Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (16 μέλη και 342 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.462
Πόντοι
446
Mε Τζενιφερ εκει ξαναμπηκα αλλα η τσα με τα γυαλια εδιωχνε τον περιττο κοσμο και καλα εκανε!Απο τα χειροτερα δωματια οπως κ ολα οσα ειναι προς τους δρομους!Αλλα παιζουν πρωταρχικο ρολο οι συμπεριφορες!Κ τα δυο,το οτι ειμαστε εξω στο δρομο δε σημαινει οτι γκαριζουμε διπλα απο παραθυρα σα να μη τρεχει κ τιποτα!Ποσο μαλλον μεσα!Ακομη το ανοιξε-κλεισε τον πορτων σπαει τα νευρα μας αν εισαι κοντα στις πορτες κ ακους η χαιρετουρα,μονο βαθια δωματια,δεν αξιζουν ολα τα αλλα!
Η καλυτερη ωρα ειναι τωρα να πας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-20:00,μιας και ειχε ρωτησει και ο μαν εχω να πω οτι σχεδον παντα βρισκω ελευθερα τα μεγαλα χαρτια του 20ρικου αυτες τις ωρες,πες το ηρεμια πριν την καταιγιδα.Προφανως γιατι ο Ελληνας (και ο καθε λογης ελληνοποιημενος τεφαλ) βγαινει για πιωμα κατα τις 22:00 και μετα απο ωρες παει στις πουτανες βολτα,δε θα βγει πιο πριν.Ακομα και τα μαλακιστηρια πινουν τσιγαρα και καμια μυτια ντεπον αυτη την ωρα πολυ σπανια θα κανουν επελαση ετσι νωρις.Κυριως μαστορια και εργαζομενους πετυχαινεις που σχολανε και πανε να ριξουν ενα μανικι πριν ξεραθουν στον υπνο.Δεν ειναι οτι παω καθε παρασκευη αλλα η εμπειρια μου αυτο εχει δειξει.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.291
Πόντοι
2.916
Η καλυτερη ωρα ειναι τωρα να πας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-20:00,μιας και ειχε ρωτησει και ο μαν εχω να πω οτι σχεδον παντα βρισκω ελευθερα τα μεγαλα χαρτια του 20ρικου αυτες τις ωρες,πες το ηρεμια πριν την καταιγιδα.Προφανως γιατι ο Ελληνας (και ο καθε λογης ελληνοποιημενος τεφαλ) βγαινει για πιωμα κατα τις 22:00 και μετα απο ωρες παει στις πουτανες βολτα,δε θα βγει πιο πριν.Ακομα και τα μαλακιστηρια πινουν τσιγαρα και καμια μυτια ντεπον αυτη την ωρα πολυ σπανια θα κανουν επελαση ετσι νωρις.Κυριως μαστορια και εργαζομενους πετυχαινεις που σχολανε και πανε να ριξουν ενα μανικι πριν ξεραθουν στον υπνο.Δεν ειναι οτι παω καθε παρασκευη αλλα η εμπειρια μου αυτο εχει δειξει.
Προσωπικα μεχρι κ νυχτα εχω πετυχει ηρεμια,μεχρι κ ολομοναχος ειμουν,το χθεσινο ηταν αρρωστημενο!Μου φαινεται οτι εκτος των παρατηρησεων ειναι θεμα στιγμης.Ακομα κ αν σκαει παρεα που κανει τουρ αν προλαβεις ειναι σα να μην υπηρξαν.Επρεπε να μπω στο 69β που χε ησυχια,ευκαιρια που προσπερασα κακως.Λαρισης για μενα τα καλυτερα,ηρεμια.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
Ξέρει κανένας ποιες μέρες δουλεύει πρωινή η Λουάνα (ΚωλοΤατου)
στο Ι31? Έχει standard μέρες;
Δεν την πετυχαίνω ποτέ λέμε. Κάθε φορά είναι μόνο αυτές οι γελαδερες, οι Paraguases... Ισαμπελλα και σια...

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.462
Πόντοι
446
Προσωπικα μεχρι κ νυχτα εχω πετυχει ηρεμια,μεχρι κ ολομοναχος ειμουν,το χθεσινο ηταν αρρωστημενο!Μου φαινεται οτι εκτος των παρατηρησεων ειναι θεμα στιγμης.Ακομα κ αν σκαει παρεα που κανει τουρ αν προλαβεις ειναι σα να μην υπηρξαν.Επρεπε να μπω στο 69β που χε ησυχια,ευκαιρια που προσπερασα κακως.Λαρισης για μενα τα καλυτερα,ηρεμια.
Πριν μια βδομαδα πηρα Ιζαμπελα χωρις αναμονη στις 20:00 περιπου,το οτι δεν περασα καλα ειναι αλλη ιστορια και εχει να κανει ΚΑΙ με εμενα και την κουραση μου.Αλλα απο κοσμο ειχε μονο λιγο και νορμαλ που εψαχνε να γαμησει ,δεν ειχαν πιασει βαρδια τα γνωστα ναυαγια και ολη η πιατσα ειχε μονο μια παρεα βλαμμενων πιτσιρικαδων που καναν θορυβο αλλα ηταν ακακοι.Τις ωρες που πας εσυ τι ακριβως περιμενεις να γινει εκει περα ειναι σα να τα θες λιγο κι εσυ..

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
44
Πόντοι
1
καλησπέρα,δουλεύει η Μπιουτη ή η Μπέκυ σήμερα;ξέρει κανείς;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.174
Πόντοι
736
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη, μετά από δίμηνη απουσία, για εργασία, στο εξωτερικό. Ακολούθησαν 9 ημέρες διακοπές, στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Εκεί συνάντησα φίλους και πρώην συναδέλφους. Περπάτησα σε οδό, στην Άνω Πόλη, που φημολογείται ότι υπάρχει πύλη για άλλη διάσταση. Γάμησα amateur πόρνη, σε μυστικό οίκο ανοχής και βγήκα για καφέ με πρώην κατάδικο. Επισκέφθηκα στοιχειωμένο σπίτι, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας και έκανα μπουρδελότσαρκα στην πιάτσα. Ομως, παρόλα αυτά, ένιωθα ένα μικρό κενό, μέσα στην ψυχή μου. Έτσι, μόλις έφτασα στην Αθήνα, αποφάσισα να τσαρκάρω στο βρωμερό Εμετουργείο. Η τσάρκα αφορά την απογευματινή βάρδια, η οποία έλαβε μέρος εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης. Όπως γνωρίζετε, ο μπουρδελιάρης δεν χαμπαριάζει από καιρικά φαινόμενα. Είναι σαν τα F4-E Phandom II, της 338 Μοίρας Διώξεως - Βομβαρδισμού. Επιχειρούν παντώς καιρού.

overlay-image (5).jpg

Ιάσωνος 1Α: Μαρίνα, τραγικό gilf, με κωλόφατσα. Απλό πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (αριστερά): Βαλέρια, ασχημομούρα mlf, με πολύ μέτριο σώμα. Γεμάτα δωμάτια και κόσμος να αναμένει την σειρά του, στο σαλόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (δεξιά): Μαργαρίτα, ξανθιά gilf, πολύ χοντρή. Αν και μπάζο ολκής, από εμφάνιση, εξέπεμπε μία θετική αύρα. Είχε κοτσιδάκια, τα μαλλιά της και έβγαζε μία τσαχπινιά, στο σαλονάρισμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Γ: Δύο τραγικά gilfs. Η Τάνια και η Τατιάνα. Η μία, πιο μπάζο από την άλλη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ειλικρινά, ρε μάγκες, εάν κάνετε σαν τρελοί, για αυτές τις τραγικές γριές, πρέπει να το κοιτάξετε. Πέθανε και ο Σούρας και δεν έχω κάνα καλό ψυχίατρο, να σας συστήσω.
Συνέχισα την τσάρκα μου, πηγαίνοντας προς την καρδιά της Ιάσωνος. Σε ενα σημείο του δρόμου, είδα πολλές σύριγγες καταγής. Ήταν όλες χρησιμοποιημένες. Τα πρεζόνια είχαν σουτάρει την παραμύθα και μόλις έσκασαν οι πρώτες σταγόνες βροχής, πέταξαν τα γκανάκια χάμω και την κοπάνησαν από την πιάτσα.

20260121_164155.jpg

Δίπλα από τα σέα βρισκόταν, παρατημένη, μία μερίδα φαγητό. Λογικά ήταν ευγενικη χορηγία, από το συσσίτιο του Δήμου. Δίπλα της υπήρχε και μία μπύρα. Βλέπετε, ο άγνωστος πρεζάκιας δεν μπορούσε να την φάει ξεροσφύρι. Τώρα που ξανακοιτάω την φωτογραφία, φαίνεται πως το φαγητό ήταν για τα σκουπίδια, καθώς το πακέτο ήταν γεμάτο.

20260121_164203.jpg

Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς, με αποτέλεσμα η πιάτσα να έχει ερημώσει. Η συγκεκριμένη πιάτσα είναι τόσο βρώμικη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που δεν ξεπλένετε και δεν ξεβρωμίζει με τίποτα, όσο νερό και να πέσει.

20260121_164320.jpg

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Αναστασία, νόστιμο μελαχρινό milf, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο). Δύο κοπέλες, milfs. Η Χριστίνα, πολύ μέτριας εμφάνισης, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, με χύσιμο στο στήθος. Μαζί της η Ντάρια, εάν άκουσα καλά. Πολύ αδύνατη, με μικρό στήθος, μαλλί μέχρι τους ώμους και καυλόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Είχα ψηθεί να περάσω, αλλά την δεύτερη φορά που κατέβηκα, παρατήρησα ότι είχε δεμένο ένα δάχτυλο της, με γάζα. Μάλλον το είχε κόψει, κάτι το οποίο με ξενέρωσε.

Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες. Μία μπαμπάτσικη Βραζιλιάνα, η οποία μόλις είχε φτάσει από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την τσατσά. Νορμάλ πρόγραμμα. Μαζί της δούλευε και το γνωστό granny, Ελένη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Φαίνεται πως τα έκοψε τα ακάποτα γαμήσια και δεν δίνει ούτε τον κώλο της. Εγώ την πίστεψα, αυτή πίστεψε τον εαυτό της; Πάντως, έμοιαζε να έχει πάρει κιλάκια.

Ιάσωνος 44Β: Η γνωστή gilf Φωτεινή. Πέρασα μαζί της, για άλλη μία φορά. Αγέραστη, όπως πάντα, με φουλ ενέργεια. Ρούφηξε με μανία τα τριχωτά μου αρχίδια, πήρε λίγο πιπούλα και στήθηκε για ιεραποστολικό γαμήσι. Ακολούθησε άγριο σπρώξιμο, από μέρους μου, το οποίο οδήγησε σε ένα δυνατό χύσιμο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε, η συνεδρία.

Ξαλαφρωμένος, πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Καθώς περίμενα, στην στάση του λεωφορείου, χάζευα την κίνηση στους πλημμυρισμένους δρόμους.

20260121_171705.jpg

Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς και φαίνεται πως δημιουργούσε προβλήματα, καθώς ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ η σειρήνα του "ούρλιαζε".

20260121_171703.jpg

"Σε τι μπουρδέλο κράτος ζούμε", σκέφτηκα. Αρκεί μία απλή βροχή και τα πάντα καταρρέουν. Γελάω, κάθε φορά που σκέφτομαι κάποιους άμπαλους, ακροδεξιούς, οι οποίοι ονειρεύονται πόλεμο, με τους "απέναντι".
Καθώς ήμουν βυθισμένος στις σκέψεις μου, το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα graffiti, το οποίο βρισκόταν απέναντι από την στάση.

20260121_171629.jpg

Δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα του. Πάντως, η εικόνα των δύο κουστουμάτων μου έφερε άσχημες εικόνες, στο μυαλό μου. Μου θύμισε αυτούς τους τύπους, οι οποίοι εργάζονται ως στελέχη πολυεθνικών. Αυτοί, που οι γραβάτες τους κρέμονται σε άδειες καρδιές. Που μιλάνε για θρησκεία και οικογένεια και κάποια Παρασκευή, πρωί, δεν θα διστάσουν να απολύσουν κάμποσους φουκαράδες. Βλέπετε, φίλοι μου, η ζωή είναι γεμάτη από πουτάνες και νταβατζήδες. Οι πρώτες σκίζονται, για να βγάλουν τα φράγκα και οι δεύτεροι τα κονομάνε, αφού είναι διαπλεκόμενοι και κολλητάρια με το σύστημα.
Οι σκέψεις μου διακόπηκαν, καθώς έφτασε το λεωφορείο. Επιβιβάστηκα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής, για το σπίτι μου, αδειάζοντας το κεφάλι μου από κάθε λογής σκέψη.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

:hi::thumbsup:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Λογω δουλειών στο κέντρο και επειδή ήμουν φορτωμένος ,αναζητουσα ,ελ.στοματικό,τελειώμα καταπίονα,με την εμφάνιση να περνάει σαν 2η μοίρα....Κατευθήνθηκα προς Διδύμου για πρώτη φορά,μιας και τις ώρες που πάω είναι κλειστά...και αναζητούσα την Βικτώρια,η οποιά έχει αναφερθεί πολλές φορές στο σάιτ...στο 27 λοιπόν ,βγήκαν 2 θείες η Ελένη και η Τάνια,και έτσι κατευθυνθηκα προς Φωκαίας 9 για κατάθεση στη κυρα Κατερίνα...οκ δε με τρέλανε απο εμφάνιση ,αλλά πέρασα λογω προγράμματος...είναι ευγενική και προσπαθεί να ικανοποποιήσει τον πελάτη...θυμίζει αυτή τη 45αρα γειτόνισσα που θες να τη γαμήσεις...τα πήρε στομα στο 3λεπτο,ξαλάφρωσα και έφυγα...αυτά μέχρι το επομενο τουρ...

Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Επιστροφη τωρα κ εχουμε κ λεμε

Φωκ 7 πανω Ηλεκτρα,η Αννα σταματησε λογω εγκυμοσυνης 1.5 μηνα

Φυλ 72 δεξι Ειρηνη και σημερα ομορφη

Φυλ 74 αριστερο Εμμυ Τζαμαικα

Φυλ 86β Αντελινα

Φυλ 65β Αννιτα

Φυλ 69β Ευανι και Ντανιελα

Φυλ 71 πανω Μια και αλλη μια

Φυλ 71 κατω Σοφια κ αλλες δυο

Φιλ11 πανω Λουνα,Ντιανα,Ρουμπι

Φιλ11 κατω Ντανιελα,Νικολ,Βικυ

Ιασωνος 44 αριστερο Σαρα

Περδικκα 1 Μεγκαν και Ναταλι

Περασα με Βικη αρχικα στο Φιλ11 κατω.Επεσα εξω στη μερα κ γινοταν το ελα να δεις.Αγχωθηκα κ εκανα το λαθος να δεχτω το εξω δωματιο.Η Βικη τιμια αν κ δε με εντυπωσιασε σαν αλλη αλλα πολυ καλη σε ολα.Δυστυχως δε τελειωσα στο παρατσακ κ πηγα στη Μεγκαν στη Περδικκα οπου με τελειωσε.

ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑ ΤΣΑΤΣΑ Κ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.Χτυπησε η Αλικη στο 15' οπως ειπε.Χτυπας εσυ με ποιο δικαιωμα ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ και φευγει η Βικη ΗΛΙΘΙΕ νομιζωντας οτι το παραγαμησε.Ολους τους αφηνε η Αλικη πιο πολυ,σε μενα ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ βρηκες να χτυπησεις υπο τετοιες συνθηκες που δε μπορουσες να κανεις τη δουλεια σου με τοση φασαρια?Βγηκα εξω παραπονεθηκα,ειπε για χρονο η Αλικη,η Βικη εδειχνε χρονο αλλα δεν εφυγε με τη πρωτη,εκατσε κ κοντευα να τελειωσω πριν χτυπησεις ΜΑΛΑΚΑ!Τη παρακαλεσα να μεινει 1 λεπτο κ ειπε για εξτρα λεφτα μεταξυ αλλων αλλα δεν ηξερα να της πω στα Ισπανικα οτι θα τελειωνα 100% για να ξερει!Σιγουρα καταλαβε αλλα δεν ειχα πλεονεκτημα γιατι ΕΣΥ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ηθελες να δεις αν ειμαι μεσα οταν εγω λεω στις τσαδες "ασε το παιδι" " αστους χαλαρα".Κ αλλοι τοσοι μαλακες εκει ειτε δε προλαβαν ειτε δεν ηξεραν.Ειχαν φυγει μετα κ το λεγα στα παιδια που ηταν μεσα.Φρυδια τους αλλα 1000φορες να μπαινα πανω που χτυπουσε μυγες κ ειχε κ Ρουμπι!Γτ η τσατσα με τα γυαλια δε σηκωνει μαλακιες σαν αυτη που κανες ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ!Η Αλικη ετσι κ ετσι αλλα το χαβαλε αυτο φερνει.Λιγο ηθελα να πιασουν τοπο τα λεφτα κ να γλυτωσω εξτρα κοπο κ εξτρα λεφτα κ χρονο τετοια ωρα μεσα σε τοσο σπαστικες συνθηκες.ΜΑΛΑΚΑ!Ταλαιπωριομαστε,κουραζομαστε κ αντι να χτυπα η τσα χτυπας ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ?Αντι να ρωτησεις απλα κ σιωπηλα αλλον χτυπας πορτα κ ρωτας εμενα μεσα να σου απαντησω?ΗΛΙΘΙΕ!Επισης η τσα της Μεγκαν η καινουρια με τα γυαλια σημερα τη φωναξε,ΕΛΕΟΣ ακομα δεν εκλεισε μηνα κ επειδη βλεπει κοσμο αρχισε τις μαλακιες η διοικηση κ αυτη ενω ηταν πολυ καλη.Κ σιγα νορμαλ κοσμος,οχι φιλ11,για 5 παρα το πρωι απλα ελεος.Ειχε κοσμο να λεω την αληθεια για τετοια ωρα.Πιθανων ατομα οπως εγω που ξενερωσαν Βικτωρια κ μονο το Περδικα 1 φαινοταν να χει κινηση.Τη Βικη δε θα τη πω φολα,φολα εγινε,αλλαξε το θεατρο.Τη Μεγκαν vfm θα τη πω.Κ αν ειχα τελειωσει το ιδιο ισχυει,σημερα ετυχε το ανυποφορο σεναριο (εχω ξαναπετυχει κοσμο) που καυλαντιζονταν κ τα κοριτσια απο μονα τους οποτε επαιξα κ εχασα ενω το βλεπα αλλα το πως εχασα κ πως "δικαιωθηκα" ειναι για φυλακιση.Αλλος παραπονεθηκε για Νικολ οτι δε τελειωσε και ξενερωσε.Η Ντανιελα φαινοταν να ικανοποιει.Ακουσα τυπο που την εχει παρει πολλες φορες κ γουσταρε που μιλουσε για αυτη κι ας μη περασε.Η Βικη περιεργως δεν ειχε δωματια,(εμενα ειχε) με τοσο πολυ κοσμο κ δε ξερω αν ειχε μετα καθως καπως καθυστερουσε αλλα δε φαινοταν να χει πελατεια.Δηλαδη υποπτα αλλα ιδανικα αν πχ δεν ειχε κοσμο το μαγαζι.Κ αν ο ΠΑΠΑΡΑΣ δεν εκανε τη Βικη να φυγει απο λαθος καθως ηδη μιλουσε για χρονο θα ταν η ιδια μια χαρα απεναντι μου χωρις τη διαλυση ολης της καλης εικονας που χε δειξει μεχρι τοτε.Τονιζω,ΣΕ ΟΛΟΥΣ αργουσαν.Ειτε γτ ετσι ειτε η Αλικη αφηνει κ μιλαει κτλ κ δινει χρονο.Μονο που δε ξαναενοχλησε η Αλικη αλλα ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!Μπηκε η Αλικη μετα που πλενομουν κ με αφησε κι αλλο,ουτε γκρινια ουτε τιποτα,κ οταν βγηκα μιλουσε μια χαρα,εγω πλησιασα κ ειπα τι εγινε κ σε αυτη κ σε ολα τα παιδια εκει επειδη ρωτησε ενας.Μαλιστα ηταν στο βαθος η Αλικη,δηλαδη δε θα με ενοχλουσε πιθανον.Τη προηγουμενη φορα ειμαι στο 69β κ ενω ειμαστε ηρεμα κ λιγοι μιλαει ενας μικρος στη τσα κ τι λεει ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ,της λεει να χτυπησει περασε δεκαλεπτο,τετοιου τυπου πραγματα ελεγε για να δει τη κοπελα,κ ηταν με φιλο,ειχε παρεα να μη βαριεται.Μα τι ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ!Απο δω κ περα δε ξαναμιλαω με κανενα live,μονο θα ακουω τι γινεται γτ μπορει ενας που θα βοηθησω τωρα να κανει μαλακια υστερα.Κ γω εχω κανει τη πλακα μου πολλες φορες αλλα τα καραγκιοζιλικια αυτων των δυο δε θα τα κανω.Εγω ρωταω αν επιτρεπεται να καθισω οταν εχω φιλο που περναει ενω εγω οχι.ΔΙΩΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ αλλιως θα μεινετε να κανετε πλακα κ λεφτα δε θα δειτε καθως εμεις που δεν ενοχλουμε ειτε περναμε ειτε οχι θα κοψουμε.Οικοι υπαρχουν κ θα υπαρξουν,αλλα σημερα 5 ευρω αξιζε ολο αυτο οχι 20.Κ το τοπ μοντελ να ναι,δεν αξιζουν λεφτα οταν ξεφευγει το κλιμα οπουδηποτε.Η τσα της Αντελινας ηρεμη αλλα βιαστικη,φωναξε στα Ρωσικα "2 λεπτα" κ οκ ειτε αγχωσεις ειτε οχι,αφου μωρη αφηνεις τελικα περισσοτερο,τι πρηζεις?4 το πρωι με ανθρωπους χωρις απαιτηση.Κ αυτη στο σαλονι με αλλον,μπιρι μπιρι μπιρι στα Ρωσικα κ τελικα εφυγε ο υποψηφιος να δει κι αλλου,τζαμπα ο κοπος της τσας,αλλα να βαλουν μυαλο γτ κ οι γνωριμοι ουτε υποχρεωμενοι ειναι να περνανε ουτε να δωσουν εξηγηση στη καθε τσα που χαλιεται.ΔΕΝ ειναι με το μερος μας,η μονη λυση ειμαστε εμεις ενωμενοι αλλα που να γινει οταν ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Η ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΞΩ!Μαλακες με χρονομετρο στο χερι θα στε μια ζωη κ για αλλους κ για σας με τα μυαλα που εχετε!
Κάτι ήξερα που ζήτησα απο την Αλίκη να μπω στο 3 με τη Βίκυ προχθές...είναι τραγική η κατάσταση εκεί πάντως ,έχει ειπωθεί πολλές φορές...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.291
Πόντοι
2.916
Κάτι ήξερα που ζήτησα απο την Αλίκη να μπω στο 3 με τη Βίκυ προχθές...είναι τραγική η κατάσταση εκεί πάντως ,έχει ειπωθεί πολλές φορές...
Το ενστικτο ελεγε να ακολουθησω τον ιδιο δρομο.Αλλος ζητησε το ιδιο.Καλυτερα να περιμενα παραπανω κι ας εμπαινα οπως με βολευε

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.291
Πόντοι
2.916
Πριν μια βδομαδα πηρα Ιζαμπελα χωρις αναμονη στις 20:00 περιπου,το οτι δεν περασα καλα ειναι αλλη ιστορια και εχει να κανει ΚΑΙ με εμενα και την κουραση μου.Αλλα απο κοσμο ειχε μονο λιγο και νορμαλ που εψαχνε να γαμησει ,δεν ειχαν πιασει βαρδια τα γνωστα ναυαγια και ολη η πιατσα ειχε μονο μια παρεα βλαμμενων πιτσιρικαδων που καναν θορυβο αλλα ηταν ακακοι.Τις ωρες που πας εσυ τι ακριβως περιμενεις να γινει εκει περα ειναι σα να τα θες λιγο κι εσυ..
Οχι ρε συ.Ισα ισα εχω ευνοηθει πολυ και τετοιες ωρες.Πρωτη φορα συνεβη κατι τετοιο σε μενα.Εννοω σε τετοιο βαθμο.Εχω σωσει κ εχω σωθει αλλα αυτο παραπηγε.Ευτυχως δε το ζω συχνα.Πρωτη φορα ηταν,καταλαβαινω γτ υπαρχει δυσανασχετηση,1000 δικια εχουν!

Murder

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
706
Πόντοι
80
Φώκαιας 27 στα σκαλάκια λειτουργεί κανονικά είναι η Νάταλι μέχρις τις 3:00 μετά τις 3:00 μέχρι το πρωί μου με η τσατσά θα είναι η Εμμανουέλα. Έχουν ανοίξει κανονικά δουλεύουν επειδή προχθές ανέβηκε φωτό που το έχουν σφραγίσει ..

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φυλής 69β Λούνα λατίνα στο δωμάτιο

Φυλής 71β Μία μελαχρινή πιτσιρίκα με πλαδαρό κώλο κ Ντανιέλα ξανθό λατινάκι, μικρό βυζί, φοβερό κωλί. Απλό κ οι δύο

Εδώ έγινε κατάθεση στη Ντανιέλα :zfuck::zfuck:

Παρά το απλό πρόγραμμα, η πιτσιρίκα είναι κόλαση στα τέσσερα...

Συνέχεια στη κριτική...

Φυλής 71α το λατινομουνάκι Έβανυ με απλό.

Φιλιππίδου 11α Καρολίνα Ζυμαρίδου κ Ιζαμπέλα

Φιλιππίδου 11β Βίκυ το καυλιάρικο σαμιαμίδι, Ντιάνα μπανάνα κ Λία μελαχρινή με αφέλειες κ μπούτια.

Street art
IMG_20251213_155156.jpg

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.909
Πόντοι
491
Ξέρει κανένας πότε επιστρέφει η αννουλα η αδύνατη ξανθούλα από Φιλλιπίδου 11πανω

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Φωκαίας 7 υπόγειο Σάμη μιλφολατίνα μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 7 ισόγειο Ηλέκτρα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 17α Ελενίτσα Ρουμανίτσα με απλό πρόγραμμα

Φωκαίας 17β Μιχαέλα

Φωκαίας 25 όροφος Σάρα γυφτοπούλα, με πολύ κακιά συμπεριφορά. Ας τη μαζέψει κάποιος:uglystupid:

Φωκαίας 25 ισόγειο Μανταλίνα η χαζοχαρούμενη νταρντάνα, με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27α Τζένιφερ κ Μαριάννα μπαζολατίνες κ Μέλανι καστανή, με καλούτσικο πρόσωπο, νταρντάνα λατίνα

Φωκαίας 27Β ανοιχτό με Νάταλι

Φωκαίας 27γ Βαλεντίνα, Λουσιάνα, Καταλέγια. Μπαζολατίνες κ Χάνα στο δωμάτιο

Σούπερ ακροβατικά για να γίνει φωτογράφιση του σφαλισμένου
Φωκαίας 22. Αποκλειστικά :headbaning2:
IMG_20260130_220919.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Ένα κερασάκι :kissass::kissass:

Φυλής 61 Γιασμίν μελαχρινή λατίνα με κωλάρα μεγάλη κ τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα

Φυλής 59 ισόγειο λατίνες Σάμη μιλφάρα κ Μαρία μοντελάκι. Νορμάλ κ οι δύο

Φυλής 84α Ράνια

Φυλής 71α εκτός από την Έβανυ, ήρθε λατίνα Ντανιέλα Νο2.
Ξανθιά νταρντάνα χοντρή με μεγάλη πλαστική κωλάρα κ πλαστικές βυζάρες.

Αγκύρας 12 δεξιά Ντάρια

Αγκύρας 9 θεία Μερσίνη με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Οι λεπτομέρειες ενός όμορφου νεοκλασικού στην Αγκύρας :cool2:
IMG_20260120_143401.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.580
Πόντοι
48.067
Κατάθεση πριν απο λιγο στη μουναρα λατινα Ευάνια στο φυλης 71 ισογειο.
Την γαμησα σκληρα στα τεσσερα και γουσταρε το ατακτο πορνιδιο... :zfuck::zfuck::zfuck:
Εφαγε και καρφωματα στο μουνι. :fuck2::fuck2::fuck2:

Της ειπα οτι θα την τιμωρησω πιο σκληρα αμα μαθω οτι δεν ειναι καλη πορνη. :bottom::bottom::bottom:

Μετα την εβαλα σε κανονικη σταση οπου εχυσε... :headbang2::headbang2::headbang2:

Ευτυχως τσατσα ηταν μια γιαγια και οχι η νεαρη που βαραει πορτες.
Εκατσα με την Ευάνια στο δωματιο 12 λεπτα και της εκανα το μουνι καλοκαιρινο !! :alivedick::alivedick::alivedick:

Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη.

Περασμα πιο μετα και πο Ντανιελα στο Φ71 οροφος, καλη και αυτη αλλα δεν ενθουσιαστηκα, λεπτομερειες στην κριτικη.

:hi::hi::hi:

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
801
Πόντοι
81
Ιάσωνος 1 Κλεοπάτρα Βαλέρια Τατιανα ή Μαρίνα, ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζια;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
3η βάρδια με βροχή:sopase::sopase:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Βιολέτα με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαριάνα λατίνα

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με τα τατουάζ στα πόδια. Ελεύθερη φλογέρα

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.099
Πόντοι
3.246
Σήμερα κατά τις 20:30-21:00 ήταν καλά, είχε κόσμο να βολτάρει αλλά ναί γενικά υπήρχαν δωμάτια στα περισσότερα.

Αν προχθές λές βράδυ τετάρτης ξημερώματα πέμπτης παίζει να γαμάγαμε ταυτόχρονα στο ίδιο σπίτι.

Κατάθεση πριν απο λιγο στη μουναρα λατινα Ευάνια στο φυλης 71 ισογειο.
Την γαμησα σκληρα στα τεσσερα και γουσταρε το ατακτο πορνιδιο... :zfuck::zfuck::zfuck:
Εφαγε και καρφωματα στο μουνι. :fuck2::fuck2::fuck2:

Της ειπα οτι θα την τιμωρησω πιο σκληρα αμα μαθω οτι δεν ειναι καλη πορνη. :bottom::bottom::bottom:

Μετα την εβαλα σε κανονικη σταση οπου εχυσε... :headbang2::headbang2::headbang2:

Ευτυχως τσατσα ηταν μια γιαγια και οχι η νεαρη που βαραει πορτες.
Εκατσα με την Ευάνια στο δωματιο 12 λεπτα και της εκανα το μουνι καλοκαιρινο !! :alivedick::alivedick::alivedick:

Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη.

Περασμα πιο μετα και πο Ντανιελα στο Φ71 οροφος, καλη και αυτη αλλα δεν ενθουσιαστηκα, λεπτομερειες στην κριτικη.

:hi::hi::hi:
Δέν μπορώ να ξέρω αν είναι αληθινά/ψεύτικα τα βογκητα κλπ. αλλά ακούγεται καύλα, δεν έχω περάσει ακόμα γιατί την 1 φορά που την πέτυχα είχε αναμονή.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.431
Πόντοι
33.108
Λογω δουλειών στο κέντρο και επειδή ήμουν φορτωμένος ,αναζητουσα ,ελ.στοματικό,τελειώμα καταπίονα,με την εμφάνιση να περνάει σαν 2η μοίρα....Κατευθήνθηκα προς Διδύμου για πρώτη φορά,μιας και τις ώρες που πάω είναι κλειστά...και αναζητούσα την Βικτώρια,η οποιά έχει αναφερθεί πολλές φορές στο σάιτ...στο 27 λοιπόν ,βγήκαν 2 θείες η Ελένη και η Τάνια,και έτσι κατευθυνθηκα προς Φωκαίας 9 για κατάθεση στη κυρα Κατερίνα...οκ δε με τρέλανε απο εμφάνιση ,αλλά πέρασα λογω προγράμματος...είναι ευγενική και προσπαθεί να ικανοποποιήσει τον πελάτη...θυμίζει αυτή τη 45αρα γειτόνισσα που θες να τη γαμήσεις...τα πήρε στομα στο 3λεπτο,ξαλάφρωσα και έφυγα...αυτά μέχρι το επομενο τουρ...
Την επόμενη να πας στην Τάνια. Είναι σαν την Βικτώρια στην πίπα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom