Αφού τελείωσα, με τον γιατρό και τις απογευματινές δουλειές μου, μπήκα στο πρώτο λεωφορείο που περνούσε, από την Λ. Αλεξάνδρας και κατηφόρησα προς την πιάτσα της Φυλής. Εν τω μεταξύ, το λεωφορείο, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κάθε καρυδιάς καρύδι. Άραβες, καυλάκια, μπαρμπάδες, αραπίνες και κωλόγριες. Άλλο ένα πράγμα, που μου έκανε εντύπωση, ήταν η μπόχα και η απλυσιά. Όχι των αλλοδαπών, αλλά των Ελλήνων. Αυτό, μου το έχουν επισημάνει και αρκετές πουτάνες. Ότι, δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις, οι Πακιστανοί είναι πιο καθαροί από τους Έλληνες. Α, ρε, μαλάκα Νεοέλληνα, πόσο πιο χαμηλά θα φτάσεις ακόμα; Σε φάγανε τα λούσα, τα ακριβά αυτοκίνητα και οι βίλες, με τις πισίνες. Η τσάρκα αφορά το τέλος της πρωινής και την αρχή της απογευματινής βάρδιας. Όσα σπίτια δεν γράφω, είτε δεν μπήκα, είτε ήταν κλειστά.
Φυλής 69Β: Η μελαχρινή, νεαρή, τσατσά, με την πρόστυχη φάτσα και το ωραίο κωλαράκι, παρουσίασε την Μία, μία όμορφη Λατίνα, με καλλίγραμμο σώμα και κωλάρα! Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 74 (αριστερά): Σάρα, νεαρή, ζουμερή Ρωσίδα με βυζάρες. Ήμουν έτοιμος να μπω, αλλά δεν το έκανα, κάτι που μετάνιωσα, αργότερα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 66Δ: Νίκη, απλή γυναίκα, με κανονικό σώμα και ένα μεγάλο τατουάζ στο δεξί της μπούτι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 13 (πάνω): Σόνια, η βετεράνος gilf. Αγέραστη και με σωματάρα, για την ηλικία της. Δυστυχώς, την έχω κόψει εδώ και χρόνια, καθώς έχει εξελιχθεί σε σπαστική και μυγιάγγιχτη. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό
Φωκαίας 17Α: Ελένη, μία μελαχρινή, πολύ λεπτή, πιτσιρίκα, Ρουμάνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 25Α: Γιασμίν, μία μελαχρινή με στραβό στόμα, η οποία εξέπεμπε καύλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Έγινε αλλαγή και ήρθε η Μόνικα, που ήταν πρωινή στο 25Β. Μαζί της θα δούλευε και η Σάρα, η Γυφτό-Βουλγάρα.
Φωκαίας 25Β: . Εύα, εμφανίσιμη, μικρή, Ρουμάνα, με ωραίο πρόσωπο και σωματάκι. Μαζί της η Μόνικα, μελαχρινή Γυφτό-Ρουμάνα, με μικρό στήθος και ικανοποιητικό κώλο. Με καυλάντισε, στο σαλόνι, αλλά δεν πείστηκα. Και οι δύο σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27Α: Καταλίνα, μπάζο Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό milfoni. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Λιοσίων 79Β: Κατερίνα, το Πολωνικό άρμα μάχης, από το
Φωκαίας 27Β και Αγκύρας 12Α. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Βέργας 7 (aka Σαμπινόσπιτο): Ένα ξανθό milf, μεγάλη πατσαβούρα. Νορμάλ πρόγραμμα και δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό, γιατί την ακύρωσα από το πρώτο λεπτό.
Βέργας 6Α: Κατερίνα, μπάζο, milf. Μαζί της δούλευε και η Βικτώρια, μία μπαμπάτσικη νεαρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και βυζάρες. Παρατήρησα ότι έχει πάρει κιλάκια και ο κώλος της έγινε σαν πλατφόρμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός πουστρό-τσάτσος, από το Φωκαίας 25Β.
Διδυμου 27: Ήταν ανοικτό και λειτουργούσε, για όσους ρωτούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Δούλευε η Ελένη, μία ψηλή milf, με αρκετά κιλά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Τα υπόλοιπα σπίτια, της οδού Διδύμου, ήταν κλειστά και στο κομμάτι, από 18 έως 22, δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ, καθώς είτε πωλούνται, είτε ενοικιάζονται.
Επέστρεψα στο Φωκαίας 25Β, όπου δούλευε η Μανταλίνα, μελαχρινή καύλα με γυαλιά και η Μιχαέλα, μία εμφανίσιμη, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και πλαστικά βυζιά. Με έπεισε, από το σαλόνι και πέρασα μαζί της. Μπήκα στο μέσα δωμάτιο, δίπλα από το κουζινάκι. Είχα να γαμήσω εκεί, από εποχές Αντέλας, για όσους παλιούς την θυμούνται. Η Μιχαέλα είναι τίμια γυναίκα, στο κρεβάτι. Ωραίο, βαθύ, γυμνό τσιμπούκι, στήσιμο στα τέσσερα και προσπάθεια για γαμήσι. Γράφω προσπάθεια, γιατί δεν μου σηκωνόταν. Μπήκα μέσα μελάτος, άρχισα να γαμάω δυνατά, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Της είπα να την χύσω στα βυζιά και δέχτηκε. Τον έπαιξα, της τα έριξα πάνω της και η λιτή συνεδρία έλαβε τέλος. Σε καμία περίπτωση, δεν έφταιγε η γυναίκα, ίσα ίσα που ήταν δεκτική και ανεκτική. Έφυγα από την πιάτσα άδειος, από ενέργεια, καθώς είχα χύσει δύο φορές και το στομάχι μου είχε φτάσει στην πλάτη, από την πείνα. Επέστρεψα σπίτι, έφτιαξα μία καρμπονάρα, κούμπωσα ένα μπουκαλάκι Coca-Cola zero, έφαγα και ένα Ροξ, για επιδόρπιο και ήμουν "κούπα", για βραδάκι. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!