Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.067
- Πόντοι
- 3.246
Ναι απλά πάντα δουλευω τα πρωινά! Χαχαχαχ
Πως κατάφερες να μην περασεις καλα με Ιζα...Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε
Μετά την χθεσινή βόλτα που δεν είχε και κάτι το αξιόλογο ....
Πήγα στην Άννα 5 δωμάτια σε αναμονή δηλαδή 1:30 ώρα να περιμένουμε ούτε κάν..
Πήγα και στο 86β για την Αντζελίνα αλλά απών και πάλι μάλλον την έκανε και κατέληξα στην Ιζαμπέλα από φι11 ισόγειο ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Έχει γεμίσει η πιάτσα με φολο λατινες καλή συνέχεια
Ασε, μου κανει μια μερα ενας πελατης "Πας Βικτώρια?"Δεν θα έρθει η Δευτέρα; Θα έρθει...θα γαμησει και ο παντρεμένος...
Πολλά μάτια Μύστες
το Σ/Κ, ειδικά Φυλής...
Στο Μετάξι χάνεσαι μες την Ζούγκλα...
Άνθρωπος είναι και αυτή...Πως κατάφερες να μην περασεις καλα με Ιζα...

live update
Ιάσωνος 1β δεξιά Τανια/Τατιάνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, μη πάτε γίνεται χάμος από κόσμο,ένας ήθελε νσ τη κλείσει για μια ώρα αλλά η υπηρεσία του το ξεκοψε λόγω του κόσμου, το αριστερά παραμένει κλειστό .
Ανέβασε μια παράθεση κάποιου που εκθειάζει την ομορφιά της...γενικά ψάχνω γκόμενες που να περνούν deepthroat ,είχα διαβάσει για κλεοπάτρας από Ιάσωνος ! πήγα και γώ χτες και τι να δω μια παμπογρια με τα μαλλιά πάνω καλτσάκια γριάς και σάπια δόντια !
έλεος….οχι να πληρώσω αλλά να με πλήρωνε κιόλας !
τεσπα μάγκες να είστε και λίγο αντικειμενικοί κάποιοι!
Φίλε, vironas, δεν το γράφω ειδικά για σένα... Επ ευκαιρία όμως...Πρωινή καταδρομική προ βροχής
Ιάσωνος 1αβγ όλα κλειστά
Πορνομολλ όλα κλειστά
Ιάσωνος 20 αβγ κλειστά
Φεύγω μπαιλντισμενος για διδύμου όλα κλειστά
Φωκαίας στο 25 η Εύα με ελεύθερη φλογέρα και στο 13 η Σόνια με φουλ προγκραμ.
Φιλιππίδου ήθελα να περάσω στο κάτω με μια ξανθιά βυζαρου ωραίο μουνι αλλά έτρεχαν οι μύξες της και πήρα πουλο..
Εται γύρισα σπίτι άπραγος πριν την βροχη τουλάχιστον!
Καλά γαμησια μπουρδελιαρηδες!
Είναι τον καθένα πως τον βολεύει.Φίλε, vironas, δεν το γράφω ειδικά για σένα... Επ ευκαιρία όμως...
Συμβαίνει γενικά.
Χωρίς κακή πρόθεση αλλά από υπερβάλλοντα ζήλο...
Γράφετε, με σκοπό την ενημέρωση, αλλά όχι σε πρώτο χρόνο...
Σε αλλαγές βάρδιας η' αρκετά πρωί γίνονται λάθη.
...Μέχρι να βρεθείς κάπου όπου μπορείς να ανεβάσεις το post αλλάζουν τα πράγματα.... Ανοίγουν κάποια που ήταν κλειστά, καθυστερημένα.
Π.Χ. στις 10:30π.μ. ήταν όλα ανοιχτά, εκτός Ι1-2...
Το post σου ανέβηκε στις 11:30 ενημερώνοντας μια κατάσταση μαγαζιών που είχε αλλάξει ήδη...
Λίγο προσοχή από όλους.
Εμένα δεν με επηρεάζει, κινούμαι κυρίως εκτός ενημέρωσης.
Κάποιους άλλους τους επηρεάζει στον προγραμματισμό τους σίγουρα.
Τα αναφέρω όλα αυτά, με καλή πρόθεση και με σκοπό, μόνο, την εύρυθμη λειτουργία της ενημέρωσης.
Ευχαριστώ
Και εγώ επιτόπου γράφω για ένα βασικό λόγο, μετά από λίγο εάν όχι αμέσως ξεχνάω ονόματα κτλΕίναι τον καθένα πως τον βολεύει.
Εγώ π.χ. τα γράφω εκείνη τη στιγμή, άλλους τους βολεύει ν' αράξουνε κ να τα γράψουν μετά με την ησυχία τους.
Φωκαίας 17 ισόγειο Ελένη Ρουμάνα, μελαχρινή πιτσιρίκα, ψηλή, αδύνατη, με 1.5άρι βυζί, ομορφούλι πρόσωπο, έχει σπάσει το μπροστινό δόντι. Νορμάλ πρόγραμμα.
Εδώ έγινε κατάθεση στην Ελένη
Η μικρή είναι άπειρη κ αστερίας, παρόλαυτα της έδωσα δυνατά καρφώματα για το καλωσόρισμα
Συνέχεια στη κριτική...
Είναι στα γούστα σου μύστη μου, σίγουρα θα την ξεκλειδώσεις!!!την εχω βαλει και εγω στο ματι αυτη μυστη, μου αρεσε που ειναι ψηλη και αδυνατη κοκαλιαρα.
αναμενω κριτικη για να παω διαβασμενος και να συνεχισω απο κει που το αφησες, θα γαμηθει μεχρι τελικης πτωσης η καλαμαροπόδαρι Ρουμανα.
Εγώ σκάω με δικά μου νερακια παντα. Δύο.Εχω ζητήσει και έχω λάβει νεράκι σε αρκετά σπίτια το καλοκαίρι, Φ7,Φ9, Φυλής 65, Λ73Β, και μερικά ακόμα.
Έχει να κάνει κυρίως με την τσατσά.

"Ελάτε και Πάνω,και με τις αναδουλειες. στα μεγαλα νουμερα της Κολωνου τα γκρανια οταν βαρανε μυγες προσφερουν μπουκαλακι και νερο απο το σαλονι για να σε ψησουν να μπεις. Ετσι κι αλλιως τσαμπα το πηρανε μαζι με τον καφε, ή εστω 0.15 απο κανα σουπερμαρκετ.
Στα μεσαια της Κολωνου αν γινεις γνωστη μουρη και πας την καταλληλη ωρα, μπορεις να λιωσεις στις βοτκες![]()
Πολλές είναι παντρεμένες και ταίζουν άχρηστους και απο τις καλές/ποθητές. Ξέρω τουλάχιστον 3 Αλβανίδες και 2 Αν.μπλόκ.Φοβερος συζυγος
Αδυνατη?μ.αλεξανδρου 25 είναι τώρα μια λατίνα πιτσιρίκα τρομερό μουνι με πολύ μικρό βυζι καιβκωλο διαστημικο!ζηταει20€ βέβαια!
ο τσάτσος δεν είπε όνομα
Ρε μαγκες η τσατσα/τρεβελι ξερει κανεις αν γαμιεται και αν ναι με ποσο?χθες μονο πιπα μου ελεγε...
Ναι το εφτιαξαΓια Φ11 λες;
Ρε μαγκες η τσατσα/τρεβελι στο Φιλ11 ξερει κανεις αν γαμιεται και αν ναι με ποσο?χθες μονο πιπα μου ελεγε...
Κοίτα, αν θες να πάρεις τραβέλι, υπάρχουν άπειρες επιλογές, τώρα αν θες την συγκεκριμένη οκ, να το καταλάβω και δεν κρίνω.Ναι το εφτιαξα
Θα σκάσω κανενα βραδυ...Κοίτα, αν θες να πάρεις τραβέλι, υπάρχουν άπειρες επιλογές, τώρα αν θες την συγκεκριμένη οκ, να το καταλάβω και δεν κρίνω.
Αυτό που θα κρίνω είναι πώς η τύπισσα μαζευει ολους τους χαζούς και πιτσιρίκια και καυλαντάει και δεν μπορούμε να γαμήσουμε σαν άνθρωποι απο την βαβούρα και πολυκοσμία, επισης εχει και αυτή το σπαστικό να μπαίνει στο δωμάτιο να πάρει μάτι....
Όλα καλά και όλα ωραία αλλά γιατί έχεις μία μαύρη πούτσα για φώτο προφίλ?Θα σκάσω κανενα βραδυ...
Να σπρώξω στον λαό που περιμενει:
μπύρες, καλαμάκια, προφ. με γευση κ.α.
Αυτό που ανοίγει πόρτα για να πάρει μάτι, ενδιαφέρον!
Η καίρια ερώτηση:
Φθάνει στο σημείο να βγάλει την κοπελα νωριτερα από τον χρόνο για να μπουκαρει αυτή και να συνεχίσει..;
( A la Vassia?)