Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη, μετά από δίμηνη απουσία, για εργασία, στο εξωτερικό. Ακολούθησαν 9 ημέρες διακοπές, στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Εκεί συνάντησα φίλους και πρώην συναδέλφους. Περπάτησα σε οδό, στην Άνω Πόλη, που φημολογείται ότι υπάρχει πύλη για άλλη διάσταση. Γάμησα amateur πόρνη, σε μυστικό οίκο ανοχής και βγήκα για καφέ με πρώην κατάδικο. Επισκέφθηκα στοιχειωμένο σπίτι, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας και έκανα μπουρδελότσαρκα στην πιάτσα. Ομως, παρόλα αυτά, ένιωθα ένα μικρό κενό, μέσα στην ψυχή μου. Έτσι, μόλις έφτασα στην Αθήνα, αποφάσισα να τσαρκάρω στο βρωμερό Εμετουργείο. Η τσάρκα αφορά την απογευματινή βάρδια, η οποία έλαβε μέρος εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης. Όπως γνωρίζετε, ο μπουρδελιάρης δεν χαμπαριάζει από καιρικά φαινόμενα. Είναι σαν τα F4-E Phandom II, της 338 Μοίρας Διώξεως - Βομβαρδισμού. Επιχειρούν παντώς καιρού.
Ιάσωνος 1Α: Μαρίνα, τραγικό gilf, με κωλόφατσα. Απλό πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Ιάσωνος 1Β (αριστερά): Βαλέρια, ασχημομούρα mlf, με πολύ μέτριο σώμα. Γεμάτα δωμάτια και κόσμος να αναμένει την σειρά του, στο σαλόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Ιάσωνος 1Β (δεξιά): Μαργαρίτα, ξανθιά gilf, πολύ χοντρή. Αν και μπάζο ολκής, από εμφάνιση, εξέπεμπε μία θετική αύρα. Είχε κοτσιδάκια, τα μαλλιά της και έβγαζε μία τσαχπινιά, στο σαλονάρισμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Ιάσωνος 1Γ: Δύο τραγικά gilfs. Η Τάνια και η Τατιάνα. Η μία, πιο μπάζο από την άλλη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Ειλικρινά, ρε μάγκες, εάν κάνετε σαν τρελοί, για αυτές τις τραγικές γριές, πρέπει να το κοιτάξετε. Πέθανε και ο Σούρας και δεν έχω κάνα καλό ψυχίατρο, να σας συστήσω.
Συνέχισα την τσάρκα μου, πηγαίνοντας προς την καρδιά της Ιάσωνος. Σε ενα σημείο του δρόμου, είδα πολλές σύριγγες καταγής. Ήταν όλες χρησιμοποιημένες. Τα πρεζόνια είχαν σουτάρει την παραμύθα και μόλις έσκασαν οι πρώτες σταγόνες βροχής, πέταξαν τα γκανάκια χάμω και την κοπάνησαν από την πιάτσα.
Δίπλα από τα σέα βρισκόταν, παρατημένη, μία μερίδα φαγητό. Λογικά ήταν ευγενικη χορηγία, από το συσσίτιο του Δήμου. Δίπλα της υπήρχε και μία μπύρα. Βλέπετε, ο άγνωστος πρεζάκιας δεν μπορούσε να την φάει ξεροσφύρι. Τώρα που ξανακοιτάω την φωτογραφία, φαίνεται πως το φαγητό ήταν για τα σκουπίδια, καθώς το πακέτο ήταν γεμάτο.
Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς, με αποτέλεσμα η πιάτσα να έχει ερημώσει. Η συγκεκριμένη πιάτσα είναι τόσο βρώμικη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που δεν ξεπλένετε και δεν ξεβρωμίζει με τίποτα, όσο νερό και να πέσει.
Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Αναστασία, νόστιμο μελαχρινό milf, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο). Δύο κοπέλες, milfs. Η Χριστίνα, πολύ μέτριας εμφάνισης, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, με χύσιμο στο στήθος. Μαζί της η Ντάρια, εάν άκουσα καλά. Πολύ αδύνατη, με μικρό στήθος, μαλλί μέχρι τους ώμους και καυλόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Είχα ψηθεί να περάσω, αλλά την δεύτερη φορά που κατέβηκα, παρατήρησα ότι είχε δεμένο ένα δάχτυλο της, με γάζα. Μάλλον το είχε κόψει, κάτι το οποίο με ξενέρωσε.
Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες. Μία μπαμπάτσικη Βραζιλιάνα, η οποία μόλις είχε φτάσει από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την τσατσά. Νορμάλ πρόγραμμα. Μαζί της δούλευε και το γνωστό granny, Ελένη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Φαίνεται πως τα έκοψε τα ακάποτα γαμήσια και δεν δίνει ούτε τον κώλο της. Εγώ την πίστεψα, αυτή πίστεψε τον εαυτό της; Πάντως, έμοιαζε να έχει πάρει κιλάκια.
Ιάσωνος 44Β: Η γνωστή gilf Φωτεινή. Πέρασα μαζί της, για άλλη μία φορά. Αγέραστη, όπως πάντα, με φουλ ενέργεια. Ρούφηξε με μανία τα τριχωτά μου αρχίδια, πήρε λίγο πιπούλα και στήθηκε για ιεραποστολικό γαμήσι. Ακολούθησε άγριο σπρώξιμο, από μέρους μου, το οποίο οδήγησε σε ένα δυνατό χύσιμο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε, η συνεδρία.
Ξαλαφρωμένος, πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Καθώς περίμενα, στην στάση του λεωφορείου, χάζευα την κίνηση στους πλημμυρισμένους δρόμους.
Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς και φαίνεται πως δημιουργούσε προβλήματα, καθώς ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ η σειρήνα του "ούρλιαζε".
"Σε τι μπουρδέλο κράτος ζούμε", σκέφτηκα. Αρκεί μία απλή βροχή και τα πάντα καταρρέουν. Γελάω, κάθε φορά που σκέφτομαι κάποιους άμπαλους, ακροδεξιούς, οι οποίοι ονειρεύονται πόλεμο, με τους "απέναντι".
Καθώς ήμουν βυθισμένος στις σκέψεις μου, το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα graffiti, το οποίο βρισκόταν απέναντι από την στάση.
Δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα του. Πάντως, η εικόνα των δύο κουστουμάτων μου έφερε άσχημες εικόνες, στο μυαλό μου. Μου θύμισε αυτούς τους τύπους, οι οποίοι εργάζονται ως στελέχη πολυεθνικών. Αυτοί, που οι γραβάτες τους κρέμονται σε άδειες καρδιές. Που μιλάνε για θρησκεία και οικογένεια και κάποια Παρασκευή, πρωί, δεν θα διστάσουν να απολύσουν κάμποσους φουκαράδες. Βλέπετε, φίλοι μου, η ζωή είναι γεμάτη από πουτάνες και νταβατζήδες. Οι πρώτες σκίζονται, για να βγάλουν τα φράγκα και οι δεύτεροι τα κονομάνε, αφού είναι διαπλεκόμενοι και κολλητάρια με το σύστημα.
Οι σκέψεις μου διακόπηκαν, καθώς έφτασε το λεωφορείο. Επιβιβάστηκα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής, για το σπίτι μου, αδειάζοντας το κεφάλι μου από κάθε λογής σκέψη.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!