανει να αισθανεσαι σα βιαστης

Shampoo Shredder GIF

Κολοκυνθούς 38Α: Κρυστάλλω, μία πολύ χοντρή, Ελληνίδα, από τα Σφακιά. Συμπαθητική φυσιογνωμία, η οποία σαλονάρισε μόνη της. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα, για να κρύβει τα πάχη της. Ήταν ευγενική και ομιλιτική. Μας πλησίασε και άρχισε να μας χουφτώνει. Έβαλε το χέρι της, μέσα στο μποξεράκι μου και μου πασπάτευε τον πούτσο. Σήκωσε τα χέρια της και προσπάθησε να με αγκαλιάσει. Εγώ την απέφυγα, καθώς μου ήρθε μία απίστευτη μπόχα, από μασχαλίλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Την έχω πάρει πριν 10 χρόνια περίπου στο ίδιο μπουρδέλο. Βέβαια τότε ήταν στα μισά κιλά, όμως ανέκαθεν διέκρινες την τρέλα στα μάτια της. Μέχρι και το γιο της μου έδειχνε σε φωτογραφία για να τον καμαρώσω.
Για κάποια περίοδο δούλευε και στο Φωκαίας 27 υπόγειο παρέα με την Χριστίνα την Αλβανοελληνοουκρανέζα και ρίχνανε πολύ χοντρό πέσιμο στους πορνοπελάτες που περίμεναν στο σαλόνι. Ενορχηστρωτής ήταν η τσατσά.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.085
Πόντοι
371
γενικά ψάχνω γκόμενες που να περνούν deepthroat ,είχα διαβάσει για κλεοπάτρας από Ιάσωνος ! πήγα και γώ χτες και τι να δω μια παμπογρια με τα μαλλιά πάνω καλτσάκια γριάς και σάπια δόντια !
έλεος….οχι να πληρώσω αλλά να με πλήρωνε κιόλας !
τεσπα μάγκες να είστε και λίγο αντικειμενικοί κάποιοι!

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.772
Πόντοι
40.703
γενικά ψάχνω γκόμενες που να περνούν deepthroat ,είχα διαβάσει για κλεοπάτρας από Ιάσωνος ! πήγα και γώ χτες και τι να δω μια παμπογρια με τα μαλλιά πάνω καλτσάκια γριάς και σάπια δόντια !
η φάση είναι ότι θέλουν να σε πείσουν κιόλας οι φαντασιόπληκτοι σεναριογράφοι της χούφτας, που έχουν μπαζωσει μέχρι και τις κολώνες της ΔΕΗ :tooth:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ξέρω πώς είναι λίγο random το πότε αλλά ΠΟΤΕ πιστεύετε πως είναι ποιο ήσυχα/με λιγότερο κόσμο τα σπίτια ? ποιές μέρες/ώρες σε κάθε βάρδια ?
Εγώ δεν μπορώ να πώ ακριβώς γιατί πόσο καιρό πήγαινα μόνο 2η βάρδια μετά την δουλειά και σπάνια ήταν άδειοι οι δρόμοι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
616
Like
100.122
Πόντοι
48.067

τυπε πηγαινε ένα οικο αριστεροτερα, ειναι η μαρινα, εχει λιγοτερα χαλια

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.341
Πόντοι
10.026
Πήγαινε στο Φυλής 84Β, στην Μόνικα. Δουλεύει στην απογευματινή βάρδια και κάνει deepthroat. Εμφανίσιμη, μελαχρινή, 30άρα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ξέρω πώς είναι λίγο random το πότε αλλά ΠΟΤΕ πιστεύετε πως είναι ποιο ήσυχα/με λιγότερο κόσμο τα σπίτια ? ποιές μέρες/ώρες σε κάθε βάρδια ?
Εγώ δεν μπορώ να πώ ακριβώς γιατί πόσο καιρό πήγαινα μόνο 2η βάρδια μετά την δουλειά και σπάνια ήταν άδειοι οι δρόμοι
Πρώτη βάρδια, στις 10 με την χλωρίνη και το μαλακτικό πλυσης για αρωμα...
Παρθενιά!!!!
Και όλα καθαρά. (Κορίτσι, σεντόνια, τσα, λεφτά).

Αφού τα ξέρεις...
Και εγώ τα ξέρω...
Και εσείς τα ξέρετε...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Σύλβια, Φυλής 69 Ορ.
1η βαρδια

Βλέπετε, τσεκ.

D throat, τσεκ.

Θα μπει μέσα, θα πεις μια πίπα θέλω μόνο,- Τι με νοιαζει εμενα Τι Θες-, θα σου απαντήσει, τσεκ.
(Θα κάνει κανονικά την δουλειά, ακριβεστατα, με αυτο το επιπεδο συμπεριφοράς όμως)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
R: -θέλω να έρθω αύριο για χέσιμο και κατούρημα. Τι λες;
Π: -θα σου πω αύριο
Φωκαίας 27Α: Έπεσα σε αλλαγή βάρδιας. Δύο αδιάφορες Φολό-Λατίνες ήταν. Καθώς εισερχόμουν στο σαλόνι, η μία έμπαινε στην τουαλέτα για την ανάγκη της, κάτι το τελείως ντεκαυλέ, που με ξενέρωσε.

Τα σκουπίδια κάποιου είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου :coffee:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Τα σκουπίδια κάποιου είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου :coffee:
Το ίδιο μου είχε συμβεί με την Νίκη. Μόλις μπήκα αυτή πήγαινε στην τουαλέτα που βρίσκεται στο σαλόνι. Μάλιστα άνοιγε και την πόρτα και κάτι μου έλεγε

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.428
Πόντοι
10.656
Εγώ δεν μπορώ να πώ ακριβώς γιατί πόσο καιρό πήγαινα μόνο 2η βάρδια μετά την δουλειά και σπάνια ήταν άδειοι οι δρόμοι.

θα συμπληρωσω στην σωστη απαντηση του συναγωνιστη, καθημερινες αυστηρα. Το ΠΣΚ γινεται της καριολας ειδικα απο το μεσημερι και μετα, ισως Κυριακη πρωι αν εισαι ο πρωτος πελατης της βαρδιας αλλα και εκει ειναι ρισκο. Επισης οταν ο καιρος ειναι για το πουτσο, ολα τα σπιτακια βαρανε μυγες. Θα μου πεις αξιζει να φας κρυο και βροχη (αν δεν εχεις αμαξι) για να ριξεις ενα πουτσο ησυχα; Εσυ ξερεις.

Παντως τα καλυτερα γαμησια τα ριχνεις 9-10 η ωρα το πρωι τεταρτης/πεμπτης, φρεσκα σεντονια απο την αλλαγη βαρδιας, ξεκουραστη πορνη που μολις τελειωσε το καφεδακι της, αδεια σαλονια με τις τσατσαδες να κοιμουνται ορθιες και να μην βαρανε πορτες σαν τρελαμενες... Ασε που το πρωι η τεστοστερονη βαραει κοκκινο, πας με την ψωλη ετοιμοπολεμη για σουβλισμα απο τις πρωινες καβλες, ακομα και φολα να φας θα μεινει ορθια να γαμησεις. Ξεκιναει και η μερα σου καλυτερα, δεν σε νοιαζει τιποτα μετα.

Πρώτη βάρδια, στις 10 με την χλωρίνη και το μαλακτικό πλυσης για αρωμα...
Παρθενιά!!!!
Και όλα καθαρά. (Κορίτσι, σεντόνια, τσα, λεφτά).

Αφού τα ξέρεις...
Και εγώ τα ξέρω...
Και εσείς τα ξέρετε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom