Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (12 μέλη και 130 επισκέπτες)

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
358
Πόντοι
20
Αφού τελείωσα, με τον γιατρό και τις απογευματινές δουλειές μου, μπήκα στο πρώτο λεωφορείο που περνούσε, από την Λ. Αλεξάνδρας και κατηφόρησα προς την πιάτσα της Φυλής. Εν τω μεταξύ, το λεωφορείο, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κάθε καρυδιάς καρύδι. Άραβες, καυλάκια, μπαρμπάδες, αραπίνες και κωλόγριες. Άλλο ένα πράγμα, που μου έκανε εντύπωση, ήταν η μπόχα και η απλυσιά. Όχι των αλλοδαπών, αλλά των Ελλήνων. Αυτό, μου το έχουν επισημάνει και αρκετές πουτάνες. Ότι, δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις, οι Πακιστανοί είναι πιο καθαροί από τους Έλληνες. Α, ρε, μαλάκα Νεοέλληνα, πόσο πιο χαμηλά θα φτάσεις ακόμα; Σε φάγανε τα λούσα, τα ακριβά αυτοκίνητα και οι βίλες, με τις πισίνες. Η τσάρκα αφορά το τέλος της πρωινής και την αρχή της απογευματινής βάρδιας. Όσα σπίτια δεν γράφω, είτε δεν μπήκα, είτε ήταν κλειστά.

Φυλής 69Β: Η μελαχρινή, νεαρή, τσατσά, με την πρόστυχη φάτσα και το ωραίο κωλαράκι, παρουσίασε την Μία, μία όμορφη Λατίνα, με καλλίγραμμο σώμα και κωλάρα! Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 74 (αριστερά): Σάρα, νεαρή, ζουμερή Ρωσίδα με βυζάρες. Ήμουν έτοιμος να μπω, αλλά δεν το έκανα, κάτι που μετάνιωσα, αργότερα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66Δ: Νίκη, απλή γυναίκα, με κανονικό σώμα και ένα μεγάλο τατουάζ στο δεξί της μπούτι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 13 (πάνω): Σόνια, η βετεράνος gilf. Αγέραστη και με σωματάρα, για την ηλικία της. Δυστυχώς, την έχω κόψει εδώ και χρόνια, καθώς έχει εξελιχθεί σε σπαστική και μυγιάγγιχτη. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό

Φωκαίας 17Α: Ελένη, μία μελαχρινή, πολύ λεπτή, πιτσιρίκα, Ρουμάνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Α: Γιασμίν, μία μελαχρινή με στραβό στόμα, η οποία εξέπεμπε καύλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Έγινε αλλαγή και ήρθε η Μόνικα, που ήταν πρωινή στο 25Β. Μαζί της θα δούλευε και η Σάρα, η Γυφτό-Βουλγάρα.

Φωκαίας 25Β: . Εύα, εμφανίσιμη, μικρή, Ρουμάνα, με ωραίο πρόσωπο και σωματάκι. Μαζί της η Μόνικα, μελαχρινή Γυφτό-Ρουμάνα, με μικρό στήθος και ικανοποιητικό κώλο. Με καυλάντισε, στο σαλόνι, αλλά δεν πείστηκα. Και οι δύο σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Καταλίνα, μπάζο Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό milfoni. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Λιοσίων 79Β: Κατερίνα, το Πολωνικό άρμα μάχης, από το Φωκαίας 27Β και Αγκύρας 12Α. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Βέργας 7 (aka Σαμπινόσπιτο): Ένα ξανθό milf, μεγάλη πατσαβούρα. Νορμάλ πρόγραμμα και δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό, γιατί την ακύρωσα από το πρώτο λεπτό.

Βέργας 6Α: Κατερίνα, μπάζο, milf. Μαζί της δούλευε και η Βικτώρια, μία μπαμπάτσικη νεαρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και βυζάρες. Παρατήρησα ότι έχει πάρει κιλάκια και ο κώλος της έγινε σαν πλατφόρμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός πουστρό-τσάτσος, από το Φωκαίας 25Β.

Διδυμου 27: Ήταν ανοικτό και λειτουργούσε, για όσους ρωτούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Δούλευε η Ελένη, μία ψηλή milf, με αρκετά κιλά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

20260127_180547.jpg

Τα υπόλοιπα σπίτια, της οδού Διδύμου, ήταν κλειστά και στο κομμάτι, από 18 έως 22, δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ, καθώς είτε πωλούνται, είτε ενοικιάζονται.

20260127_180642.jpg

Επέστρεψα στο Φωκαίας 25Β, όπου δούλευε η Μανταλίνα, μελαχρινή καύλα με γυαλιά και η Μιχαέλα, μία εμφανίσιμη, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και πλαστικά βυζιά. Με έπεισε, από το σαλόνι και πέρασα μαζί της. Μπήκα στο μέσα δωμάτιο, δίπλα από το κουζινάκι. Είχα να γαμήσω εκεί, από εποχές Αντέλας, για όσους παλιούς την θυμούνται. Η Μιχαέλα είναι τίμια γυναίκα, στο κρεβάτι. Ωραίο, βαθύ, γυμνό τσιμπούκι, στήσιμο στα τέσσερα και προσπάθεια για γαμήσι. Γράφω προσπάθεια, γιατί δεν μου σηκωνόταν. Μπήκα μέσα μελάτος, άρχισα να γαμάω δυνατά, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Της είπα να την χύσω στα βυζιά και δέχτηκε. Τον έπαιξα, της τα έριξα πάνω της και η λιτή συνεδρία έλαβε τέλος. Σε καμία περίπτωση, δεν έφταιγε η γυναίκα, ίσα ίσα που ήταν δεκτική και ανεκτική. Έφυγα από την πιάτσα άδειος, από ενέργεια, καθώς είχα χύσει δύο φορές και το στομάχι μου είχε φτάσει στην πλάτη, από την πείνα. Επέστρεψα σπίτι, έφτιαξα μία καρμπονάρα, κούμπωσα ένα μπουκαλάκι Coca-Cola zero, έφαγα και ένα Ροξ, για επιδόρπιο και ήμουν "κούπα", για βραδάκι. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
Μιχαέλα όντως πολύ θερμή και από δική μου εμπειρία. Πολύ καλή από το σαλόνι, σχεδόν ξεκίνησε η πράξη απο εκεί δηλαδή, απλα πήγαμε ως το δωμάτιο για να βγούν τα ρούχα :P πολύ δοτική μέσα.

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
358
Πόντοι
20
Ιάσονος 34 σκαλιά επάνω, 2η βάρδια μια νεαρή, μέτρια εμφάνιση, 15 ευρώ, ρουμάνα είπε, προσοχή: είναι χαμογελαστή στο σαλόνι και μέσα ούτε στα τέσσερα δε γυρνούσε, έσπρωχνε με τα πόδια στο normal και στα 5 λεπτά την φώναξαν απο έξω. Ελπίζω να σώσω κάποιον.

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
63
Like
6.476
Πόντοι
7.621
Συνοπτικά Βικτώρια
2η βάρδια
Φωκαίας 7 υπόγειο>Σάμμυ
Φωκαίας 7 ισόγειο>Ηλέκτρα
Φωκάιας 9>Άννυ,Σάρα
Φωκαίας 17α>Ελένη νέα ρουμάνα
Φωκαίας 25α>Σάρα η γνωστή απο το 25β,Μόνικα
Φωκαίας 25β>Μιχαέλα μουνάρα μιλφ απο Φιλιππίδου και Μανταλένα
Φωκάιας 27α>Μέλανι και άλλη μια που είπε ο τσατσος ότι πήγε σουπερμάρκετ και επιστρέφει
Αχαρνών 86 ή Φωκαίας 27γ>Βαλεντίνα,Λουτσίανα,και άλλη μια αδιάφορη λατίνα που δε θυμάμαι όνομα
Φιλλιπίδου 11α>Τζένυ και η καυλιάρα μιλφάρα Ιζαμπέλλα που με θυμήθηκε
Φιλιππίδου 11β>Τζόυλια και άλλη μια στο δωμάτιο λατίνα
Φυλής 54β>Αουρόρα
Φυλής 72 υπόγειο>Βανέσσα
Φυλής 72 ισόγειο>Ειρήνη
Φυλής 59 ισόγειο>Δύο λατίνες με την τρελάρα τσα2
Φυλης 61>άλλη μια λατίνα που δε θυμάμαι...
Φυλής 84α>Ράνια
Φυλής65α>Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 65β>Κορίνα
Φυλής 86β>Νέλλυ
Φυλής 67>Άννα Μαρία,Έλενα
Φυλής 69β>Ντενίζ,Μία ,με καυλιάρα τσα2 ήθελα αυτή να γαμήσω και όχι αυτές
Φυλής 71β>Πόρσε Boxster ,και Σοφία πολύ όμορφη λατίνα
Φυλής 105α>Αδιάφορη chubby λατίνα
Φυλής 109β >Μαρία

Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
63
Like
6.476
Πόντοι
7.621
Κατηφόρα και ΣΤ.Λαρίσης
2η βάρδια
Λιοσίων 73α>Μελίσσα
Λιοσίων 73β>Έμμυ,Άντρεα
Χωματίανου κλειστά
Βέργας 7 πάνω έκλεισε
και κάτω δε μου άνοιγαν...
Βέργας 6β>Λίλιαν
Τροφωνίου 11>Μια γριά δεν είπε όνομα ,έφυγα....
3η βάρδια συνεχίζουμε Σταθμό
Λιοσίων 73β>Καταλίνα ,Άντρεα
Λιοσίων 73α>Ξανα Μελίσσα
Βέργας 3>3 μπάζα χοντρές συγκράτησα μόνο τη Ναταλία...
Εξηκίου 18γ>Έλλη
ανηφόρα ξανά και
3η βάρδια Βικτώρια
Φυλής 86β>Καυλιάρα Αντελίνα
Φυλής 67>πάλι Έλενα,Άννα-Μαρία
Φυλής 84α>είδα Κορίνα να εισέρχεται
Φιλιππίδου 11α>Τζένιφερ,Βίκυ,Ντανιέλα,ένας ρώτησε τη γνωστή τσα2 αν μπορεί να περάσει μαζί της...
Φωκάιας 25β>Μόνικα,Μανταλένα ,αυτή τη φορά με τσάτσο λούκ Τρυφωνας Σαμαράς
Φωκαίας 9>ξανά Άννυ,Σάρα

Τελευταία τροποποίηση:

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.560
Πόντοι
2.411
11:30 μεχρι 2 οι κοπελες που ειδα,

Ιασωνος 44 δεξια στο βαθος η Μαριαννα και η Σολ, Κολομβιανες

Ιασωνος 37Β η Βανεσσα

Ιασωνος πορνομολ κλειστο απο εχθες, εκτος αν ειναι πιο πολλες μερες κλειστο

Ιασωνος 44Β Νικολ και Σαρα

Ιασωνος 43 Τζεσσικα, Κορινα, Στελλα και μια 4η που δεν κρατησα ονομα

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
663
Πόντοι
81
Συναγωνιστές Μου λόγω του ότι είστε πολύ ενημερωμένη μια ερώτηση θέλω να κάνω έπεσε στα αυτιά μου ότι κάπου στο μετάξι Εργάζεται πάλι αυτό τον καιρό η Πέπη Η Τσεσμελή Η γνωστή από την τηλεόραση που παλιότερα ήταν πάλι μετάξι αλλά ακόμα πιο παλιά και φυλής Ξέρει κάποιος από σας κάτι έχει πάρει το μάτι σας που και πως γιατί κάνει καλα γαμήσια και θέλω να την Επισκεφτώ Όποιος ξέρει άς με ενημερώσει έστω και με Π.Μ
Αν δεν θέλει εδώ στο νήμα ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Αλήθεια?? Για την Πεπη και μόνο....θα πήγαινα Μεταξι!!!!!!!

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.459
Πόντοι
3.656
Συναγωνιστές Μου λόγω του ότι είστε πολύ ενημερωμένη μια ερώτηση θέλω να κάνω έπεσε στα αυτιά μου ότι κάπου στο μετάξι Εργάζεται πάλι αυτό τον καιρό η Πέπη Η Τσεσμελή Η γνωστή από την τηλεόραση που παλιότερα ήταν πάλι μετάξι αλλά ακόμα πιο παλιά και φυλής Ξέρει κάποιος από σας κάτι έχει πάρει το μάτι σας που και πως γιατί κάνει καλα γαμήσια και θέλω να την Επισκεφτώ Όποιος ξέρει άς με ενημερώσει έστω και με Π.Μ
Τύπε έπεσε στα αυτιά σου αν είναι στο 10ρικο με φουλ πρόγραμμα;
:coffee:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046

Αλήθεια?? Για την Πεπη και μόνο....θα πήγαινα Μεταξι!!!!!!!

Συμφωνώ αλλά πως θα μάθουμε;;;

Τύπε έπεσε στα αυτιά σου αν είναι στο 10ρικο με φουλ πρόγραμμα;
:coffee:
Καλημέρα Μύστες!:glasses:

Ρε σεις, αυτή, η Πέπη, ήταν γύρω στα 100 κιλά τότε...
Τώρα, πιθανότατα, θα μπορεί να σβερκωνει την Πολωνέζα με το ένα χέρι και να την φέρνει βόλτες...

Εγώ, πάντως δεν θα έσκαγα μονος μου:sunglasses:.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Υπαρχει καποιος, να μου πει κάτι, για κάποια άλλη...;
Η' να ξαναπάω ντούγρου στο ΤουρλοΒικτωριακι στο Μετάξι?

Πονάει και η μέση από την τελευταία Καβάλα που της έριξα...
Εν τω μεταξύ, ήταν έτοιμη για Ακά, αλλά δεν της λέω τίποτα. Το παίζω Κινεζος.
Την γονατίζω, σκάω μπροστά της, γουρλώνει μάτια...
Θα της πω ρούφα μόνο και θα σου εξηγήσω μετά!!!

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.910
Πόντοι
216
Καλημέρα μύστες μήπως ξέρεις κάνεις τί
Αφού τελείωσα, με τον γιατρό και τις απογευματινές δουλειές μου, μπήκα στο πρώτο λεωφορείο που περνούσε, από την Λ. Αλεξάνδρας και κατηφόρησα προς την πιάτσα της Φυλής. Εν τω μεταξύ, το λεωφορείο, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κάθε καρυδιάς καρύδι. Άραβες, καυλάκια, μπαρμπάδες, αραπίνες και κωλόγριες. Άλλο ένα πράγμα, που μου έκανε εντύπωση, ήταν η μπόχα και η απλυσιά. Όχι των αλλοδαπών, αλλά των Ελλήνων. Αυτό, μου το έχουν επισημάνει και αρκετές πουτάνες. Ότι, δηλαδή, σε πολλές περιπτώσεις, οι Πακιστανοί είναι πιο καθαροί από τους Έλληνες. Α, ρε, μαλάκα Νεοέλληνα, πόσο πιο χαμηλά θα φτάσεις ακόμα; Σε φάγανε τα λούσα, τα ακριβά αυτοκίνητα και οι βίλες, με τις πισίνες. Η τσάρκα αφορά το τέλος της πρωινής και την αρχή της απογευματινής βάρδιας. Όσα σπίτια δεν γράφω, είτε δεν μπήκα, είτε ήταν κλειστά.

Φυλής 69Β: Η μελαχρινή, νεαρή, τσατσά, με την πρόστυχη φάτσα και το ωραίο κωλαράκι, παρουσίασε την Μία, μία όμορφη Λατίνα, με καλλίγραμμο σώμα και κωλάρα! Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 74 (αριστερά): Σάρα, νεαρή, ζουμερή Ρωσίδα με βυζάρες. Ήμουν έτοιμος να μπω, αλλά δεν το έκανα, κάτι που μετάνιωσα, αργότερα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66Δ: Νίκη, απλή γυναίκα, με κανονικό σώμα και ένα μεγάλο τατουάζ στο δεξί της μπούτι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 13 (πάνω): Σόνια, η βετεράνος gilf. Αγέραστη και με σωματάρα, για την ηλικία της. Δυστυχώς, την έχω κόψει εδώ και χρόνια, καθώς έχει εξελιχθεί σε σπαστική και μυγιάγγιχτη. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό

Φωκαίας 17Α: Ελένη, μία μελαχρινή, πολύ λεπτή, πιτσιρίκα, Ρουμάνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Α: Γιασμίν, μία μελαχρινή με στραβό στόμα, η οποία εξέπεμπε καύλα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Έγινε αλλαγή και ήρθε η Μόνικα, που ήταν πρωινή στο 25Β. Μαζί της θα δούλευε και η Σάρα, η Γυφτό-Βουλγάρα.

Φωκαίας 25Β: . Εύα, εμφανίσιμη, μικρή, Ρουμάνα, με ωραίο πρόσωπο και σωματάκι. Μαζί της η Μόνικα, μελαχρινή Γυφτό-Ρουμάνα, με μικρό στήθος και ικανοποιητικό κώλο. Με καυλάντισε, στο σαλόνι, αλλά δεν πείστηκα. Και οι δύο σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Καταλίνα, μπάζο Φολό-Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό milfoni. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Λιοσίων 79Β: Κατερίνα, το Πολωνικό άρμα μάχης, από το Φωκαίας 27Β και Αγκύρας 12Α. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Βέργας 7 (aka Σαμπινόσπιτο): Ένα ξανθό milf, μεγάλη πατσαβούρα. Νορμάλ πρόγραμμα και δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό, γιατί την ακύρωσα από το πρώτο λεπτό.

Βέργας 6Α: Κατερίνα, μπάζο, milf. Μαζί της δούλευε και η Βικτώρια, μία μπαμπάτσικη νεαρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και βυζάρες. Παρατήρησα ότι έχει πάρει κιλάκια και ο κώλος της έγινε σαν πλατφόρμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός πουστρό-τσάτσος, από το Φωκαίας 25Β.

Διδυμου 27: Ήταν ανοικτό και λειτουργούσε, για όσους ρωτούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Δούλευε η Ελένη, μία ψηλή milf, με αρκετά κιλά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

20260127_180547.jpg

Τα υπόλοιπα σπίτια, της οδού Διδύμου, ήταν κλειστά και στο κομμάτι, από 18 έως 22, δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ, καθώς είτε πωλούνται, είτε ενοικιάζονται.

20260127_180642.jpg

Επέστρεψα στο Φωκαίας 25Β, όπου δούλευε η Μανταλίνα, μελαχρινή καύλα με γυαλιά και η Μιχαέλα, μία εμφανίσιμη, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και πλαστικά βυζιά. Με έπεισε, από το σαλόνι και πέρασα μαζί της. Μπήκα στο μέσα δωμάτιο, δίπλα από το κουζινάκι. Είχα να γαμήσω εκεί, από εποχές Αντέλας, για όσους παλιούς την θυμούνται. Η Μιχαέλα είναι τίμια γυναίκα, στο κρεβάτι. Ωραίο, βαθύ, γυμνό τσιμπούκι, στήσιμο στα τέσσερα και προσπάθεια για γαμήσι. Γράφω προσπάθεια, γιατί δεν μου σηκωνόταν. Μπήκα μέσα μελάτος, άρχισα να γαμάω δυνατά, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Της είπα να την χύσω στα βυζιά και δέχτηκε. Τον έπαιξα, της τα έριξα πάνω της και η λιτή συνεδρία έλαβε τέλος. Σε καμία περίπτωση, δεν έφταιγε η γυναίκα, ίσα ίσα που ήταν δεκτική και ανεκτική. Έφυγα από την πιάτσα άδειος, από ενέργεια, καθώς είχα χύσει δύο φορές και το στομάχι μου είχε φτάσει στην πλάτη, από την πείνα. Επέστρεψα σπίτι, έφτιαξα μία καρμπονάρα, κούμπωσα ένα μπουκαλάκι Coca-Cola zero, έφαγα και ένα Ροξ, για επιδόρπιο και ήμουν "κούπα", για βραδάκι. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
Καλημέρα φίλε από Διδυμου 27 μήπως ξέρεις τίποτα για τήν Ιβανα αν συνεχίζει εκεί ή αν έχει πάει κάπου αλλού;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
έπεσε στα αυτιά μου ότι κάπου στο μετάξι Εργάζεται πάλι αυτό τον καιρό η Πέπη Η Τσεσμελή Η γνωστή από την τηλεόραση
Η Πέπη είναι στο Κολοκυνθούς 38β με το συνθηματικό για να μπεις "προβατίνα"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
338.226
Πόντοι
49.090
Φωκαιας 69β σημερα απογευματινή βάρδια τσατσά ήταν μια πιτσιρικά με ωραίο κολο...μου θύμισε την Κατερίνα την Ρουμάνα...παρουσίασε 2 κοπέλες μα προτίμησα την τσατσά...βέβαια έφαγα πόρτα
Αυτή είναι

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.075
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Ρε μαγκες η τσατσα/τρεβελι στο Φιλ11 ξερει κανεις αν γαμιεται και αν ναι με ποσο?χθες μονο πιπα μου ελεγε...
Φιλαράκι, ξεκινά με αυτό που σου προσφέρει αρχικά. Χτίσε "σχέση".
Όταν δεις αργοτερα ότι σε παίρνει, κάνε κινηση/κουβέντα...

Ntani@69

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Με τα διχτυωτό που έβγαινε ?βγαίνει?και την αύρα που έβγαζε σαν να βαριέται..απλα δεν μου εκανε αίσθηση..με φόρμα εφαρμοστη που τονιζε τα οποσθια της...απλα ηθελα να της την βγάλω...

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
663
Πόντοι
81
Καλημέρα Μύστες!:glasses:

Ρε σεις, αυτή, η Πέπη, ήταν γύρω στα 100 κιλά τότε...
Τώρα, πιθανότατα, θα μπορεί να σβερκωνει την Πολωνέζα με το ένα χέρι και να την φέρνει βόλτες...

Εγώ, πάντως δεν θα έσκαγα μονος μου:sunglasses:.
Δεν την ακολουθεις στα social για αυτο τα λες αυτά. Εχει αδυνατισει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ξερεις!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom